|
|
Stranica: 14/18.
|
[ 428 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
Ceha
|
Naslov: Re: Etničke grupe u 4 europske višenacionalne države - UK, BiH, Švicarska i Belgija. Postano: 15 pro 2012, 03:17 |
|
|
MRSHO je napisao/la: Divlja svinja5 je napisao/la: Sa Srbima još samo riješiti pitanje Posavine i DGG-a i stvar riješena za sva vremena. X Iako bi ja prestao upotrebljavati ekskluzivno naziv "Posavina" kad se priča o potencialnim ispravkama granica, jer je toliko ofucana ta Posavina a ima još nekoliko naselja u RS koja se bez većih problema mogu uključit u hrvatsku fed. jedinicu. "Posavina, Posavina, Posavina", a oni krvavih očiju kad čuju za "Treći", Hercegovinu, Herceg-Bosnu. Totalno su ih dezintegrirali mediji iz RH i Sarajeva od ostalih bh Hrvata. Zašto se na Treći ne bune ljudi iz Stjepan Križa, Majdana ili Komušine? Slažem se. Granična sela je bolji naziv. Dakle, Liskovica, Komušina, Kornićani, Prhinje (to je malo veće sele kod Mišljena  ), i sv.Stjepan Križ. +Brod, istok Dervente sa sjeverom Doboja, Modriče, Vukosavlja, Donjeg Žabara i Šamca, te nešto oko Pelagićevog i Modriče u DB. S time da komad Tramošnice i Ravne Brčko u fBiH ide isto u DB.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Jagnjeca brigada
|
Naslov: Re: Etničke grupe u 4 europske višenacionalne države - UK, BiH, Švicarska i Belgija. Postano: 15 pro 2012, 03:27 |
|
|
Ceha je napisao/la: Slažem se. Granična sela je bolji naziv. Dakle, Liskovica, Komušina, Kornićani, Prhinje (to je malo veće sele kod Mišljena  ), i sv.Stjepan Križ. +Brod, istok Dervente sa sjeverom Doboja, Modriče, Vukosavlja, Donjeg Žabara i Šamca, te nešto oko Pelagićevog i Modriče u DB. S time da komad Tramošnice i Ravne Brčko u fBiH ide isto u DB. Koliko tu Hrvata, a koliko Srba živi?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ceha
|
Naslov: Re: Etničke grupe u 4 europske višenacionalne države - UK, BiH, Švicarska i Belgija. Postano: 15 pro 2012, 03:43 |
|
|
Jagnjeca brigada je napisao/la: Ceha je napisao/la: Slažem se. Granična sela je bolji naziv. Dakle, Liskovica, Komušina, Kornićani, Prhinje (to je malo veće sele kod Mišljena  ), i sv.Stjepan Križ. +Brod, istok Dervente sa sjeverom Doboja, Modriče, Vukosavlja, Donjeg Žabara i Šamca, te nešto oko Pelagićevog i Modriče u DB. S time da komad Tramošnice i Ravne Brčko u fBiH ide isto u DB. Koliko tu Hrvata, a koliko Srba živi? Jako slabo naseljeno područje. Mislim da u većini prvog dijela nema uopće Srba, u Komušini ima dosta Hrvata, a ostalo su manje više ruševine. Što se tiče posavine, veći dio su isto ruševine. Srba ima nešto u samim gradićima Derventi, Šamcu i Brodu, te u par sela na istoku brodske općine. I to je to. Ne znam točne brojke.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
doc
|
Naslov: Re: Etničke grupe u 4 europske višenacionalne države - UK, BiH, Švicarska i Belgija. Postano: 15 pro 2012, 03:54 |
|
|
Ceha je napisao/la: doc je napisao/la: Pošteno. Uz manje izmjene (junačko Žepče nedamo dok nam živo srce bije). Al da ne cjepidlačimo, na koju salvetu možemo potpisat?  Posavina, Konavle, Ilok? Kaj je tebi. Karta ne valja ni pol posto. Ma joj s tobom. Vidio naravno. Kažem generalna ideja je ok. To što je Jagnje "slučajno" falio nije mu za zamjeriti ipak je on Vojvoda. Opusti se malo. Za to crtanje karata i postoji. 
