|
|
Stranica: 196/338.
|
[ 8428 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Tuta
|
Naslov: Re: Imigranti pred našim vratima Postano: 23 ruj 2015, 14:47 |
|
|
granica je napisao/la: Tuta je napisao/la: Hvala što si nas poštedio gledanja videa, i stavio ga na sam završetak... ne znam kako... meni pođe od 7:44, hvala ti na tome.
Pa nije to bas tako tesko. Samo kliknes na onaj krug sto se vrti gore kad zavrsi video. I onda krene ispocetka. Kako god, zaista dobar dijalog. Znam, ali lenj sam, ne da mi se.
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: Imigranti pred našim vratima Postano: 23 ruj 2015, 14:52 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 38978 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
granica je napisao/la: Koja braca? Odluci se, da li su mi IS-ilovci braca ili Saudijci...Iranci..itd. Ne moze obadvoje.
Nego, kakvo je vrijeme u Mostaru? Je li prehladno vec za skakanje u Neretvu s mosta?
Nemaš ti pojma i praviš se lud kao i većina muslimana kad vas se otkrije. Petrolejske bratske monarhije i jesu glavni sponzori Bošnjaka i ostalih džihadlija koji divljaju i teroriziraju Levant. Svaki Bošnjak koji ode u IS dobije po 10 000KM. Nešto će se slabo vratiti tvojih sunarodnjaka u Mostar s turističkog izleta u Siriju, rokaju Rusi samo tako gamad.
_________________ mostarski europski
|
|
Vrh |
|
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Imigranti pred našim vratima Postano: 23 ruj 2015, 14:53 |
|
|
Nijemci bi gospođu Angelu u Sibir a gospodina Vladimira u Berlin
|
|
Vrh |
|
|
Tuta
|
Naslov: Re: Imigranti pred našim vratima Postano: 23 ruj 2015, 14:54 |
|
|
Agathonikos je napisao/la: Nijemci bi gospođu Angelu u Sibir a gospodina Vladimira u Berlin
Ja gospodine Aga ne shvaćam vas mrzitelje Germana... pa Merkel vam čini uslugu, a vi je napadate...
|
|
Vrh |
|
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Imigranti pred našim vratima Postano: 23 ruj 2015, 14:55 |
|
|
Ne napada nju niko, samo očekuje da primi sve te ljude koje je pozvala.
|
|
Vrh |
|
|
granica
|
Naslov: Re: Imigranti pred našim vratima Postano: 23 ruj 2015, 14:56 |
|
|
daramo je napisao/la: granica je napisao/la: Koja braca? Odluci se, da li su mi IS-ilovci braca ili Saudijci...Iranci..itd. Ne moze obadvoje.
Nego, kakvo je vrijeme u Mostaru? Je li prehladno vec za skakanje u Neretvu s mosta?
Nemaš ti pojma i praviš se lud kao i većina muslimana kad vas se otkrije. Petrolejske bratske monarhije i jesu glavni sponzori Bošnjaka i ostalih džihadlija koji divljaju i teroriziraju Levant. Svaki Bošnjak koji ode u IS dobije po 10 000KM. Nešto će se slabo vratiti tvojih sunarodnjaka u Mostar s turističkog izleta u Siriju, rokaju Rusi samo tako gamad. Konzistentan u argumentaciji, as usual. Moze biti da se varam ali mi se nekako cini da se takvi kao sto si ti ustvari i najvise raduju pojavljivanju onih podivljalih ludaka.
_________________ Recte facti fecisse merces est.
|
|
Vrh |
|
|
Tuta
|
Naslov: Re: Imigranti pred našim vratima Postano: 23 ruj 2015, 14:57 |
|
|
Agathonikos je napisao/la: Ne napada nju niko, samo očekuje da primi sve te ljude koje je pozvala. Pa da smo se dogovorili da u hrvatsko-srpskom napadu imigrantima zajedno rušimo Orbana, možda bi ih i primila. Doduše, veći balast bi bio na Srbiji, ali vjerujem da bi imali bezrezervnu podršku mog premijera.
|
|
Vrh |
|
|
chat nick
|
Naslov: Re: Imigranti pred našim vratima Postano: 23 ruj 2015, 14:58 |
|
|
Granice pitao sam te nešto. Ponoviću. Kaži mi kako ti se ne gade? Kako možeš da nađeš bilo kakvu povezanost sa njima a ne samnom ili Tutom ili BBC? Kako možeš da osećaš bliskost?
|
|
Vrh |
|
|
granica
|
Naslov: Re: Imigranti pred našim vratima Postano: 23 ruj 2015, 14:59 |
|
|
granica je napisao/la: Odlicno, zaista. Rasprava izmedju izbjeglice i protivnika dolaska izbjeglica. https://www.youtube.com/watch?t=464&v=3EwSP4yeRywPogledati ovo! Ovako se na najbolji moguci nacin uklanjaju predrasude. Razgovorom. Siguran sam da bi dobar dio forumsikih ratnika u realnom zivotu spustio loptu i razgovarao normalnije.
