|
|
Stranica: 3/6.
|
[ 137 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
lider30
|
Naslov: Re: Nikad nismo bili na koncertima srpskih izvodjaca Postano: 15 svi 2009, 17:18 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:11 Postovi: 24090 Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
|
DaniKU je napisao/la: Iskreno pokušavam približiti svojim kolegama nas Hrvate i srušiti im predrasude,ali u tijeku ove tri godine naslušao sam se ja svega(bilo je pun onoga "u šali pa uvali"),i od toga da profesor na predavanju govori da mu se povraća kad vidi hrvatsku zastavu u Hercegovini kad se vraća s mora, ali ne uzimam im to za zlo(mada u meni gori kad nešto takvo čujem,ali se smirim),njima na dušu.
Koji je to šovinizam, dati tajvu izjavu u jednoj javnoj ustanovi kao što je Sveučilište. Naravno, ako je istina, da je taj profesor tako govorio.
_________________ Safe European Home
|
|
Vrh |
|
|
DaniKU
|
Naslov: Re: Nikad nismo bili na koncertima srpskih izvodjaca Postano: 15 svi 2009, 17:31 |
|
Pridružen/a: 05 svi 2009, 19:27 Postovi: 1841 Lokacija: Sarajevo
|
lider30 je napisao/la: Koji je to šovinizam, dati tajvu izjavu u jednoj javnoj ustanovi kao što je Sveučilište. Naravno, ako je istina, da je taj profesor tako govorio. Tog sam profesora uistinu cijenio i uvijek sam mu išao na predavanja,ali kad sam to čuo ostao sam iznenađen. Nemam razloga lagati. O Hrvatima je samo to rekao,ali je Srbe itekako ocrnio.
|
|
Vrh |
|
|
lider30
|
Naslov: Re: Nikad nismo bili na koncertima srpskih izvodjaca Postano: 15 svi 2009, 17:55 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:11 Postovi: 24090 Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
|
DaniKU je napisao/la: lider30 je napisao/la: Koji je to šovinizam, dati tajvu izjavu u jednoj javnoj ustanovi kao što je Sveučilište. Naravno, ako je istina, da je taj profesor tako govorio. Tog sam profesora uistinu cijenio i uvijek sam mu išao na predavanja,ali kad sam to čuo ostao sam iznenađen. Nemam razloga lagati. O Hrvatima je samo to rekao,ali je Srbe itekako ocrnio. Dosta da znamo što misli. U biti većina ih to misli, što imalo prati politiku. Jednostavno ne mogu smisliti hrvatstvo, šahovnicu, pojam Herceg-Bosne ili samo Hercegovce (kao neku paradigmu) u BiH. Netko otvoreno govori, neko okolo kole. Ali to je to. Inače toliko šovinističkih izjava u javnosti zadnjih četiri/pet godina (Sidran, Hećo, Bakir i masa takvih likova kao tvoj profesor - manje medijskih eksponiranih), a da nema velike reakcije na to.
|
|
Vrh |
|
|
DaniKU
|
Naslov: Re: Nikad nismo bili na koncertima srpskih izvodjaca Postano: 15 svi 2009, 18:18 |
|
|
lider30 je napisao/la: Dosta da znamo što misli. U biti većina ih to misli, što imalo prati politiku. Jednostavno ne mogu smisliti hrvatstvo, šahovnicu, pojam Herceg-Bosne ili samo Hercegovce (kao neku paradigmu) u BiH. Netko otvoreno govori, neko okolo kole. Ali to je to.
Inače toliko šovinističkih izjava u javnosti zadnjih četiri/pet godina (Sidran, Hećo, Bakir i masa takvih likova kao tvoj profesor - manje medijskih eksponiranih), a da nema velike reakcije na to. Odgovorit ću ti kratko i jasno: Istina je što si naveo,nažalost. Poslije onoga što su im Srbi uradili,na nas gledaju jednako kao i na njih.