_________________ Do godine u Herceg Bosni.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Nebula
|
Naslov: Re: Etničke grupe u 4 europske višenacionalne države - UK, BiH, Švicarska i Belgija. Postano: 15 pro 2012, 06:08 |
|
|
Ceha je napisao/la: Čekaj, ja sam rekao, podjela po etničkom principu (91 style) gdje može. Dakle etnički principi plus ekonomija. Neka sela (s 2 stanovnika) ne mogu biti općine. Hajmo onda izbaciti iz igre ta mala sela:  Ova karta je napravljena po sljedećem principu: Osnova je etnička karta 91-e po opštinama. Zatim se gleda da li u opštini u kojoj je narod X večina ima naselja u kojima je narod Y većina i to bar za 1000 ljudi više od naroda X. Ako ima takvo naselje onda se ono izdvaja iz te opštine zajedno sa susjednim naseljima u kojima je narod Y većina. Na taj način se iz priče izbacuju mala nebitna sela a daje se naglasak na opštinsku većinu minus veća naselja.
_________________ Podaci ZZO: https://demografija.blogger.ba/2023/09/07/podaci-zzo/
|
|
| Vrh |
|
 |
|
cakara
|
Naslov: Re: Etničke grupe u 4 europske višenacionalne države - UK, BiH, Švicarska i Belgija. Postano: 15 pro 2012, 06:55 |
|
Pridružen/a: 04 lis 2009, 20:15 Postovi: 907 Lokacija: Dobretići
|
Nebula je napisao/la: Ceha je napisao/la: Čekaj, ja sam rekao, podjela po etničkom principu (91 style) gdje može. Dakle etnički principi plus ekonomija. Neka sela (s 2 stanovnika) ne mogu biti općine. Hajmo onda izbaciti iz igre ta mala sela:  Ova karta je napravljena po sljedećem principu: Osnova je etnička karta 91-e po opštinama. Zatim se gleda da li u opštini u kojoj je narod X večina ima naselja u kojima je narod Y većina i to bar za 1000 ljudi više od naroda X. Ako ima takvo naselje onda se ono izdvaja iz te opštine zajedno sa susjednim naseljima u kojima je narod Y većina. Na taj način se iz priče izbacuju mala nebitna sela a daje se naglasak na opštinsku većinu minus veća naselja. e jebiga, opet etnicki najcisci kraj srednje Bosne pripo Srbima 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Lebowski
|
Naslov: Re: Etničke grupe u 4 europske višenacionalne države - UK, BiH, Švicarska i Belgija. Postano: 15 pro 2012, 08:41 |
|
|
Čika Božo je napisao/la: Nebula je napisao/la: Gluposti. Sarajevo ima sasvim dobar odnos prema hrvatima. Nema dobar odnos sa separatistički nastrojenim ljudima bez obzira da li se radi o hrvatima, srbima ili bošnjacima. Što je sasvim normalno. Ustav nije prekršen jer je VP tumač ustava i ima ovlasti i da ga mijenja a sve po Daytonskom sporazumu.
Problem ne prave bošnjaci i to potvrđuju sve međunarodne organizacije i visoki predstavnici. Oni koji prave probleme su jasno identifikovani i nema potrebe da se pravimo mutavi kao da ne znamo ko su ti.
