|
|
Stranica: 39/46.
|
[ 1146 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
BBC
|
Naslov: Re: "Hrvatska, dobro došla u Europsku uniju!" Postano: 01 srp 2013, 00:20 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 11:48 Postovi: 108302 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Aztec je napisao/la: ja sam europejac ja sam europejac ja sam europejac ja sam europejac ja sam europejac ja sam europejac  Samo ako odseliš iz Sarajeva.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Aztec
|
Naslov: Re: "Hrvatska, dobro došla u Europsku uniju!" Postano: 01 srp 2013, 00:21 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 14:32 Postovi: 11636 Lokacija: Varta drzava
|
nego, gledao sam malo ovaj docek i sve to... i moram reci da mi je sve to skupa djelovalo pomalo otuzno. 
_________________ Prvo i najbitnije!!! Kupuj Janu, i kupi je u Konzumu!!! Život je tvoje igralište Pretpostavka je majka svih zajeba Svi mi prdimo
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: "Hrvatska, dobro došla u Europsku uniju!" Postano: 01 srp 2013, 00:26 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 11:48 Postovi: 108302 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
|
Meni to sve čudno bilo. Bolje su fešte otvaranja Eurosonga.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Aztec
|
Naslov: Re: "Hrvatska, dobro došla u Europsku uniju!" Postano: 01 srp 2013, 00:28 |
|
|
Eto, i to je gotovo... odoh sad piskit i pokusati nesto konstruktivno napraviti i onda najvjerovatnije odoh spavati... 
_________________ Prvo i najbitnije!!! Kupuj Janu, i kupi je u Konzumu!!! Život je tvoje igralište Pretpostavka je majka svih zajeba Svi mi prdimo
|
|
| Vrh |
|
 |
|
doc
|
Naslov: Re: "Hrvatska, dobro došla u Europsku uniju!" Postano: 01 srp 2013, 00:30 |
|
|
|
To nisi baš trebao podjelit sa nama.
Isperi lavabo poslije.
_________________ Do godine u Herceg Bosni.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
puntar2.0
|
Naslov: Re: "Hrvatska, dobro došla u Europsku uniju!" Postano: 01 srp 2013, 00:33 |
|
|
Aztec je napisao/la: Eto, i to je gotovo... odoh sad piskit i pokusati nesto konstruktivno napraviti i onda najvjerovatnije odoh spavati...  E, nemoj zaboraviti zapaliti jednu... 
_________________ Oj Hrvati, svi na desno krilo....
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Aztec
|
Naslov: Re: "Hrvatska, dobro došla u Europsku uniju!" Postano: 01 srp 2013, 00:33 |
|
|
Svakako. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Aztec
|
Naslov: Re: "Hrvatska, dobro došla u Europsku uniju!" Postano: 01 srp 2013, 00:35 |
|
|
puntar2.0 je napisao/la: Aztec je napisao/la: Eto, i to je gotovo... odoh sad piskit i pokusati nesto konstruktivno napraviti i onda najvjerovatnije odoh spavati...  E, nemoj zaboraviti zapaliti jednu...  ma sprziti cu ja vise njih. Nego, da ne trollamo, tema je EU i ova prekasna vecer...  Ne znam, ozbiljno, na mene je ovo nekako djelovalo razocaravajuce... Nakon svega covjek ocekuje neki prasak, a ovo je vise bilo kao neki prdac. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
MiB
|
Naslov: Re: "Hrvatska, dobro došla u Europsku uniju!" Postano: 01 srp 2013, 00:38 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: Vratimo se pozitivnim aspektima ulaska u EU.
Jedan od njih je utjecaj Hrvatske na balkanske politike. Slažem se. Dodao bih od danas Hrvatske tvrtke imaju 100 puta veće tržište, sa 4i pol milijuna + ex yu ulaze na tržište od preko 500 milijuna stanovnika! Veliki potencijal. Druga stvar dobra i bitna stvar za nas koji živimo 100km od granice, EU fondovi za prekograničnu suradnju. Posavina i hercegovina imaju veliku šansu uzeti keš, samo trebaju dobre projekte i to je to.
