|
|
Stranica: 36/64.
|
[ 1580 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: Vojvođanske aktualnosti Postano: 18 sij 2013, 19:03 |
|
|
Ne diraj Batu, Bata je kralj! A i koji si ti kurčev Nsađanin, a navijaš za Partizan, jedan od beogradskih blizanaca i simbola vekovnog iskorišćavanja Vojvodine od strane klerofašističke, teokratske vlasti iz Beograda. Budi Novosađanin, navijaj za Vojvodinu! (ovo ozbiljno mislim i nemam nikakvog razumevanja za ljude van Beograda koji navijaju za CZ ili za ***, a imaju svoj lokalni klub. Ako već imaš lokalni klub, onda navijaj za njega)
|
|
Vrh |
|
|
Jagnjeca brigada
|
Naslov: Re: Vojvođanske aktualnosti Postano: 18 sij 2013, 19:14 |
|
|
Carmello Šešelj je napisao/la: koji navijaju za CZ ili za *** Greškom si ubacio "ili za" između "CZ" i "***".
|
|
Vrh |
|
|
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: Vojvođanske aktualnosti Postano: 18 sij 2013, 19:32 |
|
|
Jagnjeca brigada je napisao/la: Carmello Šešelj je napisao/la: koji navijaju za CZ ili za *** Greškom si ubacio "ili za" između "CZ" i "***". Samo se ti pravi pametan. Sad kad prvi potpredsednik naloži šeika da uloži milijarde u Zvezdu, nećeš se više smejati. Inače, koji je brojčani odnos, po tvojoj proceni, Slaninari - Delije i Grobari u NS? Znam da ovih drugih ima više, ali koliko je to otprilike u procentima? (ne mislim na "profesionalne navijače", nego na simpatizere)
|
|
Vrh |
|
|
Ibar
|
Naslov: Re: Vojvođanske aktualnosti Postano: 18 sij 2013, 23:58 |
|
|
Slaninari ? ... *** ? ... O Bože Inače kad si već spomenuo može neka procjena za Vojvodinu i po gradovima/regijama Vojvodine Zvezda -Partizan -Vojvodina kakvi su omjeri? Inače moram reć da uvijek kad igraju Zvezda i Partizan navijam za ˝***˝
|
|
Vrh |
|
|
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: Vojvođanske aktualnosti Postano: 19 sij 2013, 00:04 |
|
|
Ibar je napisao/la: Slaninari ? ... *** ? ... O Bože Inače kad si već spomenuo može neka procjena za Vojvodinu i po gradovima/regijama Vojvodine Zvezda -Partizan -Vojvodina kakvi su omjeri? Inače moram reć da uvijek kad igraju Zvezda i Partizan navijam za ˝***˝ Slaninari - zvaničan naziv navijačke grupe FK Vojvodina. I naravno da ćeš ti u našem derbiju da navijaš za hrvatski klub, to je prirodno. edit: a i šta si ti stalno nešto šokiran zbog psovki kao seoska mlada... ajde ne foliraj se...
|
|
Vrh |
|
|
Divlja svinja5
|
Naslov: Re: Vojvođanske aktualnosti Postano: 19 sij 2013, 00:47 |
|
|
Nas Zagrepčane uz Partizan vežu neke lijepe uspomene. A eno na 0:55 i prvog Predsjednika.
_________________ (*_*)
|
|
Vrh |
|
|
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: Vojvođanske aktualnosti Postano: 19 sij 2013, 00:50 |
|
|
Eh, pa nije džabe pokojni Stjepan Bobek, popularno Štef, najveća legenda tog nogometnog kluba.
|
|
Vrh |
|
|
Divlja svinja5
|
Naslov: Re: Vojvođanske aktualnosti Postano: 19 sij 2013, 00:54 |
|
|
S druge strane, Beara, Prosinečki, Bračun, Jurić... Pa pola vaših legendi su bili Hrvati.
_________________ (*_*)
|
|
Vrh |
|
|
Jagnjeca brigada
|
Naslov: Re: Vojvođanske aktualnosti Postano: 19 sij 2013, 00:58 |
|
|
Šta je ovo, opet ste se našli? Hoćete razviti neki zajednički transparent podrške Titu?
|
|
Vrh |
|
|
Divlja svinja5
|
Naslov: Re: Vojvođanske aktualnosti Postano: 19 sij 2013, 01:07 |
|
|
Jagnjeca brigada je napisao/la: Šta je ovo, opet ste se našli? Hoćete razviti neki zajednički transparent podrške Titu? Držim to primjerenijim za nekadašnji vojni klub.