|
|
Vrh |
|
|
chichonina
|
Naslov: Re: Nikad nismo bili na koncertima srpskih izvodjaca Postano: 15 svi 2009, 21:14 |
|
|
DaniKU je napisao/la: Ma daj molim vas,ne svađajte se. P.S. za chichoninu, mislim da se nije uredu praviti VELIKA Hrvatina iliti Hrvatica(što vidim da ti pokušavaš) i pisati tako o Srbima,a živiš u Kanadi. Bog te dragi vidio NORMALNOM ovo nema potrebe objasnjavati ali evo ja cu tebi svejedno acrtati NE POSTJE VELIKI I MANJI HRVATI a sta se Srba tice ko ih ebe,pun mi je kufer njihovog ebenog jesenovca i kurvinjske propagande Citat: Mi smo ovdje u BiH i RH susjedi s njima i ne ponašamo se tako. Samo se vi volite Nisam Isus da oprastam krvolocima za koje znam da nas MRZE MALA SAM hRVATICA (RASTOM)
|
|
Vrh |
|
|
Zrinski
|
Naslov: Re: Nikad nismo bili na koncertima srpskih izvodjaca Postano: 15 svi 2009, 23:23 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 20:55 Postovi: 172 Lokacija: Herceg Bosna
|
chichonina je napisao/la: NE POSTJE VELIKI I MANJI HRVATI
Griješiš Koki evo jednog "velikog" Hrvata od 110 kila...........
|
|
Vrh |
|
|
DaniKU
|
Naslov: Re: Nikad nismo bili na koncertima srpskih izvodjaca Postano: 16 svi 2009, 22:21 |
|
|
chichonina je napisao/la: Bog te dragi vidio NORMALNOM ovo nema potrebe objasnjavati ali evo ja cu tebi svejedno acrtati NE POSTJE VELIKI I MANJI HRVATI a sta se Srba tice ko ih ebe,pun mi je kufer njihovog ebenog jesenovca i kurvinjske propagande Samo se vi volite Nisam Isus da oprastam krvolocima za koje znam da nas MRZE MALA SAM hRVATICA (RASTOM) Uredu je,vidim da smo krenuli sa uvredama. Lijepi pozdrav.
|
|
Vrh |
|
|
chichonina
|
Naslov: Re: Nikad nismo bili na koncertima srpskih izvodjaca Postano: 17 svi 2009, 00:27 |
|
|
RajvoSa je napisao/la: Nikad se ne bi ni dalo naslutiti da će te se vas dvoje posvađati....ko da se igrate partizana i ustaša a zapravo ste obadvoje ljute Nismo se posvadjali cula sam ja i gorih stvari i to od domace po narodnosti brace Hrvati su slozni samo kad ih neprijatelj mlati
|
|
Vrh |
|
|
chichonina
|
Naslov: Re: Nikad nismo bili na koncertima srpskih izvodjaca Postano: 17 svi 2009, 00:33 |
|
|
|
Vrh |
|
|
RajvoSa
|
Naslov: Re: Nikad nismo bili na koncertima srpskih izvodjaca Postano: 17 svi 2009, 02:00 |
|
Pridružen/a: 02 svi 2009, 16:17 Postovi: 3827 Lokacija: Nanya Lakes
|
chichonina je napisao/la: Zar se kod vas ne može kupiti mlijeko i sok u pakovanju manjem od 3-4 litra Nije ni čudo što Hrvatice iz dijaspore rasturaju ove iz HR i BiH...vode u prosjeku za bar 10kg
_________________ Bona, pa skini puder MOŽDA se i znamo, a FUJ, nakeckaj ga ponovo majke ti :)
R.I.P. Aziz "Zyzz" Sergeyevich Shavershian - We are all witnesses
|
|
Vrh |
|
|
Betandwin
|
Naslov: Re: Nikad nismo bili na koncertima srpskih izvodjaca Postano: 18 svi 2009, 18:44 |
|
|
RajvoSa je napisao/la: Ajde Danijele, nemoj se previše uživiti u tu predstavu zvanu "igramo se suživota". Vrlo dobro se zna šta mislimo i želimo jedni drugima ispod te forsirane fasade uglađenosti. Nemoj da se iznenadiš pa da danas-sutra (ne daj Bože) ti tvoj "najbolji jaran" ili kum stavi nož pod grlo. Neki su se tako grdno iznenadili 91 i 92. ma slušaj , ti svoje mišljenje drži za sebe , nemoj u množini govoriti , ako je to tvoj stav , nije NAŠ
|
|
Vrh |
|
|
RajvoSa
|
Naslov: Re: Nikad nismo bili na koncertima srpskih izvodjaca Postano: 18 svi 2009, 22:24 |
|
Pridružen/a: 02 svi 2009, 16:17 Postovi: 3827 Lokacija: Nanya Lakes
|
Betandwin je napisao/la: RajvoSa je napisao/la: Ajde Danijele, nemoj se previše uživiti u tu predstavu zvanu "igramo se suživota". Vrlo dobro se zna šta mislimo i želimo jedni drugima ispod te forsirane fasade uglađenosti. Nemoj da se iznenadiš pa da danas-sutra (ne daj Bože) ti tvoj "najbolji jaran" ili kum stavi nož pod grlo. Neki su se tako grdno iznenadili 91 i 92. ma slušaj , ti svoje mišljenje drži za sebe , nemoj u množini govoriti , ako je to tvoj stav , nije NAŠ Prihvatam kritiku, "malo" sam se zaletio, mada mislim da si shvatio šta sam htio reći.