_________________ 🇭🇷🇧🇦
|
|
| Vrh |
|
 |
|
volvoks
|
Naslov: Re: "Hrvatska, dobro došla u Europsku uniju!" Postano: 01 srp 2013, 00:40 |
|
|
Aztec je napisao/la: puntar2.0 je napisao/la: E, nemoj zaboraviti zapaliti jednu...  ma sprziti cu ja vise njih. Nego, da ne trollamo, tema je EU i ova prekasna vecer...  Ne znam, ozbiljno, na mene je ovo nekako djelovalo razocaravajuce... Nakon svega covjek ocekuje neki prasak, a ovo je vise bilo kao neki prdac.  Suosjećam  Možda će biti bolje kada se probudiš, dan će biti pun stvari koje ćeš po prvi puta napraviti kao građanin EU... Pišanje već obavljeno 
_________________ Summum ius, summa iniuria.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Croat 92
|
Naslov: Re: "Hrvatska, dobro došla u Europsku uniju!" Postano: 01 srp 2013, 00:48 |
|
Pridružen/a: 18 ožu 2012, 11:13 Postovi: 390 Lokacija: Kraljeva Sutjeska
|
|
počela je EUtanazija Hrvata :(
_________________ Herceg-Bosna will rise again
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: "Hrvatska, dobro došla u Europsku uniju!" Postano: 01 srp 2013, 08:52 |
|
|
 Ugledajte gospođu Vesnu. Kao da su je krave žvakale 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
doc
|
Naslov: Re: "Hrvatska, dobro došla u Europsku uniju!" Postano: 01 srp 2013, 08:52 |
|
|
|
Dok smo do sad bili prpošni i živahni poput mlade djevojke.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: "Hrvatska, dobro došla u Europsku uniju!" Postano: 01 srp 2013, 09:03 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 10:29 Postovi: 89665 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Pusićka izgleda ko vila Amalka.  P.S. Trebala mi je minuta da ugledam Lagumdžiju iza. 
_________________ Bošnjaci su primali 30 godina ogromnu političku pomoć, da ne liče na potpuni kurac.
Pomoć je presahla nažalost.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: "Hrvatska, dobro došla u Europsku uniju!" Postano: 01 srp 2013, 09:08 |
|
Pridružen/a: 25 pro 2012, 19:27 Postovi: 17415 Lokacija: יום טוב
|
Agathonikos je napisao/la: Ugledajte gospođu Vesnu. Kao da su je krave žvakale  uživo izgleda još gore. vidjeh je neki dan izbliza. 
_________________ Ako išta ne podnosim to je kad me netko tjera da radim. - Naša Kvačica
Takozvana RS je genocidna tvorevina.
I know who I am 'cause I know who You are.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: "Hrvatska, dobro došla u Europsku uniju!" Postano: 01 srp 2013, 09:13 |
|
|
ZGabriel je napisao/la: uživo izgleda još gore. vidjeh je neki dan izbliza.  Mislio sam na izgužvanost odjeće koju nosi. Koliko vidim, to je uočio i gospodin Zlatko, motreći je zguza 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: "Hrvatska, dobro došla u Europsku uniju!" Postano: 01 srp 2013, 09:21 |
|
Pridružen/a: 25 pro 2012, 19:27 Postovi: 17415 Lokacija: יום טוב
|
Agathonikos je napisao/la: ZGabriel je napisao/la: uživo izgleda još gore. vidjeh je neki dan izbliza.  Mislio sam na izgužvanost odjeće koju nosi. Koliko vidim, to je uočio i gospodin Zlatko, motreći je zguza  pa ona nikad nije patila od dobrog ukusa.  odjeća samo doprinosi općoj zgužvanosti. 
_________________ Ako išta ne podnosim to je kad me netko tjera da radim. - Naša Kvačica
Takozvana RS je genocidna tvorevina.
I know who I am 'cause I know who You are.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: "Hrvatska, dobro došla u Europsku uniju!" Postano: 01 srp 2013, 09:23 |
|
|
A i ona poderotina na kolenu je znakovita. Gospođa Vesna deluje kao da je netom došla iz Pamplone 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
doc
|
Naslov: Re: "Hrvatska, dobro došla u Europsku uniju!" Postano: 01 srp 2013, 09:26 |
|
|
|
Al je ovaj na lijevo sažaljivo gleda.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
doc
|
Naslov: Re: "Hrvatska, dobro došla u Europsku uniju!" Postano: 01 srp 2013, 09:34 |
|
|
 Evo nas konačno! Zar nas nisu na dvije regije podjelili?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
doc
|
Naslov: Re: "Hrvatska, dobro došla u Europsku uniju!" Postano: 01 srp 2013, 09:40 |
|
|
Bivša ministrica vanjskih poslova Grabar Kitarović razočarana jer nije dobila poziv na svečanost - Poziv na svečanost koji sam dobila jest od medija, no nisam dobila službeni poziv od hrvatske Vlade. Bez obzira na sadašnju funkciju mislim da bi se ipak trebalo prisjetiti onih koji su radili i ranije na pregovorima, rekla je Kitarović. http://www.vecernji.hr/vijesti/grabar-k ... nak-577359Još jedan dokaz da ova vlada ne zna šta radi.  Baldasar proslavio ulazak u EU.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Zadar1993
|
Naslov: Re: "Hrvatska, dobro došla u Europsku uniju!" Postano: 01 srp 2013, 09:46 |
|
Pridružen/a: 21 kol 2011, 15:34 Postovi: 15238 Lokacija: Misao svijeta
|
doc je napisao/la:  Evo nas konačno! Zar nas nisu na dvije regije podjelili? Mislim da bi i ta odluka mogla pasti u vodu ako nisu ispregovarali sa EU promjenu. Moguće da zato eurostat ima ovakve podatke.
_________________ Te kad mi jednom s dušom po svemiru se krene, Zaorit ću ko grom: O, gledajte ju divnu, vi zvijezde udivljene, To moj je, moj je dom!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: "Hrvatska, dobro došla u Europsku uniju!" Postano: 01 srp 2013, 09:47 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 10:29 Postovi: 89665 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
doc je napisao/la:  Evo nas konačno! Zar nas nisu na dvije regije podjelili? Nevjerojatna je razlika u bogatstvu juga i sjevera Italije. Jug Italije ima manji GDP per capita od zagrebačke regije, iznenađujuć podatak. Slično je i s ostalim glavnim gradovima istočnoeuropskih zemalja.
_________________ Bošnjaci su primali 30 godina ogromnu političku pomoć, da ne liče na potpuni kurac.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
doc
|
Naslov: Re: "Hrvatska, dobro došla u Europsku uniju!" Postano: 01 srp 2013, 09:52 |
|
|
|
Glupu su podjelu napravili. Još gluplja je ona na dvije regije na koju ih nitko nije silio.
Trebali su Zg regiju bez sjevera u jednu, a sve ostalo u Panonsku. Plus Jadranska. Ovako je najsiromašnija županija Krapinsko zagorska ugurana sa Zagrebom.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: "Hrvatska, dobro došla u Europsku uniju!" Postano: 01 srp 2013, 09:53 |
|
|
doc je napisao/la: Glupu su podjelu napravili. Još gluplja je ona na dvije regije na koju ih nitko nije silio.
Trebali su Zg regiju bez sjevera u jednu, a sve ostalo u Panonsku. Plus Jadranska. Ovako je najsiromašnija županija Krapinsko zagorska ugurana sa Zagrebom. Sjebali su Zagorce, nek im sada kompenziraju kroz državni proračun.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|