HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH

Sada je: 10 sij 2025, 10:01.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 2217 post(ov)a ] 
Stranica Prethodna  1 ... 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56 ... 89  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Događanja u Makedoniji
PostPostano: 20 kol 2015, 23:15 

Ja video kolonu siptara da beže iz Kumanova ka Presevu kada su oni plaćenici upali.
Narod go bos izbezumljen. Ostavili i traktore i prikolice. Bežanja . To je pokazna vežba kako će biti.
Ti možeš samo da prdis i da udišes OU na tromedji .

Film o propasti imperije duge 1.123 g. Vizantijska lekcija https://youtu.be/_fLuI92iHR4

Vrh

PostPostano: 20 kol 2015, 23:17 

KiM je napisao/la:
Sokoli Vi tražite ono što je Srbima trebalo pripasti u dogovoru sa Bugarima 1912.
Linija Kriva Palanka Ohrid. Sve severnije Srbima. Pa Srbi zajebali bugare .Uzeli celu pa njih Tito zajebao.

Srbima bi pripalo Kumanovo Skoplje ceo Polog Tetovo Kičevo Gostivar Struga.
Zar se ne plašiš da će ujedinjena ortodox ekipa da vas delozira.

Mkd je etnički mešana. Ortodoxi su 65% etnički Bugari 25 Srbi ovom linijom podele. I prestoni grad Cara Dusana je Skoplje. I 10% Cincari vlasi.

Srbi su trazhili neshto sasvim drugo.Liniju vidin montana sofija thesaloniki.Da se glavni grad bugarske seli i to bude stara prestonica veliko tarnovo.Al jebiga tuko vas je kapedan uzunov zhestoko, i vama kada spominju bugare vama se jezhi kozha od straha.
Ujedinjeni ortodoksi ce na kraju da ispadnu ujedinjeni arapi koji dobijaju batine svakim danom, jer babo tako zheli.
Da je makedonija etnicki mesana to je fakt.Da su 65% ortodoksi to nije istina.U makedoniju imash tacno 989 700 pretplatnika islamske vjerske zajednice.To je clanarina koja se placa godishnje i iznosi 8 evra po clanu.
Ortodoksi u makedoniju mozhda su 53-54% pa i toliko ne vjerujem jer imas i ateista u makedoniju.Pa i par tisuca katolika.
I na kraju i prije cara dusana u ovim prostorima je billo careva kraljeva begove i padishahe mbreteri e princa.
Ne pocinje covjekova historija sa srbima

Vrh

PostPostano: 20 kol 2015, 23:21 

KiM je napisao/la:
Ja video kolonu siptara da beže iz Kumanova ka Presevu kada su oni plaćenici upali.
Narod go bos izbezumljen. Ostavili i traktore i prikolice. Bežanja . To je pokazna vežba kako će biti.
Ti možeš samo da prdis i da udišes OU na tromedji .

Da bre pobjegli i vratili se posle nekoliko dana.A kada ces ti da se vratis u KIM?

Vrh

PostPostano: 20 kol 2015, 23:28 

Ma nemaš pojma da shvatiš da sam rekao bez muslimana. Da su 1.2 mil. ortodoksni i ovi procenti između njih razdeljeni. Siptara je 25 posto Cigana 5 Turaka 4 muslimana i Torbesa 1. Ukupno 35 posto.

Rođenih muslimana svih sa ciganima je 48 posto . Ortodoxa 52 posto rođenih. Propadaju.
Nemoj da lažeš za procente pošto dobro pratim demografiju.

Film o propasti imperije duge 1.123 g. Vizantijska lekcija https://youtu.be/_fLuI92iHR4

Vrh

PostPostano: 20 kol 2015, 23:33 

Nije lepo da se dva Šipca svađaju, ljutiće se babo.

Vrh

PostPostano: 20 kol 2015, 23:37 

Pali mali. Zaobilazi me ubuduće sa leve strane.
Ti i onaj tvoj mentol frend. Kursadzije Seseljeve ste kod mene na ignor

Vozi i neokreći se više.

Vrh

PostPostano: 21 kol 2015, 00:31 

Braća su se vratila u Dombas i Krim a mi Srbi ćemo na Prokletije i Drim.

Kada braća udju u Kijev i izgone naci fašiste desnog sektora i Banderovce.

A vi ćete se snaći. Imate svi familije preko i u maticu. Lepo spominješ traktore i prikolice.
Na pumpa gume i uvek pun rezervoar.

Vrh

PostPostano: 21 kol 2015, 10:48 

KiM je napisao/la:
Ma nemaš pojma da shvatiš da sam rekao bez muslimana. Da su 1.2 mil. ortodoksni i ovi procenti između njih razdeljeni. Siptara je 25 posto Cigana 5 Turaka 4 muslimana i Torbesa 1. Ukupno 35 posto.

Rođenih muslimana svih sa ciganima je 48 posto . Ortodoxa 52 posto rođenih. Propadaju.
Nemoj da lažeš za procente pošto dobro pratim demografiju.

KIM nemoj da se budalishesh bre.Gledash da te i tvoji srbi izbjegavaju i ne vole te medju njih.Toliko tresesh gluposti da oni prosto ne mogu da povjeruruju da jedan srbin mozhe biti tako blesav.
Koju bre demografiju pratish.Ja tebi pricam o defterima makedonske islamske zajednice.Zato se insistira da se po svaku cenu islamska verska zajednica makedonije podeli.Da ne bi izasle u javnost ove brojke.
MIZ ima skoro milion clanova koji placaju clanarinu.bilo ih je neshto vishe od milion.Ali masovni bijeg iz makedonije narocito medju romima muslimanima smanjio je taj broj ispod.Pa jos i siromastvo pa neki ne mogu da pllate clanarinu.
Makedonska islamska zajednica ima od clanarine fond od 8 miliona evra godishnje.I jos toliko se sakupi od raznih vjerskih ritova.
Jebes ti tvoju demografiju koju ti serviraju makedonska politicka birokratija.
Ali jebes i brojke i veru i sve redom.
Opet ti spominjem ali ti nikako da to svatish.5-6 miliona juda jebe par stotina miliona blesavih arapa.KIM shvati vec jednom covjece.Sa kilo zllata kupish dva shlepera zheleza
p.s.
Pazi bugarska koliko toliko ima svoju sigurnost.Srbija ekonomski je na kolena.grcka je propalla ko grcka.I sad hoce nece mora da prizna kosovo kao nezavisnu drzhavu.Srbija ako nece da igra po ritmu zapada ode u ponor i vas nema ko da spashava.
U znak dobre volje da biste uverili zapad da ste se opametili i da ste dobrosusjedski raspolozheni trebate to i dokazati.
Kao prvo vash shef drzhave ce doci u allbaniju na utakmicu allbanija srbija.Kao drugo poslije toga ce biti prinudjen da vash premijer sa premijerom allbanije i premijeromj kosova odigraju natjecaj da shutiraju u goll ko ce da da vishe gollova.
Znaci babo ce da ih tera da se majmunishu pred televizijskim kamerama.Posle toga ce im svejedno biti pa ce sve progutati.

Vrh

PostPostano: 21 kol 2015, 10:58 

KiM je napisao/la:
Braća su se vratila u Dombas i Krim a mi Srbi ćemo na Prokletije i Drim.

Kada braća udju u Kijev i izgone naci fašiste desnog sektora i Banderovce.

A vi ćete se snaći. Imate svi familije preko i u maticu. Lepo spominješ traktore i prikolice.
Na pumpa gume i uvek pun rezervoar.

KIM ti veoma dobro znash i jasno ti je da nece proci mnogo vremena i da ce babushka da padne na kolena.Ako do tada svoji ne giljotiraju putina.
Kada jedna silla ko rusija ima problema u odrzhavanju u krim i da ce tek sa vremenom da se povecavaju problemi, ta ista rusija koja ima toliko nafte i gasa, cime ce da se odrzhava srbija na kosovu.
Vi lazhete same sebe ili tresete gluposti ono iz inata.
Ok ne mogu nekome zabraniti njegove snove.Vi sanjajte i dalje.U ovu 2015 godinu kosovo ce imati svoju oruzhanu vojsku.
2016 godine najveca strana investicija na kosovu ce doci iz usa.
Na kosovu ce americka firma da producira ratna oklopna vozilla za potrebe natoa.Dalje cemo da vidimo

Vrh

PostPostano: 21 kol 2015, 11:04 

KiM je napisao/la:
Pali mali. Zaobilazi me ubuduće sa leve strane.
Ti i onaj tvoj mentol frend. Kursadzije Seseljeve ste kod mene na ignor

Vozi i neokreći se više.

:smijeh :smijeh :smijeh

Vrh

PostPostano: 22 kol 2015, 18:01 

Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
U Makedoniji sve gore i gore. 3,5 tisuća ljudi ne može ući u Makedoniju i na ničijioj zemlji. Policija postaje jako brutalna.

Vrh

PostPostano: 22 kol 2015, 18:23 

lider30 je napisao/la:
U Makedoniji sve gore i gore. 3,5 tisuća ljudi ne može ući u Makedoniju i na ničijioj zemlji. Policija postaje jako brutalna.

Ma to su zhivotinje bre.Zhele na tudjoj muci da kasiraju od medjunarodne zajednice.Humanitarne organizacije iz makedonije mogu puno toga pomoci ali ne daju vllasti.Te izbjeglice se mogu transportirati shleperima autobusima privatnim kolima do srpske granice.Ali nedaj bozhe da ti izbjeglicu nadju u kolla teraju te u zatvor radi trgovine zhivim bicima.
Oni ne ostaju ni i makedoniju ni u srbiju.Oni idu dalje tranzitno.kao makedoniju ili srbiju imaju svoju zemlju bolje im je u siriju.
Cilj je jednostavno da se naprave potresne scene koje ce da otidnu u eter.Da reagiraju stranske drzhave a da ovi kasiraju pomoc.To je glavni cilj

Vrh

PostPostano: 22 kol 2015, 22:09 

Očigledno će u Siriji da se rasplamsa. Mišljenja sam da se dobar dio ovog scenaria režira sa strane da bi mogle da se potegnu neke opsežnije akcije.
Nisam neki teoretičar zavjera, ali mi sve ovo miriše na dogovor zapada i Rusije. Rusi će da omekšaju stav o Siriji, a za uzvrat sankcije aut. Zapad će da rastrgne Siriju po svom nahođenju, jer se u Americi bliže izbori - jebeš predsednika bez dobrog rata. Pitanje je: Ko je sledeći?

Vrh

PostPostano: 23 kol 2015, 00:19 

boksnamnik je napisao/la:
Očigledno će u Siriji da se rasplamsa. Mišljenja sam da se dobar dio ovog scenaria režira sa strane da bi mogle da se potegnu neke opsežnije akcije.
Nisam neki teoretičar zavjera, ali mi sve ovo miriše na dogovor zapada i Rusije. Rusi će da omekšaju stav o Siriji, a za uzvrat sankcije aut. Zapad će da rastrgne Siriju po svom nahođenju, jer se u Americi bliže izbori - jebeš predsednika bez dobrog rata. Pitanje je: Ko je sledeći?

Iran -pakista-severna koreja.Oni su potencijallni kandidati.A shto ce da biju one psihopate zaraslle u brade za mene je to ok.Ako babo treba pomoci oticicu dobrovoljno u front.I cu zhestoko da ih bijem.Necu da stedim municiju

Vrh

PostPostano: 23 kol 2015, 00:40 

Polako sokole. Pusti one koji su sve i zakuvali nek se biju. Red je da mi odmorimo makar jednu generaciju

Vrh

PostPostano: 30 kol 2015, 12:06 

Polako sokole. Pusti one koji su sve i zakuvali nek se biju. Red je da mi odmorimo makar jednu generaciju

Znas u akcije uvijek otidnu najbolji i fizicki najspremniji.Ostalo je josh mallo godina da ispunjavam ove kriterije.

