|
|
Stranica: 97/102.
|
[ 2537 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
volvoks
|
Naslov: Re: BiH nogometna reprezentacija Postano: 20 stu 2013, 10:41 |
|
|
|
Ne čini neku veliku razliku jer se i s drugim mjestom u grupi ide izravno na EP, a to vam ne bi trebao biti problem.
_________________ Summum ius, summa iniuria.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
doc
|
Naslov: Re: BiH nogometna reprezentacija Postano: 20 stu 2013, 11:56 |
|
|
|
24 mjesta! Užas. Gubi se potpuno smisao kvalifikacija i napetost te ekskluzivnost.
Samo će izbacit ljevičare, a praktički svi ostali relevantni su unutra.
Čak i jedna Bosna.
S druge strane bar će nam susjedi imati realnu šansu da vide po prvi put EP.
_________________ Do godine u Herceg Bosni.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dudu
|
Naslov: Re: BiH nogometna reprezentacija Postano: 20 stu 2013, 12:00 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 21:39 Postovi: 63844 Lokacija: DAZP HQ
|
|
Euro je baš zbog tog formata od 16 reprezentacija bio uzbudljiv i vrlo kvalitetan, a ovaj format od 24 reprezentacije je dugoročno neodrživ, pa sve mislim da će i tu doći do povećanja na 32. o svjetskom se već priča da bi se proširilo na 40 reprezentacija. sve kvalifikacije će s vremenom izgubiti smisao.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: BiH nogometna reprezentacija Postano: 20 stu 2013, 12:02 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 11:48 Postovi: 108302 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
|
Pa nije baš tako. Ono adrenalina što će ti faliti u kvalifikacijama ćeš nadomjestiti na samom turniru.
Ne brini, UEFA i FIFA su masters drame i triller-a.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dudu
|
Naslov: Re: BiH nogometna reprezentacija Postano: 20 stu 2013, 12:05 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 21:39 Postovi: 63844 Lokacija: DAZP HQ
|
|
postoji ideja da se na Euro 2020. pozovu Brazil i Argentina, pa bi to ipak donekle otežalo kvalifikacije, a i dalo ekskluzivnost samom natjecanju.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
doc
|
Naslov: Re: BiH nogometna reprezentacija Postano: 20 stu 2013, 12:07 |
|
|
Bezveze. A ovako ti se dogodi da igraš u skupini sa finalistima, skoro ne izgubiš niti jednu utakmicu i ne prođeš. Šteta da neki neće imati ni teoretsku šansu za takva uzbuđenja. Ja radije biram 16 momčadi i Španjolsku i Italiju i 3. mjesto u skupini (a do zadnje minute praktički možeš proći) nego ovo. Jer onda ako prođeš, znaš da je vrijedilo. Da je bilo teško i da to nešto znači. A ne nekakva prvenstva sa Škotskom recimo. (Da budemo malo samokritični. Mada su nam bolje šanse protiv Talijanaca nego protiv njih.  )
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: BiH nogometna reprezentacija Postano: 20 stu 2013, 12:11 |
|
Pridružen/a: 28 srp 2012, 23:08 Postovi: 22100 Lokacija: među zvijezdama
|
doc je napisao/la: 24 mjesta! Užas. Gubi se potpuno smisao kvalifikacija i napetost te ekskluzivnost.
Samo će izbacit ljevičare, a praktički svi ostali relevantni su unutra.
Čak i jedna Bosna.
S druge strane bar će nam susjedi imati realnu šansu da vide po prvi put EP. Pazi ovog HR Pereca koji je registrovavši se na HB postao nacionalista Ti si Doc očegledan dokaz da ne zive samo na kliksu miševi, nego su svuda oko nas. Ostavi se omalovazavanja BiH, idi slavi i uzivaj. Zamišljaj Brazil i zgodne, lijepe djevojke. Nije to zabranjeno ako već do tog ne mozeš u R.L doći .. Zamišljaj.. Mašta čuda čini.. A riješi će te mozda i kompleksa.