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: Imigranti pred našim vratima Postano: 23 ruj 2015, 15:00 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 38978 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
Pa pogledaje kolega aga, Putin nikada popularniji u Europi. Rusija je u političkom smislu izgubila Europu, ali je uspjela u nečemu o čemu nije mogla niti sanjati – zavladati srcima europskih ljudi u količini do nedavno nezamislivoj. Mnogi europljani, do jučer posve neskloni Putinu i Rusiji, sada upravo u njima gledaju jedini stvarni branik islamskom terorizmu i ugroženim europskim kršćanskim temeljima. Opet ćemo pjevati Živija Putin, živila bratska Rusija
|
|
Vrh |
|
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Imigranti pred našim vratima Postano: 23 ruj 2015, 15:02 |
|
|
Što bi rušili gospodina Viktora? Bolje je da Švabe ruše nju i dovedu nekog ko neće uvaljivati Evropu u vnago kao što to ona radi. Gospodin Viktor nema s tim veze, jer on ima pravo zaštiti svoje granice, mada sam ja više za opciju da ih otvori pa da se svi ovi koje je gospođa Angela pozvala, skrkaju u Njemačku.
|
|
Vrh |
|
|
Vujadin
|
Naslov: Re: Imigranti pred našim vratima Postano: 23 ruj 2015, 15:03 |
|
|
Nije mi jasno zasto ih vise ne saljete Janezima, vec sve u Madjarsku? Preko Slovenije ce brze do Minhena.
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: Imigranti pred našim vratima Postano: 23 ruj 2015, 15:06 |
|
|
|
Vrh |
|
|
Tuta
|
Naslov: Re: Imigranti pred našim vratima Postano: 23 ruj 2015, 15:07 |
|
|
Agathonikos je napisao/la: Što bi rušili gospodina Viktora? Bolje je da Švabe ruše nju i dovedu nekog ko neće uvaljivati Evropu u vnago kao što to ona radi. Gospodin Viktor nema s tim veze, jer on ima pravo zaštiti svoje granice, mada sam ja više za opciju da ih otvori pa da se svi ovi koje je gospođa Angela pozvala, skrkaju u Njemačku. Ali poziv Merkelice ima samo ograičen utjecaj... pa mislite da Britanci i Omerkianci ne igraju ulogu u tome preko Grčke? Ja mislim da bi izbjeglice nastavile ić prema Njmeačkoj sa ili bez Merkel. Orban je trebao prijeći na Plan B i slat imigrante u Njemačku kako zna i umije, pa makar pucali po njima na granici.
|
|
Vrh |
|
|
granica
|
Naslov: Re: Imigranti pred našim vratima Postano: 23 ruj 2015, 15:07 |
|
|
chat nick je napisao/la: Granice pitao sam te nešto. Ponoviću. Kaži mi kako ti se ne gade? Kako možeš da nađeš bilo kakvu povezanost sa njima a ne samnom ili Tutom ili BBC? Kako možeš da osećaš bliskost? Citat: Citat - Tuta: Pa kaže se homoseksualac, ja se time ponosim. Ja jesam gay. Jbg. nisam u tom fazonu. Nemam ja nista protiv ali mi objasni kako to tacno funkcionise. Tuta gradi mostic izmedju tebe i BBC-a ili kako?
|
|
Vrh |
|
|
granica
|
Naslov: Re: Imigranti pred našim vratima Postano: 23 ruj 2015, 15:08 |
|
|
PUTIN GRADI NAJVECU DZAMIJU U EVROPI!!!
|
|
Vrh |
|
|
Tuta
|
|
|
granica je napisao/la: chat nick je napisao/la: Granice pitao sam te nešto. Ponoviću. Kaži mi kako ti se ne gade? Kako možeš da nađeš bilo kakvu povezanost sa njima a ne samnom ili Tutom ili BBC? Kako možeš da osećaš bliskost? Citat: Citat - Tuta: Pa kaže se homoseksualac, ja se time ponosim. Ja jesam gay. Jbg. nisam u tom fazonu. Nemam ja nista protiv ali mi objasni kako to tacno funkcionise. Tuta gradi mostic izmedju tebe i BBC-a ili kako? Jao granice, ja sam mislio da si ti liberal, da tebe islam ne zanima. Je li ti smeta što sam ja gay?
|
|
Vrh |
|
|
granica
|
|
|
Tuta je napisao/la: granica je napisao/la:
Jbg. nisam u tom fazonu. Nemam ja nista protiv ali mi objasni kako to tacno funkcionise. Tuta gradi mostic izmedju tebe i BBC-a ili kako?
Jao granice, ja sam mislio da si ti liberal, da tebe islam ne zanima. Je li ti smeta što sam ja gay? A ja sam mislio da ti znas citati. Citat: Jbg. nisam u tom fazonu. Nemam ja nista protiv
|
|
Vrh |
|
|
Tuta
|
Naslov: Re: Imigranti pred našim vratima Postano: 23 ruj 2015, 15:09 |
|
|
Vujadin je napisao/la: Nije mi jasno zasto ih vise ne saljete Janezima, vec sve u Madjarsku? Preko Slovenije ce brze do Minhena. Tko kaže burazeru da ih ne šaljemo Janezima. Šaljemo! Žestoka je akcija proboja prema Ljubljani. Imamo doduše otvoren front i s Mađarima, sve su karte otvorene.
|
|
Vrh |
|
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Imigranti pred našim vratima Postano: 23 ruj 2015, 15:13 |
|
|
Tuta je napisao/la: Ali poziv Merkelice ima samo ograičen utjecaj... pa mislite da Britanci i Omerkianci ne igraju ulogu u tome preko Grčke?
Igraju ali da ih ona nije zvala, ni te igre ne bi bilo ili bi je bilo ali ne u formi stampeda sa stotinama hiljada ili čak milionima ljudi kojima je već uvaljena buba u uvo da će svi biti prihvaćeni.
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: Imigranti pred našim vratima Postano: 23 ruj 2015, 15:15 |
|
|
Ma islamističkog trola najbolje ignorirati, vidite da mu se svaka rečenica sadrži fašist, nacist i ostatak klixslam rječnika i pameti.
Pravne odluke o raspodjeli imigranata obavezne ali zamislite samo za koga? UK, Irska i Danska oslobođeni ostali moraju primati. Jedino se Češka buni do kraja i prijeti tužbom ustavnom sudu.
|
|
Vrh |
|
|
Tuta
|
|
|
Agathonikos je napisao/la: Tuta je napisao/la: Ali poziv Merkelice ima samo ograičen utjecaj... pa mislite da Britanci i Omerkianci ne igraju ulogu u tome preko Grčke?
Igraju ali da ih ona nije zvala, ni te igre ne bi bilo ili bi je bilo ali ne u formi stampeda sa stotinama hiljada ili čak milionima ljudi kojima je već uvaljena buba u uvo da će svi biti prihvaćeni. I šta je naravoučenje - ne valja se naginjat protiv vitra. Sve ih slat u Njemačku, kakvo zidanje. A ako Nijemci ne će da ga prime, neka pucaju po granici. Time bi s njima bilo završeno za svagda.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 109320 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
granica je napisao/la: PUTIN GRADI NAJVECU DZAMIJU U EVROPI!!! Bravo, samo sam izleti musliman. Ne moramo mi baš sve iz tebe izvlačiti.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
granica
|
Naslov: Re: Imigranti pred našim vratima Postano: 23 ruj 2015, 15:17 |
|
|
chat nick je napisao/la: Granice pitao sam te nešto. Ponoviću. Kaži mi kako ti se ne gade? Kako možeš da nađeš bilo kakvu povezanost sa njima a ne samnom ili Tutom ili BBC? Kako možeš da osećaš bliskost? Pitanje ti je tipa "kako mozes da osecas bliskost s Adolfom Hitlerom a ne sa mnom?"
|
|
Vrh |
|
|
granica
|
Naslov: Re: Imigranti pred našim vratima Postano: 23 ruj 2015, 15:18 |
|
|
BBC je napisao/la: granica je napisao/la: PUTIN GRADI NAJVECU DZAMIJU U EVROPI!!! Bravo, samo sam izleti musliman. Ne moramo mi baš sve iz tebe izvlačiti. Ozbiljno, zaista gradi. Nisam to postavio da biih likovao nego da razradimo akcioni plan i razmotrimo protumjere.
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: Fullback i 7 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|