|
|
Stranica: 1/3.
|
[ 55 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Ministry of Sound
|
Naslov: Kulturno-zabavni spektakl - "Herceg-Bosno srce ponosno" Postano: 26 sij 2013, 16:58 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43752 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
Citat: Kulturno-zabavni spektakl pod nazivom "Herceg-Bosno srce ponosno" će se održati 03.04.2013. u Zagrebačkoj Areni. Događaj se sastoji od hrvatskih umjetnika sa područja BiH. Kroz široku listu pjevača poznatih u svojim krajevima u BiH, donijet će se komadić kulture svakog pojedinog kraja od Neuma do Save. Također će na koncertu i sudjelovati i par gostiju sa hrvatske estradne scene sve sa ciljem da ovaj događaj bude ujedinjenje i slavlje hrvatskog naroda. Koncert ima i humanitarni karakter, tj. prihodi od koncerta idu prema obnovama crkava u BiH i udrugama za bolesnu i nemoćnu djecu.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Kulturno-zabavni spektakl - "Herceg-Bosno srce ponosno" Postano: 26 sij 2013, 17:08 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 59569 Lokacija: DAZP HQ
|
odlično, sviđa mi se i popis sponzora, sve do jedna općina Herceg-Bosne.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Kulturno-zabavni spektakl - "Herceg-Bosno srce ponosno" Postano: 26 sij 2013, 17:22 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43752 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
Željko Bebek izdao Sarajevo i pridružio se fašistima! :)
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Kulturno-zabavni spektakl - "Herceg-Bosno srce ponosno" Postano: 26 sij 2013, 17:30 |
|
|
Željko Bebek ti je postao velika Hrvatina otkad je oženio Duvanjku. nakon što je oslobođen Gotovina njegova izjava je bila da je to veliki dan jer je obranjena Oluja kao jedan od najvažnijih događaja u hrvatskoj povijesti. tko bi ikad pomislio da će Bebek biti na tom tragu.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Kulturno-zabavni spektakl - "Herceg-Bosno srce ponosno" Postano: 26 sij 2013, 17:32 |
|
|
Potpora Oluji u Sarajevu može proći, ali Herceg-Bosna ih pogađa u g-spot, na bolan način.
|
|
Vrh |
|
|
licanhh
|
Naslov: Re: Kulturno-zabavni spektakl - "Herceg-Bosno srce ponosno" Postano: 26 sij 2013, 17:53 |
|
Pridružen/a: 23 lip 2010, 19:12 Postovi: 670 Lokacija: Trokutistan
|
Bravo, ovo je super Tko to organizira?
|
|
Vrh |
|
|
Jajce10
|
Naslov: Re: Kulturno-zabavni spektakl - "Herceg-Bosno srce ponosno" Postano: 26 sij 2013, 17:59 |
|
|
Super je ovo. Iz Zagreba i Arene, sva hrvatska estrada u spektaklu jakog simboličnog naziva. Poruka - Hrvatska stoji uz vas.
|
|
Vrh |
|
|
mario_cro
|
Naslov: Re: Kulturno-zabavni spektakl - "Herceg-Bosno srce ponosno" Postano: 26 sij 2013, 18:02 |
|
Pridružen/a: 02 lip 2011, 13:01 Postovi: 3675 Lokacija: Edmonton,Alberta,Canada
|
Jajce10 je napisao/la: Poruka - Hrvatska stoji uz vas. Pa i ne baš ,sve su naši sponzori iz Herceg-Bosne ,a i pjevači svi osim Mladena Bodaleca.
