|
|
Stranica: 9/14.
|
[ 332 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Lebowski
|
Naslov: Re: Akcija "Banirajmo hinterlanda" Postano: 08 vel 2013, 09:53 |
|
|
doc je napisao/la: Ovi Bošnjaci su fašisti. Možda izgleda kao otkrivanje tople vode. Znaš to. Ali u nekim trenucima to saznanje prodre u tebe na poseban način. Ovo je moj trenutak. Oni nisu normalni. Okomili ste se na klix i tamošnje i ostale Bošnjake kao fašiste ali zašto to ne mogu vidjeti. Pristran sam ili šta? Istina tamo ima gluposti, kao što ima i ovdje, ali što se tiče razmišljanja nisam vidio ništa novo, nešto čega nema ovdje. Najgore je kada to dođe od mrzitelja crnaca, svih muslimana svijeta, liberala, komunista, ljudi sa IQ-om manjim od 120, nekih drugih njemu inferiornih nacija i četnika(da se ne uvrijedi uvaženi Mettema) iz SS-a.
|
|
Vrh |
|
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Akcija "Banirajmo hinterlanda" Postano: 08 vel 2013, 12:20 |
|
|
Čitam ove debile sa SarajevoX na temi na kojoj piše i gospodin Hinterland i ne mogu da se načudim količini debilizma koji tamo čitam. Znači, ako tražiš hrvatski TV kanal, ako tražiš da te drugi ne preglasava itd. i glasaš za hrvatske stranke koje insistiraju na tim stvarima onda si ti pročetnički orjentisan glasač a ne najobičniji Hrvat koji traži svoja prava Znači ludara i to ona teška
|
|
Vrh |
|
|
doc
|
Naslov: Re: Akcija "Banirajmo hinterlanda" Postano: 08 vel 2013, 17:19 |
|
|
Lebowski je napisao/la: Najgore je kada to dođe od mrzitelja crnaca, svih muslimana svijeta, liberala, komunista, ljudi sa IQ-om manjim od 120, nekih drugih njemu inferiornih nacija i četnika(da se ne uvrijedi uvaženi Mettema) iz SS-a.
Jesam to ja? Ako da. Malo snažne riječi, malo netočnih ali u suštini nije loše. Ne mrzim nikoga ali sam nekome snažno nesklon. A ljudima s IQ-om nižim od 120 ili četnicima iz SS nisam ni to. Kako bih i bio kad oni koji hoće da Hrvati biraju svoje predstavnike su proglašavani hercegovačkim separatističkim četnikima. Nego pravo je pitanje zašto ti kao ateistički Muslimanac ili Sayuri kao muslimanska Muslimanka branite jednog trola? Zato jer trola po vašem ukusu? Tako smo nisko pali? Još jedamput nije stvar u drugačijem mišljenju nego u trolanju.
_________________ Do godine u Herceg Bosni.
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Akcija "Banirajmo hinterlanda" Postano: 08 vel 2013, 17:23 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 59828 Lokacija: DAZP HQ
|
Agathonikos je napisao/la: Čitam ove debile sa SarajevoX na temi na kojoj piše i gospodin Hinterland i ne mogu da se načudim količini debilizma koji tamo čitam. Znači, ako tražiš hrvatski TV kanal, ako tražiš da te drugi ne preglasava itd. i glasaš za hrvatske stranke koje insistiraju na tim stvarima onda si ti pročetnički orjentisan glasač a ne najobičniji Hrvat koji traži svoja prava Znači ludara i to ona teška meni je to ugodno čitati, kao pogledat dobar film, sve si kokice pripremim.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
Lebowski
|
Naslov: Re: Akcija "Banirajmo hinterlanda" Postano: 08 vel 2013, 18:05 |
|
|
doc je napisao/la: Lebowski je napisao/la: Najgore je kada to dođe od mrzitelja crnaca, svih muslimana svijeta, liberala, komunista, ljudi sa IQ-om manjim od 120, nekih drugih njemu inferiornih nacija i četnika(da se ne uvrijedi uvaženi Mettema) iz SS-a.
