|
|
Stranica: 8/10.
|
[ 227 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
useless
|
Naslov: Re: Bošnjački potezi: Mogući kolaps RS zbog odbijanja MMF-a Postano: 09 srp 2016, 12:59 |
|
|
Tarik75 je napisao/la: Opet ti praviš račune bez krčmara odn. Langley-a, VA. BiH je poprište rata sa Rusijom, a ne kršćanstva i Islama. Ne kažem da nećete pokušati svašta, ali od toga nema ništa. . Glavna nit vodilja americke politike u ratu u bih je bila da ne zele islamsku drzavu usred europe, to je potvrdjeno hrpu puta. Kakav sukob sa Rusijom, na racun cega? RS naprosto nije zanimljiva nikome. Politika koja je vodjena tada sa americke strane, prisila krscana da sluze ko neka vrsta blokade islamskoj dominaciji je stara preko 20 godina, a neke nove struje pusu u svijetu. Davno je hladni rat bio, u americi vise pizde na muslimane nego na ruse.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BarackObama
|
Naslov: Re: Bošnjački potezi: Mogući kolaps RS zbog odbijanja MMF-a Postano: 09 srp 2016, 19:24 |
|
Pridružen/a: 15 pro 2014, 18:26 Postovi: 848 Lokacija: Hrvatska Republika Herceg-Bosna
|
Jebao vas rat više i trollanje do u nedogled. Tema je bošnjačka blokada MMF-ovog novca. Imate milijardu drugih tema pa ratujte. Bošnjačka ofanziva na RS je urodila plodom. Dodik skinuo gaće. http://www.klix.ba/vijesti/eu-integraci ... /160709056Ali Bošnjaci još neće popustit. Dok se svi zahtjevi ne ispune. Dodik će toliko skinuti gaće da će na kraju odlučiti da posti sljedeći Ramazan.
_________________ Najljepše ga je sam sebi popušit. Pogotovo ako si crnac pa ti je dovoljno dug. Štrcni sebi u vlastito grlo i najedi se.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
chubura
|
Naslov: Re: Bošnjački potezi: Mogući kolaps RS zbog odbijanja MMF-a Postano: 09 srp 2016, 19:29 |
|
|
|
RS već 2,5 godine bez kredita od MMF a ova tema
|
|
| Vrh |
|
 |
|
chubura
|
Naslov: Re: Bošnjački potezi: Mogući kolaps RS zbog odbijanja MMF-a Postano: 09 srp 2016, 19:30 |
|
|
RS već 2,5 godine bez kredita od MMF a ova tema 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Kačamak
|
Naslov: Re: Bošnjački potezi: Mogući kolaps RS zbog odbijanja MMF-a Postano: 09 srp 2016, 21:54 |
|
|
BarackObama je napisao/la: Jebao vas rat više i trollanje do u nedogled. Tema je bošnjačka blokada MMF-ovog novca. Imate milijardu drugih tema pa ratujte. Bošnjačka ofanziva na RS je urodila plodom. Dodik skinuo gaće. http://www.klix.ba/vijesti/eu-integraci ... /160709056Ali Bošnjaci još neće popustit. Dok se svi zahtjevi ne ispune. Dodik će toliko skinuti gaće da će na kraju odlučiti da posti sljedeći Ramazan. Tema je da ćemo vas čim se pruži prva prilika tako gadno zgaziti da će vam creva izaći na usta.To je tema.Pitanje za tebe. Licitiraj.Kad će novi rat?Hoće li to?Šta se čeka?Daj malo da vas gazimo po licu.
_________________ Na nama koplja se lome i vatra se gasi jer mi smo jaki,rodjeni sa vukovima.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Tarik75
|
Naslov: Re: Bošnjački potezi: Mogući kolaps RS zbog odbijanja MMF-a Postano: 09 srp 2016, 21:59 |
|
|
Citat: Tema je da ćemo vas čim se pruži prva prilika tako gadno zgaziti da će vam creva izaći na usta.To je tema.Pitanje za tebe. Licitiraj.Kad će novi rat?Hoće li to?Šta se čeka?Daj malo da vas gazimo po licu. Bježi, nikad niste porazili i razbili nijednu našu naoružanu vojnu formaciju. Nemate značajnih strateških uspjeha sem onog što vam je JNA izručila ... Vi tabate samo civile na foru ... Poklopi se ...
_________________ Kardinal Puljić 11.05.2016. iz Zadra upozorava "da se pazimo one krilatice političara" : NAMA IMOVINA, VAMA DOMOVINA.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Kačamak
|
Naslov: Re: Bošnjački potezi: Mogući kolaps RS zbog odbijanja MMF-a Postano: 09 srp 2016, 22:04 |
|
|
Tarik75 je napisao/la: Citat: Tema je da ćemo vas čim se pruži prva prilika tako gadno zgaziti da će vam creva izaći na usta.To je tema.Pitanje za tebe. Licitiraj.Kad će novi rat?Hoće li to?Šta se čeka?Daj malo da vas gazimo po licu. Bježi, nikad niste porazili i razbili nijednu našu naoružanu vojnu formaciju. Nemate značajnih strateških uspjeha sem onog što vam je JNA izručila ... Vi tabate samo civile na foru ... Poklopi se ... Odlično upravo zbog toga treba da otpočnete što pre rat za oslobođenje 100% bih.Šta se čeka?