_________________ Bona, pa skini puder MOŽDA se i znamo, a FUJ, nakeckaj ga ponovo majke ti :)
R.I.P. Aziz "Zyzz" Sergeyevich Shavershian - We are all witnesses
|
|
Vrh |
|
|
mara
|
Naslov: Re: Nikad nismo bili na koncertima srpskih izvodjaca Postano: 20 svi 2009, 21:55 |
|
|
Inkvizitor je napisao/la: Njemačka, Austrija, Švicarska, to je bratstvo-jedinstvo odavno jedino se kanada i australija, sttara ustaška dijaspora ne da. Gore, U Njemačkoj, ne znaš ko je Hrvat , ko Turčin a ko čedo. Na zalost si u pravu! Nedjeljom su svi Hrvati, kad treba otici u crkvu i uslikati se! Naravno i kad treba nositi kockasto ali inac je to sve tuga, bijeda i jad!
_________________ Kada vrijeme smrti dođe Neka nitko ne zaplače za mnom I sve što od vas u tom času tražim U mojoj me sahranite zemlji
Samo u njoj počivat ću u miru. Samo u njoj počivat ću mirno...
Isus će mi postelju prostrijeti Isus će mi prostrijet odar smrti.
U susret mi Spasitelju dođi Dođe mi u susret na pol puta Ogrne me brižno svojim plaštom
Želim Bože da u času smrti Ni jedno oko ne zasuzi za mnom A jedino što ja tebe molim Kada umrem da mi dadeš kutak... neba
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Nikad nismo bili na koncertima srpskih izvodjaca Postano: 21 svi 2009, 00:42 |
|
|
Betandwin je napisao/la: RajvoSa je napisao/la: Ajde Danijele, nemoj se previše uživiti u tu predstavu zvanu "igramo se suživota". Vrlo dobro se zna šta mislimo i želimo jedni drugima ispod te forsirane fasade uglađenosti. Nemoj da se iznenadiš pa da danas-sutra (ne daj Bože) ti tvoj "najbolji jaran" ili kum stavi nož pod grlo. Neki su se tako grdno iznenadili 91 i 92. ma slušaj , ti svoje mišljenje drži za sebe , nemoj u množini govoriti , ako je to tvoj stav , nije NAŠ Ma jašta nije ničiji stav, sjećam se prvih izbora, raja pričaju svi zajedno, skupe se Hrvati, Muslimani, Srbi, pa dođe priča i na politiku i tko će za koga glasovati. I svi redom će glasovat za reformiste "jer su najbolji" I onda dođoše izbori, a narod se popiša na suživot. Poanta: ono što ti susjed kaže ne mora značiti da ti i misli.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1025 of 2558 - 40.07%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
Tulkas
|
Naslov: Re: Nikad nismo bili na koncertima srpskih izvodjaca Postano: 21 svi 2009, 11:48 |
|
|
Da li meni ovako neiskusnom netko MERE objasnit sta je to pravi Hrvat??
_________________ Serbian are nationalists. It is impossible to argue with Serbians because they are without understanding. Since they respect only force, the same method should be used when dealing with them."
