|
|
Stranica: 54/88.
|
[ 2197 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
SDB
|
Naslov: Re: Grijesi struktura 2012. godine i Vlada Zorana Milanovića Postano: 10 tra 2013, 16:52 |
|
Pridružen/a: 24 vel 2012, 13:46 Postovi: 6569 Lokacija: kašeta brokava
|
doc je napisao/la: Premijer poručio HDZ-u "varate dečki" i napustio sjednicu Leko molio Milanovića: Zorane, sjedni, dobit ćeš riječ...Četiri mjeseca pripremate se na pitanje, a onda ga niste u stanju pročitati – rekao je Milanović Karamarku nakon što mu je postavio pitanje gdje su njihovi rezultati gospodarskog oporavka te dodao "Kaj ste nervozni?" http://www.vecernji.hr/vijesti/uzivo-le ... nak-536541
_________________ Čast svakome, veresija nikome.
Jutarnji list, 16.11.2012., 8h:
Sudac Meron danas će pročitati konačnu presudu Hrvatskoj dr. Franje Tuđmana.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Grijesi struktura 2012. godine i Vlada Zorana Milanovića Postano: 10 tra 2013, 16:56 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108339 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Zokiju je najbolje na odmoru u hrvatskim krajevima Varte. Prava relaksacija, odmor, tamo ne prosipa bisere što znači da se osjeća opušteno. Treba napraviti turistički reklamni spot Herceg-Bosne na tu temu.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Grijesi struktura 2012. godine i Vlada Zorana Milanovića Postano: 10 tra 2013, 16:57 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43752 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
Mislio da je zamrzio funkciju, i da će tijekom ostatka mandata igrati pasivno-agresivno i zajebavati se.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
|
Zadar1993
|
Naslov: Re: Grijesi struktura 2012. godine i Vlada Zorana Milanovića Postano: 10 tra 2013, 20:14 |
|
Pridružen/a: 21 kol 2011, 16:34 Postovi: 15238 Lokacija: Misao svijeta
|
SDB je napisao/la: doc je napisao/la: Premijer poručio HDZ-u "varate dečki" i napustio sjednicu Leko molio Milanovića: Zorane, sjedni, dobit ćeš riječ...Četiri mjeseca pripremate se na pitanje, a onda ga niste u stanju pročitati – rekao je Milanović Karamarku nakon što mu je postavio pitanje gdje su njihovi rezultati gospodarskog oporavka te dodao "Kaj ste nervozni?" http://www.vecernji.hr/vijesti/uzivo-le ... nak-536541 Tako je tko kada se navikneš na seruckanje po drugima, a ne na branjenje svojih dijela. Inače ovo su civilizirane rasprave, nimalo burne poput onih koje bi oni znali priuštiti poliglotu i Jaci.
_________________ Te kad mi jednom s dušom po svemiru se krene, Zaorit ću ko grom: O, gledajte ju divnu, vi zvijezde udivljene, To moj je, moj je dom!
|
|
Vrh |
|
|
pozitivac
|
Naslov: Re: Grijesi struktura 2012. godine i Vlada Zorana Milanovića Postano: 10 tra 2013, 20:17 |
|
Pridružen/a: 29 lis 2011, 04:29 Postovi: 2550 Lokacija: Glavni stan
|
... sa neizostavnim gašenjem mikrofona
|
|
Vrh |
|
|
pozitivac
|
Naslov: Re: Grijesi struktura 2012. godine i Vlada Zorana Milanovića Postano: 10 tra 2013, 20:40 |
|
Pridružen/a: 29 lis 2011, 04:29 Postovi: 2550 Lokacija: Glavni stan
|
Boru Grubišića trese struja s mikrofona?!
