|
|
Stranica: 15/25.
|
[ 609 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Generalni konzulat za Slovenska pitanja kod Mrshe Postano: 12 vel 2013, 10:44 |
|
Pridružen/a: 29 srp 2012, 00:08 Postovi: 20754 Lokacija: među zvijezdama
|
Zijafeta je napisao/la: Pratim dešavanja i upućena sam u dosta stvari ali nikako da uhavizam šta se to desilo s Slovenijom pa je preko noći haman propala a bila je najbogatija i najprosperiternija zemlja bivše Juge. Konzul je dao ostavku na radno mjesto.Ili je na bolovanju Čim se vrati, ( ako se vrati ) " uhavizaće " odgovore na SVA vaša pitanja :) Mrsho !!!!
_________________ Sarajevo ljubavi moja! Слава Україні!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
Zadar1993
|
Naslov: Re: Generalni konzulat za Slovenska pitanja kod Mrshe Postano: 24 vel 2013, 09:51 |
|
Pridružen/a: 21 kol 2011, 16:34 Postovi: 15238 Lokacija: Misao svijeta
|
Radje bi švabi 100 godina bio kolonija nego opet 10 godina financirao projekte tipa Beograd-Bar .
_________________ Te kad mi jednom s dušom po svemiru se krene, Zaorit ću ko grom: O, gledajte ju divnu, vi zvijezde udivljene, To moj je, moj je dom!
|
|
Vrh |
|
|
volvoks
|
Naslov: Re: Generalni konzulat za Slovenska pitanja kod Mrshe Postano: 24 vel 2013, 10:28 |
|
|
Kako ovi Srbi uvijek uspiju naći sugovornika koji im odgovara Ovaj ekonomist predstavlja mnijenje možda 5% stanovnika Dežele, no srpskim novinarima je samo da su njihovi čitatelji sretni i da se ostvarila ona stara o Slovencima koji će kopati tunele do Srbije... No, ti isti im ne govore da je srpski BDP danas na 110% onog iz 1990., dok je slovenski na 260%, tu se najbolje vidi tko je imao korist od Juge... BDP 1990.-2010. (u milijardama USD) Država - 1990. -> 2010. => 2010./1990. BiH - 7.755 -> 16.581 => 213,81% Crna Gora - 2.147 -> 4.118 => 191,80% Hrvatska - 24.778 -> 60.834 => 245,52% Kosovo - 4.704 -> 5.594 => 118,92% Makedonija - 4.269 -> 9.162 => 214,62% Slovenija - 17.847 -> 46.993 => 263,31% Srbija - 33.865 -> 38.030 => 112,30% Država => rast BDP-a 1990.-2010. Slovenija => 263,31% Hrvatska => 245,52% Makedonija => 214,62% BiH => 213,81% Crna Gora => 191,80% Kosovo => 118,92% Srbija => 112,30%
_________________ Summum ius, summa iniuria.
|
|
Vrh |
|
|
Zadar1993
|
Naslov: Re: Generalni konzulat za Slovenska pitanja kod Mrshe Postano: 24 vel 2013, 11:29 |
|
|
Još uzmi k ovim podacima da je RH imala petogodišnji rat, a Slovenci desetodnevni pa ti je jasno da bi hrvatski postotak bio veći i od slovenskog .
_________________ Te kad mi jednom s dušom po svemiru se krene, Zaorit ću ko grom: O, gledajte ju divnu, vi zvijezde udivljene, To moj je, moj je dom!
|
|
Vrh |
|
|
Metemma
|
Naslov: Re: Generalni konzulat za Slovenska pitanja kod Mrshe Postano: 24 vel 2013, 13:13 |
|
|
Zadar1993 je napisao/la: Radje bi švabi 100 godina bio kolonija nego opet 10 godina financirao projekte tipa Beograd-Bar . Kompleksi, šta ćeš. Inače, Volvoks, odakle su ovi podaci o BDPu, nešto su mi sumnjivi.