Ovdje si nasro hrpetinu laži i gluposti u koje valjda samo vi tamo u Trokutistanu vjerujete. Dok god ne prestane majorizacija sa vaše strane i dok god Hrvatska strana bude sistematski tlačena od vas Bošnjaka, neće biti mira ni sloge ni napretka u Federaciji. Zapravo toga neće biti dok god Hrvati ne dobe svoj vlastiti entitet.Ovo ne možeš postavljati kao uslov. Imaš pravo da zaštitiš svoja prava da te niko ne jebe, nigdje u Bibliji ne piše da mora biti Treći.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
licanhh
|
Naslov: Re: Etničke grupe u 4 europske višenacionalne države - UK, BiH, Švicarska i Belgija. Postano: 15 pro 2012, 11:53 |
|
Pridružen/a: 23 lip 2010, 18:12 Postovi: 670 Lokacija: Trokutistan
|
|
evo jos jednom: Muslimani nisu nikakav politicki, vojni, ekonomski itd. faktor. nji se a ma bas nista nepita. taj dan kad se MZ povuce iz BiH Muslimani su svoju pricu izpricali. mozda ih nece vise biti na tom podrucju. mozda ce se morati "prekristiti" u hrvate/srbe...nebitno.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Jagnjeca brigada
|
Naslov: Re: Etničke grupe u 4 europske višenacionalne države - UK, BiH, Švicarska i Belgija. Postano: 15 pro 2012, 12:56 |
|
|
Ceha je napisao/la: Jako slabo naseljeno područje. Mislim da u većini prvog dijela nema uopće Srba, u Komušini ima dosta Hrvata, a ostalo su manje više ruševine. Što se tiče posavine, veći dio su isto ruševine. Srba ima nešto u samim gradićima Derventi, Šamcu i Brodu, te u par sela na istoku brodske općine. I to je to. Ne znam točne brojke. Na izborima oko 12500 redovnih glasova za srpske stranke u Derventi, 7500 u Brodu, 7800 u Šamcu. U B.Petrovcu nekih 1400, 1100 u Glamoču, 3200 u Drvaru, možda 1000 u Grahovu... Zato pitam. Po glasačima reklo bi se da je DGGP zajedno mogu da se mere sa jednom opštinom od gornjih.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Lebowski
|
Naslov: Re: Etničke grupe u 4 europske višenacionalne države - UK, BiH, Švicarska i Belgija. Postano: 15 pro 2012, 13:22 |
|
|
licanhh je napisao/la: evo jos jednom: Muslimani nisu nikakav politicki, vojni, ekonomski itd. faktor. nji se a ma bas nista nepita. taj dan kad se MZ povuce iz BiH Muslimani su svoju pricu izpricali. mozda ih nece vise biti na tom podrucju. mozda ce se morati "prekristiti" u hrvate/srbe...nebitno. Šta ćeš raditi do tog dana kada se MZ povuče iz BiH. Odakle se "MZ" povukla?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
licanhh
|
Naslov: Re: Etničke grupe u 4 europske višenacionalne države - UK, BiH, Švicarska i Belgija. Postano: 15 pro 2012, 13:49 |
|
|
|
gledati, kako curite prema sveCkoj i mariboru
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Metemma
|
Naslov: Re: Etničke grupe u 4 europske višenacionalne države - UK, BiH, Švicarska i Belgija. Postano: 15 pro 2012, 14:18 |
|
|