_________________ "Nisu svi koji lutaju izgubljeni"
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Kulturno-zabavni spektakl - "Herceg-Bosno srce ponosno" Postano: 26 sij 2013, 18:04 |
|
|
pravo jedinstveno, svih 26 općina Herceg-Bosne su sponzori spektakla, ovome možemo prirodati i dijelove naših općina Fojnice, Uskoplja, Travnika, Soli itd.
|
|
Vrh |
|
|
zmajček
|
Naslov: Re: Kulturno-zabavni spektakl - "Herceg-Bosno srce ponosno" Postano: 26 sij 2013, 18:07 |
|
|
Zar Kićo ima porijeklo iz Herceg-Bosne? Inače,manje više poznajem sve izvođače. Tu je i dvojac iz Blatnice,Jozo Vučić i Mate Bulić. Jedan kralj dijaspore,drugi kralj Blatnice.
|
|
Vrh |
|
|
mario_cro
|
Naslov: Re: Kulturno-zabavni spektakl - "Herceg-Bosno srce ponosno" Postano: 26 sij 2013, 18:10 |
|
|
zmajček je napisao/la: Zar Kićo ima porijeklo iz Herceg-Bosne? Inače,manje više poznajem sve izvođače. Tu je i dvojac iz Blatnice,Jozo Vučić i Mate Bulić. Jedan kralj dijaspore,drugi kralj Blatnice. Ima ih par koji nemaju al to su ionako domoljubno orijentirani pjevači. Škoro sigurno ima podrijetlo iz HB.
|
|
Vrh |
|
|
Jajce10
|
Naslov: Re: Kulturno-zabavni spektakl - "Herceg-Bosno srce ponosno" Postano: 26 sij 2013, 18:13 |
|
|
mario_cro je napisao/la: Jajce10 je napisao/la: Poruka - Hrvatska stoji uz vas. Pa i ne baš ,sve su naši sponzori iz Herceg-Bosne ,a i pjevači svi osim Mladena Bodaleca. Jasta neg jedinstveno, pjevaju u zagrebackoj Areni, a ne u sarajevskoj Zetri...
|
|
Vrh |
|
|
MRSHO
|
Naslov: Re: Kulturno-zabavni spektakl - "Herceg-Bosno srce ponosno" Postano: 26 sij 2013, 18:20 |
|
Pridružen/a: 05 svi 2009, 12:02 Postovi: 8019 Lokacija: Banovina Usora
|
|
Vrh |
|
|
zmajček
|
Naslov: Re: Kulturno-zabavni spektakl - "Herceg-Bosno srce ponosno" Postano: 26 sij 2013, 18:23 |
|
|
mario_cro je napisao/la: zmajček je napisao/la: Zar Kićo ima porijeklo iz Herceg-Bosne? Inače,manje više poznajem sve izvođače. Tu je i dvojac iz Blatnice,Jozo Vučić i Mate Bulić. Jedan kralj dijaspore,drugi kralj Blatnice. Ima ih par koji nemaju al to su ionako domoljubno orijentirani pjevači. Škoro sigurno ima podrijetlo iz HB. Škoro 100%.
|
|
Vrh |
|
|
mario_cro
|
Naslov: Re: Kulturno-zabavni spektakl - "Herceg-Bosno srce ponosno" Postano: 26 sij 2013, 18:27 |
|
|
Jajce10 je napisao/la: Jasta neg jedinstveno, pjevaju u zagrebackoj Areni, a ne u sarajevskoj Zetri... Nisi me skužio. Ovo sigurno nije poruka "Hrvatska je uz vas",iz razloga što su sponzori naši i skoro svi pjevači -naši. Jedino ako smo sami uz sebe.
|
|
Vrh |
|
|
Divlja svinja5
|
Naslov: Re: Kulturno-zabavni spektakl - "Herceg-Bosno srce ponosno" Postano: 26 sij 2013, 18:29 |
|
|
zmajček je napisao/la: mario_cro je napisao/la: Ima ih par koji nemaju al to su ionako domoljubno orijentirani pjevači. Škoro sigurno ima podrijetlo iz HB.
Škoro 100%. Pročitao sam da su mu roditelji iz Imotskog.