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Grijesi struktura 2012. godine i Vlada Zorana Milanovića Postano: 10 tra 2013, 21:01 |
|
|
Znači nosi jeftino sintetičko odijelo.
|
|
Vrh |
|
|
Bagulin
|
Naslov: Re: Grijesi struktura 2012. godine i Vlada Zorana Milanovića Postano: 11 tra 2013, 23:34 |
|
Pridružen/a: 21 sij 2012, 13:18 Postovi: 1134 Lokacija: Res Publica Croatia - Unio Europaea
|
doc je napisao/la: kad ego proradi ....
|
|
Vrh |
|
|
zomby
|
Naslov: Re: Grijesi struktura 2012. godine i Vlada Zorana Milanovića Postano: 12 tra 2013, 00:43 |
|
|
"Ingrid Antičević Marinović, saborska zastupnica SDP-a, u veljači je dobila bruto plaću od 34.481 kunu, uz paušal od 1.500 kuna. Usto je Marinović dobila i 3.000 kuna za stanarinu, 3.240 kuna za putne troškove te naknadu za odvojeni život u iznosu od tisuću kuna. Kada se sve to zbroji, Marinović je u veljači primila 43.221 kunu."
- koliko neko ima primanja za budalastine!?
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Grijesi struktura 2012. godine i Vlada Zorana Milanovića Postano: 12 tra 2013, 18:51 |
|
|
Zašto mi ovo izbacuje na ovoj stranici ? Prodajete forum Paviću ? Citat: A username and password are being requested by http://escenic.zabranjeni.url. The site says: "This is a protected area"
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Grijesi struktura 2012. godine i Vlada Zorana Milanovića Postano: 12 tra 2013, 19:37 |
|
|
Milanović u željezari u Sisku. Stalno ima onu začuđenu facu, kao krme u Teheranu.
|
|
Vrh |
|
|
osa
|
Naslov: Re: Grijesi struktura 2012. godine i Vlada Zorana Milanovića Postano: 12 tra 2013, 23:01 |
|
|
unatoč određenim simpatijama prema istom, ovo ipak zaslužuje objavu, dobar....
Zoran Milanović ulazi u poslovnicu Zagrebačke Banke na Trgu Bana Jelačića, dolazi do šaltera i kaže: - Dobar dan. Molim vas, možete li mi unovčiti ovaj ček? Šalterska službenica: - Naravno, gospodine. Možete li mi dati Vaši osobnu? ZM: Paaa, zapravo, ni ne nosim svoju osobnu sa sobom. Nekako mislim da mi ni ne treba. Valjda znate tko sam, je li... ŠS: Da, znam tko ste, nasmije se, ali, to su pravila naše banke. Žao mi je što inzistiram, ali to sam obavezna napraviti ZM: Ali možete pitati bilo koga ovdje, sigurno svi znaju tko sam ŠS: Gledajte, ja Vam to vjerujem, ali ipak trebam neki dokaz ZM: Preklinjem Vas, isplatite mi ovaj novac, nemam sad osobnu sa sobom, to sam ja, premijer. ŠS: Mogu Vam samo ispričati jedan sličan primjer. Prekjučer je tu ušao Mario Mandžukić, također bez osobne iskaznice. Nakon rasprave, jedan čovjek koji je bio u redu na drugom šalteru je viknuo - Mandžo, ide lopta. Mandžukić se okrenuo, skočio i škaricama pogodio loptu i zabio je u rašlje ulaznih vrata. Nakon toga, svima je bilo jasno da je to Mario Mandžukić, pa smo mu napravili isplatu. Eto, možda nam i Vi možete nečim dokazati da ste to baš upravo Vi. ZM: Uh, sad ste me baš zatekli. Totalno sam bez ideje. Nemam pojma što bih napravio, ništa mi ne pada na pamet... ŠS: Jel Vam odgovaraju novčanice od 500 i 200 kuna ili da sve isplatim po 100?...
_________________ Ne postoje vječni prijatelji i vječni neprijatelji!
|
|
Vrh |
|
|
MIR
|
Naslov: Re: Grijesi struktura 2012. godine i Vlada Zorana Milanovića Postano: 15 tra 2013, 17:23 |
|
|
osa je napisao/la: unatoč određenim simpatijama prema istom, ovo ipak zaslužuje objavu, dobar....