Nebula je napisao/la: Ako si među onima koji su za pravdu onda se zalažeš da se Daytonsko uređenje (2 entiteta a 3 naroda) promjeni. Naravno ako će se mijenjati onda će se mijenjati čitav sistem Dakle, da bismo dali Hrvatima ono što im svakako pripada, moramo da uzmemo Srbima nešto što neće da daju. Pokušavate situaciju u kojoj kršite prava jednog naroda da iskoristite kako biste dobili nešto od drugog. Not gonna happen. Tj, to su tvoji mokri snovi kao "liberala", bar dio bošnjačkih političara je shvatio da mora da napravi dogovor s Hrvatima i da se okane RSa. Citat: pri čemu 2 naroda koja su dobila entitete oba trebaju nešto dati kako bi se napravio entitet narodu koji nije dobio entitet (ono teoretski jeste ali u praksi nije). Nijedan narod ne treba ništa da da, Hrvati treba da prave svoj entitet na svojim teritorijama. Ili tvrdiš da su sve teritorije u Federaciji muslimanske, pa eto vi morate nešto da im date? Što se nas tiče, razgraničenje Srba sa muslimanima i Hrvatima je odrađeno, za mijenjanje granica RS nismo nešto posebno raspoloženi. Citat: Ne može se očekivati da samo bošnjaci gube (PONOVO). Šta da gubite, pa ne traže oni entitet u Ajvatovici. Nije to vaše pa da gubite. Citat: Dakle srbi daju dio RS-a a bošnjaci daju dio Federacije pri čemu srbi taj dio RS-a daju bošnjacima kako bi ovi mogli dio Federacije dati hrvatima. Vi ne dajete ništa, to je već njihovo. Tako da nema šta da vam se kompenzuje. Citat: A možeš biti i fan babe sa kolačima pa reči da su srbi dobili RS i nema šanse da se odreknu istog ali onda moraš isto tako priznati i da su bošnjaci dobili Federaciju i nema šanse da se odreknu iste. Potpuno su u pravu oni koji kažu da srbi nemaju razloga išta da daju ikome. Ali ti isti moraju shvatiti da isto tako ni bošnjaci nemaju razloga išta da daju ikome.
Od vas niko ne traži da date ništa što je vaše. Citat: Da bi se promjenio Dayton sve tri strane moraju da se dogovore. Šta to znači? Pa konkretno u slučaju bošnjaka to znači da moraju DATI pristanak na novi preustroj BiH. Zato se koristi glagol "dati". Kada neko kaže "nećemo vam dati" naravno da misli na pristanak. Isto kao da objašnjavam djeci ocam  Ne treba mijenjati Dejton već Vašington.
_________________ + Gledaj orle od miline, Gračanicu kraj Prištine... +
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Čika Božo
|
Naslov: Re: Etničke grupe u 4 europske višenacionalne države - UK, BiH, Švicarska i Belgija. Postano: 15 pro 2012, 14:23 |
|
|
Lebowski je napisao/la: Čika Božo je napisao/la: Ovdje si nasro hrpetinu laži i gluposti u koje valjda samo vi tamo u Trokutistanu vjerujete.
Dok god ne prestane majorizacija sa vaše strane i dok god Hrvatska strana bude sistematski tlačena od vas Bošnjaka, neće biti mira ni sloge ni napretka u Federaciji. Zapravo toga neće biti dok god Hrvati ne dobe svoj vlastiti entitet.
Ovo ne možeš postavljati kao uslov. Imaš pravo da zaštitiš svoja prava da te niko ne jebe, nigdje u Bibliji ne piše da mora biti Treći. No također ni vi nemate pravo braniti drugom konstitutivnom narodu pravo na samoodređenje. Ako Srbi ne žele biti sa vama i imaju svoj vlastiti entitet, zašto mislite da mi želimo nekakvu zajednicu na duži rok, pogotovo sa ovakvim "saveznicima" koji nas pokušavaju majorizirati. Jedini razlog zašto smo mi u istoj zajednici je Washingtonski sporazum gdje smo se udružili zajedničkim snagama protiv agresora, odnosno Srba, no to ne znači da sada moramo biti u državnoj zajednici sa vama 100 ili 1000 godina, pravedna podjela, svakom svoje i doviđenja.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Metemma
|
Naslov: Re: Etničke grupe u 4 europske višenacionalne države - UK, BiH, Švicarska i Belgija. Postano: 15 pro 2012, 14:30 |