_________________ + Gledaj orle od miline, Gračanicu kraj Prištine... +
|
|
Vrh |
|
|
DzoniBG
|
Naslov: Re: Generalni konzulat za Slovenska pitanja kod Mrshe Postano: 24 vel 2013, 13:18 |
|
|
Zadar1993 je napisao/la: Radje bi švabi 100 godina bio kolonija nego opet 10 godina financirao projekte tipa Beograd-Bar . Znaci toliko je gadna bila ta pruga Srbi i Crnogorci su zidali tu prugu na radnim akcijama... a sad da ste vi to finansirali...voleo bi da vidim neki dokaz... Finansiralo se sve iz zajednicke kase, kako to, tako i cela jadranska magistrala koja vam je i omogucila razvoj turizma cije ste pare posle hteli samo vi...pra toga je Dalmacija bila nerazvijena i siromasna... Vi u Dalmaciji ste zadnji koji bi trebali da se zalite na Jugu... a i ne bi bili kolonija Svabama, nego italijanima... da su Svabe dobile rat...
_________________ Pokaj se Grobi! Mali korak za tebe, veliki za Srpstvo!
|
|
Vrh |
|
|
volvoks
|
Naslov: Re: Generalni konzulat za Slovenska pitanja kod Mrshe Postano: 24 vel 2013, 13:35 |
|
|
Metemma je napisao/la: Zadar1993 je napisao/la: Radje bi švabi 100 godina bio kolonija nego opet 10 godina financirao projekte tipa Beograd-Bar . Kompleksi, šta ćeš. Inače, Volvoks, odakle su ovi podaci o BDPu, nešto su mi sumnjivi. Stavljao ih je glazbenik na forum, a ako ioome vjerujem to je on, njemu je svaki post znanstveni rad u malom, s potrebnim izvorima... I mene je Zadrić malo razočaral s ovim postom @dzoni, Dalmacija nije bila posebno nerazvijena, posebno u usporedbi s Bosnom, Kosovom, Crnom Gorom ili Makedonijom... Neki vole reći da se turizam razvio usprkos socijalizmu, a ne zbog istoga, a to je vrlo lako dokazati, turizam su razvile i Grčka i Španjolska koje su puno dalje od emitivnih središta...
|
|
Vrh |
|
|
Metemma
|
Naslov: Re: Generalni konzulat za Slovenska pitanja kod Mrshe Postano: 24 vel 2013, 13:45 |
|
|
|
Vrh |
|
|
Jagnjeca brigada
|
Naslov: Re: Generalni konzulat za Slovenska pitanja kod Mrshe Postano: 24 vel 2013, 13:46 |
|
|
Al' mi idu na k. ovi Slovenci. Kao i obično, uzimali bi sa stola samo ono što im se sviđa.
|
|
Vrh |
|
|
Metemma
|
Naslov: Re: Generalni konzulat za Slovenska pitanja kod Mrshe Postano: 24 vel 2013, 13:54 |
|
|
Nije li to odlika racionalnog ponašanja?
|
|
Vrh |
|
|
Zadar1993
|
Naslov: Re: Generalni konzulat za Slovenska pitanja kod Mrshe Postano: 24 vel 2013, 13:56 |
|
|
volvoks je napisao/la: Metemma je napisao/la: Kompleksi, šta ćeš.
Inače, Volvoks, odakle su ovi podaci o BDPu, nešto su mi sumnjivi.
I mene je Zadrić malo razočaral s ovim postom . Da se razumijemo ne bih ni jedno ni drugo, ali zna se što je Franjo rekao na samrti. Što je i logično.
|
|
Vrh |
|
|
doc
|
Naslov: Re: Generalni konzulat za Slovenska pitanja kod Mrshe Postano: 24 vel 2013, 14:02 |
|
|
Radio je jutarnji veliko istraživanje među exyu narodima i 92% Slovenaca i Hrvata je reklo da je dobro da su njihove zemlje izašle iz Juge. Kod ostalih je to podjeljeno, pa i kod državotvornih Srbeka. Tako da ne žalimo se mi. Nije nešto naročito ali je bolje nego da smo ostali u toj besperspektivnoj tvorevini koja podsjeća na današnju BiH. Dobro malo pretjerujem ali kužite poantu.
