|
|
Stranica: 7/12.
|
[ 296 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Aztec
|
Naslov: Re: Pozitiva iz/o BiH Postano: 16 lis 2013, 00:43 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 15:32 Postovi: 11637 Lokacija: Varta drzava
|
mislim da malo skrecete s teme, kako to vec ovdje biva. Samo cekam kad ce palacinke ili pitanja "kako se rijesiti kurijeg oka" doci na red.
_________________ Prvo i najbitnije!!! Kupuj Janu, i kupi je u Konzumu!!! Život je tvoje igralište Pretpostavka je majka svih zajeba Svi mi prdimo
|
|
Vrh |
|
|
Sayuri
|
Naslov: Re: Pozitiva iz/o BiH Postano: 16 lis 2013, 00:47 |
|
Pridružen/a: 09 sij 2012, 03:15 Postovi: 5112 Lokacija: Mali noćni razgovori
|
Jopa je napisao/la: Da, za putovanja bi čovjek zadnju marku potrošio. Puno sam potrošila i na knjige, ali na one koje su me privlačile. Zato nikad ne bih lovu dala na markiranu odjeću, skupo auto, nakit i slične gluposti. Svako ima nešto što voli i na što mu nije žao potrošiti. Recimo Aztec bi zadnji fening dao za hurmašice.
_________________ Pomozite mi da vas ne ubijem!
|
|
Vrh |
|
|
doc
|
Naslov: Re: Pozitiva iz/o BiH Postano: 16 lis 2013, 00:48 |
|
|
Lebowski je napisao/la: doc je napisao/la: Joj daj ne budi žensko Leb. Odjebi doc. :) Good luck with that.
_________________ Do godine u Herceg Bosni.
|
|
Vrh |
|
|
Jopa
|
Naslov: Re: Pozitiva iz/o BiH Postano: 16 lis 2013, 00:51 |
|
|
Sayuri je napisao/la: Jopa je napisao/la: Da, za putovanja bi čovjek zadnju marku potrošio. Puno sam potrošila i na knjige, ali na one koje su me privlačile. Zato nikad ne bih lovu dala na markiranu odjeću, skupo auto, nakit i slične gluposti. Svako ima nešto što voli i na što mu nije žao potrošiti. Recimo Aztec bi zadnji fening dao za hurmašice. Ipak zavisi što uistinu voliš. Netko voli skupa auta, neko odjeću, netko putovanja. Moram se pohvaliti kako sam ovih dana napravio nekoliko kolača i napravio raznih peciva.
|
|
Vrh |
|
|
Aztec
|
Naslov: Re: Pozitiva iz/o BiH Postano: 16 lis 2013, 00:55 |
|
|
Sayuri je napisao/la: Jopa je napisao/la: Da, za putovanja bi čovjek zadnju marku potrošio. Puno sam potrošila i na knjige, ali na one koje su me privlačile. Zato nikad ne bih lovu dala na markiranu odjeću, skupo auto, nakit i slične gluposti. Svako ima nešto što voli i na što mu nije žao potrošiti. Recimo Aztec bi zadnji fening dao za hurmašice. Pa mogu ti reci da bih.
_________________ Prvo i najbitnije!!! Kupuj Janu, i kupi je u Konzumu!!! Život je tvoje igralište Pretpostavka je majka svih zajeba Svi mi prdimo
|
|
Vrh |
|
|
Sayuri
|
Naslov: Re: Pozitiva iz/o BiH Postano: 16 lis 2013, 01:19 |
|
|
Jopa je napisao/la: Moram se pohvaliti kako sam ovih dana napravio nekoliko kolača i napravio raznih peciva. Kako Ministry kaže no pics no care Uslikaj nekad nešto. Vidiš, dosta toga imamo zajedničkog. Kuhamo, volimo knjige, pentramo se po gradinama, slikamo...
|
|
Vrh |
|
|
Jopa
|
Naslov: Re: Pozitiva iz/o BiH Postano: 16 lis 2013, 01:21 |
|
|
Sayuri je napisao/la: Jopa je napisao/la: Moram se pohvaliti kako sam ovih dana napravio nekoliko kolača i napravio raznih peciva. Kako Ministry kaže no pics no care Uslikaj nekad nešto. Vidiš, dosta toga imamo zajedničkog. Kuhamo, volimo knjige, pentramo se po gradinama, slikamo... Neću te bona ženiti, nema šanse. Nastavi tražiti dečka.
|
|
Vrh |
|
|
Sayuri
|
Naslov: Re: Pozitiva iz/o BiH Postano: 16 lis 2013, 01:28 |
|
|
E hebi ga sad....
|
|
Vrh |
|
|
Jopa
|
Naslov: Re: Pozitiva iz/o BiH Postano: 16 lis 2013, 01:30 |
|
|
Sayuri je napisao/la: E hebi ga sad.... Zvao sam te na kavu ali si odbila.
|
|
Vrh |
|
|
Aztec
|
Naslov: Re: Pozitiva iz/o BiH Postano: 16 lis 2013, 01:31 |
|
|
Sayuri je napisao/la: Jopa je napisao/la: Moram se pohvaliti kako sam ovih dana napravio nekoliko kolača i napravio raznih peciva. Kako Ministry kaže no pics no care Uslikaj nekad nešto. Vidiš, dosta toga imamo zajedničkog. Kuhamo, volimo knjige, pentramo se po gradinama, slikamo... ko zna sta jos imate zajednickog
|
|
Vrh |
|
|
Aztec
|
Naslov: Re: Pozitiva iz/o BiH Postano: 16 lis 2013, 01:32 |
|
|
Jopa je napisao/la: Sayuri je napisao/la: E hebi ga sad.... Zvao sam te na kavu ali si odbila. Da nisi ti onaj, ajmo reci nadareni???
|
|
Vrh |
|
|
Sayuri
|
Naslov: Re: Pozitiva iz/o BiH Postano: 16 lis 2013, 01:33 |
|
|
Nije!
|
|
Vrh |
|
|
Jopa
|
Naslov: Re: Pozitiva iz/o BiH Postano: 16 lis 2013, 01:33 |
|
|
Aztec je napisao/la: Jopa je napisao/la: Zvao sam te na kavu ali si odbila.
Da nisi ti onaj, ajmo reci nadareni??? Nisam u toku, ali uvijek mi možeš poviriti u gaće.
|
|
Vrh |
|
|
Aztec
|
Naslov: Re: Pozitiva iz/o BiH Postano: 16 lis 2013, 01:35 |
|
|
Jopa je napisao/la: Aztec je napisao/la: Da nisi ti onaj, ajmo reci nadareni??? Nisam u toku, ali uvijek mi možeš poviriti u gaće. cudna recenica.
|
|
Vrh |
|
|
Aztec
|
Naslov: Re: Pozitiva iz/o BiH Postano: 16 lis 2013, 01:36 |
|
|
Sayuri je napisao/la: E hebi ga sad.... Ccc... A dobro, jos jedan manje...
|
|
Vrh |
|
|
Jopa
|
Naslov: Re: Pozitiva iz/o BiH Postano: 16 lis 2013, 01:38 |
|
|
Aztec je napisao/la: Jopa je napisao/la: Nisam u toku, ali uvijek mi možeš poviriti u gaće. cudna recenica. Šteta što nemamo u svome jeziku znakove za zvučnost. Prevod: Ne znam o čemu govoriš, ali zbog riječi nadareni uvijek mi možeš pogledati u međunožje da provjeriš. Da li sada sve štima?
|
|
Vrh |
|
|
Sayuri
|
Naslov: Re: Pozitiva iz/o BiH Postano: 16 lis 2013, 01:39 |
|
|
Aztec je napisao/la: Sayuri je napisao/la: E hebi ga sad.... Ccc... A dobro, jos jedan manje... Hmmmm?
|
|
Vrh |
|
|
Aztec
|
Naslov: Re: Pozitiva iz/o BiH Postano: 16 lis 2013, 01:42 |
|
|
Jopa je napisao/la: Aztec je napisao/la: cudna recenica. Šteta što nemamo u svome jeziku znakove za zvučnost. Prevod: Ne znam o čemu govoriš, ali zbog riječi nadareni uvijek mi možeš pogledati u međunožje da provjeriš. Ma razumijem ja tebe prika ( ) savrseno, nego mi recenica malo cudno zvuci. Evo sad opet. Citat: Da li sada sve štima? Sve posteno, sto jest jest.
|
|
Vrh |
|
|
Aztec
|
Naslov: Re: Pozitiva iz/o BiH Postano: 16 lis 2013, 01:44 |
|
|
Sayuri je napisao/la: Aztec je napisao/la: Ccc... A dobro, jos jedan manje... Hmmmm? Cek, sta sam ja odgovarao ovdje... a krivo sam kvotao... Mislio sam kvotati ono "nije". Tj. u smislu da smanjujemo broj forumasa koji bi to mogli biti i da cemo polako ali sigurno doci do tog imena. Dosta mi je za veceras.
|
|
Vrh |
|
|
Jopa
|
Naslov: Re: Pozitiva iz/o BiH Postano: 16 lis 2013, 01:48 |
|
|
Ne mogu više,
Laku noć, čitamo se sutra.
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Pozitiva iz/o BiH Postano: 16 lis 2013, 09:09 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 37697 Lokacija: Gl. grad regije
|
Sayuri je napisao/la: Junuz Djipalo je napisao/la: Ma nemoj, ja otišao autom do iznad zadnje kuće, a to je pola puta. Dalje se isto moglo s mojim autom (SUV) ali nisam se htio igrat.
Kako je onda prije bilo?! Čuj do iznad zadnje kuće, pa sve dok ima kuća to je grad. Ne možeš s autom voziti uz brdo do gradine. Pa nisam ni rekao. Nego, zanimljiva je ta nezainteresiranost ljudi dolje za Stjepan grad, eto i ti mu ne spominješ ime... Malo je nezgodno, čim to kažeš jasno je ko je gore živio a da su dolje uz vodu doselili se neki ko zna otkud. Teško je onda biti temeljan. Čini mi se da tebi možda i ne smeta bosanska povijest prije Turaka ali većini muslimana smeta, strano im je. Zato će reći: Ne idi gore!
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Pozitiva iz/o BiH Postano: 16 lis 2013, 09:19 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 25542 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Inače, ta repka bi mogla bit ujedinjujući faktor, da nema onih klanjanja i ratnih obilježja ABiH, kao i arapskih nekih natpisa. Ovako je to samo reprezentacija naroda do kojeg smo donedavno ratovali.
Isus je rekao - Ne možeš služiti dvojici gospodara, jer jednoga ćeš ljubiti a drugoga prezirati. Ne možeš navijati za 2 reprezentacije, pogotovu tako antagonistički suprostavljene reprezentacije. Možeš (ako si izvan BiH) imati blage simpatije za BiH ( kao npr za Makedoniju) i to je to. Jer da bi netko navijao za BiH onda mora prvo prestati vatreno i svim srcem navijati na HR. Izabrana vrsta BiH je muslimanska repka i to će ostati do sudnjega dana, i da osvoji 10 mundijala zaredom opet opet neće privući stanovništvo 75% teritorija BiH jer bi to bilo neprirodno, jer ta reprezentacija jednostavno nije njihova niti će biti ikada.
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Pozitiva iz/o BiH Postano: 16 lis 2013, 09:34 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108339 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Statistika ovako kaže: Citat: BOSNA I HERCEGOVINA: Asmir BEGOVIĆ, Avdija VRŠAJEVIĆ, Ermin BIČAČKIĆ, Emir SPAHIĆ, Sejad SALIHOVIĆ, Haris MEDUNJANIN, Miralem PJANIĆ, Zvjezdan MISIMOVIĆ, Senad LULIĆ, Vedad IBIŠEVIĆ i Edin DŽEKO.
Citat: Izmjene: Adnan Zahirovic
Mislim da vam je sve jasno, i više nego jasno.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
Sayuri
|
Naslov: Re: Pozitiva iz/o BiH Postano: 16 lis 2013, 10:29 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Sayuri je napisao/la: Čuj do iznad zadnje kuće, pa sve dok ima kuća to je grad. Ne možeš s autom voziti uz brdo do gradine.
Pa nisam ni rekao. Nego, zanimljiva je ta nezainteresiranost ljudi dolje za Stjepan grad, eto i ti mu ne spominješ ime... Malo je nezgodno, čim to kažeš jasno je ko je gore živio a da su dolje uz vodu doselili se neki ko zna otkud. Teško je onda biti temeljan. Čini mi se da tebi možda i ne smeta bosanska povijest prije Turaka ali većini muslimana smeta, strano im je. Zato će reći: Ne idi gore! Kakva nezainteresovanost, rekoh već da je u novije vrijeme restauriran, a što se tiče mog nespominjanja imena... pa efikasnije je spomenuti ga na forumu gdje je 90 posto Bošnjaka. Postano: 12 apr 2011 22:21 http://bosanski-forum.com/viewtopic.php?f=27&t=2525Junuze puko si ko kokica.
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Pozitiva iz/o BiH Postano: 16 lis 2013, 10:54 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 37697 Lokacija: Gl. grad regije
|
Pa napisao sam da si možda izuzetak. Samo nastavi, što se mene tiče sve to zajedno je nedovoljno iskorišteno, malo i ciganski one kućarice, ali tako je i u Međugorju...
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 7 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|