Jesam to ja? Ako da. Malo snažne riječi, malo netočnih ali u suštini nije loše. Ne mrzim nikoga ali sam nekome snažno nesklon. A ljudima s IQ-om nižim od 120 ili četnicima iz SS nisam ni to. Kako bih i bio kad oni koji hoće da Hrvati biraju svoje predstavnike su proglašavani hercegovačkim separatističkim četnikima. Nego pravo je pitanje zašto ti kao ateistički Muslimanac ili Sayuri kao muslimanska Muslimanka branite jednog trola? Zato jer trola po vašem ukusu? Tako smo nisko pali? Još jedamput nije stvar u drugačijem mišljenju nego u trolanju. Znao sam da će ti se svidjeti. Branim ga zato što mi je interesantniji forum, koji mi inače služi samo za zabavu. Da, trolao je, i sa prijašnjim nickom, i meni je išlo na živce nekad. Trola po našem ukusu? Možda ali ne uvijek, sklon je pormijenama u razmišljanju.
|
|
Vrh |
|
|
doc
|
Naslov: Re: Akcija "Banirajmo hinterlanda" Postano: 08 vel 2013, 19:11 |
|
|
Lebowski je napisao/la: Znao sam da će ti se svidjeti. Branim ga zato što mi je interesantniji forum, koji mi inače služi samo za zabavu. Da, trolao je, i sa prijašnjim nickom, i meni je išlo na živce nekad. Trola po našem ukusu? Možda ali ne uvijek, sklon je pormijenama u razmišljanju. Znaš me u dušu. Ni meni nije smetao dok je po chatu harao. Čak sam iz simpatije glasao da je psihopat. Al kad se počeo pravit blesav po drugim temama na živce je počeo ić. Nego i dalje mi nisu jasni normalni forumaši koji staju u obranu trolova pod izlikom borbe za drugačije mišljenje. Ja se sa mnogim forumašima ne slažem pa bi banirao samo trola h. (došlo mi je jednom da Džonija deložiram, Metemmi bi zaljepio samo 3 upozorenja zbog starih simpatija ali to su nacionalistički ispadi i tako, za Dražu, vojvodu Vuka )
_________________ Do godine u Herceg Bosni.
|
|
Vrh |
|
|
Lebowski
|
Naslov: Re: Akcija "Banirajmo hinterlanda" Postano: 08 vel 2013, 23:24 |
|
|
Uh, vrhunske su ove Mostarke. Kad gledam ti slike kao da su snimljene negdje u RH. Negdje nema traga osmanskom naslijeđu. Hinterov komentar na klixu, tema o Mostaru. Dobro se drzi za jednog trola na svim forumima.
|
|
Vrh |
|
|
pozitivac
|
Naslov: Re: Akcija "Banirajmo hinterlanda" Postano: 08 vel 2013, 23:24 |
|
Pridružen/a: 29 lis 2011, 04:29 Postovi: 2550 Lokacija: Glavni stan
|
hinterland upoznao čari sarajevske tolerancije
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Akcija "Banirajmo hinterlanda" Postano: 08 vel 2013, 23:41 |
|
|
Lebowski je napisao/la: Uh, vrhunske su ove Mostarke. Kad gledam ti slike kao da su snimljene negdje u RH. Negdje nema traga osmanskom naslijeđu. Hinterov komentar na klixu, tema o Mostaru. Dobro se drzi za jednog trola na svim forumima. Ja se samo brinem za njega ako daje ovakve komentare i uživo.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1060 of 2558 - 41.44%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Akcija "Banirajmo hinterlanda" Postano: 08 vel 2013, 23:49 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 59828 Lokacija: DAZP HQ
|
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
POL_GASOL
|
Naslov: Re: Akcija "Banirajmo hinterlanda" Postano: 08 vel 2013, 23:58 |
|
|
HAHA banirali ga ahahhahahaa, jedino gdje još može pisati jest ovaj forum, žalosno.
_________________ Svjetski priznati NOBELOVAC Ivo Andrić o trokutu23%
“Mene također ova sredina smrada, loja, ljenosti i pokvarenosti poklonika arapskog varalice guši, pa sam više u Zapadnom Mostaru nego u Bosni.’’
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Akcija "Banirajmo hinterlanda" Postano: 09 vel 2013, 01:07 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108339 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Lebowski je napisao/la: doc je napisao/la: Ovi Bošnjaci su fašisti. Možda izgleda kao otkrivanje tople vode. Znaš to. Ali u nekim trenucima to saznanje prodre u tebe na poseban način. Ovo je moj trenutak. Oni nisu normalni. Okomili ste se na klix i tamošnje i ostale Bošnjake kao fašiste ali zašto to ne mogu vidjeti. Pristran sam ili šta? Istina tamo ima gluposti, kao što ima i ovdje, ali što se tiče razmišljanja nisam vidio ništa novo, nešto čega nema ovdje. Ništa mi njima ne radimo. Samo smo ih pustili na miru da budu ono što jesu.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Akcija "Banirajmo hinterlanda" Postano: 09 vel 2013, 01:09 |
|
|
Došao na klix forum deislamizirati Bošnjake, i odmah ban. Tako to bude kad jedan kompletan narod želiš "uljepšati" a ovi se ponose tom nakaradom.
|
|
Vrh |
|
|
Melcher
|
Naslov: Re: Akcija "Banirajmo hinterlanda" Postano: 09 vel 2013, 13:32 |
|
Pridružen/a: 16 vel 2012, 15:37 Postovi: 952 Lokacija: AID Headquarters
|
A ovdje su kao "tolerantni" i "liberalni".
_________________ Bismillah ir rahmani rahim, rabbi yessir, velatuassir, rabbi temim, bil hajr - Amin!
|
|
Vrh |
|
|
osa
|
Naslov: Re: Akcija "Banirajmo hinterlanda" Postano: 09 vel 2013, 13:41 |
|
|
Melcher je napisao/la: A ovdje su kao "tolerantni" i "liberalni". slične ekipe ima na svim forumima, pa ja sam na sarajevu-x bio ustaša a ovdje komunjara, ima li netko da je tako nešto uspio....
_________________ Ne postoje vječni prijatelji i vječni neprijatelji!
|
|
Vrh |
|
|
Melcher
|
Naslov: Re: Akcija "Banirajmo hinterlanda" Postano: 09 vel 2013, 13:43 |
|
|
osa je napisao/la: Melcher je napisao/la: A ovdje su kao "tolerantni" i "liberalni". slične ekipe ima na svim forumima, pa ja sam na sarajevu-x bio ustaša a ovdje komunjara, ima li netko da je tako nešto uspio.... Samo kazem, da isto ono sto prigovaraju klixu manifestiraju i ovdje. Ne namjervam nikoga amnestirati.
_________________ Bismillah ir rahmani rahim, rabbi yessir, velatuassir, rabbi temim, bil hajr - Amin!
|
|
Vrh |
|
|
volvoks
|
Naslov: Re: Akcija "Banirajmo hinterlanda" Postano: 09 vel 2013, 13:45 |
|
|
osa je napisao/la: Melcher je napisao/la: A ovdje su kao "tolerantni" i "liberalni". slične ekipe ima na svim forumima, pa ja sam na sarajevu-x bio ustaša a ovdje komunjara, ima li netko da je tako nešto uspio.... Pa Hint, a zasigurno ima još par potencijalnih kandidata, među inima i ja Melcher, jesi vidio koliko je Hint izdržal na Klitu?? Da smo mi kao oni, letio bi kad si spomenuo da vlahinje vole obrezane kite
_________________ Summum ius, summa iniuria.
|
|
Vrh |
|
|
Melcher
|
Naslov: Re: Akcija "Banirajmo hinterlanda" Postano: 09 vel 2013, 13:46 |
|
|
volvoks je napisao/la: osa je napisao/la: slične ekipe ima na svim forumima, pa ja sam na sarajevu-x bio ustaša a ovdje komunjara, ima li netko da je tako nešto uspio....
Pa Hint, a zasigurno ima još par potencijalnih kandidata, među inima i ja Melcher, jesi vidio koliko je Hint izdržal na Klitu?? Da smo mi kao oni, letio bi kad si spomenuo da vlahinje vole obrezane kite Nisam pratio djelovanje doticnog.
|
|
Vrh |
|
|
osa
|
Naslov: Re: Akcija "Banirajmo hinterlanda" Postano: 09 vel 2013, 13:47 |
|
|
volvoks je napisao/la: osa je napisao/la: slične ekipe ima na svim forumima, pa ja sam na sarajevu-x bio ustaša a ovdje komunjara, ima li netko da je tako nešto uspio....
Pa Hint, a zasigurno ima još par potencijalnih kandidata, među inima i ja Melcher, jesi vidio koliko je Hint izdržal na Klitu?? Da smo mi kao oni, letio bi kad si spomenuo da vlahinje vole obrezane kite oprosti hint je ovdje percipiran ****** a ne partizanom....
_________________ Ne postoje vječni prijatelji i vječni neprijatelji!
|
|
Vrh |
|
|
kiler
|
Naslov: Re: Akcija "Banirajmo hinterlanda" Postano: 09 vel 2013, 16:17 |
|
Pridružen/a: 22 lis 2010, 14:26 Postovi: 7380 Lokacija: Ulica Rajkovačića i Čalušića bb
|
[quote="pozitivac"] Eto mu sad sarajevska i bošnjačka tolernacija ,'ko te jebe hićo kad si naivan. 'Ko se mača laća,od mača i gine. Valjda će sad nešto skontati,ali se meni čini da on podjebaje i ide kontra na svakom forumu gdje piše.
_________________ Vuk dlaku mijenja, ćud nikada.
Glas za HDZ RH jeste glas za Voju Stanimirovića.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Akcija "Banirajmo hinterlanda" Postano: 09 vel 2013, 16:20 |
|
|
On će meni nema Turske. Evo ti ban.
|
|
Vrh |
|
|
Metemma
|
Naslov: Re: Akcija "Banirajmo hinterlanda" Postano: 09 vel 2013, 16:25 |
|
|
Melcher je napisao/la: osa je napisao/la: slične ekipe ima na svim forumima, pa ja sam na sarajevu-x bio ustaša a ovdje komunjara, ima li netko da je tako nešto uspio....
Samo kazem, da isto ono sto prigovaraju klixu manifestiraju i ovdje. Ne namjervam nikoga amnestirati. Ova priča ti je teška glupost. Na klixu neistomišljenici, kao recimo ja, potraju cirka dva dana...
_________________ + Gledaj orle od miline, Gračanicu kraj Prištine... +
|
|
Vrh |
|
|
zec
|
Naslov: Re: Akcija "Banirajmo hinterlanda" Postano: 09 vel 2013, 16:29 |
|
Pridružen/a: 15 ruj 2012, 00:31 Postovi: 1373 Lokacija: Hercegovina
|
Na slikama su djevojke u nekom klubu,a Hint kaže nema traga osmanskom nasljeđu Hint je legenda
|
|
Vrh |
|
|
zec
|
Naslov: Re: Akcija "Banirajmo hinterlanda" Postano: 09 vel 2013, 16:32 |
|
Pridružen/a: 15 ruj 2012, 00:31 Postovi: 1373 Lokacija: Hercegovina
|
Metemma je napisao/la: Melcher je napisao/la: Samo kazem, da isto ono sto prigovaraju klixu manifestiraju i ovdje. Ne namjervam nikoga amnestirati.
Ova priča ti je teška glupost. Na klixu neistomišljenici, kao recimo ja, potraju cirka dva dana... Istina.Bosanskehistorije forum je primjer tolerancije u usporedbi s klixom.
|
|
Vrh |
|
|
Lebowski
|
Naslov: Re: Akcija "Banirajmo hinterlanda" Postano: 09 vel 2013, 16:34 |
|
|
Metemma je napisao/la: Melcher je napisao/la: Samo kazem, da isto ono sto prigovaraju klixu manifestiraju i ovdje. Ne namjervam nikoga amnestirati.
Ova priča ti je teška glupost. Na klixu neistomišljenici, kao recimo ja, potraju cirka dva dana... Ti ovdje nisi neistomišljenik. Probaj biti to pa da vidimo dokle ćeš.
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|