HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH

Sada je: 11 pro 2024, 22:46.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 8622 post(ov)a ] 
Stranica Prethodna  1 ... 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106 ... 345  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Ukrajina - Million man march....
PostPostano: 12 ožu 2014, 13:07 

volvoks je napisao/la:
Metemma je napisao/la:
A kod nas VOA reemituju domaće stanice...
--
Ukrajinski nacionalni savet traži ukidanje pet ruskih TV kanala
22:17 11. mart 2014.
Više o rusko-ukrajinskim odnosima
Ukrajinski nacionalni savet za radiodifuziju pozvao je provajdere da na teritoriji Ukrajine prekinu emitovanje programa pet ruskih televizijskih kanala, prenosi RIA „Novosti“.
To su sledeći ruski TV kanali: „Vesti“, „Rusija 24“, ORT, „RTR-Planeta“, „NTV-Mir“.
Ukrajinski nacionalni savet za radiodifuziju je saopštio da je ovakva mera preduzeta radi „očuvanja informacione bezbednosti Ukrajine“.

Jel se kod vas tijekom rata recimo mogao gledati HRT?

Ne počinji s paralelama.

doc je napisao/la:
Metemma je napisao/la:
A čovjeka... sve si ti ovde potpuno u pravu.
Samo kažem da im je smiješno nuditi model Finske kad za taj model njen bivši predsjednik kaže da je zajebancija.

Ističem da je glupo zbog sadašnjih gluposti retroaktivno prišivati Amerima muljaže kad je to bilo u interesu slobode, civilizacije, boljeg života...šta god hoćeš.

Što se tiče Finske istina. Općenito te neke neutralnosti, dogovori, obećanja. Samo se sila poštuje.

Ako Rusija bude dovoljno jaka onda će se poštovati. Sad su u procesu dokazivanja. Vidjet ćemo.

Slobode, civilizacije, boljeg života qrac palac. Samo se poklopilo. Da je američki interes bio da upropaste zemlju i narod, to bi učinili, kao i Libiji, Iraku, Siriji... ali nebitno je.
Sve ovo je počelo od toga što sam rekao da mi je smiješno da im nude model Finske. Kao da ti ponude Minhenski dogovor iz 1936. samo danas. Ili takvo nešto, razumiješ, lažni dogovor koji se ne kani poštovati.

Citat:
Općenito bi trebali nekako drugačije, a ne na tradicionalni ruski način. Recimo mogli su utjecati da se cijeli Istok organizira u zajednicu regija i polovici zemlje dati kredit od 15 milijardi dolara za industriju, plin za pola cijene, a za Zapad neka se Zapad pobrine. Kupiti ljude. Organizirati jaku stranku, parlament regija, ojačati obrambene snage, omeđiti teritorij, Janukukovića zadržati kao legitimnog predsjednika kojeg su pučem zbacili. Pa ako Zapad nastavi sa agresijom "braniti" cijeli Istok, sa Istočnjacima u prvim redovima.

Ne pobjeđuje se samo s tenkovima i silom već i lovom, privlačnošću, propagandom.

Mogli su to do sada naučiti sa RT i Sirijom...

Rusija mora biti privlačna i nuditi bolju budućnost narodima i državama koje želi okupiti oko sebe, a ne se ponašati kao medvjed u staklarni...dobro to za sad i nisu...ali treba i na onoj drugoj strani poraditi.

Apsolutno, apsolutno. U tim organizovanjima grupa za ljudska prava i boraca za slobodu i demokratiju ih CIA šije maksimalno. Pa ti u Srbiji nemaš neku ozbiljnu NVO da je plaća Rusija a kamo li u Americi.

Sve ostalo što ste rekli i ja bih uradio, štaviše, očekivao sam...

Vrh

PostPostano: 12 ožu 2014, 13:24 

Gdje je Aga nestao ? Da nije otišao za Knin u Krimu.

Vrh

PostPostano: 12 ožu 2014, 13:36 

:smajl007

slika

Vrh

PostPostano: 12 ožu 2014, 14:46 

Metemma je napisao/la:
Ne počinji s paralelama.

Ne počinji s ovim, ne počinji s onim...

Nego, sve je izvjesnije da je Rusija odbacila Amere od Ukrajine, pogotovo Krima. To će zasigurno rezultirat izbacivanjem Rusa iz igre negdje zapadnije, ubrzo. :D

Vrh

PostPostano: 12 ožu 2014, 14:52 

Junuz Djipalo je napisao/la:
Metemma je napisao/la:
Ne počinji s paralelama.