|
|
Nebula je napisao/la: Icebreaker je napisao/la: Meni nije najbolje jasno što Muslimani žele? Žele ono što je 91-e bilo njihovo. A ako im se ne da to što je bilo njihovo onda su primorani uzeti tuđe jer negdje se mora živjeti. Pa već ste uzeli masu toga što nije vaše, i to baš mjesta sa najviše stambenog prostora. Nebula je napisao/la: Metemma je napisao/la: Nenormalno stanje u BiH ne odgovara Srbima jer im se smanjuje broj i iseljavaju se. Pa zašto proizvodite nenormalno stanje? Svaki put kad Dodik spomene podjelu zemlje investitori naprave nalijevo krug i odustanu od investicija. Pa ko bi ulagao u nestabilnu zemlju? A Dodik i društvo već 20 godina rade na tome da zemlja bude na što gorem glasu. Rezultat je nedostatak investicija, radnih mjesta i na kraju hljeba. Zbog toga srbi odlaze i odlazit će. Jedini je problem što je i Srbija isti jad. Da je Srbija bolja još bi više odlazilo. Ovde rezimiram tvoje tvrdnje. Ne destabilizuje zemlju Dodik, već muslimanski političari, koji već 17 godina odbijaju da poštuju ustave i zakone, i stalno nastavljaju ratnu priču. To što se Dodik brani je sasvim prirodno. Citat: Metemma je napisao/la: Iznimno su frustrirani time malo sutra. Da su iznimno frustrirani, vraćali bi se u ta mjesta do kojih im je tako stalo. Vraćali na popaljeno i bez mogućnosti zapošljenja? To neki novi vic? Najveći dio imovine je obnovljen odavno. U opštinskim i drugim državnim institucijama radi masa Bošnjaka. Al jebiga, osjetilo se Sarajeva, Tuzle, i neće ljudi nazad. Niko ne brani ni dijaspori ni Federaciji da ulaže u povratnička mjesta, pa se nešto ne ubiše. Kaže se zaposlenja. Sem toga, eto i primjer istočnog Mostara, tamo imate svoju vlast pa se opet iseljavate. Metemma je napisao/la: Njima ne odgovara sadašnje stanje jer imaju 25% BiH, a htjeli bi cijelu. Citat: Ako imaju samo 25% bih zašto se onda hrvati bune? Ako bošnjaci imaju 25% BiH onda hrvati imaju 26% BiH i ne vidim kako su ugroženi? Prije će biti da bošnjaci (politički) kontroliši 51% BiH i naravno da im odgovora takvo stanje. A ako bi hrvati dobili entite onda im ne odgovara i onda se traži i dio RS-a. Logično. Ako će se ganjati pravda za hrvate onda će bošnjaci pristati na to samo ako se bude ganjala i pravda za bošnjake. U suprotnom Dayton it is. Što se praviš lud? Bune se jer Bošnjaci kontrolišu federalnu vladu, krše im prava na ravnopravnost, na učestvovanje u odlučivanju kao ravnopravnom narodu. Uopšte nije bitno što su u pitanju Hrvati, da je u pitanju Bihaćki kanton, i oni bi se bunili. Odbijanje da "date" Hrvatima nešto što im svakako pripada evo već godinama pravi krizu u BiH, a ti mi pričaš kako Dodik tjera investitore. A ovo uslovljavanje da ćete im "dati" ono što ste oteli tek ako dobijete nešto od RS, pa, ja bih u tom slučaju uzeo jedno hladno pivce, kikiriki, i gledao šta se dalje dešava.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Bagulin
|
Naslov: Re: Etničke grupe u 4 europske višenacionalne države - UK, BiH, Švicarska i Belgija. Postano: 15 pro 2012, 15:35 |
|
Pridružen/a: 21 sij 2012, 12:18 Postovi: 1134 Lokacija: Res Publica Croatia - Unio Europaea
|
