|
|
Stranica: 208/338.
|
[ 8428 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Hunter
|
Naslov: Re: Imigranti pred našim vratima Postano: 24 ruj 2015, 23:07 |
|
|
ivica je napisao/la: Hunter je napisao/la: 'The Devil's on my side. He's a good communist.' -- Joseph Stalin
Josif, onaj šta je smaknuo sav prokušan zapovjednički kadar crvene armije? I ostavio rođenoga sina na milost i nemilost Nijemcima. Nije pristao na razmjenu zatočenika. https://en.wikipedia.org/wiki/Yakov_Dzhugashvili
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: Imigranti pred našim vratima Postano: 24 ruj 2015, 23:08 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 38978 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
Možemo se mi praviti da smo ovaki onaki ali Bugari su najbolje odradili. Baš sam neki dan gledao dw i prikazuju uvjete u izbjegličkim logorima u Bugarskoj ma to je ko ratni logor, mrznu se u šatorima, slaba prehrana. Bugarska policija mlati, otima im dokumente tako su radili za prvih par stotina sad nitko živ ne smije poviriti u Bugarsku, ovi razumiju samo takav jezik. Tko glumi humanista na kraju će i biti pregažen.
_________________ mostarski europski
|
|
Vrh |
|
|
ivica
|
Naslov: Re: Imigranti pred našim vratima Postano: 24 ruj 2015, 23:14 |
|
|
Hunter je napisao/la: ivica je napisao/la: Josif, onaj šta je smaknuo sav prokušan zapovjednički kadar crvene armije?
I ostavio rođenoga sina na milost i nemilost Nijemcima. Nije pristao na razmjenu zatočenika. https://en.wikipedia.org/wiki/Yakov_DzhugashviliMa budala, što nije imenjaka prepustio Nijemcima.
_________________ https://youtu.be/sJnJi5tcqxQ
|
|
Vrh |
|
|
Hunter
|
Naslov: Re: Imigranti pred našim vratima Postano: 24 ruj 2015, 23:16 |
|
|
daramo je napisao/la: Možemo se mi praviti da smo ovaki onaki ali Bugari su najbolje odradili. Baš sam neki dan gledao dw i prikazuju uvjete u izbjegličkim logorima u Bugarskoj ma to je ko ratni logor, mrznu se u šatorima, slaba prehrana. Bugarska policija mlati, otima im dokumente tako su radili za prvih par stotina sad nitko živ ne smije poviriti u Bugarsku, ovi razumiju samo takav jezik. Tko glumi humanista na kraju će i biti pregažen. Finsku izbjegavaju također, iz sličnih razloga. Finci ih ne žele u svojoj zemlji i ne kriju to.
|
|
Vrh |
|
|
puntar2.0
|
Naslov: Re: Imigranti pred našim vratima Postano: 24 ruj 2015, 23:21 |
|
|
Nisu ludi ti Bugari.
_________________ Oj Hrvati, svi na desno krilo....
|
|
Vrh |
|
|
KiM
|
Naslov: Re: Imigranti pred našim vratima Postano: 24 ruj 2015, 23:26 |
|
|
Vidite kako deca Svetog Save humano rade sa migrantima. Deca Alojzija Stepinca malo naguravaju i suzavac bacaju. Najgora su deca i potomci Azijata. Huni i proto Bugari iz stepa iza Volge. Kada vidite njuške na wiki videćete lepotu.
Sloveni su humana stvorenja.
_________________ Kako smo svi opljackani.Film "Tezina lanaca" https://youtu.be/waEYQ46gH08
Film o propasti imperije duge 1.123 g. Vizantijska lekcija https://youtu.be/_fLuI92iHR4
|
|
Vrh |
|
|
Hunter
|
Naslov: Re: Imigranti pred našim vratima Postano: 24 ruj 2015, 23:36 |
|
|
KiM je napisao/la: Vidite kako deca Svetog Save humano rade sa migrantima. Deca Alojzija Stepinca malo naguravaju i suzavac bacaju. Najgora su deca i potomci Azijata. Huni i proto Bugari iz stepa iza Volge. Kada vidite njuške na wiki videćete lepotu.