Zoran Milanović ulazi u poslovnicu Zagrebačke Banke na Trgu Bana Jelačića, dolazi do šaltera i kaže: - Dobar dan. Molim vas, možete li mi unovčiti ovaj ček? Šalterska službenica: - Naravno, gospodine. Možete li mi dati Vaši osobnu? ZM: Paaa, zapravo, ni ne nosim svoju osobnu sa sobom. Nekako mislim da mi ni ne treba. Valjda znate tko sam, je li... ŠS: Da, znam tko ste, nasmije se, ali, to su pravila naše banke. Žao mi je što inzistiram, ali to sam obavezna napraviti ZM: Ali možete pitati bilo koga ovdje, sigurno svi znaju tko sam ŠS: Gledajte, ja Vam to vjerujem, ali ipak trebam neki dokaz ZM: Preklinjem Vas, isplatite mi ovaj novac, nemam sad osobnu sa sobom, to sam ja, premijer. ŠS: Mogu Vam samo ispričati jedan sličan primjer. Prekjučer je tu ušao Mario Mandžukić, također bez osobne iskaznice. Nakon rasprave, jedan čovjek koji je bio u redu na drugom šalteru je viknuo - Mandžo, ide lopta. Mandžukić se okrenuo, skočio i škaricama pogodio loptu i zabio je u rašlje ulaznih vrata. Nakon toga, svima je bilo jasno da je to Mario Mandžukić, pa smo mu napravili isplatu. Eto, možda nam i Vi možete nečim dokazati da ste to baš upravo Vi. ZM: Uh, sad ste me baš zatekli. Totalno sam bez ideje. Nemam pojma što bih napravio, ništa mi ne pada na pamet... ŠS: Jel Vam odgovaraju novčanice od 500 i 200 kuna ili da sve isplatim po 100?... E, ovo je pravi, ali i istinit! (Mislim vic.)
_________________ MIR da, ali ne kao u Macelju, Ovčari i Hudim jamama! Komunisti nude bolju budućnost, neuspješni u sadašnjosti, a razlog je uvijek u prošlosti! Želiš stvoriti neprijatelja – spasi ga od genocida!
|
|
Vrh |
|
|
limpus
|
Naslov: Re: Grijesi struktura 2012. godine i Vlada Zorana Milanovića Postano: 15 tra 2013, 22:00 |
|
|
Jeste gledali najnoviji Zokijev intervju s Bagom?
_________________ Neću NATO Hoću na te
|
|
Vrh |
|
|
Zadar1993
|
Naslov: Re: Grijesi struktura 2012. godine i Vlada Zorana Milanovića Postano: 15 tra 2013, 22:20 |
|
Pridružen/a: 21 kol 2011, 16:34 Postovi: 15238 Lokacija: Misao svijeta
|
limpus je napisao/la: Jeste gledali najnoviji Zokijev intervju s Bagom? Moram reći da nažalost jesam. Lik je Ružu nazvao gorom od elementarne nepogode, a njenih 60 000 birača indirektno primitivcima .
_________________ Te kad mi jednom s dušom po svemiru se krene, Zaorit ću ko grom: O, gledajte ju divnu, vi zvijezde udivljene, To moj je, moj je dom!
|
|
Vrh |
|
|
limpus
|
Naslov: Re: Grijesi struktura 2012. godine i Vlada Zorana Milanovića Postano: 15 tra 2013, 22:26 |
|
|
Eto Zadro sada mu znate slabu točku i što mu diže živac - Ruža Tomašić. Sada samo tu temu ufurat u sabor i rasapšoj!
_________________ Neću NATO Hoću na te
|
|
Vrh |
|
|
Pantagana
|
Naslov: Re: Grijesi struktura 2012. godine i Vlada Zorana Milanovića Postano: 15 tra 2013, 23:20 |
|
|
BBC je napisao/la: Zašto mi ovo izbacuje na ovoj stranici ? Prodajete forum Paviću ? Citat: A username and password are being requested by http://escenic.zabranjeni.url. The site says: "This is a protected area" i meni to izbaci. nego dajte neki link na taj interviju, zanima me do kojeg stupnja ludila je Zoky došao.
|
|
Vrh |
|
|
osa
|
Naslov: Re: Grijesi struktura 2012. godine i Vlada Zorana Milanovića Postano: 15 tra 2013, 23:23 |
|
|
limpus je napisao/la: Jeste gledali najnoviji Zokijev intervju s Bagom? dobar zoki, otvoreno kaže šta misli, reforme treba provesti bez obzira na rejting, pa i gubitak idućih izbora, nadam se da je u hrvatskoj završilo doba političara, kalkulanata...
_________________ Ne postoje vječni prijatelji i vječni neprijatelji!
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Grijesi struktura 2012. godine i Vlada Zorana Milanovića Postano: 15 tra 2013, 23:24 |
|
|
Izbori su bili ima godinu i pol. Koliko mu treba da krene sa reformama.
|
|
Vrh |
|
|
MIR
|
Naslov: Re: Grijesi struktura 2012. godine i Vlada Zorana Milanovića Postano: 16 tra 2013, 00:27 |
|
|
Sa Večernjeg lista svidio mi se izmedju ogromog broja i ovaj komentar: Citat: "Premijeru RH, Jesu li sve ove izjave promišljene, kako bi se skrenula pažnja sa važnijih stvari: kao prodaja Croatia Osiguranja, Prodaja jedine Hrvatske Banke, Poštanske Banke, otvaranje tajnih sefova i arhiva u Beogradu bez prisustva predstavnika RH, užasna ekonomija i konstantni gubitci radnih mjesta, ... ili niste toliko mudri da to smišljeno radite? U svakom slučaju ste štetni za RH, a možda je ovo i slučaj veleizdaje? Morate dati neopozivu ostavku! U Srbiji četnici u Hrvatskoj komunisti, i jednom i drugom odgovara da se istina iz doba NDH nikad ne sazna, pa je onda ovo pravi Udruženi zločinački pothvat." A ima još jedan detalj: Njemačka čeka na ispruku 5-6 Udbaša, koji upleteni u ubojstvo Djurekovića, Hrvatskog emigranta u Njemačkoj!
Privitak/ci: |
Opaska: Dobro nam došla!
Ruža Hrvatska.jpg [ 118.8 KiB | Pogledano 1563 put/a. ]
|
_________________ MIR da, ali ne kao u Macelju, Ovčari i Hudim jamama! Komunisti nude bolju budućnost, neuspješni u sadašnjosti, a razlog je uvijek u prošlosti! Želiš stvoriti neprijatelja – spasi ga od genocida!
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Grijesi struktura 2012. godine i Vlada Zorana Milanovića Postano: 26 tra 2013, 08:03 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43752 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
|
Vrh |
|
|
Bagulin
|
Naslov: Re: Grijesi struktura 2012. godine i Vlada Zorana Milanovića Postano: 26 tra 2013, 11:50 |
|
Pridružen/a: 21 sij 2012, 13:18 Postovi: 1134 Lokacija: Res Publica Croatia - Unio Europaea
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Grijesi struktura 2012. godine i Vlada Zorana Milanovića Postano: 26 tra 2013, 12:00 |
|
|
Ima smisla za politiku.
Samo ga treba držati dalje od ekonomije, tu je totalni antitalent.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1044 of 2558 - 40.81%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Grijesi struktura 2012. godine i Vlada Zorana Milanovića Postano: 26 tra 2013, 12:08 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 37890 Lokacija: Gl. grad regije
|
Nama je važnije izgleda da se ne obrukamo u svijetu nego koliko para imamo. Fino je to, ali ja bih volio da zna nešto i o ekonomiji.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Grijesi struktura 2012. godine i Vlada Zorana Milanovića Postano: 26 tra 2013, 12:20 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Nama je važnije izgleda da se ne obrukamo u svijetu nego koliko para imamo. Fino je to, ali ja bih volio da zna nešto i o ekonomiji. Bolje rezultate od Linića ne bi postigla ni ekipa elitnih ekonomista sa najelitnijih sveučilišta u SAD. Političari i ministri su samo slučajni prolaznici kroz ekonomske cikluse.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 9 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|