_________________ Do godine u Herceg Bosni.
|
|
Vrh |
|
|
volvoks
|
Naslov: Re: Generalni konzulat za Slovenska pitanja kod Mrshe Postano: 24 vel 2013, 14:03 |
|
|
Metemma je napisao/la: volvoks je napisao/la: Stavljao ih je glazbenik na forum, a ako ioome vjerujem to je on, njemu je svaki post znanstveni rad u malom, s potrebnim izvorima... http://www.vesti011.com/2011/06/bdp-srb ... nego-1989/http://pescanik.net/2011/08/cena-nacionalizma/http://www.republika.co.rs/484-485/15.htmlCitat: I mene je Zadrić malo razočaral s ovim postom U bezumlju gledaš ko će nove kame, Oštrije i ljuće opet da ti skuje, Čiju li ćeš pušku obesit' o rame, Ko najbolje ume da ti komanduje. (posebna posveta Puntaru ;) ) Razlika se javlja jer se tu koriste podatci koji ne uračunavaju inflaciju, po autorima tvojih podataka ja kada kupim novine ne pridonesem BDP-u sa 1€, već sa 0,3€ koliko su tada koštale... Kada se gleda po realnim cijenama ( tzv. realni BDP) ovi podatci su točni... Ova pjesma je , autor nije ni slutio koliko je u krivu : D Karađorđe našeg naroda Naši termopilski klanci
|
|
Vrh |
|
|
Zadar1993
|
Naslov: Re: Generalni konzulat za Slovenska pitanja kod Mrshe Postano: 24 vel 2013, 14:04 |
|
|
DzoniBG je napisao/la: Zadar1993 je napisao/la: Radje bi švabi 100 godina bio kolonija nego opet 10 godina financirao projekte tipa Beograd-Bar . Znaci toliko je gadna bila ta pruga Srbi i Crnogorci su zidali tu prugu na radnim akcijama... a sad da ste vi to finansirali...voleo bi da vidim neki dokaz... Finansiralo se sve iz zajednicke kase, kako to, tako i cela jadranska magistrala koja vam je i omogucila razvoj turizma cije ste pare posle hteli samo vi...pra toga je Dalmacija bila nerazvijena i siromasna... Vi u Dalmaciji ste zadnji koji bi trebali da se zalite na Jugu... a i ne bi bili kolonija Svabama, nego italijanima... da su Svabe dobile rat... Novac prvotno namjenjen za autocestu Zagreb-Split je otišao u tu prugu, jasno prikupljeno iz republičkog proračuna SRH, kasnije po direktivi iz CK SKJ po maniri demokratskog centralizma naređeno uplaćivanje u "zajednički fond" , te kasnije ista sredstva iz tog fond preusmjerena u prugu. Autocestu smo vidjeli na relaciji Zagreb-Karlovac . Inače nitko nije ništa rekao kontra dalmatinskih partizana i njihovih ideala. A glede Juge, daleko nam je bolje sad no prije pogotovo na gospodarskom polju. O kulturnom i političkom polju da ne govorim.
|
|
Vrh |
|
|
Jagnjeca brigada
|
Naslov: Re: Generalni konzulat za Slovenska pitanja kod Mrshe Postano: 24 vel 2013, 14:47 |
|
|
Metemma je napisao/la: Nije li to odlika racionalnog ponašanja? Može biti, al' neka se racionalno ponašanju sami sa sobom. Stalno neko kukanje. Kad drugi ginu za njihove planine, kad se ima tržište za eksploataciju, kad se dobijaju jeftine sirovine itd. onda sve super. Kad treba nešto vratiti onda ne valja. Isto sad, kad su se dobijala politička leđa, kad su bili otvoreni fondovi, kad se moglo igrati malih šefova prema susedima, onda je bilo sve super. Sad kad više ne može, onda kmeeee!
|
|
Vrh |
|
|
Metemma
|
Naslov: Re: Generalni konzulat za Slovenska pitanja kod Mrshe Postano: 24 vel 2013, 14:51 |
|
|
volvoks je napisao/la: Ova pjesma je , autor nije ni slutio koliko je u krivu : D Karađorđe našeg naroda Pa sad, ako ćemo gledati o tome ko vas je oslobodio tuđinske vlasti... Ova poslednja vojna nije bila za slobodu, već opet za interese Nijemaca protiv svoje zemlje, u skladu s Dučićevom pjesmom ;) No dobro, nije mi to bila poenta kačenja ovog posta, već priča o Evropskoj uniji.
|
|
Vrh |
|
|
volvoks
|
Naslov: Re: Generalni konzulat za Slovenska pitanja kod Mrshe Postano: 24 vel 2013, 15:00 |
|
|
Metemma je napisao/la: volvoks je napisao/la: Ova pjesma je , autor nije ni slutio koliko je u krivu : D Karađorđe našeg naroda Pa sad, ako ćemo gledati o tome ko vas je oslobodio tuđinske vlasti... Ova poslednja vojna nije bila za slobodu, već opet za interese Nijemaca protiv svoje zemlje, u skladu s Dučićevom pjesmom ;) No dobro, nije mi to bila poenta kačenja ovog posta, već priča o Evropskoj uniji. Pod broj jedan, nitko nas nije oslobodio, samo smo prešli s okupatora konja na konja, najsjajnijeg europskog lipicanca koji nas je svojom bijelinom vodio u svijetlu budućnost, na okupatora magarca A i da smo oslobođeni, to nije napravilo ovo tvoje govance nego Petar I., nauči svoju povijest prvo pa se kurči okolo
|
|
Vrh |
|
|
DzoniBG
|
Naslov: Re: Generalni konzulat za Slovenska pitanja kod Mrshe Postano: 24 vel 2013, 15:02 |
|
|
Zadar1993 je napisao/la: Novac prvotno namjenjen za autocestu Zagreb-Split je otišao u tu prugu, jasno prikupljeno iz republičkog proračuna SRH, kasnije po direktivi iz CK SKJ po maniri demokratskog centralizma naređeno uplaćivanje u "zajednički fond" , te kasnije ista sredstva iz tog fond preusmjerena u prugu. Autocestu smo vidjeli na relaciji Zagreb-Karlovac . Inače nitko nije ništa rekao kontra dalmatinskih partizana i njihovih ideala. A glede Juge, daleko nam je bolje sad no prije pogotovo na gospodarskom polju. O kulturnom i političkom polju da ne govorim. Zadar, ja pricam o izgradnji Jadranske magistrale, putnog pravca od Buja do Debelog Brijega...pa sve do Ulcinja dole...ne o zeleznici... cime pocinje razvijanje masovnog turizma... Prica je pocela kako bi pre bili svapska kolonija nego da toboze placate Beograd-Bar prugu... ne razumem ovu paralelu. Izgradjen vam je i autoput Zagreb do malo pred Lipovac, sa druge strane do Karlovca, Jadranska magistrala, infrastrukture koliko hoces, hotela, odmaralista, brodogradnja... i niste to sve sami placali iz svog proracuna, nego je to islo iz savezne kase... od zajednickih para... Vidim ja sta se tu protura...sve smo to mi sami, a onda su nam trazili i za neku tamo Srbiju, Kosovo...mi da hranimo celu Jugu... to je taj stereotip o izrabljivanju Hrvatske u Jugi koji su vesto plasirali hrvatski nacionalisti, a koji veze s vezom nema, jer bi onda Srbija bila najrazvijenija... iznad toga onda dodje slag na tortu - i uzimali ste od drugih, i ostali ste manje razvijeni...i onda ozbiljna diskusija ode u ponor... Nije vama lose bilo u toj Jugoslaviji u ekonomskom smislu...mnogo bolje nego da je bilo ono sto ste zeleli uglavnom, da pobede Nemci, pa bi zavrsili u nekoj debeloj provinciji Rima...
|
|
Vrh |
|
|
Divlja svinja5
|
Naslov: Re: Generalni konzulat za Slovenska pitanja kod Mrshe Postano: 24 vel 2013, 15:07 |
|
|
DzoniBG je napisao/la: Vidim ja sta se tu protura...sve smo to mi sami, a onda su nam trazili i za neku tamo Srbiju, Kosovo...mi da hranimo celu Jugu... to je taj stereotip o izrabljivanju Hrvatske u Jugi koji su vesto plasirali hrvatski nacionalisti, a koji veze s vezom nema, jer bi onda Srbija bila najrazvijenija... iznad toga onda dodje slag na tortu -i uzimali ste od drugih, i ostali ste manje razvijeni... i onda ozbiljna diskusija ode u ponor...
Ja obično slušam tu priĆu po forumima od Srba, kad je u pitanju Kosovo.
_________________ (*_*)
|
|
Vrh |
|
|
Metemma
|
Naslov: Re: Generalni konzulat za Slovenska pitanja kod Mrshe Postano: 24 vel 2013, 15:08 |
|
|
volvoks je napisao/la: Metemma je napisao/la: No dobro, nije mi to bila poenta kačenja ovog posta, već priča o Evropskoj uniji.