_________________ Sarajevo ljubavi moja! Слава Україні!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: BiH nogometna reprezentacija Postano: 20 stu 2013, 12:31 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 08:25 Postovi: 43715 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
dudu je napisao/la: Euro je baš zbog tog formata od 16 reprezentacija bio uzbudljiv i vrlo kvalitetan, a ovaj format od 24 reprezentacije je dugoročno neodrživ, pa sve mislim da će i tu doći do povećanja na 32. o svjetskom se već priča da bi se proširilo na 40 reprezentacija. sve kvalifikacije će s vremenom izgubiti smisao. Imao sam identično razmišljanje do prije par mjeseci, ali gledajući ove kvalifikacije u Europi, a i šire, konačno prihvaćam tezu da "danas svako igra nogomet". Stvarno nema puno jazavaca, pogotovo ne u Europi. SP ima prostora za još 8 (ali pod uvjetom da minimum 3 mjesta odu Europi, ja sve mislio da Europa ima 14 ili 15 mjesta kad ono samo 13), a EP sa 24 je mislim isto podnošljivo, mada se dakako javlja onaj famozni problem sa trećeplasiranim itd. Pogledaj samo popis repki koje ne idu na SP. SP bi ipak trebao biti smotra najboljih, i ne mislim da će biti obezvrijeđeno na neki način, mislim da su ljudi pričali isto kada su povećali broj repki sa 16 na 24 i onda 32. Evo i na ovom SP fale Švedska, Česka, Danska, Srbija, Ukrajina itd.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: BiH nogometna reprezentacija Postano: 20 stu 2013, 13:18 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 18:58 Postovi: 39246 Lokacija: Gl. grad regije
|
Eto, ja već znam da će na sljedeće SP (ono iza Brazila) se Ukrajina plasirat, dobit će laku skupinu... 
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: BiH nogometna reprezentacija Postano: 21 stu 2013, 00:26 |
|
|
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: BiH nogometna reprezentacija Postano: 21 stu 2013, 00:31 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Eto, ja već znam da će na sljedeće SP (ono iza Brazila) se Ukrajina plasirat, dobit će laku skupinu...  Fudbalski mag!!!! Ako već vučeš paralelu sa BiH, zaboravio si naše baraze. Jbg, tko je sretan i horozovi mu jaja nose. Pa mi izvučemo Portugal i to koliko puta, a VI izvučete Island.
Ponesi zastavu!!!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SDB
|
Naslov: Re: BiH nogometna reprezentacija Postano: 21 stu 2013, 00:43 |
|
Pridružen/a: 24 vel 2012, 12:46 Postovi: 6569 Lokacija: kašeta brokava
|
Ministry of Sound je napisao/la: dudu je napisao/la: Euro je baš zbog tog formata od 16 reprezentacija bio uzbudljiv i vrlo kvalitetan, a ovaj format od 24 reprezentacije je dugoročno neodrživ, pa sve mislim da će i tu doći do povećanja na 32. o svjetskom se već priča da bi se proširilo na 40 reprezentacija. sve kvalifikacije će s vremenom izgubiti smisao. Imao sam identično razmišljanje do prije par mjeseci, ali gledajući ove kvalifikacije u Europi, a i šire, konačno prihvaćam tezu da "danas svako igra nogomet". Stvarno nema puno jazavaca, pogotovo ne u Europi. SP ima prostora za još 8 (ali pod uvjetom da minimum 3 mjesta odu Europi, ja sve mislio da Europa ima 14 ili 15 mjesta kad ono samo 13), a EP sa 24 je mislim isto podnošljivo, mada se dakako javlja onaj famozni problem sa trećeplasiranim itd. Pogledaj samo popis repki koje ne idu na SP. SP bi ipak trebao biti smotra najboljih, i ne mislim da će biti obezvrijeđeno na neki način, mislim da su ljudi pričali isto kada su povećali broj repki sa 16 na 24 i onda 32. Evo i na ovom SP fale Švedska, Česka, Danska, Srbija, Ukrajina itd. Nije.