_________________ (*_*)
|
|
Vrh |
|
|
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: Vojvođanske aktualnosti Postano: 19 sij 2013, 01:11 |
|
|
Divlja svinja5 je napisao/la: S druge strane, Beara, Prosinečki, Bračun, Jurić... Pa pola vaših legendi su bili Hrvati. Bilo je i kod nas Hrvata, i to više nego što je u Partizanu bilo Srba.
|
|
Vrh |
|
|
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: Vojvođanske aktualnosti Postano: 19 sij 2013, 01:13 |
|
|
Jagnjeca brigada je napisao/la: Šta je ovo, opet ste se našli? Hoćete razviti neki zajednički transparent podrške Titu? To ću ipak sa mojin dalmatinskin drugon puntaron.
|
|
Vrh |
|
|
Ibar
|
Naslov: Re: Vojvođanske aktualnosti Postano: 19 sij 2013, 01:16 |
|
|
Carmello Šešelj je napisao/la: Ibar je napisao/la: Slaninari ? ... *** ? ... O Bože Inače kad si već spomenuo može neka procjena za Vojvodinu i po gradovima/regijama Vojvodine Zvezda -Partizan -Vojvodina kakvi su omjeri? Inače moram reć da uvijek kad igraju Zvezda i Partizan navijam za ˝***˝ Slaninari - zvaničan naziv navijačke grupe FK Vojvodina. I naravno da ćeš ti u našem derbiju da navijaš za hrvatski klub, to je prirodno. edit: a i šta si ti stalno nešto šokiran zbog psovki kao seoska mlada... ajde ne foliraj se... Slaninari fora ime nisam znao da im je to službeno ko da im ga je Čanak himself slago A ovo ˝***˝ što reć prosto sam šokiran Nevolim uvredljiv govor inače al ovdje sam više to izveo na šalu jer prvi put čujem za to ˝***˝. Znam da su Zvezdaši ˝cigani˝ a ovi ˝grobari˝ bit će da nisam u toku Eh vojvodo ja mislio vi skupa sa mnom navijate za Partizan u Srbijanskom vječnom derbiju kad ono Zvezda Glogov kolček ništa ? Ma jasno je zašto sam za Partizan to jest za crne a ne crvene iako to je sve relativno dosta al ipak biram ˝***˝ radje a i ipak je Frane Tuđman bio prvi predsjednik Partizana
|
|
Vrh |
|
|
Jagnjeca brigada
|
Naslov: Re: Vojvođanske aktualnosti Postano: 19 sij 2013, 01:22 |
|
|
Ja bih zapravo rado navijao za Crvenu Zvezdu (inače ovo ime je tajni kod za TriPrstaSrbijaPravoslavlje), ali kad sam hteo da se učlanim nisu me primili. Kaže tip, primali su nove članove samo kad su Sv.Sava i knez Lazar osnivali Stub, tj. klub. I ja šta ću, moram da navijam za ovaj ustaški.
|
|
Vrh |
|
|
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: Vojvođanske aktualnosti Postano: 19 sij 2013, 01:47 |
|
|
Ibar je napisao/la: Slaninari fora ime nisam znao da im je to službeno ko da im ga je Čanak himself slago Slaninari ili Firma (to im je u stvari zvaničan naziv, ali slaninari je popularniji naziv i oni ga više koriste). Inače su teški srpski nacionalisti, čisto da te razočaram. Citat: A ovo ˝***˝ što reć prosto sam šokiran
Nevolim uvredljiv govor inače al ovdje sam više to izveo na šalu jer prvi put čujem za to ˝***˝. Znam da su Zvezdaši ˝cigani˝ a ovi ˝grobari˝ bit će da nisam u toku Ma to im samo ja tako tepam. Inače, oni sami sebe kolokvijalno zovu "Stoka"(sa tribine južne). Ispravan naziv, po meni. Citat: a i ipak je Frane Tuđman bio prvi predsjednik Partizana Aaajmo crno beli, Umro je Tuđman Franja, Ćutaćemo jeeedan miiinut predsedniku Partizana Svako u crno belom njegovo ime slavi, da njeega niiije biiilo, bili bi crveno plavi.
|
|
Vrh |
|
|
pagan
|
Naslov: Re: Vojvođanske aktualnosti Postano: 19 sij 2013, 01:53 |
|
|
partizan je yugo-hrvatski klub, preseljen iz zg u bg...sta je tu cudno,,,kasnije srpski
ista stvar sa sarajevskim zeljom. od osnutka kluba 10 godina nije zaigrao nijedan musliman. danas je to muslimanski klub
povijest se ponavlja, preko Muslimani, popravoslavljivanja ljudi, preko otimanja bogomolja i zemlje....pa sve do nogometne kulturne pljacke :)
_________________ ...naši zadržavaju po koju usamljenu zgradu, kao: "Hrvatski dom", hotel "Kalin", jedna zgrada u Gaju... Sva vojska u potpunom okruženju. Takvo nešto ne bih ni ja baba rasporedila.
|
|
Vrh |
|
|
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: Vojvođanske aktualnosti Postano: 19 sij 2013, 01:56 |
|
|
Jagnjeca brigada je napisao/la: Ja bih zapravo rado navijao za Crvenu Zvezdu (inače ovo ime je tajni kod za TriPrstaSrbijaPravoslavlje), ali kad sam hteo da se učlanim nisu me primili. Kaže tip, primali su nove članove samo kad su Sv.Sava i knez Lazar osnivali Stub, tj. klub. I ja šta ću, moram da navijam za ovaj ustaški. Budi Novosađanin, navijaj za Vojvodinu!