_________________ Na nama koplja se lome i vatra se gasi jer mi smo jaki,rodjeni sa vukovima.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Kačamak
|
Naslov: Re: Bošnjački potezi: Mogući kolaps RS zbog odbijanja MMF-a Postano: 09 srp 2016, 22:11 |
|
|
|
Slinavi tarik čmarik dođi vamo bre muslimančugo usrana.Kad će rat?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Kačamak
|
Naslov: Re: Bošnjački potezi: Mogući kolaps RS zbog odbijanja MMF-a Postano: 09 srp 2016, 22:22 |
|
|
|
Pokidaćemo vas
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Tarik75
|
Naslov: Re: Bošnjački potezi: Mogući kolaps RS zbog odbijanja MMF-a Postano: 09 srp 2016, 22:43 |
|
|
Citat: Pokidaćemo vas

_________________ Kardinal Puljić 11.05.2016. iz Zadra upozorava "da se pazimo one krilatice političara" : NAMA IMOVINA, VAMA DOMOVINA.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
korrisnik
|
Naslov: Re: Bošnjački potezi: Mogući kolaps RS zbog odbijanja MMF-a Postano: 10 srp 2016, 00:33 |
|
Pridružen/a: 18 sij 2014, 16:10 Postovi: 15079 Lokacija: Pod kraljevskim Srebrn'kom
|
Tarik75 je napisao/la: Citat: Pokidaćemo vas
   Bujrum možete probati, nemojte kukati kasnije. 
_________________ Dušom i krvlju iskupit ćemo te, o Al-Aksa! Bi ruh bi dam nafdika ya Aqsa” By our souls, by our blood, all for you oh Al-Aqsa
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BarackObama
|
Naslov: Re: Bošnjački potezi: Mogući kolaps RS zbog odbijanja MMF-a Postano: 10 srp 2016, 00:35 |
|
Pridružen/a: 15 pro 2014, 18:26 Postovi: 848 Lokacija: Hrvatska Republika Herceg-Bosna
|
Kačamak je napisao/la: Tema je da ćemo vas čim se pruži prva prilika tako gadno zgaziti da će vam creva izaći na usta.To je tema.Pitanje za tebe. Licitiraj.Kad će novi rat?Hoće li to?Šta se čeka?Daj malo da vas gazimo po licu. Kačamak je napisao/la: Slinavi tarik čmarik dođi vamo bre muslimančugo usrana.Kad će rat? Kačamak je napisao/la: Pokidaćemo vas Dragi moji forumaši svih ideologija, vjera i uvjerenja. Ovo vam je primjer PTSP-a u poodmakloj fazi. Nešto kao BBC samo BBC pije lijekove i dobro se drži. Ovaj više svoje bjesnilo ne može da sakrije. Očekujem vijest iz RS još jedno samoubistvo hahaha. Živio MMF  I pozdrav za srpsku sirotinju 
_________________ Najljepše ga je sam sebi popušit. Pogotovo ako si crnac pa ti je dovoljno dug. Štrcni sebi u vlastito grlo i najedi se.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
korrisnik
|
Naslov: Re: Bošnjački potezi: Mogući kolaps RS zbog odbijanja MMF-a Postano: 10 srp 2016, 00:44 |
|
Pridružen/a: 18 sij 2014, 16:10 Postovi: 15079 Lokacija: Pod kraljevskim Srebrn'kom
|
|
Ja pristanem sa njima jer sam ljute naravi i Bošnjak sam.