_________________ Čast svakome, veresija nikome.
Jutarnji list, 16.11.2012., 8h:
Sudac Meron danas će pročitati konačnu presudu Hrvatskoj dr. Franje Tuđmana.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SDB
|
Naslov: Re: BiH nogometna reprezentacija Postano: 21 stu 2013, 00:47 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Junuz Djipalo je napisao/la: Eto, ja već znam da će na sljedeće SP (ono iza Brazila) se Ukrajina plasirat, dobit će laku skupinu...  Fudbalski mag!!!! Ako već vučeš paralelu sa BiH, zaboravio si naše baraze. Jbg, tko je sretan i horozovi mu jaja nose. Pa mi izvučemo Portugal i to koliko puta, a VI izvučete Island. Hrvatska je u baražu 1997. igrala s Ukrajinom na vrhuncu snage (tad je Dinamo Kijev zgazio Barcu u obje utakmice u KP), a 2011. protiv Turske koja je itekako ozbiljna nogometna sila (tad još bila, u svakom slučaju). Također je činjenica da je BiH u ovim kvalifikacijama imala najslabiju skupinu i da se iz naše ne bi kvalificirala ni u baraž. Svakome tko iole poznaje nogomet ovo gore navedeno su očiti fakti. O ostalome se može diskutirati.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: BiH nogometna reprezentacija Postano: 21 stu 2013, 00:53 |
|
|
Gospodine SDB,  Ne biste ni VI ovaj baraz prošli da ste dobili bilo koga drugog osim Islanda.. Činjenice takodje.. Pa Škoti su vas dobili. A koji su oni bili u vašoj skupini? Protiv Portugala dovoljan bi bio Robaldo i golman, a protiv SWE Ibrahimović i golman. Čisto da usporedimo jačinu repki trenutnu.. Da ne govorimo o tome da je postojala opasnost da ne budete uopće drugoplasirani i da budete najlošije drugoplasirani 
Ponesi zastavu!!!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
doc
|
Naslov: Re: BiH nogometna reprezentacija Postano: 21 stu 2013, 00:55 |
|
|
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: BiH nogometna reprezentacija Postano: 21 stu 2013, 00:59 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Protiv Portugala dovoljan bi bio Robaldo i golman, a protiv SWE Ibrahimović i golman.
Ibrahimović je igrao nekoliko puta protiv Hrvatske i svaki put bio efikasno zaustavljen.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: BiH nogometna reprezentacija Postano: 21 stu 2013, 00:59 |
|
|
Uzgred, posjetite me osim trećeg mjesta davne 98' što je HR još vrijedno pomena ostvarila nakon plasmana?  A Gračka je u našoj skupini uspješnija repka od HR. Negdje u rangu Belgije ... A ni Slovačka nije za odbaciti. Tako da.. Te skupine su.. Malo smiješne za poredjenje i barazu BiH sa Hr.
Ponesi zastavu!!!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
doc
|
Naslov: Re: BiH nogometna reprezentacija Postano: 21 stu 2013, 01:00 |
|
|
Briljantno. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SDB
|
Naslov: Re: BiH nogometna reprezentacija Postano: 21 stu 2013, 01:00 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Gospodine SDB,  Ne biste ni VI ovaj baraz prošli da ste dobili bilo koga drugog osim Islanda.. Činjenice takodje.. Pa Škoti su vas dobili. A koji su oni bili u vašoj skupini? Protiv Portugala dovoljan bi bio Robaldo i golman, a protiv SWE Ibrahimović i golman. Čisto da usporedimo jačinu repki trenutnu.. Da ne govorimo o tome da je postojala opasnost da ne budete uopće drugoplasirani i da budete najlošije drugoplasirani  To je ona Ćirina fora. Čukarički dobije Naša krila, Naša krila dobiju Vojvodinu, Vojvodina dobije OFK Beograd, OFK Beograd dobije Zvezdu, a Zvezda dobije Reala. Konkluzija: Čukarički je jači od Reala. Onakvi kakvi smo bili u drugom dijelu Štimčevog mandata ne bismo dobili ni San Marino, ali činjenica je da je problem očito bio psihološki, i da je riješen čim se otvorilo protiv Islanda. I Niko je odigrao bitnu ulogu u motivaciji, jer smo jučer pretrčali više nego u valjda zadnjih 5 utakmica pod Štimčevim vodstvom. Realno, Hrvatska po snazi dolazi negdje oko desetog mjesta u Europi. BiH oko dvadesetog. Ovakvi kakvi smo bili jučer prošli bismo Rumunjsku, Grčku i Ukrajinu.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SDB