Sloveni su humana stvorenja. Kako kad, i kako koji.
|
|
Vrh |
|
|
granica
|
Naslov: Re: Imigranti pred našim vratima Postano: 24 ruj 2015, 23:51 |
|
|
Haha kako su meni ovi Polaken samo smijesni. Ne znam koliko, ali jesam kresno jedno pet, sest poljskih kurava koje su pohrlile vamo otkad su pala ova ogranicenja u vezi sljake. A u Engleskoj ih ocima ne mogu gledati, naravno, isto takvi fasisti ko sto je i ovaj. A ima i jedna poznata pjesma neonacistickog benda Landser, zove se Polakentango (Polaken je pogrdna rijec na njemackom za Poljake), u kojoj ukratko receno vele da im je pun *** poljske nize rase koja bi da izigrava Arijevce. https://www.youtube.com/watch?v=EvMpSHf ... 1443133337Interesantan dijalog na pocetku pjesme. Ah da, ne znam, prilicno sam smirem posto, ali volio bih ponekad samo dva, tri minuta nasamo s jednim ovakvim likom (ko ovaj gore s maskom - kroz masku mu se vidi da je ruzan)..ma ne znam..minut makar.
_________________ Recte facti fecisse merces est.
|
|
Vrh |
|
|
protein
|
Naslov: Re: Imigranti pred našim vratima Postano: 24 ruj 2015, 23:53 |
|
|
Lijepo je rekao češki premijer, kako je reći za nekoga da je umjereni musliman isto što i reći za nekoga da je umjereni nacist.
_________________ The only true national autonomy is the freedom of the individual against the state and society.
Mises
|
|
Vrh |
|
|
granica
|
Naslov: Re: Imigranti pred našim vratima Postano: 24 ruj 2015, 23:55 |
|
|
Ili kad nacisticka *** seru da su oni samo patriote a ne nacionalisti.
|
|
Vrh |
|
|
Tuta
|
Naslov: Re: Imigranti pred našim vratima Postano: 24 ruj 2015, 23:56 |
|
|
protein je napisao/la: Lijepo je rekao češki premijer, kako je reći za nekoga da je umjereni musliman isto što i reći za nekoga da je umjereni nacist.
|
|
Vrh |
|
|
granica
|
Naslov: Re: Imigranti pred našim vratima Postano: 24 ruj 2015, 23:58 |
|
|
Tuta, tebi je valjda jasno da bi ti kao homoseksualac prvi zavrsio u logoru da na vlast dodju ovi poput Strache-a, Dodika, Isil-a, itd..?
Pa ********* jedan, ja sam taj koji bi te branio od njih. I tebe i BBC-a i cetnika, poznatog ******** pijacara iz Beograda.
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Imigranti pred našim vratima Postano: 24 ruj 2015, 23:58 |
|
Pridružen/a: 29 srp 2012, 00:08 Postovi: 20932 Lokacija: među zvijezdama Upozorenja: 1
|
Ja sam zabrinuta za stanje izmedju susjeda i komšija. Situacija je dramatična ovih dana.
_________________ Sarajevo ljubavi moja! Слава Україні!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
granica
|
Naslov: Re: Imigranti pred našim vratima Postano: 24 ruj 2015, 23:59 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Ja sam zabrinuta za stanje izmedju susjeda i komšija. Situacija je dramatična ovih dana. Ja se nadam samo da rata nece biti. Zaista ne znam za koga bih ovaj put navijao. Prosli put sam za Hrvate ali kad vidim koliko mrze Bosnjake i sve sto ima veze s Bosnom, tesko...
|
|
Vrh |
|
|
DzoniBG
|
Naslov: Re: Imigranti pred našim vratima Postano: 25 ruj 2015, 00:03 |
|
|
Ako se zarati, Djiha bi mislim pre na nasu stranu, a Sarajka na hrvatsku... Ali kako Bosnje gledaju iz sigurne daljine i trljaju ruke... em nemaju migrante, em se tuku Srbi i Hrvati... milina...samo da potraje
_________________ Pokaj se Grobi! Mali korak za tebe, veliki za Srpstvo!
|
|
Vrh |
|
|
Tuta
|
Naslov: Re: Imigranti pred našim vratima Postano: 25 ruj 2015, 00:06 |
|
|
granica je napisao/la: Tuta, tebi je valjda jasno da bi ti kao homoseksualac prvi zavrsio u logoru da na vlast dodju ovi poput Strache-a, Dodika, Isil-a, itd..?
Pa ********* jedan, ja sam taj koji bi te branio od njih. I tebe i BBC-a i cetnika, poznatog ******** pijacara iz Beograda. Ja sam gospodina Dodika osobno upoznao, jako otvoren i tolerantan čovjek. Zbog njega sam stekao simpatije prema srpstvu i srpskom narodu, gospodine Ograničeni.
|
|
Vrh |
|
|
Tuta
|
Naslov: Re: Imigranti pred našim vratima Postano: 25 ruj 2015, 00:07 |
|
|
DzoniBG je napisao/la: Ako se zarati, Djiha bi mislim pre na nasu stranu, a Sarajka na hrvatsku... Ali kako Bosnje gledaju iz sigurne daljine i trljaju ruke... em nemaju migrante, em se tuku Srbi i Hrvati... milina...samo da potraje Moram vam priznat gospodine Džoni, da me duša boli što je Srbija odabrala krivu stranu.
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Imigranti pred našim vratima Postano: 25 ruj 2015, 00:09 |
|
Pridružen/a: 29 srp 2012, 00:08 Postovi: 20932 Lokacija: među zvijezdama Upozorenja: 1
|
DzoniBG je napisao/la: Ako se zarati, Djiha bi mislim pre na nasu stranu, a Sarajka na hrvatsku... Ali kako Bosnje gledaju iz sigurne daljine i trljaju ruke... em nemaju migrante, em se tuku Srbi i Hrvati... milina...samo da potraje Braća Hrvati su me razočarali :( A djihi je žena HR Nego, kad popusti ovo, ako svratim u BG, vodis me na spllavove? Imali smo okršaja red bi bilo zaliti :)
_________________ Sarajevo ljubavi moja! Слава Україні!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
DzoniBG
|
Naslov: Re: Imigranti pred našim vratima Postano: 25 ruj 2015, 00:11 |
|
|
Tuta je napisao/la: Moram vam priznat gospodine Džoni, da me duša boli što je Srbija odabrala krivu stranu.
Mislis na ono sto si pisao na drugoj temi, Merkel, Putin i Sirija... Nije to otislo tako daleko... ova svadja na grani je lokalno maslo, kafanska tuca pripitih gostiju... ne vidim ja tu obrise sire politike. Zoki me je iskreno razocarao... nije da mi je pre bio sarmantan i pozitivan... ali ova vrsta demagogije danas... strava i uzas. Da imam volje svaku recenicu da mu razoblicim... ali nemam sad...
_________________ Pokaj se Grobi! Mali korak za tebe, veliki za Srpstvo!
|
|
Vrh |
|
|
chat nick
|
Naslov: Re: Imigranti pred našim vratima Postano: 25 ruj 2015, 00:12 |
|
|
|
Vrh |
|
|
granica
|
Naslov: Re: Imigranti pred našim vratima Postano: 25 ruj 2015, 00:12 |
|
|
DzoniBG je napisao/la: Ako se zarati, Djiha bi mislim pre na nasu stranu, a Sarajka na hrvatsku... Ali kako Bosnje gledaju iz sigurne daljine i trljaju ruke... em nemaju migrante, em se tuku Srbi i Hrvati... milina...samo da potraje Tesko za reci, kod Hrvata imam rodbine a sto se vas tice tu je jos uvijek jak zov vere pradedovske a i ikona je jos na tavanu..tako da... A imigrantska kriza, kad vidim kako lemaju Arape po Sarajevu, cisto sumnjam da bi Sirijce prihvatili objerucke..
|
|
Vrh |
|
|
granica
|
Naslov: Re: Imigranti pred našim vratima Postano: 25 ruj 2015, 00:13 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: DzoniBG je napisao/la: Ako se zarati, Djiha bi mislim pre na nasu stranu, a Sarajka na hrvatsku... Ali kako Bosnje gledaju iz sigurne daljine i trljaju ruke... em nemaju migrante, em se tuku Srbi i Hrvati... milina...samo da potraje Braća Hrvati su me razočarali :( A djihi je žena HR Nego, kad popusti ovo, ako svratim u BG, vodis me na spllavove? Imali smo okršaja red bi bilo zaliti :) Nisam ozenjen Saraaajkaaa..nit kad bio.
|
|
Vrh |
|
|
puntar2.0
|
Naslov: Re: Imigranti pred našim vratima Postano: 25 ruj 2015, 00:13 |
|
|
granica je napisao/la: Haha kako su meni ovi Polaken samo smijesni. Ne znam koliko, ali jesam kresno jedno pet, sest poljskih kurava koje su pohrlile vamo otkad su pala ova ogranicenja u vezi sljake. A u Engleskoj ih ocima ne mogu gledati, naravno, isto takvi fasisti ko sto je i ovaj. A ima i jedna poznata pjesma neonacistickog benda Landser, zove se Polakentango (Polaken je pogrdna rijec na njemackom za Poljake), u kojoj ukratko receno vele da im je pun *** poljske nize rase koja bi da izigrava Arijevce. https://www.youtube.com/watch?v=EvMpSHf ... 1443133337Interesantan dijalog na pocetku pjesme. Ah da, ne znam, prilicno sam smirem posto, ali volio bih ponekad samo dva, tri minuta nasamo s jednim ovakvim likom (ko ovaj gore s maskom - kroz masku mu se vidi da je ruzan)..ma ne znam..minut makar. Klick.
_________________ Oj Hrvati, svi na desno krilo....
|
|
Vrh |
|
|
Tuta
|
Naslov: Re: Imigranti pred našim vratima Postano: 25 ruj 2015, 00:14 |
|
|
DzoniBG je napisao/la: Tuta je napisao/la: Moram vam priznat gospodine Džoni, da me duša boli što je Srbija odabrala krivu stranu.
Mislis na ono sto si pisao na drugoj temi, Merkel, Putin i Sirija... Nije to otislo tako daleko... ova svadja na grani je lokalno maslo, kafanska tuca pripitih gostiju... ne vidim ja tu obrise sire politike. Zoki me je iskreno razocarao... nije da mi je pre bio sarmantan i pozitivan... ali ova vrsta demagogije danas... strava i uzas. Da imam volje svaku recenicu da mu razoblicim... ali nemam sad... Da, na to mislim. Nekako postajem uvjeren u to, možda se varam, ne znam. Da ima demagogije, ima. To su pravila igre. Ali između njega i Karamarka, biram Milanovića.
|
|
Vrh |
|
|
volvoks
|
Naslov: Re: Imigranti pred našim vratima Postano: 25 ruj 2015, 00:15 |
|
|
Najviše boli reketarenje izbjeglica? Makar me retorika koja se koristi zadnjih dana užasno živcira, to je praktički nedostojno komentara na Kuriru i 24sata. Evo ono uhljebnicko smeće bez dana staža u realnom sektoru kaže brate Vučko smiri malo. Pa jel je to međudržavna komunikacija? Ili s druge strane optuživanja za NDH i fašizam, postali ste laki na tom kao crnci na rasizmu.
_________________ Summum ius, summa iniuria.
|
|
Vrh |
|
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|