|
|
Stranica: 201/338.
|
[ 8428 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Inkognito
|
Naslov: Re: Imigranti pred našim vratima Postano: 23 ruj 2015, 23:27 |
|
|
Jos 32 minuta i zvanicno cemo i mi vama drmnuti blokadu.Naravno,ako Vucic nije blefirao.Medjutim,znajuci koliko bi ga nasi ispljuvali verovatno ce i on da zategne,ako vec nije ovo njegova fora sa besnim kamiondzijama koji blokiraju granicne prelaze
Samo me zanima Zoranova faca kad skonta da mu je propao argument da mi ne mozemo zatvarati granu,jer je Hrvatska EU
Inace,skroz sam protiv ovoga.Nit nam je bilo potrebno,nit je pametno da gubimo lovu i mi i vi.A odnosi jos vise pogorsani.Al kao i uvek...nikad kod nas pameti
|
|
Vrh |
|
|
Tuta
|
Naslov: Re: Imigranti pred našim vratima Postano: 23 ruj 2015, 23:33 |
|
|
Inkognito je napisao/la: Jos 32 minuta i zvanicno cemo i mi vama drmnuti blokadu.Naravno,ako Vucic nije blefirao.Medjutim,znajuci koliko bi ga nasi ispljuvali verovatno ce i on da zategne,ako vec nije ovo njegova fora sa besnim kamiondzijama koji blokiraju granicne prelaze
Samo me zanima Zoranova faca kad skonta da mu je propao argument da mi ne mozemo zatvarati granu,jer je Hrvatska EU
Inace,skroz sam protiv ovoga.Nit nam je bilo potrebno,nit je pametno da gubimo lovu i mi i vi.A odnosi jos vise pogorsani.Al kao i uvek...nikad kod nas pameti Radi se o zatvaranju granica ipak? Jao, pa to će baš bit cool i zanimljivo. Izbjeglice prolaze, a Milanović i Vučić parlaju... iliti, psi laju, a karavani prolaze. Ali ako bude tako, znači da Milanovićeva blokada puteva i ne će roditi plodom da se smanji priljev izbjeglica. Mislim da će Vučić sada samo ubrzati primjenu Plana C - tj. vraćanje izbjeglica u Srbiju.
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: Imigranti pred našim vratima Postano: 23 ruj 2015, 23:34 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 38979 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
Tako je kad nudite svoju imovinu da napakosite Hrvatima, nudili ste kuće pa ovi možda pomislili da mogu koristiti i groblja. Vidiš kako se vrati kad pod susjedom jamu kopaš sam u nju upadneš. ‘Sirijcima dajemo naše kuće… Hrvati, evo vam komšije s kojima ćete se više mučiti!’
Meni stvarno nije jasno šta naša policija radi, ovo je užas, zar smo mi toliko nisko pali, postali smo poput zapadnjaka koji žmire na muslimanska sranja.
_________________ mostarski europski
|
|
Vrh |
|
|
Tuta
|
Naslov: Re: Imigranti pred našim vratima Postano: 23 ruj 2015, 23:36 |
|
|
daramo je napisao/la: Tako je kad nudite svoju imovinu da napakosite Hrvatima, nudili ste kuće pa ovi možda pomislili da mogu koristiti i groblja. Vidiš kako se vrati kad pod susjedom jamu kopaš sam u nju upadneš. ‘Sirijcima dajemo naše kuće… Hrvati, evo vam komšije s kojima ćete se više mučiti!’
Meni stvarno nije jasno šta naša policija radi, ovo je užas, zar smo mi toliko nisko pali, postali smo poput zapadnjaka koji žmire na muslimanska sranja. A i taj šljam od ljudi, nevezano za religiju, imaju li oni išta sveto u svojim životima? Samo potvrđuju moju pretpostavku da Europa dobiva ljude najnižih kvaliteta. Kad bi se bar radilo o nekim nadobudnim izbjeglicama, koji baš traže bolji život i koji žele radit, to bi bilo super... ali baš dolazi običan šljam.