|
|
Vrh |
|
|
DaniKU
|
Naslov: Re: Nikad nismo bili na koncertima srpskih izvodjaca Postano: 21 svi 2009, 15:31 |
|
|
Tulkas je napisao/la: Da li meni ovako neiskusnom netko MERE objasnit sta je to pravi Hrvat?? Evo ja ću ti reći što je za mene "pravi Hrvat": čovjek koji voli svoje domovine(kako RH,tako i BiH) i nosi sjećanje na patnju i borbu svog naroda kroz stoljeća,ide redovno u crkvu,Bogu se moli,voli ga i poštiva,a tako i svoga bližnjega tj. vjernik je(a ako i nije vjernik...ma ustvari mora biti vjernik ),ne mrzi one koji su nam otimali domovinu i nijekali nam pravo nad prostorima na kojima smo od stoljeća sedmog,ali im ne dozvoljava da rade što žele, ne prisvaja i nema pretenzije na tuđu zemlju. Eto to je taj "pravi Hrvat" kojeg ja imam u glavi
|
|
Vrh |
|
|
DaNi
|
Naslov: Re: Nikad nismo bili na koncertima srpskih izvodjaca Postano: 22 svi 2009, 17:24 |
|
|
Inkvizitor je napisao/la: Njemačka, Austrija, Švicarska, to je bratstvo-jedinstvo odavno jedino se kanada i australija, sttara ustaška dijaspora ne da. Gore, U Njemačkoj, ne znaš ko je Hrvat , ko Turčin a ko čedo. Moram se u potpunosti sloziti za Australiju, u Kanadi nisam bio ali sam cuo da je ista situacija kao u OZ! Ovdje Hrvat(koji je to bio prije 1991) nece ni mrtav uci u neke klubove koji se sada zovu "Hrvatski" a do prije 1991 su nosili neki drugi prefiks, a o odlasku na koncerte nekih istocnih estradnih zvijezda, vjerojatno bi ga otac i majka raskucili, odrekli ga se preko glasa Koncila ili nesto slicno. Uglavnom oni koji idu na koncerte nekih istocnjackih estradnih zvijezda i nisu Hrvati ti vecinom vele da su Bosanci, Jugosi ili sto ti ja znam. Za sugovornicu iz Kanade, jel gore jos uvijek nasi nogometni timovi nose nazive KROACIJA, jer tu su morali promjenuti nazive pa se sada zovu Sydney United(Kroacija Sydney) Melbourne Knights(Kroacija Melbourne) itd... Pozdrav dijaspori!
|
|
Vrh |
|
|
mara
|
Naslov: Re: Nikad nismo bili na koncertima srpskih izvodjaca Postano: 23 svi 2009, 12:08 |
|
|
DaNi je napisao/la: Inkvizitor je napisao/la: Njemačka, Austrija, Švicarska, to je bratstvo-jedinstvo odavno jedino se kanada i australija, sttara ustaška dijaspora ne da. Gore, U Njemačkoj, ne znaš ko je Hrvat , ko Turčin a ko čedo. Moram se u potpunosti sloziti za Australiju, u Kanadi nisam bio ali sam cuo da je ista situacija kao u OZ! Ovdje Hrvat(koji je to bio prije 1991) nece ni mrtav uci u neke klubove koji se sada zovu "Hrvatski" a do prije 1991 su nosili neki drugi prefiks, a o odlasku na koncerte nekih istocnih estradnih zvijezda, vjerojatno bi ga otac i majka raskucili, odrekli ga se preko glasa Koncila ili nesto slicno. Uglavnom oni koji idu na koncerte nekih istocnjackih estradnih zvijezda i nisu Hrvati ti vecinom vele da su Bosanci, Jugosi ili sto ti ja znam. Za sugovornicu iz Kanade, jel gore jos uvijek nasi nogometni timovi nose nazive KROACIJA, jer tu su morali promjenuti nazive pa se sada zovu Sydney United(Kroacija Sydney) Melbourne Knights(Kroacija Melbourne) itd... Pozdrav dijaspori! Ti ljudi se cesto razocaraju kad dodju u domovinu i cuju na sve strane zavijanje cejenskih pevaljki. Njihov nacin zivota je ispravan, ali nema bas mnogo toga zajdnickog sa stvarnoscu u Hrvatskoj ili BiH! U BiH se jos vise slusaju cajke nego u Hrvatskoj, slusale su se i za vrijeme rata, dok je to u Hrvatskoj bilo nepojmljivo!
_________________ Kada vrijeme smrti dođe Neka nitko ne zaplače za mnom I sve što od vas u tom času tražim U mojoj me sahranite zemlji
Samo u njoj počivat ću u miru. Samo u njoj počivat ću mirno...
Isus će mi postelju prostrijeti Isus će mi prostrijet odar smrti.
U susret mi Spasitelju dođi Dođe mi u susret na pol puta Ogrne me brižno svojim plaštom
Želim Bože da u času smrti Ni jedno oko ne zasuzi za mnom A jedino što ja tebe molim Kada umrem da mi dadeš kutak... neba
|
|
Vrh |
|
|
lider30
|
Naslov: Re: Nikad nismo bili na koncertima srpskih izvodjaca Postano: 23 svi 2009, 15:11 |
|
|
mara99 je napisao/la:
Ti ljudi se cesto razocaraju kad dodju u domovinu i cuju na sve strane zavijanje cejenskih pevaljki.
Njihov nacin zivota je ispravan, ali nema bas mnogo toga zajdnickog sa stvarnoscu u Hrvatskoj ili BiH!
U BiH se jos vise slusaju cajke nego u Hrvatskoj, slusale su se i za vrijeme rata, dok je to u Hrvatskoj bilo nepojmljivo!