doc je napisao/la: Jagnjeca brigada je napisao/la: Ma kad krene da nas finansira Zagreb samo ćemo đecu pravit'.  Sad će neko da me napička za enklave. rekoše ti već za ilok, konavle .... i žepče ... tu je i usora ... zatim u crnoj gori se polovica puka ćuti crnogorcima, a ne srbima, a na kosovu ... well .... u kosovskoj republici su aljbanci gazde ... u bačkoj i u raškoj nije sve tako "plavo"..... tako da ćeš morati podosta doraditi taj zemljovid. e sad jesi li to falio slučajno ili s nakanom ... hm ... da ..... heh. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Jagnjeca brigada
|
Naslov: Re: Etničke grupe u 4 europske višenacionalne države - UK, BiH, Švicarska i Belgija. Postano: 15 pro 2012, 15:38 |
|
|
Bagulin je napisao/la: rekoše ti već za ilok, konavle .... i žepče ... tu je i usora ... zatim u crnoj gori se polovica puka ćuti crnogorcima, a ne srbima, a na kosovu ... well .... u kosovskoj republici su aljbanci gazde ... u bačkoj i u raškoj nije sve tako "plavo"..... tako da ćeš morati podosta doraditi taj zemljovid. e sad jesi li to falio slučajno ili s nakanom ... hm ... da ..... heh.  Jel' ne vidiš da sam odma' stavio naznake da je zahebancija... išavši po onoj staroj: Daj tuđe za tuđe. Al' da lepo izgleda... izgleda. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Icebreaker
|
Naslov: Re: Etničke grupe u 4 europske višenacionalne države - UK, BiH, Švicarska i Belgija. Postano: 15 pro 2012, 15:44 |
|
|
A i nama je pripisao cijelu SB i Cazinsku krajinu doduše  . Mislim da ionako nitko ovakve karte ne shvaća ni poluozbiljno. Kako kažeš, lijepo je izgleda i to je to.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Jagnjeca brigada
|
Naslov: Re: Etničke grupe u 4 europske višenacionalne države - UK, BiH, Švicarska i Belgija. Postano: 15 pro 2012, 15:56 |
|
|
Icebreaker je napisao/la: A i nama je pripisao cijelu SB i Cazinsku krajinu doduše  . Mislim da ionako nitko ovakve karte ne shvaća ni poluozbiljno. Kako kažeš, lijepo je izgleda i to je to. Da se niko ne uvredi, ali ni ja ne bih potpisao kartu koju sam stavio.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Metemma
|
Naslov: Re: Etničke grupe u 4 europske višenacionalne države - UK, BiH, Švicarska i Belgija. Postano: 15 pro 2012, 16:09 |
|
|
Ćeha, jel možeš da mi preslikaš onu kartu nuđenu Srbiji u Londonu na ovu na kojoj je Jagnje crtao? (ovo se zove pos*ati se komšiji pred vrata, pa pokucati i tražiti toalet papir  )
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Čika Božo
|
Naslov: Re: Etničke grupe u 4 europske višenacionalne države - UK, BiH, Švicarska i Belgija. Postano: 15 pro 2012, 16:45 |
|
|
Jagnje, po meni ovo bi bilo najrealnija podjela BiH (bez podvala oko teritorija Republike Hrvatske)...  Mi Hrvati sa Bošnjacima zamjenimo našu srednjebosansku županiju za njihov unskosanski kanton, minus općina Sanski Most, i damo im općinu Konjic, te enklave po trokutistanu. Mi Hrvati i vi Srbi obavimo zamjenu vama Ključ, nama vaši dijelići sjever Broda, Krupe, Petrovca, Drvara, Kupresa i Mostara (površinski je otprilike isto). Vi Srbi i Bošnjaci zamjenite vama Sanski Most, njima Petrovac, djelić Trnova i dio Doboja zajedno sa gradom. Mi bi imali hrvatski entitet od Bihaća do Mostara, plus komadići Posavine, i sve bi spojili sa Republikom Hrvatskom. Vi bi svoj entitet (praktički jedina prava zamjena gradovi Sanski Most - Doboj) koji već imate spojili sa Srbijom. Bošnjaci bi ponešto proširili svoj "trokutistan" koji bi postao teritorijalno kompaktan i postali samostalna država. Već vidim kako se ovo nikome neće svidjeti, haha...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Jagnjeca brigada