_________________ Dušom i krvlju iskupit ćemo te, o Al-Aksa! Bi ruh bi dam nafdika ya Aqsa” By our souls, by our blood, all for you oh Al-Aqsa
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Kačamak
|
Naslov: Re: Bošnjački potezi: Mogući kolaps RS zbog odbijanja MMF-a Postano: 10 srp 2016, 05:26 |
|
|
korrisnik je napisao/la: Ja pristanem sa njima jer sam ljute naravi i Bošnjak sam. Ljuti,šta se čeka?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
korrisnik
|
Naslov: Re: Bošnjački potezi: Mogući kolaps RS zbog odbijanja MMF-a Postano: 10 srp 2016, 05:31 |
|
|
|
Sabur nadocicete vi констѕнтинополис је освсјан 500 година стрстегијамс разним.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
korrisnik
|
Naslov: Re: Bošnjački potezi: Mogući kolaps RS zbog odbijanja MMF-a Postano: 10 srp 2016, 05:33 |
|
|
BarackObama je napisao/la: Kačamak je napisao/la: Tema je da ćemo vas čim se pruži prva prilika tako gadno zgaziti da će vam creva izaći na usta.To je tema.Pitanje za tebe. Licitiraj.Kad će novi rat?Hoće li to?Šta se čeka?Daj malo da vas gazimo po licu. Kačamak je napisao/la: Slinavi tarik čmarik dođi vamo bre muslimančugo usrana.Kad će rat? Kačamak je napisao/la: Pokidaćemo vas Dragi moji forumaši svih ideologija, vjera i uvjerenja. Ovo vam je primjer PTSP-a u poodmakloj fazi. Nešto kao BBC samo BBC pije lijekove i dobro se drži. Ovaj više svoje bjesnilo ne može da sakrije. Očekujem vijest iz RS još jedno samoubistvo hahaha. Živio MMF  I pozdrav za srpsku sirotinju  Ввц је sokac pa imabstida djikan ga nema.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Kačamak
|
Naslov: Re: Bošnjački potezi: Mogući kolaps RS zbog odbijanja MMF-a Postano: 10 srp 2016, 07:00 |
|
|
|
Ma vi ste obične sisetine.Trebali smo još jače da vas gazimo zato što ste sise.Spašavao vas NATO i Hrvati.Sledeći put neće biti tako.Jajare.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
korrisnik
|
Naslov: Re: Bošnjački potezi: Mogući kolaps RS zbog odbijanja MMF-a Postano: 10 srp 2016, 11:29 |
|
|
|
Niste mogli, jer ste kao Turci.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
vezista
|
Naslov: Re: Bošnjački potezi: Mogući kolaps RS zbog odbijanja MMF-a Postano: 10 srp 2016, 11:45 |
|
|
|
Koja pušiona od teme, jer nikakvu kajlu Bošnjaci nisu udarili Srbima, nego i jedni i drugi alibiraju što su zeznuli put BiH prema eurointegracijama i što radi blesavih strategija nema ništa od novca iz MMF-a. I onda se još nađu nacionalistički preseravati u najmanju ruku kao da je bitan uzajamni skor, kao da je pojedince uhvatila kliksomanija, koja ne bira uvrede,a bit prolazi negdje pokraj...
_________________ I svjetlost sviječe je jača od potpune tame...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Vujadin
|
Naslov: Re: Bošnjački potezi: Mogući kolaps RS zbog odbijanja MMF-a Postano: 10 srp 2016, 13:57 |
|
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Tarik75
|
Naslov: Re: Bošnjački potezi: Mogući kolaps RS zbog odbijanja MMF-a Postano: 10 srp 2016, 14:12 |
|
|
E jesi našo Zvezde Granda Jedna od rijetkih stvari koje spajaju niži seljačko-provincijalni sloj Bošnjaka i Srba je orijentalna zavijajuća narodna muzika Ovo je 1000x gore i strašnije : 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Vujadin
|
Naslov: Re: Bošnjački potezi: Mogući kolaps RS zbog odbijanja MMF-a Postano: 10 srp 2016, 14:19 |
|
|
Na Uskrs sam se rodila, na Djurdjevdan se krstila 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Vujadin
|
Naslov: Re: Bošnjački potezi: Mogući kolaps RS zbog odbijanja MMF-a Postano: 10 srp 2016, 14:21 |
|
|
|
Kakvi su to derneci ovih dana u Sarajevu? Zar niste u zalosti, djenosajd ovo-ono.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Tarik75
|
Naslov: Re: Bošnjački potezi: Mogući kolaps RS zbog odbijanja MMF-a Postano: 10 srp 2016, 14:25 |
|
|
Citat: Kakvi su to derneci ovih dana u Sarajevu? Zar niste u zalosti, djenosajd ovo-ono. Nemam pojma, Beograđani koji to organiziraju sigurno nisu, a neće biti ni publika iz Istočnog Sarajeva, Pala, Sokoca, Kalinovika i sličnih takvih metropola. Nešto slično kao koncert Zdravka Čolića "Sarajlije"
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Vujadin
|
Naslov: Re: Bošnjački potezi: Mogući kolaps RS zbog odbijanja MMF-a Postano: 10 srp 2016, 14:28 |
|
|
Tarik75 je napisao/la: Citat: Kakvi su to derneci ovih dana u Sarajevu? Zar niste u zalosti, djenosajd ovo-ono. Nemam pojma, Beograđani koji to organiziraju sigurno nisu, a neće biti ni publika iz Istočnog Sarajeva, Pala, Sokoca, Kalinovika i sličnih takvih metropola. Nešto slično kao koncert Zdravka Čolića "Sarajlije" Mislis publika od pola Sandzaka i Podrinja sto se sjatila u Sarajevo i okolinu?
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: AmazonBot i 33 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|