_________________ (*_*)
|
|
Vrh |
|
|
Jajce10
|
Naslov: Re: Kulturno-zabavni spektakl - "Herceg-Bosno srce ponosno" Postano: 26 sij 2013, 18:32 |
|
|
mario_cro je napisao/la: Jajce10 je napisao/la: Jasta neg jedinstveno, pjevaju u zagrebackoj Areni, a ne u sarajevskoj Zetri... Nisi me skužio. Ovo sigurno nije poruka "Hrvatska je uz vas",iz razloga što su sponzori naši i skoro svi pjevači -naši. Jedino ako smo sami uz sebe. Tko je organizator ovog događaja?
|
|
Vrh |
|
|
zmajček
|
Naslov: Re: Kulturno-zabavni spektakl - "Herceg-Bosno srce ponosno" Postano: 26 sij 2013, 18:37 |
|
|
Divlja svinja5 je napisao/la: zmajček je napisao/la: Škoro 100%. Pročitao sam da su mu roditelji iz Imotskog. Iskreno,nisam upoznat. Mada,Posušje-Imotski,to je skoro pa isto. Brojne rodbinske veze,blizina...čak Imoćane u Zagrebu nerijetko zovu Hercegovcima.
|
|
Vrh |
|
|
mario_cro
|
Naslov: Re: Kulturno-zabavni spektakl - "Herceg-Bosno srce ponosno" Postano: 26 sij 2013, 18:41 |
|
|
Jajce10 je napisao/la: Tko je organizator ovog događaja?
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Kulturno-zabavni spektakl - "Herceg-Bosno srce ponosno" Postano: 26 sij 2013, 20:26 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108339 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Dobre slike na plakatu.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
doc
|
Naslov: Re: Kulturno-zabavni spektakl - "Herceg-Bosno srce ponosno" Postano: 27 sij 2013, 14:14 |
|
|
I tko onda priča da je nejasno kome šta ide. Grbovi se jasno vide.
_________________ Do godine u Herceg Bosni.
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Kulturno-zabavni spektakl - "Herceg-Bosno srce ponosno" Postano: 27 sij 2013, 14:47 |
|
|
Jajce10 je napisao/la: mario_cro je napisao/la: Nisi me skužio. Ovo sigurno nije poruka "Hrvatska je uz vas",iz razloga što su sponzori naši i skoro svi pjevači -naši. Jedino ako smo sami uz sebe. Tko je organizator ovog događaja? Jedan Hercegovac iz RH. Ne znam koliko ima potpore iz RH, možda su iznajmili praznu Arenu po dobroj cijeni. No, to nije tema, jer i kada nema potpore opet se bolje praviti kao da je ima, jer neprijatelji uvijek osluškuju reakcije i mišljenja iz Zagreba.
|
|
Vrh |
|
|
cudesni_svijet3
|
Naslov: Re: Kulturno-zabavni spektakl - "Herceg-Bosno srce ponosno" Postano: 28 sij 2013, 11:37 |
|
|
nesto je ovo meni predobro da bi bilo istinito
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Kulturno-zabavni spektakl - "Herceg-Bosno srce ponosno" Postano: 28 sij 2013, 11:45 |
|
|
cudesni_svijet3 je napisao/la: nesto je ovo meni predobro da bi bilo istinito Isto sam i ja pomislio, pa sam odmah provjerio da slučajno datum nije 1. travnja. Netko bi stvarno trebao biti popriličan psihopat, da utroši ovoliko vremena na dizajniranje plakata, a trebao bi pokazat i zavidno znanje estradne scene u Hrvata, jer ovdje ima imena koja nisu poznata u drugim narodima. Provjereno je, i inicijativa je potekla od prave osobe kojoj se može vjerovati. Naravno, to ne znači da u međuvremenu neće iskočiti neki problem, ali vidjet ćemo. Kao što kažu, nije gotovo dok ne zapjeva debela dama. Nadam se da će biti i snimak na HRT, sredit će to Goran Radman sigurno.
|
|
Vrh |
|
|
cudesni_svijet3
|
Naslov: Re: Kulturno-zabavni spektakl - "Herceg-Bosno srce ponosno" Postano: 28 sij 2013, 13:39 |
|
|
ja sam dobila neke druge informacije, koje mi se ne svidjaju.. ali tko ce znati opet, ako nista vrijeme ce pokazati
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|