|
Naslov: Re: Etničke grupe u 4 europske višenacionalne države - UK, BiH, Švicarska i Belgija. Postano: 15 pro 2012, 16:49 |
|
|
Zašto bi neko davao Doboj za Sanski Most? I drugo, kakva je ovo podvala sa 12.34% teritorije Republike Srbije?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
NoviSeer
|
Naslov: Re: Etničke grupe u 4 europske višenacionalne države - UK, BiH, Švicarska i Belgija. Postano: 15 pro 2012, 17:02 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 15:52 Postovi: 2746 Lokacija: Žepačko-bobovačka županija
|
Čika Božo je napisao/la: Prodao bih 200 000 Hrvata za večeru, i mijenjo ih za tursku bihaćku krajinu i srpske vukojebine. Eto šta nam ti pokušavaš reći. Jebemte dosadna.
_________________ Herceg-Bosno brdovita, zemljo mila plemenita, sva prkosna i od pjesme osvojit te nitko ne smije.
ivica je napisao/la: Tuđman je za muslimane učinio više i od alije...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
licanhh
|
Naslov: Re: Etničke grupe u 4 europske višenacionalne države - UK, BiH, Švicarska i Belgija. Postano: 15 pro 2012, 17:08 |
|
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Čika Božo
|
Naslov: Re: Etničke grupe u 4 europske višenacionalne države - UK, BiH, Švicarska i Belgija. Postano: 15 pro 2012, 17:10 |
|
|
Jagnjeca brigada je napisao/la: Zašto bi neko davao Doboj za Sanski Most? OK, onda ovako...  Doboj za Sanski Most i proširenje koridora za zapadni dio RS na cijelu općinu Brčko. Mislim da bi to Srbi objeručki prihvatili jer je koridor iznimno strateški vrijedan. Jagnjeca brigada je napisao/la: I drugo, kakva je ovo podvala sa 12.34% teritorije Republike Srbije? Jbg. tamo su vas Albanci etnički očistili, slično kao što ste vi očistili područja Republike Srpske od Hrvata i Bošnjaka. Što će budućnost tamo donijeti, tko zna. NoviSeer je napisao/la: Čika Božo je napisao/la: Prodao bih 200 000 Hrvata za večeru, i mijenjo ih za tursku bihaćku krajinu i srpske vukojebine. Eto šta nam ti pokušavaš reći. Jebemte dosadna. licanhh je napisao/la: trol muslimanski Ne, nego sa strateške pozicije RH je vrednije kompaktno područje uz granicu koje bi se u budućnosti moglo aneksirati i spojiti u jedno, nego nepovezane enklave. A Hrvatima iseljenim iz zamjenjenih područja bi bilo ponuđeno jednako kvalitetni stambeni i ostali uvjeti bilo na području Bihaća koje bi trebalo naseliti, bilo negdje drugdje u Hrvatskoj.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
licanhh
|
Naslov: Re: Etničke grupe u 4 europske višenacionalne države - UK, BiH, Švicarska i Belgija. Postano: 15 pro 2012, 17:22 |
|
|
Čika Božo je napisao/la: A Hrvatima iseljenim iz zamjenjenih područja bi bilo ponuđeno jednako kvalitetni stambeni i ostali uvjeti bilo na području Bihaća koje bi trebalo naseliti, bilo negdje drugdje u Hrvatskoj. reko sam ti vec jednom. mjenjaj svoju opcine, ako ti je stalo do mjenjanja. okani se SBZ+zepca+usore
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: Tomba17 i 31 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|