Pod broj jedan, nitko nas nije oslobodio, samo smo prešli s okupatora konja na konja, najsjajnijeg europskog lipicanca koji nas je svojom bijelinom vodio u svijetlu budućnost, na okupatora magarca A i da smo oslobođeni, to nije napravilo ovo tvoje govance nego Petar I., nauči svoju povijest prvo pa se kurči okolo Da, istorija je inače puna primjera gdje okupirani narod tako kad mu se ćefne promijeni gospodara Svejedno, ne vidim potrebe za ovakvim izražavanjem.
|
|
Vrh |
|
|
DzoniBG
|
Naslov: Re: Generalni konzulat za Slovenska pitanja kod Mrshe Postano: 24 vel 2013, 15:10 |
|
|
volvoks je napisao/la: A i da smo oslobođeni, to nije napravilo ovo tvoje govance nego Petar I., nauči svoju povijest prvo pa se kurči okolo Ajde obrisi ovu glupost...da te ne bi rastrgli vukovi...
|
|
Vrh |
|
|
Jagnjeca brigada
|
Naslov: Re: Generalni konzulat za Slovenska pitanja kod Mrshe Postano: 24 vel 2013, 15:13 |
|
|
volvoks je napisao/la: Pod broj jedan, nitko nas nije oslobodio, samo smo prešli s okupatora konja na konja, najsjajnijeg europskog lipicanca koji nas je svojom bijelinom vodio u svijetlu budućnost, na okupatora magarca A i da smo oslobođeni, to nije napravilo ovo tvoje govance nego Petar I., nauči svoju povijest prvo pa se kurči okolo Džabe volvi, izdali ste Mađarsku! buuuuuuu! Citat: Vaše Kraljevsko Visočanstvo.
Osećamo se srećnim što u ime Narodnog Veća Slovenaca, Hrvata i Srba, možemo da pozdravimo Vaše Kraljevsko Visočanstvo u prestonici oslobođene Srbije kao Vrhovnog Komandanta pobedonosne narodne vojske, koja je u zajedničkoj borbi s vojskama naših moćnih saveznika stvorila uvjete za izvršenje velikog dela našeg narodnog ujedinjenja. [Slovenci, Hrvati i Srbi, koji su na teritoriji bivše austro-ugarske monarhije izveli prevrat i privremeno konstituirali nezavisnu narodnu državu, prožmani idejom narodnog jedinstva i oslanjajući se na veliko načelo demokracije koja traži da svaki narod sam ima da odluči o svoj o j sudbini, izjavili su već u objavi Narodnog Veća od 19. X. da žele i hoće da se sjedine sa Srbijom i Crnom Gorom u jedinstvenu narodnu državu Srba, Hrvata i Slovenaca, koja bi obuhvatila čitav neprekinuti etnografski teritorij Južnih Slovena. Da se ova misao provede u delu zaključilo je Narodno Veće u svojoj sednici od 24. XI, da proglašava ujedinjenje države Slovenaca, Hrvata i Srba sa Srbijom i Crnom Gorom u jednu jedinstvenu državu, i izabralo je svoje odaslanstvo, koje stupa pred Vaše Kraljevsko Visočanstvo da Vam ovaj zaključak Narodnog Veća zvanično i u svečanoj formi saopći. Zaključak je Narodnog Veća,»da vladarsku vlast na čitavom teritoriju sada jedinstvene države Srba, Hrvata i Slovenaca vrši Njegovo Veličanstvo Kralj Petar, odnosno u njegovoj zameni kao Regent Vaše Kraljevsko Visočanstvo, a ujedno bi se u sporazumu sa vladom Vašeg Kraljevskog Visočanstva i predstavnicima sviju narodnih stranaka u Srbiji i Crnoj Gori imala da obrazuje jedinstvena parlamentarna vlada na području Jugoslovenske Države uz jedinstveno narodno predstavništvo.
... i Austriju. Citat: Zakljinjemo u ime čitavoga pučanstva Dalmacije sve kompetentne faktore, da bez daljega oklijevanja i bez obzira na sporedna pitanja provedu formalno i definitivno ujedinjenje svih Slovenaca, Hrvata i Srba od Jadrana do Vardara u jedinstvenu državu te da odmah stvore jedinstvenu reprezentaciju i vodstvo.