Nego, sve je izvjesnije da je Rusija odbacila Amere od Ukrajine, pogotovo Krima. To će zasigurno rezultirat izbacivanjem Rusa iz igre negdje zapadnije, ubrzo. :D

Već smo pričali o tome. Što je Juki milo...

Besides, every time I learn something new, it pushes some old stuff out of my brain. Remember when I took that home winemaking course, and I forgot how to drive?
Homer Simpson

Vrh

PostPostano: 12 ožu 2014, 15:07 

Metemma je napisao/la:
Junuz Djipalo je napisao/la:

Besides, every time I learn something new, it pushes some old stuff out of my brain. Remember when I took that home winemaking course, and I forgot how to drive?
Homer Simpson

Juka ima veći fetiš na rušenje RS-a, od mene! Pa ti opet nasjedaj na lukavost latinsku a o meni sve najgore!

Ponesi zastavu!!!!

Vrh

PostPostano: 12 ožu 2014, 15:14 

SarajkaDjevojka je napisao/la:
Metemma je napisao/la:

Homer Simpson

Juka ima veći fetiš na rušenje RS-a, od mene! Pa ti opet nasjedaj na lukavost latinsku a o meni sve najgore!

Naravno, nema goreg ustaše od komunoustaše :zubati

A ti si svakako wannabe Hrvatica, šta je sad? :)

Vrh

PostPostano: 12 ožu 2014, 18:32 

slika

Vrh

PostPostano: 12 ožu 2014, 18:41 

Citat:
Ukrajina planira da kupi 30 milijardi kubika ruskog gasa

Ukrajina ima nameru da ove godine kupi 27 do 30 milijardi kubnih metara prirodnog gasa od Rusije, rekao je ministar energetike i rudarstva Ukrajine, Jurij Prodan.

On je izrazio uverenost da ruska strana neće primeniti sankcije zbog neizmerenih obaveza za gas u 2014. godini.

Prema rečima ministra, Kijev je platio oko 80 miliona dolara, od 440 miliona dolara za isporučeno gorivo u februaru tekuće godine, ali da će Ukrajina obezbediti dodatna novčana sredstva i platiti gas.

Prema podacima ministarstva, koje je ranije preneo Unian, Ukrajina je prošle godine smanjila uvoz gasa u odnosu na 2012. za 15,1 odsto, na 27,97 milijardi kubnih metara.

Pri tome je iz zemalja Evropske unije uvezeno 1,97 milijardi kubika gasa.

Izvor: http://www.blic.rs/Vesti/Svet/449106/Ukrajina-planira-da-kupi-30-milijardi-kubika-ruskog-gasa

Vrh

PostPostano: 13 ožu 2014, 21:39 

Ovo rusko koncentrisanje na Krim objašnjava jedino da je Krim od samog početka bio razlog svega ovoga...

Vrh

PostPostano: 14 ožu 2014, 13:14 

Metemma je napisao/la:
Slobode, civilizacije, boljeg života qrac palac. Samo se poklopilo. Da je američki interes bio da upropaste zemlju i narod, to bi učinili, kao i Libiji, Iraku, Siriji... ali nebitno je.
Sve ovo je počelo od toga što sam rekao da mi je smiješno da im nude model Finske. Kao da ti ponude Minhenski dogovor iz 1936. samo danas. Ili takvo nešto, razumiješ, lažni dogovor koji se ne kani poštovati.

Ni tak.

Pa onda tako kažeš, a ne uvlačiš stvari u priču.

Metemma je napisao/la:
Apsolutno, apsolutno. U tim organizovanjima grupa za ljudska prava i boraca za slobodu i demokratiju ih CIA šije maksimalno. Pa ti u Srbiji nemaš neku ozbiljnu NVO da je plaća Rusija a kamo li u Americi.

Sve ostalo što ste rekli i ja bih uradio, štaviše, očekivao sam...

Ne znam jel idu postepeno ili im je samo ovo plan. Ako je, nije dobro.

Vrh

PostPostano: 14 ožu 2014, 14:50 

Nešto se dešava i u Donjecku kanda...