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: Imigranti pred našim vratima Postano: 23 ruj 2015, 23:43 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 38979 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
Da dolaze raditi ne bi gledali koja zemlja ima najbolju socijalu. Kakvi su to ljudi koji ostavljaju svoje obitelji u ratu i dezertiraju, otimaju djecu i koriste ih kao pomagalo da se dočepaju brzog transporta, ne poštivaju nikakve norme normalnog ljudskog ponašanja i suradnje, poznaju samo nasilje i s nasiljem žele sve postići. Dolazi nam najveći šljam, tu ima uvrh glave 10% normalnih kulturnih ljudi ostalo je obična barbarska bagra.
|
|
Vrh |
|
|
chat nick
|
Naslov: Re: Imigranti pred našim vratima Postano: 23 ruj 2015, 23:47 |
|
|
|
Vrh |
|
|
Tuta
|
Naslov: Re: Imigranti pred našim vratima Postano: 23 ruj 2015, 23:52 |
|
|
chat nick je napisao/la: http://www.kurir.rs/vesti/politika/stefanovic-u-o-ponoc-saopstava-kontramere-protiv-hrvatske-obracanje-medijima-na-batrovcima-clanak-1946243
Spašavaj se ko može.U ponoć počinje armagedon.
Samo da ne umrem od smeha.
Nego jel ima neki plan d ili ž ili barem ђ ? Boga mi, Milanović ima planova koliko hoćeš... kad završi s abecedom, prelazi na азбуку, a poslije toga na arebicu.
|
|
Vrh |
|
|
Tuta
|
Naslov: Re: Imigranti pred našim vratima Postano: 23 ruj 2015, 23:54 |
|
|
Jao ljudi, ja se usro... sedam minuta... gori mi pod nogama. Šta će bit?!
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: Imigranti pred našim vratima Postano: 23 ruj 2015, 23:54 |
|
|
mađarski ministar vanjskih poslova Peter Szijjarto 'Grčka i RH uzrokuju nam velike probleme, uvjeren sam da Srbija i Mađarska imaju blistavu zajedničku budućnost'
Protumjere Srbije: Zabrana uvoza hrvatske hrane, zatvaranje granica i prestanak komunikacije
|
|
Vrh |
|
|
Tuta
|
Naslov: Re: Imigranti pred našim vratima Postano: 23 ruj 2015, 23:56 |
|
|
daramo je napisao/la: mađarski ministar vanjskih poslova Peter Szijjarto 'Grčka i RH uzrokuju nam velike probleme, uvjeren sam da Srbija i Mađarska imaju blistavu zajedničku budućnost'
Protumjere Srbije: Zabrana uvoza hrvatske hrane, zatvaranje granica i prestanak komunikacije Oho...
|
|
Vrh |
|
|
Hunter
|
Naslov: Re: Imigranti pred našim vratima Postano: 24 ruj 2015, 00:06 |
|
|
Tuta je napisao/la: daramo je napisao/la: mađarski ministar vanjskih poslova Peter Szijjarto 'Grčka i RH uzrokuju nam velike probleme, uvjeren sam da Srbija i Mađarska imaju blistavu zajedničku budućnost'
Protumjere Srbije: Zabrana uvoza hrvatske hrane, zatvaranje granica i prestanak komunikacije Oho... Pravim zalihe Cedevite još koliko sutra, đavo odnio šalu...
|
|
Vrh |
|
|
Hunter
|
Naslov: Re: Imigranti pred našim vratima Postano: 24 ruj 2015, 00:08 |
|
|
daramo je napisao/la: mađarski ministar vanjskih poslova Peter Szijjarto 'Grčka i RH uzrokuju nam velike probleme, uvjeren sam da Srbija i Mađarska imaju blistavu zajedničku budućnost'
Protumjere Srbije: Zabrana uvoza hrvatske hrane, zatvaranje granica i prestanak komunikacije "E pa više nenju da pričam s tobom..." Kauntermežrs bre!
|
|
Vrh |
|
|
volvoks
|
Naslov: Re: Imigranti pred našim vratima Postano: 24 ruj 2015, 00:24 |
|
|
Kakav je Milanović idiot, ma to jednostavno nisu istine. Štete za gospodarstvo nenormalne, do kraja nas zakrvio sa Srbijom i Mađarskom, ugrozio koridorski položaj Hrvatske, troši gomilu novaca za državno organizirani šverc izbjeglica, umjesto da to barem da u ruke privatnom sektoru kao Srbija.