|
|
Vrh |
|
|
Whiteone
|
Naslov: Re: Vojvođanske aktualnosti Postano: 19 sij 2013, 14:33 |
|
Pridružen/a: 13 sij 2013, 16:27 Postovi: 1660 Lokacija: Srbija Beograd
|
Citat: Aaajmo crno beli, Umro je Tuđman Franja, Ćutaćemo jeeedan miiinut predsedniku Partizana
Svako u crno belom njegovo ime slavi, da njeega niiije biiilo, bili bi crveno plavi. Vidiš kakve veličine mi imamo, svi najveći velikani Balkana su bili Grobari. Čak smo i dva predsednika drzava izrodili, Franju i Slobu. Da zaboravio sam Tomu i Dačića, ali oni su druga ili treća liga za ovu dvojicu. Ali vi ste sada islamski fudbalski klub ''الهلال الأحمر'' ili ''crveni polumesec''. Čuo sam da su vam i svinjetinu zabranili.
|
|
Vrh |
|
|
Pessimus dux
|
Naslov: Re: Vojvođanske aktualnosti Postano: 19 sij 2013, 16:58 |
|
Pridružen/a: 01 lip 2009, 18:27 Postovi: 5938 Lokacija: Generalni konzulat HR HB za Slavoniju i Baranju
|
Carmello Šešelj je napisao/la: Saška je napustila LSV i prešla u DS. Čitaj malo ovu temu... Vrlo rado, ali kronični nedostatak vremena ne dopušta mi da detaljnije pratim baš sve teme koje me zanimaju.
|
|
Vrh |
|
|
Pessimus dux
|
Naslov: Re: Vojvođanske aktualnosti Postano: 19 sij 2013, 17:07 |
|
Pridružen/a: 01 lip 2009, 18:27 Postovi: 5938 Lokacija: Generalni konzulat HR HB za Slavoniju i Baranju
|
Jagnjeca brigada je napisao/la: Pessimuse, pa u tome i jeste čitava frka... Gospođica Jerkov se pridružila časnom jatu preletača. Eno je sad u DS. Nisam baš pratio temu redovito pa nisam odmah skužio da je to diglo toliku frku. Jebiga, ptičica promijenila gnijezdo, valjda je u tom drugom udobnije i toplije. Jagnjeca brigada je napisao/la: A ako ispijaš kahvicu na tvrđavi... pazi da ne naletiš na gazdu. Istina, valja pripaziti na tog gospodina osebujnog javnog nastupa i stila odijevanja, budući da mi je već jednom onemogućio prelazak preko granice na putu do Novog Sada.
|
|
Vrh |
|
|
Pessimus dux
|
Naslov: Re: Vojvođanske aktualnosti Postano: 19 sij 2013, 18:43 |
|
|
Carmello Šešelj je napisao/la: Budi Novosađanin, navijaj za Vojvodinu! Samo lokalpatriotizam!
|
|
Vrh |
|
|
Jagnjeca brigada
|
Naslov: Re: Vojvođanske aktualnosti Postano: 19 sij 2013, 18:54 |
|
|
Pih, lokalpatriotizam. Ne menjaju se klubovi k'o čarape. Btw, negde videh podatak da u Beogradu ima dvestotinjak fudbalskih klubova... pa nešto ne vidim da se Beograđani ubiše od navijanja za svoj lokalni klub.
|
|
Vrh |
|
|
joe enter
|
Naslov: Re: Vojvođanske aktualnosti Postano: 19 sij 2013, 19:23 |
|
|
Ja se kao Vojvođanin mogu pohvaliti ovde na forumu da je gradonačelnik moga maloga grada Željko Vidović poreklom Hrvat-Hercegovac , član DS naravno. http://istinomer.rs/akter/zeljko-vidovic/On je kao i ja potomak doseljenika posle 2.sv.rata , to su oni ljudi koji su pobegli iz onih kamenjarskih vukojebina i bar malo civilizacije.
_________________ O turčine za nevolju kume A ti vlaše silom pobratime
|
|
Vrh |
|
|
Jagnjeca brigada
|
Naslov: Re: Vojvođanske aktualnosti Postano: 19 sij 2013, 19:51 |
|
|
Uh, al' mu je statistika. Zašto sam ja mislio da si ti iz B.Palanke? I drugo, zašto su svi Hrvati političari u Vojvodini, ortopedi?
|
|
Vrh |
|
|
Metemma
|
Naslov: Re: Vojvođanske aktualnosti Postano: 19 sij 2013, 19:58 |
|
|
Pitaj doca ili Hroboatosa, oni imaju te statistike
_________________ + Gledaj orle od miline, Gračanicu kraj Prištine... +
|
|
Vrh |
|
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|