Nego, ni Ministar ne miruje:

slika

Vrh

PostPostano: 14 ožu 2014, 23:18 

Zašto podržavam Rusiju ?
Zato što što ukrajinska izdajnička nazi bagra je ratovala sa Čečenima protiv Rusa, zato što podržavaju šiptare i zato što Tatari (islamisti) podržavaju ukrajinsku majdan stoku.

Živela Rusija, hvala Staljinu što je od Krima napravio islamfrei teritoriju, jedan od retkih komunista koga možemo nazvati nacional-komunistom.

Vrh

PostPostano: 14 ožu 2014, 23:24 

Whiteone je napisao/la:
Zašto podržavam Rusiju ?
Zato što što ukrajinska izdajnička nazi bagra je ratovala sa Čečenima protiv Rusa, zato što podržavaju šiptare i zato što Tatari (islamisti) podržavaju ukrajinsku majdan stoku.

Živela Rusija, hvala Staljinu što je od Krima napravio islamfrei teritoriju, jedan od retkih komunista koga možemo nazvati nacional-komunistom.

nemam pojma šta si dalje napisao jer čim sam pročitao to podcrtano :rigam
jeste retardirani više s tim nazi faši bandera bla bla sranjima

Vrh

PostPostano: 14 ožu 2014, 23:26 

Pantagana je napisao/la:
Whiteone je napisao/la:
Zašto podržavam Rusiju ?

Pogotovo od osobe koja je veliki germanofil i žao mu je što su Srbi izdali Hitlera :zubati

Vrh

PostPostano: 14 ožu 2014, 23:51 

Pantagana je napisao/la:
Whiteone je napisao/la:
Zašto podržavam Rusiju ?

Pa šta sam trebao da napišem da je Kličko ratovao u Čečeniji ? Pa znamo da su ukrajinski neonacisti ratovali, ja sam bio precizan i nisam mislio na ostatak majdanaša.

volvoks je napisao/la:
Pantagana je napisao/la:

Pogotovo od osobe koja je veliki germanofil i žao mu je što su Srbi izdali Hitlera :zubati

Pa zato sam i napisao da su naci bagra. Postoje dobri i loši naci(onalisti). Dobri su oni koji podržavaju nas (recimo ruski, austrijski,nemački, izraelski, švajcarski itd).
Ne treba biti isključiv, ja poštujem Staljinovu odluku da Tatare protera i uništi. Jeste komunista, ali je imao muda.

Recimo hrvatski neonacisti koje sam malo ''špijunirao'' na stormfrontu su takodje prosrpski nastrojeni i tamo su pokrenuli temu o kosovu sa anketom koja je izgledala ovako.
slika
Tamo je Bošnjacima i Albancima zabranjen pristup (kao i svim ostalim muslimanima, bez obzira kog porekla), a Srbi i Hrvati lepo saradjuju, kao i sa ostalim evropskim forumašima.

Vrh

PostPostano: 15 ožu 2014, 15:34 

@White pripazi sa širenjem rezultata ove ankete, jer razbit ćeš srpske mitove o Hrvatima kao nacističkom narodu, jer je odaziv na ovu anketu, mislim, vrlo moćan :zubati

Vrh

PostPostano: 15 ožu 2014, 15:36 

Janukovič bi sad trebao da je faca, što nije, reć da ne priznaje referendum na Krimu, da je on jedini legitmni predsjednik cijele Ukrajine, te da nema nikakvih podjela. :kava

Al on bi u isto vrijeme sjedio na dva stolca. :kava

Vrh

PostPostano: 15 ožu 2014, 15:48 

Metemma je napisao/la:
Nema neki Banderaš iz Lavova ništa više prava na Ukrajinu od Rusa sa Krima.

Točno. A Rus iz Rusije pak nema pravo doć tamo i njima pravit reda. Rusija je potpuno ilegalno upala na Krim te laže otpočetka. Kao nisu naši vojnici, već su to Krimljani. To je laž. To su snage pristigle iz Rusije. Ima nešto Krimljana, svakako. :kava

Što se tiče suradnje KC sa SAD-om i svim demokratskim zemljama u borbi protiv komunizma, to je bilo zlatno razdoblje i Bogu hvala na toj suradnji koja je monstruozne komunističke režime bacila na koljena. :kava

Danas KC nastavlja svoju borbu i protiv komunizma i svakog totalitarizma, kao i vehabizma, neoliberalnog kapitalizma te masonstva. :kava