Dapače. Ja mislim da je Zagreb glavni grad cajki na Balkanu. Ne bi mečudiolo da ih ima više nego u Beogradu.
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Nikad nismo bili na koncertima srpskih izvodjaca Postano: 23 svi 2009, 17:15 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 76111 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
U Zagrebu navečer kad izađeš oko 70-80% kafića su cajke. Preko dana puštaju neke druge stvari, ali čim sunce padne kreće ceca.
_________________ Fun fact: I HDZ i SDA su osnovani u Zagrebu.
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
|
Aztec
|
Naslov: Re: Nikad nismo bili na koncertima srpskih izvodjaca Postano: 23 svi 2009, 17:23 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 15:32 Postovi: 11675 Lokacija: Varta drzava
|
Da, istina, u ZG vise cajki nego bilo gdje u BiH.
_________________ Prvo i najbitnije!!! Kupuj Janu, i kupi je u Konzumu!!! Život je tvoje igralište Pretpostavka je majka svih zajeba Svi mi prdimo
|
|
Vrh |
|
|
chichonina
|
Naslov: Re: Nikad nismo bili na koncertima srpskih izvodjaca Postano: 23 svi 2009, 19:06 |
|
|
mara99 je napisao/la: Inkvizitor je napisao/la: Njemačka, Austrija, Švicarska, to je bratstvo-jedinstvo odavno jedino se kanada i australija, sttara ustaška dijaspora ne da. Gore, U Njemačkoj, ne znaš ko je Hrvat , ko Turčin a ko čedo. Na zalost si u pravu! Nedjeljom su svi Hrvati, kad treba otici u crkvu i uslikati se! Naravno i kad treba nositi kockasto ali inac je to sve tuga, bijeda i jad! Bila sam kod tete u Oberderdingenu prije rata,za vrijeme rata u prolazu jer sam presjedala za Hrvatsku i onda dvijetisuce i druge (2002) Kako je bilo prije rata tako je i ostalo jos uvjek svi govore jugoslovenski,ono nedaj boze da povrjede srbe mjestance je puno Hrvata,srba i Hercegbosnjaka meni je bilo cudno i prije a sad 18 godina nakon rata mi se zeludac dize i pitam se gdje je mojim Hrvatima dusa pa i ponos:-neznam
|
|
Vrh |
|
|
hercegbo
|
Naslov: Re: Nikad nismo bili na koncertima srpskih izvodjaca Postano: 24 svi 2009, 06:50 |
|
|
Site Admin |
|
Bravo chicha, iznimno mi je drago da si se vratila. Bez tebe je ovaj podforum nezamisliv...ko palačinka bez džema ili Nutelle
|
|
Vrh |
|
|
chichonina
|
Naslov: Re: Nikad nismo bili na koncertima srpskih izvodjaca Postano: 24 svi 2009, 16:32 |
|
|
hercegbo je napisao/la: Bravo chicha, iznimno mi je drago da si se vratila. Bez tebe je ovaj podforum nezamisliv...ko palačinka bez džema ili Nutelle Ah (raspam nokte) I gorima je smetalo moje iskreno misljenje (samo oni su bili projugosloveni ili srbi) (ako se znamo s onog jugoforuma znas o cemu pricam) ali poznato mi je da smo mi povodljiv narod pa kako virtualno zgaziti one koji se ne daju,nego ih etiketirati da se "PRAVE VELIKIM HRVATIMA" Inkvi je ovim momcima rekao isto sta i ja ali njega nisu napali pa ako cemo se tako igrati lets go
|
|
Vrh |
|
|
Inkvizitor
|
Naslov: Re: Nikad nismo bili na koncertima srpskih izvodjaca Postano: 24 svi 2009, 17:28 |
|
|
chichonina je napisao/la: Ah (raspam nokte) I gorima je smetalo moje iskreno misljenje (samo oni su bili projugosloveni ili srbi) (ako se znamo s onog jugoforuma znas o cemu pricam) ali poznato mi je da smo mi povodljiv narod pa kako virtualno zgaziti one koji se ne daju,nego ih etiketirati da se "PRAVE VELIKIM HRVATIMA" Inkvi je ovim momcima rekao isto sta i ja ali njega nisu napali pa ako cemo se tako igrati lets go Nisam ja to rekao tako, ti si malo brutalna. Ti bi trebala znati da osim gasa ima..i...kočnica..
_________________ VUKOVAR=MARIUOPOLJ SLAVA HRVATSKOJ- UKRAJINI SLAVA
Zbog Eline i bokala vina zapalit ću Krajinu do Krima
Zapalit ću dva-tri ruska štaba da ja nisam dolazio džaba
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 10 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|