HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH

Sada je: 15 pro 2024, 01:15.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 687 post(ov)a ] 
Stranica Prethodna  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 28  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Kreće gradnja riječke 'Džamonjine džamije' teška i do osam milijuna eura
PostPostano: 22 ruj 2009, 18:15 

Tipičan primjer mladog muslimana :)
Ajde lijepi pozdrav, i uživaj među onima koji su navikli na takav rječnik i među onima koji ga kao takvog svakodevno koriste.
Ovdje ti nije mjesto, kao što vam nije ni mjesto u zapadnoj civilizaciji, jer istok je majka za tebe.
Najljepi pozdravi od seljaka iz Žepča.

Vrh

Naslov: Re: Kreće gradnja riječke 'Džamonjine džamije' teška i do osam milijuna eura
PostPostano: 22 ruj 2009, 18:44 

Sta je ovo koji vrag? Koju god temu otvoris ovaj papa strumf se navijo!

Ocito mu bakljava i rakija (koju oni nikad ne piju) udarili u glavu! :zivili

U mojoj me sahranite zemlji

Samo u njoj počivat ću u miru.
Samo u njoj počivat ću mirno...

Isus će mi postelju prostrijeti
Isus će mi prostrijet odar smrti.

U susret mi Spasitelju dođi
Dođe mi u susret na pol puta
Ogrne me brižno svojim plaštom

Želim Bože da u času smrti
Ni jedno oko ne zasuzi za mnom
A jedino što ja tebe molim
Kada umrem da mi dadeš kutak... neba

Vrh

PostPostano: 22 ruj 2009, 21:20 

dr. gog je pripadnik tzv. "gradske raje" iz omanjih mjesta bih koji pojam grada doživljavaju kroz dva važna obilježja koja obilježavaju njihovo građanstvo, asfalt i beton, kao suštinsku razliku između njih i njihovih najbližih koji još uvijek gacaju po kozjim brabonjcima.
naravno one bitnije sastavnice pojma urbano još su daleko od njih.
još od kad ima televiziju pa kroz poučni program bht i ftv doznaju kako je svaki izraz pripadnosti hrvatskom narodu zapravo fašizam....
neka im netko objasni da gaćice oblače na način da etiketa ide iza a ne standardni pokazivač smjera žuto naprijed, smeđe odostraga.

Vrh

PostPostano: 22 ruj 2009, 21:36 

Na dva topica mi ostavio poruku..pa mora da me jako cijeni..

ovdje mu čak nisam stigo odgovorit..

ode on..stigo ćumur..

Zbog Eline i bokala vina
zapalit ću Krajinu do Krima

Zapalit ću dva-tri ruska štaba
da ja nisam dolazio džaba

Vrh

PostPostano: 22 ruj 2009, 21:59 

Uljepšala mi je večer ova gogova poruka, rijetko se vidi post sa tako mnogo emocija, iz njegove poruke emocije naprosto pršte. Tko bi rekao da će tako popizdit, bez obzira na stavove djelovao je kao psihički stabilna osoba.

Vrh

PostPostano: 22 ruj 2009, 22:03 

U svakom bosanskom muslimanu ćući jedan mali Osama...samo je pitanje vremena kada će taj Osama izaći iz kože.

Gog, kao pravi multietnićar, da može, bi naravno opet nabijao na kolac.

Vrh

PostPostano: 22 ruj 2009, 22:06 

Starfucker226 je napisao/la:
Uljepšala mi je večer ova gogova poruka, rijetko se vidi post sa tako mnogo emocija, iz njegove poruke emocije naprosto pršte. Tko bi rekao da će tako popizdit, bez obzira na stavove djelovao je kao psihički stabilna osoba.

Sad mu je zao radi svoje spike o multieticnosti. :smajl034
:wub

Vrh

PostPostano: 22 ruj 2009, 23:21 

Hm, puko čovek. Nisam pratila danas diskusije, čime li ste ga tako nanervirali. :001_smile

Inače, u vezi teme, užasno je licemerno pozivati se na Zapad i demokratiju kada se radi o građenju novih džamija (pogotovo onih koje finansiraju arapske zemlje), jer taj isti Zapad ne dozvoljava baš svuda takvo "raskalašno" širenje Islama. U Austriji je to godinama sprečavano raznim metodama, a jedina džamija u Beču na periferiji grada, je "preko Dunava", da ne bi štrčala sa svojim minaretom previše.

slika

Vrh

PostPostano: 22 ruj 2009, 23:23 

i mene iznenadi ovako da covjek popizdi ,ali ima nesto i tacno u njegovom prostakluku , trebamo se svi malo zamisliti pljuje se ovdje na mnogo nepotrebnih stvari , osobni stav se predstavlja kao stav jednog naroda ...