Vrh

PostPostano: 15 ožu 2014, 16:15 

Ibar je napisao/la:
Metemma je napisao/la:

Točno. A Rus iz Rusije pak nema pravo doć tamo i njima pravit reda. Rusija je potpuno ilegalno upala na Krim te laže otpočetka. Kao nisu naši vojnici, već su to Krimljani. To je laž. To su snage pristigle iz Rusije. Ima nešto Krimljana, svakako. :kava

Što se tiče suradnje KC sa SAD-om i svim demokratskim zemljama u borbi protiv komunizma, to je bilo zlatno razdoblje i Bogu hvala na toj suradnji koja je monstruozne komunističke režime bacila na koljena. :kava

Danas KC nastavlja svoju borbu i protiv komunizma i svakog totalitarizma, kao i vehabizma, neoliberalnog kapitalizma te masonstva. :kava

Rusija nije komunistička država, a pošto je sada u otvorenom sukobu sa zapadom (ali onim delom zapada koji predstavlja novi svetski poredak, krupni kapital, masoneriju i agresivni globalizam), onda ova Rusija predstavlja otpor svemu tome.
Drugi deo zapada koji bi kolega Joe enter nazvao prljavim fašistima, a to je desničarska opozicija zapadne Evrope ili podržava Rusiju ili ne podržava EU i S.A.D. ili ne žele da se mešaju, uglavnom je proruska.

Inače pravi desničari nisu sluge krupnog kapitala i za razliku od lažnih levičara oni se iskreno bore za socijalnu pravdu.
Lažni levičari su iz polja borbe za socijalnu jednakost ušli u polje borbe za manjinska prava.

Moraš da shvatiš da ni ranije nije postojala podela na crno i belo, a kamoli danas u vreme globalizacije.

Što se tiče KC, moramo priznati da Vatikan nije priznao šiptarsku narko državu, ali daleko od toga da oni vode neprestalnu borbu protiv svakog totalitarizma.

Vrh

PostPostano: 15 ožu 2014, 16:56 

Rusi srusili americku bespilotnu letelicu iznad Krima www.blok-vesti.com/index.php?det=10130678

Vrh

PostPostano: 15 ožu 2014, 17:18 

Merkelin CDU ne bi sankcije Rusiji
IZVOR: TANJUG
Berlin -- Vodeći političari iz redova demohrišćana Angele Merkel, koji se bave privredom, su protiv uvođenja ekonomskih sankcija Rusiji u rešenju ukrajinske krize.

Nemačka kancelarka i lider demohrišćana Angela Merkel (Foto: Beta/AP, arhiva)
Nemačka kancelarka i lider demohrišćana Angela Merkel (Foto: Beta/AP, arhiva)
Oni su obrazložili da bi to moglo da pogodi obe strane.

"Takve "kazne" bi bile potpuno neprilagođeni element u spoljnoj politici", rekao je danas predsedavajući Odbora za privredu nemačkog Bundestaga Peter Ramzauer iz bavarske Hrišćansko-socijalne unije magazinu Fokus, ocenivši da bi sankcije zapada i protivmere Moskve pogodile obe strane.

On je istakao da bi zato, što Kina neće učestvovati u tome, Rusiji ostati otvoreni putevi svetske trgovine.

Skeptiično na sankcije prema Rusiji gledaju i u poslaničkom klubu demohrišćana u odboru za mala i srednja preduzeć koja zapravo angažuju 70 odsto zaposlenih u Nemačkoj.

"Oni koji bi mogli biti "nasamerani", bili bi opet mi, Nemci"`, rekao je predsedavajući kluba Karsten Lineman i upozorio da je samo u Nemačkoj više od 200 000 radnih mesta povezano i u zavisnosti od poslovanja sa Rusijom.

Vrh

PostPostano: 15 ožu 2014, 19:31 

Citat:
U Moskvai miting za prisajedinjenje Krima i kontramiting. Neki učesnici privedeni jer su nosili zastavu Trećeg rajha, javlja Itartas.

Vrh

PostPostano: 15 ožu 2014, 21:36 

Defence Minister Igor Tenyukh

https://www.youtube.com/watch?v=YRcwB8nEfic

Vrh

PostPostano: 16 ožu 2014, 13:18 

Ibar je napisao/la:
Metemma je napisao/la:

Naravno da Rusija ima pravo da odgovori na agresiju CIA.

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 8622 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106 ... 345  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika/ca: / i 7 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: