|
|
Stranica: 272/287.
|
[ 7151 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
novem
|
Naslov: Re: Popis stanovništva 2013 Postano: 08 srp 2016, 23:24 |
|
|
Evo jedna lijepa pregledna tablica.
_________________ - Sarajevo drugi u svijetu po broju izdanih radnih viza za Njemačku 2022. - Luka Mišetić: Haag nigdje i nikad nije tvrdio da je Herceg-Bosna UZP. - Reis: Država nam curi kroz prste poput pijeska.
|
|
Vrh |
|
|
novem
|
Naslov: Re: Popis stanovništva 2013 Postano: 08 srp 2016, 23:35 |
|
|
U Hercegovini živi samo 5,93% muslimana od svih u Federaciji.
_________________ - Sarajevo drugi u svijetu po broju izdanih radnih viza za Njemačku 2022. - Luka Mišetić: Haag nigdje i nikad nije tvrdio da je Herceg-Bosna UZP. - Reis: Država nam curi kroz prste poput pijeska.
|
|
Vrh |
|
|
BarackObama
|
Naslov: Re: Popis stanovništva 2013 Postano: 08 srp 2016, 23:43 |
|
Pridružen/a: 15 pro 2014, 19:26 Postovi: 848 Lokacija: Hrvatska Republika Herceg-Bosna
|
"Hercegovačko-Neretvanska županija", "Srednjebosanska županija". Zanimljivo kako vi sve ove mješovite kantone prisvajate. I drago mi je da to radite. Da Bošnjaci vide vašu politiku.
_________________ Najljepše ga je sam sebi popušit. Pogotovo ako si crnac pa ti je dovoljno dug. Štrcni sebi u vlastito grlo i najedi se.
|
|
Vrh |
|
|
novem
|
Naslov: Re: Popis stanovništva 2013 Postano: 08 srp 2016, 23:48 |
|
|
BarackObama je napisao/la: "Hercegovačko-Neretvanska županija", "Srednjebosanska županija". Zanimljivo kako vi sve ove mješovite kantone prisvajate. I drago mi je da to radite. Da Bošnjaci vide vašu politiku. Barače ABIH je otela 22,77% hrvatskih ETNIČKIH područja u BiH, dok je HVO 3,51% bošnjačkih. To toliko.
|
|
Vrh |
|
|
BarackObama
|
Naslov: Re: Popis stanovništva 2013 Postano: 09 srp 2016, 00:04 |
|
Pridružen/a: 15 pro 2014, 19:26 Postovi: 848 Lokacija: Hrvatska Republika Herceg-Bosna
|
novem je napisao/la: BarackObama je napisao/la: "Hercegovačko-Neretvanska županija", "Srednjebosanska županija". Zanimljivo kako vi sve ove mješovite kantone prisvajate. I drago mi je da to radite. Da Bošnjaci vide vašu politiku. Barače ABIH je otela 22,77% hrvatskih ETNIČKIH područja u BiH, dok je HVO 3,51% bošnjačkih. To toliko. Upravo to. Samo maši. Vi ste uvijek imali pametne političke poteze. Zato danas nemate ništa. Samoooo maši novem. Evo i ja ću. I uperi zastave prema mom Sarajevu. Ne zaboravi i Žepačko-Bobovačku županiju spomenuti. Saaaamoooo maaaaši Šta podrazumjevaš pod 3,51% otetih "etničkih područja Bošnjaka" od strane HVO-a? Nabroj mi.
_________________ Najljepše ga je sam sebi popušit. Pogotovo ako si crnac pa ti je dovoljno dug. Štrcni sebi u vlastito grlo i najedi se.
|
|
Vrh |
|
|
novem
|
Naslov: Re: Popis stanovništva 2013 Postano: 09 srp 2016, 00:08 |
|
|
BarackObama je napisao/la: novem je napisao/la: Barače ABIH je otela 22,77% hrvatskih ETNIČKIH područja u BiH, dok je HVO 3,51% bošnjačkih. To toliko. Upravo to. Samo maši. Vi ste uvijek imali pametne političke poteze. Zato danas nemate ništa. Samoooo maši novem. Evo i ja ću. I uperi zastave prema mom Sarajevu. Ne zaboravi i Žepačko-Bobovačku županiju spomenuti. Saaaamoooo maaaaši Šta podrazumjevaš pod 3,51% otetih "etničkih područja Bošnjaka" od strane HVO-a? Nabroj mi. Imaš studije, traži.
|
|
Vrh |
|
|
novem
|
Naslov: Re: Popis stanovništva 2013 Postano: 09 srp 2016, 00:09 |
|
|
88% svih "ostalih" u Fed. u 4 muslimanska kantona.
|
|
Vrh |
|
|
BarackObama
|
Naslov: Re: Popis stanovništva 2013 Postano: 09 srp 2016, 00:23 |
|
|
novem je napisao/la: BarackObama je napisao/la: Upravo to. Samo maši. Vi ste uvijek imali pametne političke poteze. Zato danas nemate ništa. Samoooo maši novem. Evo i ja ću. I uperi zastave prema mom Sarajevu. Ne zaboravi i Žepačko-Bobovačku županiju spomenuti. Saaaamoooo maaaaši Šta podrazumjevaš pod 3,51% otetih "etničkih područja Bošnjaka" od strane HVO-a? Nabroj mi. Imaš studije, traži. Ne seri. Samo izmišljaš.
|
|
Vrh |
|
|
Ceha
|
Naslov: Re: Popis stanovništva 2013 Postano: 09 srp 2016, 01:43 |
|
|
novem je napisao/la: Evo jedna lijepa pregledna tablica. Dakle, pola u Hercegovini (3 južne županije), frtalj u središnjoj Bosni (obje županije uključene), oko 5% u fBiH Posavini, oko 10% u ostatku Bošnjakistana i oko 10% u RS i DBu...
|
|
Vrh |
|
|
cvv35
|
Naslov: Re: Popis stanovništva 2013 Postano: 09 srp 2016, 08:13 |
|
Pridružen/a: 06 pro 2015, 23:50 Postovi: 680 Lokacija: Okupirani teritorij
|
Jesu se i ova dva tamnoputa Bosnjaka uredno popisali ?
_________________ https://www.youtube.com/watch?v=yBEVC-YZTVU pax tibi marce evangelista meus
Non bene pro toto libertas venditur auro!
Srbi RAUS!
|
|
Vrh |
|
|
FCM
|
Naslov: Re: Popis stanovništva 2013 Postano: 09 srp 2016, 08:28 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: Vujadin je napisao/la: Gradsko naselje Brcko - Srbi postali vecina. U to nisam siguran. Dok ne dodju rezultati po naseljima, pretpostavio bih da su Bosnjaci u gradu vecina. U gradu su Srbi vecina.Bosnjaci su vecina u juznom dijelu,gdje je mislim i bila ABIH do Dejtona.
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: Popis stanovništva 2013 Postano: 09 srp 2016, 10:29 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 39404 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
Kviz pitanje, na slici su?
Crni Huso i Mujo, autohtoni Bošnjaci iz Srebrenice, to malo izgorili dok su se sunčali na bosanskom moru u Neumu.
Ili su ovo članovi Boko Harema iz Nigeristana došli da podrže pravičnu borbu braće Bošnjaka za šerijatsku državu.
_________________ mostarski europski
|
|
Vrh |
|
|
daxt
|
Naslov: Re: Popis stanovništva 2013 Postano: 09 srp 2016, 11:47 |
|
|
cvv35 je napisao/la: Jesu se i ova dva tamnoputa Bosnjaka uredno popisali ? Ova slika je za Srbe i Hrvate, ona govori sve, sta je bilo i sta ce biti,pamet u glavu.Jos kada se razmotri priliv arapskog i turskog kapitala u Sarajevo sve je jasno kao dan.
_________________ Čevo ravno, gnjijezdo junačko, a krvavo ljudsko razbojište, mnoge li si vojske zapamtilo, mnoge li si majke ojadilo! Ljudske su te kosti zatrpale, ljudskom si se krvlju opjanilo
|
|
Vrh |
|
|
novem
|
Naslov: Re: Popis stanovništva 2013 Postano: 09 srp 2016, 12:17 |
|
|
|
|
Vrh |
|
|
daxt
|
Naslov: Re: Popis stanovništva 2013 Postano: 09 srp 2016, 12:58 |
|
|
Hrvati u Brckom su ozbiljan faktor, prakticno tas na vagi.
_________________ Čevo ravno, gnjijezdo junačko, a krvavo ljudsko razbojište, mnoge li si vojske zapamtilo, mnoge li si majke ojadilo! Ljudske su te kosti zatrpale, ljudskom si se krvlju opjanilo
|
|
Vrh |
|
|
Old Fridolin
|
Naslov: Re: Popis stanovništva 2013 Postano: 09 srp 2016, 13:31 |
|
Pridružen/a: 30 pro 2010, 16:32 Postovi: 6357 Lokacija: Izvan sebe
|
daxt je napisao/la: Hrvati u Brckom su ozbiljan faktor, prakticno tas na vagi. Jebo nas kada sluzimo za potkusurivanje.
_________________ Da je pravda i demokracija, bila bi Herceg-Bosna a ne Federacija.
|
|
Vrh |
|
|
KiM
|
Naslov: Re: Popis stanovništva 2013 Postano: 09 srp 2016, 13:54 |
|
|
Ante glavni oko makinscija i nitko mu nis ne moze. Što znači kada imaš i manje od 10 posto puka možeš jahati većinu. Ako su antagonizirani.
_________________ Kako smo svi opljackani.Film "Tezina lanaca" https://youtu.be/waEYQ46gH08
Film o propasti imperije duge 1.123 g. Vizantijska lekcija https://youtu.be/_fLuI92iHR4
|
|
Vrh |
|
|
Miroljub123
|
Naslov: Re: Popis stanovništva 2013 Postano: 10 srp 2016, 01:38 |
|
|
BarackObama je napisao/la: FCM jarane moj očito da ti je mozak ispran jer mi Bošnjaci živimo u Bosni od kad smo je osnovali 600 i neke godine. A znaš kako su Bošnjaci nastali? Kad su prvi Turci makedonskom rutom u 7. vijeku došli u Bosnu i izmiješali se sa ilirskim lolaknim stanovništvom donijevši im kulturu bogumila Bugarske. To je bila planirana priprema da Bošnjaci pređu na islam kako je i suđeno. Koje M i t o m a n i j e! Što je s muslimanima Like, Dalmacije, Slavonije, Srijema? Gdje su oni otišli? Jesu li i oni bili Bošnjaci i "bogumili"? I smijali bi ti se profesori povijesti iz Sarajeva glede teze o bogumilstvu Crkve bosanske. Ona je davno odbačena. Za navedeno nema pravih dokaza. Čak ni muslimani Bosanske krajine, a pogotovo Bihaća, koji je pao pod Turke više od 100 godina nakon pada Bosne, nisu Bošnjaci. Točnije, nitko od njih nije bio Bošnjanin u ono vrijeme, a sada su svi Bošnjaci (koji je 90-ih naprosto postao sinonim za južnoslavenskog muslimana na području od bivše Jugoslavije). Tako autohtoni muslimani Crne Gore (poislamljeni Crnogorci) sada pričaju bosanski. Pomalo smiješno.
_________________ Matija Vojsalić HRVATINIĆ (1476.) - posljednji bosanski kralj! Vrati se vjeri svojih djedova!
|
|
Vrh |
|
|
korrisnik
|
Naslov: Re: Popis stanovništva 2013 Postano: 10 srp 2016, 01:47 |
|
Pridružen/a: 18 sij 2014, 17:10 Postovi: 15067 Lokacija: Pod kraljevskim Srebrn'kom
|
NEmaš ti pojma o historiji samo znaš povijest.
_________________ Dušom i krvlju iskupit ćemo te, o Al-Aksa! Bi ruh bi dam nafdika ya Aqsa” By our souls, by our blood, all for you oh Al-Aqsa
|
|
Vrh |
|
|
Gorki
|
Naslov: Re: Popis stanovništva 2013 Postano: 10 srp 2016, 02:27 |
|
|
Evo napravija sam sliku po nacionalnoj strukturi. Ako san di falija recite pa ćemo korigirat. Uglavnom slika govori više od tisuću riječi
Privitak/ci: |
BiH popis 2013.nacionalna struktura.png [ 43.49 KiB | Pogledano 3517 put/a. ]
|
|
|
Vrh |
|
|
korrisnik
|
Naslov: Re: Popis stanovništva 2013 Postano: 10 srp 2016, 06:38 |
|
Pridružen/a: 18 sij 2014, 17:10 Postovi: 15067 Lokacija: Pod kraljevskim Srebrn'kom
|
Srba nema puno vara vas teritorija polA njihovog teritorija je zaraslo i nenaseljeno, tamo gdje ih ima na Sjeveru npr Slatina gornja Pelagicevo, gustina naseljenosti je 100 metara svaka juca. Obradjjuju duhan ali zemljiste bez uloga je propast.Teret veliki. Sve ce se to iznivelisat. Bosnjaci su zgusnuti sto je prednost sli i mahsna.
_________________ Dušom i krvlju iskupit ćemo te, o Al-Aksa! Bi ruh bi dam nafdika ya Aqsa” By our souls, by our blood, all for you oh Al-Aqsa
|
|
Vrh |
|
|
ManInBlack
|
Naslov: Re: Popis stanovništva 2013 Postano: 10 srp 2016, 07:54 |
|
|
Miroljub123 je napisao/la: BarackObama je napisao/la: FCM jarane moj očito da ti je mozak ispran jer mi Bošnjaci živimo u Bosni od kad smo je osnovali 600 i neke godine. A znaš kako su Bošnjaci nastali? Kad su prvi Turci makedonskom rutom u 7. vijeku došli u Bosnu i izmiješali se sa ilirskim lolaknim stanovništvom donijevši im kulturu bogumila Bugarske. To je bila planirana priprema da Bošnjaci pređu na islam kako je i suđeno. Koje M i t o m a n i j e! Što je s muslimanima Like, Dalmacije, Slavonije, Srijema? Gdje su oni otišli? Jesu li i oni bili Bošnjaci i "bogumili"? I smijali bi ti se profesori povijesti iz Sarajeva glede teze o bogumilstvu Crkve bosanske. Ona je davno odbačena. Za navedeno nema pravih dokaza. Čak ni muslimani Bosanske krajine, a pogotovo Bihaća, koji je pao pod Turke više od 100 godina nakon pada Bosne, nisu Bošnjaci. Točnije, nitko od njih nije bio Bošnjanin u ono vrijeme, a sada su svi Bošnjaci (koji je 90-ih naprosto postao sinonim za južnoslavenskog muslimana na području od bivše Jugoslavije). Tako autohtoni muslimani Crne Gore (poislamljeni Crnogorci) sada pričaju bosanski. Pomalo smiješno. Pravo svakog pojedinca je da se izjasni i osjeća kako želi. To što su nekome preci zemljopisno sa nekog drugog područja ne čini ga automatski pripadnikom naroda koji tamo danas obitava. Rasprave ovog tipa u današnje vrijeme nemaju smisla.
_________________ Sanjam da pripojim RH BiH
|
|
Vrh |
|
|
Rondo
|
Naslov: Re: Popis stanovništva 2013 Postano: 10 srp 2016, 08:56 |
|
|
Bio sam post objavio nedavno pa da ponovim :) Zna li itko hoće li se objavljivati popis stanovnista po naseljima ili ce ostati ovako samo po općinama?
|
|
Vrh |
|
|
novem
|
Naslov: Re: Popis stanovništva 2013 Postano: 10 srp 2016, 12:59 |
|
|
Rondo je napisao/la: Bio sam post objavio nedavno pa da ponovim :) Zna li itko hoće li se objavljivati popis stanovnista po naseljima ili ce ostati ovako samo po općinama? Pa biti će sigurno. Rečeno je da će se postupno objavljivati rezultati.
|
|
Vrh |
|
|
Miroljub123
|
Naslov: Re: Popis stanovništva 2013 Postano: 10 srp 2016, 13:29 |
|
|
ManInBlack je napisao/la: Miroljub123 je napisao/la: Koje M i t o m a n i j e!
Što je s muslimanima Like, Dalmacije, Slavonije, Srijema? Gdje su oni otišli? Jesu li i oni bili Bošnjaci i "bogumili"? I smijali bi ti se profesori povijesti iz Sarajeva glede teze o bogumilstvu Crkve bosanske. Ona je davno odbačena. Za navedeno nema pravih dokaza.
Čak ni muslimani Bosanske krajine, a pogotovo Bihaća, koji je pao pod Turke više od 100 godina nakon pada Bosne, nisu Bošnjaci.
Točnije, nitko od njih nije bio Bošnjanin u ono vrijeme, a sada su svi Bošnjaci (koji je 90-ih naprosto postao sinonim za južnoslavenskog muslimana na području od bivše Jugoslavije). Tako autohtoni muslimani Crne Gore (poislamljeni Crnogorci) sada pričaju bosanski. Pomalo smiješno.
Pravo svakog pojedinca je da se izjasni i osjeća kako želi. To što su nekome preci zemljopisno sa nekog drugog područja ne čini ga automatski pripadnikom naroda koji tamo danas obitava. Rasprave ovog tipa u današnje vrijeme nemaju smisla. Bola, osvrnuo sam se na čovjekov upis, nisam sam od sebe počeo. Da, živimo u 21. stoljeću, demokratska prava se moraju poštovati, pravo je svakoga da se izjasni kako hoće. Ne radi se o zemljopisnom podrijetlu nego o narodnom. Došli Turci u Liku, domaće stanovništvo prešlo na islam, a kada je Lika oslobođena jedan dio se vratio u katoličanstvo (jesu li to Bošnjaci katolici?), a drugi dio prešao na bihaćko područje. Meni je pomalo smiješno govoriti o "bosanstvu" muslimana Bihaća. Nikada nisu bili pod bosanskim kraljem niti velikašem. Bili u Bosanskom pašaluku manje od 300 godina. No, nacije se stvaraju tijekom povijesti. Međutim, treba razbijati mitove, pogotovo bošnjačke nacije, a napose danas je to potrebno. Ne bi bilo da se bošnjačka nacija razvila kao većina u 19. st. Što misliš, odakle danas tako žive teze o "bosanskom moru", da smo svi Bosanci katolici ili pravoslavci (nitko Hercegovac, zamisli)? I te teze nisu apstraktne. Eto, danas imamo 50% Bošnjaka (čak i hercegovački muslimani podređeno prihvaćaju takav naziv) i čak se muslimani u Hercegovini pričaju bosanski? Od kada to? Kako da te rasprave nemaju smisla, a pola stanovništva BiH mijenja svoj identitet i jezik prema tim raspravama?
_________________ Matija Vojsalić HRVATINIĆ (1476.) - posljednji bosanski kralj! Vrati se vjeri svojih djedova!
|
|
Vrh |
|
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|