|
Naslov: Re: BiH nogometna reprezentacija Postano: 21 stu 2013, 01:01 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Uzgred, posjetite me osim trećeg mjesta davne 98' što je HR još vrijedno pomena ostvarila nakon plasmana?  Četvrtfinale EP 2008.? 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
doc
|
Naslov: Re: BiH nogometna reprezentacija Postano: 21 stu 2013, 01:02 |
|
|
I šta je to sve u usporedbi sa uspjesima Zmajeva? Ne budite neozbiljni gospodine SDB. Ne priliči vam. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SDB
|
Naslov: Re: BiH nogometna reprezentacija Postano: 21 stu 2013, 01:04 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Uzgred, posjetite me osim trećeg mjesta davne 98' što je HR još vrijedno pomena ostvarila nakon plasmana? A Gračka je u našoj skupini uspješnija repka od HR. Negdje u rangu Belgije ... A ni Slovačka nije za odbaciti. Tako da.. Te skupine su.. Malo smiješne za poredjenje i barazu BiH sa Hr. Po čemu (Grčka)? Slovačka...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SDB
|
Naslov: Re: BiH nogometna reprezentacija Postano: 21 stu 2013, 01:06 |
|
|
BBC je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la: Protiv Portugala dovoljan bi bio Robaldo i golman, a protiv SWE Ibrahimović i golman.
Ibrahimović je igrao nekoliko puta protiv Hrvatske i svaki put bio efikasno zaustavljen. Hrvatska je Švedsku s Ibrahimovićem dva puta dobila u kvalifikacijama za SP 2006.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: BiH nogometna reprezentacija Postano: 21 stu 2013, 01:07 |
|
|
SDB je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la: Gospodine SDB,  Ne biste ni VI ovaj baraz prošli da ste dobili bilo koga drugog osim Islanda.. Činjenice takodje.. Pa Škoti su vas dobili. A koji su oni bili u vašoj skupini? Protiv Portugala dovoljan bi bio Robaldo i golman, a protiv SWE Ibrahimović i golman. Čisto da usporedimo jačinu repki trenutnu.. Da ne govorimo o tome da je postojala opasnost da ne budete uopće drugoplasirani i da budete najlošije drugoplasirani  To je ona Ćirina fora. Čukarički dobije Naša krila, Naša krila dobiju Vojvodinu, Vojvodina dobije OFK Beograd, OFK Beograd dobije Zvezdu, a Zvezda dobije Reala. Konkluzija: Čukarički je jači od Reala. Onakvi kakvi smo bili u drugom dijelu Štimčevog mandata ne bismo dobili ni San Marino, ali činjenica je da je problem očito bio psihološki, i da je riješen čim se otvorilo protiv Islanda. I Niko je odigrao bitnu ulogu u motivaciji, jer smo jučer pretrčali više nego u valjda zadnjih 5 utakmica pod Štimčevim vodstvom. Realno, Hrvatska po snazi dolazi negdje oko desetog mjesta u Europi. BiH oko dvadesetog. Ovakvi kakvi smo bili jučer prošli bismo Rumunjsku, Grčku i Ukrajinu. Onakvo kakvi ste bili u Islandu ne biste prošli ni Rumunjsku, ni Grčku ni Ukrajinu. Mene su Hrvati u ovim kvalifikacijama posjetili pomalo na Grke  Jeste da ste uspjeli plasirati se, no da ste imali neke partije za pamćenje i osim Belgije nekog jakog u grupi, to su zablude. Drago mi jeste da idete, no nećemo se lagati. Bilo tko osim Islanda za vas bi bio koban trenutno. Hvala bogu da ste povratnu igrali doma i imali potporu sa tribina.
Ponesi zastavu!!!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SDB
|
Naslov: Re: BiH nogometna reprezentacija Postano: 21 stu 2013, 01:09 |
|
|
Džaba krečim. Budite mi pozdravljeni, gospođice emt. 
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 4 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|