Ja ne znam što je mislio postići ucjenjivanjem Srbije, iako je u neku ruku i bio u pravu. Umjesto da je uzrokovao gospodarsku štetu trebao se ugledati na Cerara koji je šaranje, da iskoristim taj odvratni Milanovićev termin, postigao kontrolom granice i postepenim propuštanjem, baš onim što je HDZ predlagao. Samo što je to u Milanovićevoj glavi ravno klanju izbjeglica.
_________________ Summum ius, summa iniuria.
|
|
Vrh |
|
|
DzoniBG
|
Naslov: Re: Imigranti pred našim vratima Postano: 24 ruj 2015, 00:28 |
|
|
Tuta je napisao/la: daramo je napisao/la: mađarski ministar vanjskih poslova Peter Szijjarto 'Grčka i RH uzrokuju nam velike probleme, uvjeren sam da Srbija i Mađarska imaju blistavu zajedničku budućnost'
Protumjere Srbije: Zabrana uvoza hrvatske hrane, zatvaranje granica i prestanak komunikacije Oho...
_________________ Pokaj se Grobi! Mali korak za tebe, veliki za Srpstvo!
|
|
Vrh |
|
|
volvoks
|
Naslov: Re: Imigranti pred našim vratima Postano: 24 ruj 2015, 00:28 |
|
|
_________________ Summum ius, summa iniuria.
|
|
Vrh |
|
|
Tuta
|
Naslov: Re: Imigranti pred našim vratima Postano: 24 ruj 2015, 00:34 |
|
|
|
Vrh |
|
|
DzoniBG
|
Naslov: Re: Imigranti pred našim vratima Postano: 24 ruj 2015, 00:35 |
|
|
volvoks je napisao/la: Sutra ce ovo da vristi sa svakog kioska u Srbiji LJudi su ga ovde do pre 3 dana postovali uglavnom... nikad nije kenjao po Srbiji, isticao se u nekim aferama, pokusavao je sa cirilicom nesto... Kad mu je ovako presudio Kurir...gotovo je... prva asocijacija na njega ce sad biti - IDIOT... Sta ce vasi privrednici da mu rade sada... kad ga dohvati Todoric i ekipa, bice sado mazo... otima im milione svakog dana...
_________________ Pokaj se Grobi! Mali korak za tebe, veliki za Srpstvo!
|
|
Vrh |
|
|
Hunter
|
Naslov: Re: Imigranti pred našim vratima Postano: 24 ruj 2015, 00:36 |
|
|
|
Vrh |
|
|
Tuta
|
Naslov: Re: Imigranti pred našim vratima Postano: 24 ruj 2015, 00:42 |
|
|
Hunter je napisao/la: Tuta je napisao/la: Dospili smo i na RT kao breaking news... EU refugee & migrant crisis: Serbia bans all cargo vehicles, goods from Croatiahttp://www.rt.com/news/316339-serbia-ba ... -migrants/Спремте се спремте, четници... Игре без граница. Dakle, Vučić je prvo otvorio ekonomičeski paket. Milanović pokreće Plan C.
|
|
Vrh |
|
|
Vujadin
|
Naslov: Re: Imigranti pred našim vratima Postano: 24 ruj 2015, 00:44 |
|
|
Ajde bar nesto dobro od ovih azilanata Citat: Hrvatska roba ne može u Srbiju
Srpska policija od ovog trenutka na svim graničnim prelazima neće dozvoljavati ulazak hrvatske robe i teretnih vozila u državu, kaže Nebojša Stefanović. http://www.b92.net/info/vesti/index.php ... id=1043189Dosta je i bilo hrvatske ekonomske kolonizacije Srbije
|
|
Vrh |
|
|
Hunter
|
Naslov: Re: Imigranti pred našim vratima Postano: 24 ruj 2015, 00:46 |
|
|
Tuta je napisao/la: Hunter je napisao/la: Спремте се спремте, четници... Игре без граница.
Dakle, Vučić je prvo otvorio ekonomičeski paket. Milanović pokreće Plan C. Navijam za konkretne pizdarije. Ovo je ništa.
|
|
Vrh |
|
|
master_mind_
|
Naslov: Re: Imigranti pred našim vratima Postano: 24 ruj 2015, 00:47 |
|
|
Hrvatski premijer jest idiot koji previše dopušta imigrantima jer je "uvjereni socijaldemokrat", no sumnjam da će hrvatskoj priviredi ovo nanijeti štetu. No, ovo je možda prvi put u povijesti da se SDP i ljevica posvađali sa Europom (ono oko Lex Perkovića je bilo samo sa Njemačkom) i Srbijom. To su im oduvijek bili gospodari koje se slušalo kao bibliju a sada odjednom su u sukobu s njima.
|
|
Vrh |
|
|
Tuta
|
Naslov: Re: Imigranti pred našim vratima Postano: 24 ruj 2015, 00:51 |
|
|
master_mind_ je napisao/la: Hrvatski premijer jest idiot koji previše dopušta imigrantima jer je "uvjereni socijaldemokrat", no sumnjam da će hrvatskoj priviredi ovo nanijeti štetu. No, ovo je možda prvi put u povijesti da se SDP i ljevica posvađali sa Europom (ono oko Lex Perkovića je bilo samo sa Njemačkom) i Srbijom. To su im oduvijek bili gospodari koje se slušalo kao bibliju a sada odjednom su u sukobu s njima. Otkada su Milanoviću i SDP-u Nijemci i EU bili gospodari?
|
|
Vrh |
|
|
Hunter
|
Naslov: Re: Imigranti pred našim vratima Postano: 24 ruj 2015, 00:52 |
|
|
master_mind_ je napisao/la: Hrvatski premijer jest idiot koji previše dopušta imigrantima jer je "uvjereni socijaldemokrat", no sumnjam da će hrvatskoj priviredi ovo nanijeti štetu. No, ovo je možda prvi put u povijesti da se SDP i ljevica posvađali sa Europom (ono oko Lex Perkovića je bilo samo sa Njemačkom) i Srbijom. To su im oduvijek bili gospodari koje se slušalo kao bibliju a sada odjednom su u sukobu s njima. Uštrojeni su državnici koji bi mogli preokrenuti situaciju u korist Evropljana. Političkim gromadama tipa Koferče i Zoki ostavljaju da zabavljaju svoje biračko tijelo vokabularom građevinaca iz Crne Trave.
|
|
Vrh |
|
|
master_mind_
|
Naslov: Re: Imigranti pred našim vratima Postano: 24 ruj 2015, 00:56 |
|
|
Tuta je napisao/la: master_mind_ je napisao/la: Hrvatski premijer jest idiot koji previše dopušta imigrantima jer je "uvjereni socijaldemokrat", no sumnjam da će hrvatskoj priviredi ovo nanijeti štetu. No, ovo je možda prvi put u povijesti da se SDP i ljevica posvađali sa Europom (ono oko Lex Perkovića je bilo samo sa Njemačkom) i Srbijom. To su im oduvijek bili gospodari koje se slušalo kao bibliju a sada odjednom su u sukobu s njima. Otkada su Milanoviću i SDP-u Nijemci i EU bili gospodari? Nijemci ne toliko, koliko EU. U zadnjih 15 godina cijeloj našoj političkoj sceni je sve što Europska komisija kaže bila svetinja. Sjetimo se samo Carle del Ponte i Račana primjerice.
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 8 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|