Vrh

PostPostano: 22 ruj 2009, 23:27 

Betandwin je napisao/la:
i mene iznenadi ovako da covjek popizdi ,ali ima nesto i tacno u njegovom prostakluku , trebamo se svi malo zamisliti pljuje se ovdje na mnogo nepotrebnih stvari , osobni stav se predstavlja kao stav jednog naroda ...

pa dobro, ruku na srce, i on je predstavljao do danas svoj "osobni stav", a koji se sastoji iz nekog imaginarnog bratstva Hrvata i Bošnjaka, pod krovom Sarajeva kao multi-kulti prestonice BiH.
znajući stanje na terenu, taj stav je u najmanju ruku sulud.

slika

Vrh

PostPostano: 22 ruj 2009, 23:31 

jebo njega nije neki covjek , ja govorim o ovom forumu, a o Sarajevu mogu diskutirati samo oni koji tamo zive ,a te rekla kazala varijante i meni idu na k...

Vrh

PostPostano: 22 ruj 2009, 23:43 

Ovaj forum ima neku svrhu. Nastao je iz neke potrebe, i ima kritičnu masu koja je uglavnom (pro)terana sa drugih foruma jer nije mogla da izrazi svoj stav bez da se to ne diskredituje ili da se korisnik banuje.
Smatram da je, bez obzira na prenagljene ispade ponekad, a s obzirom na svrhu koju sam već pomenula, solidno zaživeo i da tu nema mesta prevelikoj kritici.

slika

Vrh

PostPostano: 23 ruj 2009, 04:58 

dr.gog je napisao/la:

Znaš kako ,popuši *** iskompleksirani fašistički debilu,skupa sa svojom hordom desničarskih *** kojima si moderator.Ti si sramota i za narod i za raju i ta sajt koji moderiraš.Ti si klasični ksenofob i fašist kao i metilji tipa ogavnog Iškariota, seljačića iz Žepča i malih provincijskih pizduna.

Ne poštivate ni sebe ,ni druge, i mentalno onanišete jedan sa drugim natječući se ko će više ustašluka i mržnje da izbljuje.

Jebe mi se i za tvoju zastavu i za tvoje blajburgovsko poimanje života.Jebite se svi kojima je susjed najveći neprijatelj.Jebite se svaki put kad slažete da ste kršćani jer ste farizejska mladoustaška bagra, koja je banovana sa svih pristojnih foruma u Hrvatskoj I BiH.

Jebo vas i Alija i njegova deklaracija koju prizivate, jebali vas Bošnjaci koji vam smetaju najviše u životu.
Ne morate voljeti zemlju u kojoj živite, nek ide u materinu skupa sa vama kad vas nije dezinficirala 1945-e pička vam materina fašistička.Jebala vas i Bosna pride, da ne zaboravim.

Imate svoj mali web-Reich koji ste okitili hrvatskom zastavom i tako se direktno posrali na identitet nacije pišući najcrnje izljeve fašizma i seljakluka, brišući i banujući jer neko Bože čita Feral ili pak podržava nekakvog Latina.

Isti se kao ravnogorska ili pak komunjarska, ili čak vehabijska bagra.Svi vam smetaju, tuđuj se nesreći radujete, krvna zrnca brojite,gurate se kao pacovi na webu i forumima pokušavajući da zatrujete svojim nebulozama.

Bijedo provincijska.

Samo, ovako javno i za sva vremena, odjebite od drugih foruma, ne klonirajte se i ne serite o drugima već čistite *** u svojoj avliji,svojem načinu razmišljanja,i svojoj sredini.Odjebite od Sarajeva, ostavite nas u našim ***.Boli vas *** i za džamije i za narod koji ovdje živi.

Vi ste obična minorna internet ***, mali ksenofobni idioti kojima smeta sve drugačije i u svemu drugom vide nazadluk.

Inkvizitore, jebo te nickname bolesni, svoju "moderaciju" nabij Hroboatosu učenom u guzicu.Niti si moderator niti si čovjek već iskompleksirani provincijski fašist koji ureduje na opskurnom sajtu.

Ostani na njemu, jebao te on skupa sa korisnicima koje sam naveo.

Onoj nekolicini pristojnih forumaša i uljudnih diskutanata želim sve najbolje, kao i administratoru stranice kojem su gorenavedeni *** moderatori.

Dasejednomzasvagdarazumije: Fuck off fašisti!

nema sta pravi sarajlija... :palacgore2

predlazem inkviju da ostavi ovu poruku kao ilustraciju mulikulti izricaja pravih pravcatih "bosanaca", jer je uz to i dobar primjer njihovog pojmovanja dijaloga i tolerancije... :ucelo

Vrh

PostPostano: 23 ruj 2009, 08:00 

Za postaviti dijagnozu multietnicaru gogu ne treba diploma, takvi kao on su prosti, i na zalost bolest je neizljeciva.

Ne mislim na licemjerstvo naravno, to nije bolest, to je genetski usadjeno u bice takvih ljudi. Covjek koji uredjuje forum gdje se ljudi baniraju zbog hrvatske zastave u avataru, dodje tu polemizirati i pametovati oko demokracije i fasizma... covjek koji uredjuje forum gdje je sasvim dopusteno ljude nazivati vlasima, cetnicima, ustasama, kaurima, ali ne i ****** i lojavim smradovima, dijeli moralne packe i svrstava sam sebe u naprednu inteligenciju koja je kakti iznad plemenskih podjela kojima su skloni provincijalci... izraz "salonski fasista" odlicno definira takve ljude

On je klasicni primjer bosnjacke ljevice, koja igra kozaracko kolo po prostorijama ratnog logora jablanickog muzeja, po kostima hrvatskih zrtava koje za njih nisu zrtve vec je svaki likvidarni Hrvat, svako dijete i zena, ustasa i fasista i da ga jebala zastava i blajburg i kud ih Tito sve ne pobi... veze zastave Armije BiH i Jugoslavije u bratsvojedinstveni cvor... mada, kad bolje pogledas, mozda taj cin najbolje i govori o karakteru jednih i drugih, ali samo ako na stvar gledas iz pozicije predznanja "lika i djela" Alijine muslimanske armije, da ne kazem horde...

Sto se tice teme, jedva cekam reakcije liberalnih rijecana, ali ne sada dok je sve u planu i svecarskom otvorenju... vec koliko sutra, kada se po centru pocnu muvati bradate spodobe sa sumnjivim kuferima i jos sumnjivijim pogledima. Jedva cekam.

Vrh

PostPostano: 23 ruj 2009, 09:22 

Crni bombarder je napisao/la:
Za postaviti dijagnozu multietnicaru gogu ne treba diploma, takvi kao on su prosti, i na zalost bolest je neizljeciva.

Ne mislim na licemjerstvo naravno, to nije bolest, to je genetski usadjeno u bice takvih ljudi. Covjek koji uredjuje forum gdje se ljudi baniraju zbog hrvatske zastave u avataru, dodje tu polemizirati i pametovati oko demokracije i fasizma... covjek koji uredjuje forum gdje je sasvim dopusteno ljude nazivati vlasima, cetnicima, ustasama, kaurima, ali ne i ****** i lojavim smradovima, dijeli moralne packe i svrstava sam sebe u naprednu inteligenciju koja je kakti iznad plemenskih podjela kojima su skloni provincijalci... izraz "salonski fasista" odlicno definira takve ljude
.

Dakle, on je se unezverio upravo zbog toga što sam mu napisao što si i ti tu gore.
pa je iskočio iz svoje lažne janjeće kože, kako se predstavljao ovdje kao neki neusvisli šeret, mahalski filozof, jaranski jalijaš, ljubitelj ljudi..

samo zato jer sam ga podsjetio da on na svom forumu dopušta najgore vrijeđanje, gdje banira zbog hrvatske zastave i gdje drugima, koji ne misle kao i on i cijela legija lažnih multietnićara poput njega i onda dođe ovdje docirati o jednakim pravilima za sve, onemogućava pristup.

To može samo ultra mahalski bezveznjak koji misli da su svi ostali glupi. Da, da ta ufrurana mahalska ekipa koja cijeli dan pije kahvu i gleda kako će nekome prodati ciglu stvarno misli da su oni eto pametni jer prepričavaju iste fore cijelo stoljeće i na isti se način smiju na njih a drugi su kao glupi..oni će njima ba jarane prodat i foru i ciglu.

takvi su svi oni samo kad ih se malo zagrebe. To je licemjerno do kosti.

ko ih ne zna.

Zbog Eline i bokala vina

Vrh

PostPostano: 23 ruj 2009, 09:25 

Betandwin je napisao/la:

reci, šta ima tačno, pa da ti odgovorim, pa da se i tebe..akobogda riješimo..

Zbog Eline i bokala vina

Vrh

PostPostano: 23 ruj 2009, 12:02 

Hmm, svaki od njih prije ili kasnije pokaze svoje pravo lice.. Razlika izmedju njih i nas je ta sto smo mi iskreni i odmah na pocetku iskazemo svoj stav, ma kakav on bio, a oni :ninja , skrivaju se..
Interesira me, da li i po raznim islamobosnjackim forumima furaju bratstvo kao sto nama ovuda agresivno naturaju svoje spike. Da li su i oni, njihovi, takodjer fasisti i pitaj Boga sta, ako ne prihvate slicne spike slicnih forumasa "bratstvojedinstvenika" ???
Da li i na bosnjackim forumima ovako plane Dr Gog i psuje seljacke matere, ako se ne slazu s njegovim budalastinama??

Vrh

PostPostano: 23 ruj 2009, 12:19 

Da da, najjači je onaj dio posta "šteta što vas '45 nije sve dezinficirao" ... Misleći naravno na "dezinfekcije" titove armije koja je ubijala sve hrvatsko i što je podsjećalo na hrvatsko ... Da ne govorimo gradskoj kulturi "puši *** ovo ono" "jebem vam ovo ono svima" ...
Školski primjer šovinizma i čistog fašizma . Tko god nije na "našoj strani" - ubij.

Ukratko onim postom si je zabio autogol i više je učinio on po pitanju predrasuda prema Bošnjacima , nego svi internet ratnici i "bosanski patrioti" iz Švedske i USA koji se igraju online "poklapanja" Hrvata i sličnih sportova za psihički labilne ...

E sad ukoliko on i takvi kao on, slove među njima za liberalnije i naprednije , neka nam je Bog na pomoći , a njima nek je 100 Bogova na pomoći jer će ih i oni teško izvuć iz govana ...

Vrh

PostPostano: 23 ruj 2009, 12:23 

ja mislin da dr.gog nije bosnjak,vec porijeklon hrvat ili pola-pola.komsic.

http://www.youtube.com/watch?v=XW1ICWXU ... re=related

Vrh

PostPostano: 23 ruj 2009, 12:27 

Aha dakle Bosanac sam ja jarane , a ako me baš pitaš - reći ću ti da mi je majka Katolkinja ...

Hvala lijepo na takvim Hrvatima ... Nek produže .

Vrh

PostPostano: 23 ruj 2009, 14:49 

puntar je napisao/la:
ja mislin da dr.gog nije bosnjak,vec porijeklon hrvat ili pola-pola.komsic.

Slazem se . :palacgore2

Vrh

PostPostano: 23 ruj 2009, 18:18 

Inkvizitor je napisao/la:
Betandwin je napisao/la:

akobogda da se mi sarajlije rijesimo vas koji imate kompleks od asfalta i velikog grada , vratite se na livade i potoke i uzivajte u cistu zraku ,a nas ostavite u Sarajevu , kakvo je takvo je , name netreba entitet nikakv niti bi s vama takvima u neku zajednicu ulazio , neka hvala , mi ostajemo u velegradu nista nam ne fali koliko kod vi zeljeli da nas bombarduju i dizu u zrak , nit nas ko napada niti ruzno gleda , a s vama kvazi hrvatima iz pripizdine donje nebi ni u mjesnu zajednicu , a kamo li entitet . eto pa sad baniraj do mile volje ,volim s Bošnjacima i Srbima u Sarajevu nego s vama u zapizdini donjoj, bože me dragi sačuvaj .... branio si onoga sto je bio u muslimanskoj vojsci na topicu o Sarajevu ,iako smo nas trojca tvrdili suprotno , zajebavate se sa nevinim ljudima pobijenim po Sarajevu , sa patnjom stotina hljada ljudi tokom rata u Sarajevu , eto koji su ovdje bolidi , mrzite druge samo zato sto su drugaciji , cega se pametan stidi tim se budala ponosi , hvala ja s takvim ni zrak ne dijelim , a kamoli sta vise , sto vam reko dr Gog jebo vas ovakav forum , niti ovaj forum predstavlja Hrvate Bosne i Hercegovine niti ikoji klinac, ovdje se samo šovinizam i nacionalizam promovira , sramota da neko naleti sa strane i ovo čita ,pa da stekne dojam da svi Hrvati ovako misle , niti govora dragi ljudi , ovo samo nezrela i zatucana banda ljubomorna na tekovine civilizacije ima ovakve stavove kakvi se mogu procitati na ovom forumu ,, uvjeravam svekoliko čitateljstvo da večina Hrvata je normalan i radišan narod te stoga nema kad da naprđuje po ovom ultra desničarskom forumu i ispravlja njihove krive stavove , pozdrav

Vrh

PostPostano: 23 ruj 2009, 18:25 

Betandwin je napisao/la:
Inkvizitor je napisao/la:

akobogda da se mi sarajlije rijesimo vas koji imate kompleks od asfalta i velikog grada , vratite se na livade i potoke i uzivajte u cistu zraku ,a nas ostavite u Sarajevu , kakvo je takvo je , name netreba entitet nikakv niti bi s vama takvima u neku zajednicu ulazio , neka hvala , mi ostajemo u velegradu nista nam ne fali koliko kod vi zeljeli da nas bombarduju i dizu u zrak , nit nas ko napada niti ruzno gleda , a s vama kvazi hrvatima iz pripizdine donje nebi ni u mjesnu zajednicu , a kamo li entitet . eto pa sad baniraj do mile volje ,volim s Bošnjacima i Srbima u Sarajevu nego s vama u zapizdini donjoj, bože me dragi sačuvaj .... branio si onoga sto je bio u muslimanskoj vojsci na topicu o Sarajevu ,iako smo nas trojca tvrdili suprotno , zajebavate se sa nevinim ljudima pobijenim po Sarajevu , sa patnjom stotina hljada ljudi tokom rata u Sarajevu , eto koji su ovdje bolidi , mrzite druge samo zato sto su drugaciji , cega se pametan stidi tim se budala ponosi , hvala ja s takvim ni zrak ne dijelim , a kamoli sta vise , sto vam reko dr Gog jebo vas ovakav forum , niti ovaj forum predstavlja Hrvate Bosne i Hercegovine niti ikoji klinac, ovdje se samo šovinizam i nacionalizam promovira , sramota da neko naleti sa strane i ovo čita ,pa da stekne dojam da svi Hrvati ovako misle , niti govora dragi ljudi , ovo samo nezrela i zatucana banda ljubomorna na tekovine civilizacije ima ovakve stavove kakvi se mogu procitati na ovom forumu ,, uvjeravam svekoliko čitateljstvo da večina Hrvata je normalan i radišan narod te stoga nema kad da naprđuje po ovom ultra desničarskom forumu i ispravlja njihove krive stavove , pozdrav

ne mislis li da je i vrsta sovinizma sto ti tu pises,kad se iztices kao neki gradski covik.cuj,ima ljudi koji zive u gradovima tri puta vecin od sarajeva,pa se ne kurce toliko.

sto se tice ostalog,shvacan ja donekle i tebe i dr.gog-a,jer i on valjda zivi u sarajevu.i virujen ti da te ne gleda bas niko mrko,ali hajd se izjasni kao hrvat za treci entitet,ili ubuci neki dres nogmetnog kluba iz zepca,viteza ili mostara.kako ce te onda gledati.

http://www.youtube.com/watch?v=XW1ICWXU ... re=related

Vrh

PostPostano: 23 ruj 2009, 18:26 

Gradžani velegrada na djelu pokazivanja kulture...

Vrh

PostPostano: 23 ruj 2009, 18:30 

da ti odgovorim dok jos mogu , samo vracam istim jezikom ovim ovdje pojedincima koji pljuju po Sarajevu , a nisu u zivotu vise od 3 puta bili u njemu , nikad nisam potencirao to sto sam iz velikog grada niti slicno , nego je ocito da ovi imaju kompleks jer su iz provincije pa bi da pljuju sve , da srozaju na svoj nivo , e pa neće...
za treći entitet sam davno rekao da nisam zainteresiran , jer bih ostao van njega , za nas u sarajevu je jedino distrikt kao Brčko riješenje , ustvari po meni je jedino rijesenej ukidanje svih entiteta tj oba i neko drugo razgranicenje , al ajd odoh s teme
ps dres iz Žepća , Viteza i tako to nikad nebi nosio tako da neznam sta da ti kazem ...prije bi od Zvezde ili Partizana , to su klubovi s tradicijom , mani ovih indijanaca ...hahha

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 687 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 28  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika/ca: / i 11 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: