Ako se gdin.Josip Simic pozeli objesiti od muke, nek samo prije javi poslat cemo najfiniji i najcvrsci konop. I veliki portret Draganov. :)
_________________ Fact of the month: Hrvati u BiH izvoze vise od cijele Crne gore, proizvode vise struje, i dvostruko su brojniji od etnickih Crnogoraca u CG.
U Šeheru sve neki Šimići veliki ljubitelji lika i djela gospodna Dragana. Otkako im nema Markešića, dali se u novačenje studentčića. Ja ja, Draganče im svima pomalo na slamku krv pije.
_________________ Oni koji tvrde da su "građani", što se u popisu kao takvi nisu popisali?
Ma gluposti. Neki Bošnjak to nasrao. I to onaj koji nije upućen u 10 Božjih zapovijedi u kršćanstvu. Nema šanse da se hrvatski student teologije koristi sa "Boga mi" uzrečicama.
Citat:
Nakon prvog pisma su me željeli ušutkati dvojica iz Mostara i jedan iz Čapljine. Atak na mene je trebao biti izvršen na Bistriku u parku, gdje redovno šetam oko 21 sat, rekao je Josip Šimić, student teologije i političkih nauka.
Nije rekao zašto nije.
_________________ Oni koji tvrde da su "građani", što se u popisu kao takvi nisu popisali?
Malo mi ide na živce što ****** smatraju da su Hrvati neki ogromni pobožni katolici, koji se skrušeno pokoravaju svemu što piše u Bibliji. Pa ako citira Bibliju, ne može da laže, a hrvatina je... jer citira Bibliju. To je pomalo ogavno. Nismo mi neki apači indijanci. Ni babe ni didovi na to ne padaju.
_________________ I live in a ramshackle pseudo-state...
Ah, dr Ante Starčević je u Sabor ulazio u opancima. To je bilo kada su anđeli po zemlji hodili.
Što vi Muslimani veličate Starčevića? On je Srbe smatrao jednako Hrvatima kao i vas... A to što se 1941., njegova ideja suzila na samo Muslimane to je druga stvar. Starčević je u suštini bio jugoslaven.
_________________ I live in a ramshackle pseudo-state...
Isprdjujete se sa miteleUrobskom provincijencijom,pripadate zapadnoj kulturi.. a valjate se u islamskom izmetu. Koliko će ova svinjarija još da traje? http://www.pravda.rs/2015/12/10/na-kons ... ana-video/ Sta su to korisno dobili Hrvati od ove posete? I posle se čudite sto vas Srbi preziru. Grozno do povraćanja.Nikada se ma nebitno
Pa to ti je to moj hAmiđĐa.To ti je to. Znaš kako bi vi to trebali.Da se ujedinite vi svi iz pfederacije sa Hr pa da spojite Hr sa Turskom.Tu bi bilo i merhmetluka i štrukli na loju i svake đakonije i šećera. I valcera sa zurlama i bubnjevima. Mi Srbi bi skromno.Digli zid opasali ga minama.Postavili S400 i ogromne ventilatore da ne ide vonj na našu stranu.
Počeo me nervirati Čovica u zadnje vrijeme. Pogubio se u sarajevskom vilajetu, zaboravio je tko ga je i zbog čega izabrao. Godinu dana stagnacije, ništa više. Idealno vrijeme za pojavu neke nove stranke koju će pogurati neki moćnik.
_________________ „Da, Herceg-Bosna je hrvatska i po trećem pravu: po pravu pobjede hrvatskoga duha...”
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.