|
|
Vrh |
|
|
DzoniBG
|
Naslov: Re: Generalni konzulat za Slovenska pitanja kod Mrshe Postano: 24 vel 2013, 15:16 |
|
|
Divlja svinja5 je napisao/la: Ja obično slušam tu priĆu po forumima od Srba, kad je u pitanju Kosovo. Kosovo je bila crna rupa tad..Uza Srbija i Vojvodina su spadale u kategoriju razvijenih sredina...ali na Kosovu 50% ljudi je bilo nezaposleno, dok u Sloveniji 3-4%, u Hrvatskoj krajem 80-ih oko 10%... Bio je dogovor u pocetku da razvijenije sredine izdvajaju za nerazvijene, pa su tako Slovenija, Hrvatska, Uza Srbija i Vojvodina izdvajale za Makedoniju, Kosovo, Crnu Goru i BiH... pa kad je poceo ogroman priliv od turizma u Hrvatskoj posle izgradnje magistrale, onda se pojavila ekipa u Hrvatskoj koja je rekla - e, mi necemo to da finansiramo... i oko toga je izbio veliki spor, jer je na grbacu Srbije palo to Kosovo gde sve sto se ulagalo, je bilo trpanje u jamu bez dna...a ustvari je finansiran siptarski nacionalni pokret... al to je sad druga tema...
|
|
Vrh |
|
|
Divlja svinja5
|
Naslov: Re: Generalni konzulat za Slovenska pitanja kod Mrshe Postano: 24 vel 2013, 15:16 |
|
|
Metemma je napisao/la: volvoks je napisao/la: Pod broj jedan, nitko nas nije oslobodio, samo smo prešli s okupatora konja na konja, najsjajnijeg europskog lipicanca koji nas je svojom bijelinom vodio u svijetlu budućnost, na okupatora magarca A i da smo oslobođeni, to nije napravilo ovo tvoje govance nego Petar I., nauči svoju povijest prvo pa se kurči okolo Da, istorija je inače puna primjera gdje okupirani narod tako kad mu se ćefne promijeni gospodara Svejedno, ne vidim potrebe za ovakvim izražavanjem. Hrvati sve mogu, mogu najprije dogovoriti uniju s Mađarima, pa ih kasnije odjebati, izabrati austrijskog kralja, pa ga detronizirati, zatim se riješiti srpskih "oslobodioca". E da, i dva puta pobjediti u II sv.. ratu.
_________________ (*_*)
|
|
Vrh |
|
|
doc
|
Naslov: Re: Generalni konzulat za Slovenska pitanja kod Mrshe Postano: 24 vel 2013, 15:17 |
|
|
Metemma je napisao/la: Ova poslednja vojna nije bila za slobodu, već opet za interese Nijemaca protiv svoje zemlje, u skladu s Dučićevom pjesmom ;)
Važi. DzoniBG je napisao/la: Zadar, ja pricam o izgradnji Jadranske magistrale, putnog pravca od Buja do Debelog Brijega...pa sve do Ulcinja dole...ne o zeleznici... cime pocinje razvijanje masovnog Prica je pocela kako bi pre bili svapska kolonija nego da toboze placate Beograd-Bar prugu... ne razumem ovu paralelu. Izgradjen vam je i autoput Zagreb do malo pred Lipovac, sa druge strane do Karlovca, Jadranska magistrala, infrastrukture koliko hoces, hotela, odmaralista, brodogradnja... i niste to sve sami placali iz svog proracuna, nego je to islo iz savezne kase... od zajednickih para...
Vidim ja sta se tu protura...sve smo to mi sami, a onda su nam trazili i za neku tamo Srbiju, Kosovo...mi da hranimo celu Jugu... to je taj stereotip o izrabljivanju Hrvatske u Jugi koji su vesto plasirali hrvatski nacionalisti, a koji veze s vezom nema, jer bi onda Srbija bila najrazvijenija... iznad toga onda dodje slag na tortu - i uzimali ste od drugih, i ostali ste manje razvijeni...i onda ozbiljna diskusija ode u ponor...
Nije vama lose bilo u toj Jugoslaviji u ekonomskom smislu...mnogo bolje nego da je bilo ono sto ste zeleli uglavnom, da pobede Nemci, pa bi zavrsili u nekoj debeloj provinciji Rima... Pa nastavili mi s izgradnjom autocesta i kad smo sami ostali. I u 10 godina napravili više nego tamo u 40. I ona tablica o BDP-u nešto govori. Kao i odgovor da će danas 92% Hrvata reći, vrijedilo je. Ne znam da izrabljivanje nužno vodi do toga da budeš razvijeniji. Ne bi trebalo tu neke zle krvi. To je naše mišljenje. Ne znam tko pametan je rekao da je bolje da su Nijemci pobjedili. Bar ne 45'.
_________________ Do godine u Herceg Bosni.
|
|
Vrh |
|
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|