Vrh

PostPostano: 30 kol 2015, 12:28 

Pa ako si u punoj snazi, daj napravi nam taj autoput da se spojimo. Mogli bi malo i Srbi do pješčanih plaža Albanije

Vrh

PostPostano: 04 ruj 2015, 20:27 

Neki novi vjetrovi s juga...

Vrh

PostPostano: 06 ruj 2015, 22:10 

Od puno njih sam tu optuzhen kao pristalica teorija zavjere.Alöi llako pollako se moje tvrdnje i obistinjuju.Odavno sam tvrdio da su ali ahmeti alias abaz xhuka alias aleksandar antic, musa dzhaferi alias mama, i ujak deca bozhidara spasica.U vrskama sa raznim miskovicima.Da su korumpirani do dna dushe i da ih nikolla gruevski i srpski llobi drzhe u saci.
Danas je izashlo svedocenje slobodana bogoevskog ispred nju jorshkim istrazhnim organima o slucaju makedonski telekom.U tom dillu musa i alija su primilli rund 7.5 miliona evra mito od grckog obavestajca.
Sve je billo ok dok nije car nikolla uzeo maha da zatvori cobeta bogoevskog.E tada je sve pukllo.Problem je u tome shta u tenderu konkurent je bio i jedna americka firma koja je zajebana do srzhi od strane rusa madjara njemaca i grka.Cobe ljut sve je ispricao jenkima e sad ce biti frke.Puno njih ce u sto djavolla.
Inace slobodan bogoevski i pavle trajanov se vreme embargoa na srbiju drzhali firmu inter falkon iz kumanova koja se bavilla rushenjem embarga na srbiju.Na pllatni spisak su im billi braca petrit i flamur ame koji su billi arkanova desna ruka za debar i istocnu allbaniju.Jednog od njih likvidirali ga uck-ovci posle rata na kosovu.U istoj mrezhi je pripadao i likvidirani clan dui-a pre nekoliko nedelja argetim hasani cije je pravo ime artan musliu.Inace argetim hasani je bio zamenik direktora uprave za javne prihode.
Poceo je znaci rat hijena.Bit ce masovnih cistki.Puno njih ce progutati specijallni sud a i puno njih ce prvo biti skinuti sa piedestalla a ondak i zatvoreni.Link
http://www.telegrafi.com/lajme/bogoevsk ... -8875.html

Vrh

PostPostano: 06 ruj 2015, 22:13 

Metemma je napisao/la:

Ma jasta.Ako dobro analiziras tekst, sve ce ti bit jasno.Gospodin kazhe:i gospod se cudi kako qerka ne priznava majka.
Qerka je u ovom sllucaju SPC dok je majka MPC.

Vrh

Metemma je napisao/la:

Ma jasta.Ako dobro analiziras tekst, sve ce ti bit jasno.Gospodin kazhe:i gospod se cudi kako qerka ne priznava majka.

Vrh

Metemma je napisao/la:

Vrh

Metemma je napisao/la:

Vrh

PostPostano: 06 ruj 2015, 22:14 

Pa sta je ovo cudo.Jedan post izadje par puta

Vrh

PostPostano: 06 ruj 2015, 22:27 

Pa ako si u punoj snazi, daj napravi nam taj autoput da se spojimo. Mogli bi malo i Srbi do pješčanih plaža Albanije

Mi jesmo nas deo.sada je na vama red.nedostaju 20 i neshto kilometara iz okoline prishtine do podujeva koja se gradi i 10-15 killometara kod komorana.Drugi deo prishtina mitrovica se gradi i prishtina skoplje je u punom eku.Veoma brzo ce to biti gotovo.
Poslednje od odlaska berishe shkripi neshto sa putevima iz milota do skadra.ali vi mozhete do mora sve autoputem nedostaju vam na kosovu svega 30 killometara autoputa.Mozhete i na utakmicu u elbasanu ako zhelite isto iz tirane do elbasana je sad autoput

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 2217 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56 ... 89  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: