HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH

Sada je: 26 pro 2024, 18:58.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 53 post(ov)a ] 
Autor/ica Poruka
 Naslov: ako more stari nik
PostPostano: 05 sij 2011, 04:22 

znamo se, pa posto se moderacija u medjuvremenu pomirila s mojim djelovanjem ovdje reko red je da zatrazim aktivaciju onog mog starog nika, jebiga ovo teskera sranje sam prijavio na brzaka misleci da ce mi ga ionako za sekund banovati..kad vidi ostade. a s njim i ja, osjecam se ko onaj tip iz star craft-a sto je zarobljen u nekom oklopu koji mu se ne svijda..ovo teskera ne pase uz moju licnost, jes da sam zajeban ali, brate, nisam srbin pa da se zovem sjekira.

moderatore, jel moze to? (niko nista ne gubi a ja cu vam upisati plusic)

hvala

Vrh

Naslov: Re: ako more stari nik
PostPostano: 05 sij 2011, 10:19 

teskera je napisao/la:
ovo teskera ne pase uz moju licnost, jes da sam zajeban ali, brate, nisam srbin pa da se zovem sjekira.

Što se ljutiš? Jedan moj nastavnik u osnovnoj je bio Nedžad Sikira, intelektualac par exellence.

Vrh

PostPostano: 05 sij 2011, 14:25 

teskera je napisao/la:
nisam srbin pa da se zovem sjekira.

Ko kaže da niste =))

P.S. Probajte s ćuskijom, to je baš onako bosanskomuslimanski - odraz prirodne inteligencije slika

Vrh

PostPostano: 05 sij 2011, 16:44 

Bobovac je napisao/la:
teskera je napisao/la:
ovo teskera ne pase uz moju licnost, jes da sam zajeban ali, brate, nisam srbin pa da se zovem sjekira.

Što se ljutiš? Jedan moj nastavnik u osnovnoj je bio Nedžad Sikira, intelektualac par exellence.

ne ljutim se vala, sam izabro, prsti bili brzi od mozga, ali ne svidja mi se, zvuci onako mesarski a ja ni meso ne mogu da jeden ako je s kostima. :sad

hajd bobovac, iako mrzis muslimane, bosnjake, bosance, itd., budi dobar pa mi reaktiviraj onaj stari nik a ovaj banuj, tebi to sekunda posla.

Vrh

PostPostano: 05 sij 2011, 16:45 

Agathonikos je napisao/la:
teskera je napisao/la:
nisam srbin pa da se zovem sjekira.

Ko kaže da niste =))

dobro nek sam, samo slab sam ti ja srbin..ne mogu ni mrava zgaziti. :neznam

Vrh

PostPostano: 05 sij 2011, 23:26 

Teskera je hrvatsko prezime. :zubati

Vrh

PostPostano: 06 sij 2011, 00:16 

teskera je napisao/la:
Bobovac je napisao/la:

ne ljutim se vala, sam izabro, prsti bili brzi od mozga, ali ne svidja mi se, zvuci onako mesarski a ja ni meso ne mogu da jeden ako je s kostima. :sad

hajd bobovac, iako mrzis muslimane, bosnjake, bosance, itd., budi dobar pa mi reaktiviraj onaj stari nik a ovaj banuj, tebi to sekunda posla.

Pa jebote kolko sam ovdje, a nisam znao da to spada pod Bobexovu ingerenciju,a sad mi je jasno gdje mi nestaju postovi,a tu smo mislim se :sega

Lem Jelid Ve Lem Juled
Vel Lem Jekullehu Kufuven Ehad

Vrh

PostPostano: 06 sij 2011, 00:31 

Je, je Zlatko, Zlaćane, ljiljančiću, cvijeće naše. Ja sam ti najglavniji za baniranje i brisanje tema, a nema mi većeg meraka nego davati ban i brisati postove muslimanima, ihh!! :001_cool

Vrh

PostPostano: 06 sij 2011, 00:55 

dudu je napisao/la:

Stari moj i "kat" je turska rijec tako da me ni to ne cudi. :zubati Jaran mi se preziva Teskeredz.., bugojanski beg. :zubati Ne smijem dalje ubice me kad vidi da sam si prijavio e-mail adresu s njegovim prezimenom hihihihi

ljiljane, ovaj je najokoreliji, pazi ga se ko guje. :zubati

Vrh

PostPostano: 06 sij 2011, 00:57 

MODERATORE jebo ga ja vise! Kome ja ovdje pisem bez veze!? Drugima makar odgovorite..de recite da ili ne, ne mogu da spavam vise vako! Vidi kad sam juce otvorio thread. :(

Vrh

PostPostano: 06 sij 2011, 00:58 

More bit bidne, more bit ne bidne.

Vrh

PostPostano: 06 sij 2011, 01:22 

Onda cu vam ici na *** dok ne bidne.

Vrh

PostPostano: 06 sij 2011, 10:02 

Prvi put si odstranjen trajno zbog "karanja na oltaru", što je moram priznati jedna od najogavnijih stvari koje sam ikad pročitao na forumima, jer smo svi oguglali na psovanje obitelji, četnike, ****** i ustaše, no vrijeđanje religije je uvijek bilo zabranjeno. Nekako se to zaboravilo nakon ponovnog dolaska, ali ne lezi vraže, mali prijetvorni papak koga je netko uvjerio da je prepreden si opet nije mogao pomoći, pa eto opet isto. Idemo sa banom na 7 dana, koji će vjerojatno biti trajni (sa eliminacijom svakog možebitnog klona), osim ako se netko ne založi za tebe.

teskera je napisao/la:
dudu je napisao/la:
zar se može izaći iz KC? prvi put čujem. to da se smanjuje broj praktičnih vjernika je činjenica, ali već desetljećima ta brojka nije ni 50% deklariranih vjernika i to u najkatoličkijim zemljama, tipa Poljskoj, Hrvatskoj, Irskoj, Portugalu... kod nas da se uvede crkveni porez, ne bi ostalo 30%, ali bi ih se svejedno 90% deklariralo tako na popisu stanovništva.

ovdje ti je ovako, ako ne placas porez nemas pravo ni da ti pop dodje na sahranu, a ne mozes se ni sahraniti na katolickom groblju..dijete ti niko nece krstiti, itd..itd..dakle ti prakticno i teoretski prestajes da budes katolik. ovoga su mnogi svjesni pa ih vecina uprkos porezima ne napusta crkvu ali u zadnjih nekoliko godina to radi sve vise i vise ljudi demonstrativno.kao razlog se navode svakorazne izjave katolickih vrhovnika, pa ovi slucajevi pedofilije i silovanja, itd... mnostvo mojih jarana npr. kazu da "vise nisu katolici jer su napustili katolicku crkvu"..nije to ko kod nas. evo mene na ovom forumu svrstavate u muslimane a ja vam fino kazem da nisam musliman, nikad shehadet izgovorio nisam a i ne namjeravam, ali haj ti objasni to zatucanim balkanskim budalama.

moja bivsa treba je bila totalno antivjerski raspolozena..ono nidje nikakve veze, jos je trazila jednom, doslovno, ali tad smo bili mladji, da se kao karamo na oltaru ali ja nisam na to pristao, ali je i dan danas katolkinja nominalno, i dan danas placa taj jebeni porez. jos sam je ja dok smo zivjeli skupa nagovarao da napusti to jer ionako ne vjeruje u boga, nikad ne ide u crkvu, ni za bozic, itd..bez veze placamo.., ali nije htjela "da ne povrijedi baku"..dijete naravno nismo krstili, nisam dao ja, a i glupo bi bilo dijete ima bosansko ime, muslimansko ako cemo tako, a da ga sad tamo nekakav pop krsti.. eto pa ti vidi i sam razluci, ovo sto sam napisao je od A do Z ziva istina.

Vrh

PostPostano: 06 sij 2011, 11:57 

teskera je napisao/la:
dudu je napisao/la:

Stari moj i "kat" je turska rijec tako da me ni to ne cudi. :zubati Jaran mi se preziva Teskeredz.., bugojanski beg. :zubati Ne smijem dalje ubice me kad vidi da sam si prijavio e-mail adresu s njegovim prezimenom hihihihi

ljiljane, ovaj je najokoreliji, pazi ga se ko guje. :zubati

Ma Boby je malo neurozan, ko ce znati sta mu je ,Kakanjski necisti vazduh ili je nesto drugo u pitanju :zubati

Lem Jelid Ve Lem Juled

Vrh

PostPostano: 06 sij 2011, 13:07 

Da, vidi ti molim te, "karali na oltaru" koji je to neukus, nepostivanje... zapravo ta recenica govori mnogo (na stranu sto je izmisljena)... i mislim da bi se opcenito trebalo malo pripaziti s kulturom na ovom forumu, i manje rijeci kao sto su; ***, picka, pusi, supak (by cmarko), odnosno takve rijeci sankcionirati, a osobito upade s tim na teme di se vodi (ili se pokusava) rasprava...

A ovo oko "oltara" je stvarno vrhunac neukusa...

I moje osobno misljenje je da bi se ti trajni banovi trebali poceti napokon postivati...

Svi mi prdimo

Vrh

PostPostano: 06 sij 2011, 13:15 

Ovo je smijurija. Bilo je puno gorih stvari na forumu od vrijeđanja nečijih tananih vjerskih osjećaja. Ovog rechta je trebalo banirati radi nekih drugih stvari.

Jebiga, Ministar sad treba paziti da mu se ne počne osipati autohtona hrvatska katolička pastva. :zubati

Vrh

PostPostano: 06 sij 2011, 13:18 

mateb je napisao/la:
Ovo je smijurija. Bilo je puno gorih stvari na forumu od vrijeđanja nečijih tananih vjerskih osjećaja. Ovog rechta je trebalo banirati radi nekih drugih stvari.

Jebiga, Ministar sad treba paziti da mu se ne počne osipati autohtona hrvatska katolička pastva. :zubati

Ovo gore je iskreno jedna od najgorih stvari koju sam ikada pročitao na forumima (ako izuzmemo zakonski kažnijve prijetnje i izrugivanje žrtvama). Prvi put se još mogao i izvlačiti na neiskustvo u forumašenju sa Hrvatima, ali ovo namjerno čekanje prilike da bi se ista stvar ponovila...bome ne dam vrijeđanje nijedne vjere (ne odnosi se na sektaše).

Vrh

PostPostano: 06 sij 2011, 13:27 

e moj matane, moderacija nije egzaktna znanost pa da se uvijek može ustvrditi što je pogrešno a što nije, jer je interpretacija pravila uvijek proizvoljna, a tu su još raznorazne sukobljene frakcije koje djeluju iz sjene, interesi i sl, radi kojih se ne može uvijek dati pravi odgovor :zubati

Evo, drug Aztec je bio pošten, zahvaljujem :zivili

Aztec je napisao/la:
Ernani je napisao/la:
Cenzura je prejaka i presitničava, svi moderatori rade na tome da otjeraju što više ljudi. Vlasnik Željko Anderlon misli jedno, piše drugo, treće govori : forum donedavno bio neprofitabilan, pa postao odjednom profitabilan, pa se prebacio na razvoj novih tehnologija i ne zanima ga više forum. Sad su se još pojavili oglašivači, fala B-gu na Kaspersky Internet Security 2011 i njegovom anti banneru, otkad imam internet nisam vidio reklama. To sve upućuje da forum baš nema blistavu budućnost, EX-YU sekcija koja je bila najaktivnija je ugašena, na religiji maltene ni ne piše nitko osim par ljudi, ostaje LJES i ostali podforumi sa 10-ak ljudi na svakom. Postoji stara izreka, ne možeš iscjediti krv iz kamena, forum je postao potrošeni kamenolom, nikad pravog kamena nije ni bilo, većinom šuplji obluci. A to da nema novca je isto laž.

Je... taj je forum, tocnije pdf Politika otisao kad je nestao ex yu... A tamosnji modovi su posebna prica... ovdje su daleko bolji, i ne primjetis ih, i stupanj moderiranja je bas kako treba da bude... bar po meni... :zubati

Ja mislim da bi samo trebali ovdje privuci vise teta... :zubati

Vrh

PostPostano: 06 sij 2011, 13:37 

Aztec je napisao/la:
Da, vidi ti molim te, "karali na oltaru" koji je to neukus, nepostivanje... zapravo ta recenica govori mnogo (na stranu sto je izmisljena)... i mislim da bi se opcenito trebalo malo pripaziti s kulturom na ovom forumu, i manje rijeci kao sto su; ***, picka, pusi, supak (by cmarko), odnosno takve rijeci sankcionirati, a osobito upade s tim na teme di se vodi (ili se pokusava) rasprava...

A ovo oko "oltara" je stvarno vrhunac neukusa...

I moje osobno misljenje je da bi se ti trajni banovi trebali poceti napokon postivati...

MeHki,slusas li ti Edo Maajku? Ma jok ti pjevas u chifutskom horu i slusas u slobodno vrijeme Vinka Cocu :sega

Lem Jelid Ve Lem Juled

Vrh

PostPostano: 06 sij 2011, 13:40 

Ministry of Sound je napisao/la:
mateb je napisao/la:

Ovo gore je iskreno jedna od najgorih stvari koju sam ikada pročitao na forumima (ako izuzmemo zakonski kažnijve prijetnje i izrugivanje žrtvama). Prvi put se još mogao i izvlačiti na neiskustvo u forumašenju sa Hrvatima, ali ovo namjerno čekanje prilike da bi se ista stvar ponovila...bome ne dam vrijeđanje nijedne vjere (ne odnosi se na sektaše).

Tako sam i ja sankcionisan na metar dana zbog onog "slikopisa" gdje je fasovala srpska chmarulja,a ni a ne rece, samo sto sam postavio slikopis gdje zena kaze da je fasovala od Hazim-age...

Lem Jelid Ve Lem Juled

Vrh

PostPostano: 06 sij 2011, 13:43 

e moj matane, moderacija nije egzaktna znanost pa da se uvijek može ustvrditi što je pogrešno a što nije, jer je interpretacija pravila uvijek proizvoljna, a tu su još raznorazne sukobljene frakcije koje djeluju iz sjene, interesi i sl, radi kojih se ne može uvijek dati pravi odgovor :zubati

Aztec je napisao/la:

Je... taj je forum, tocnije pdf Politika otisao kad je nestao ex yu... A tamosnji modovi su posebna prica... ovdje su daleko bolji, i ne primjetis ih, i stupanj moderiranja je bas kako treba da bude... bar po meni... :zubati

Ja mislim da bi samo trebali ovdje privuci vise teta... :zubati

Antikristi i masoni, komunisti, ovi, oni... :zubati

Vrh

PostPostano: 06 sij 2011, 13:46 

mateb je napisao/la:

Ma ne to bolan, nego se neke stvari rade radi "mira u kući", od kojih ni ovo općilište nije pošteđeno znaš ono, 2 Hrvata, 3 stranke, 4 frakcije :zubati (mada se značajno popravilo po tom pitanju :sneaky2 ).

Vrh

PostPostano: 06 sij 2011, 13:49 

mateb je napisao/la:

Ma ne to bolan, nego se neke stvari rade radi "mira u kući", od kojih ni ovo općilište nije pošteđeno znaš ono, 2 Hrvata, 3 stranke, 4 frakcije :zubati (mada se značajno popravilo po tom pitanju :sneaky2 ).

Ma sve je to meni jasno, ali kako siješ, tako ćeš i žeti (i ovo je kraj narodnih mudrosti od mene danas, nadam se :zubati).

Vrh

PostPostano: 06 sij 2011, 13:57 

mateb je napisao/la:

Ma sve je to meni jasno, ali kako siješ, tako ćeš i žeti (i ovo je kraj narodnih mudrosti od mene danas, nadam se :zubati).

Na kraju bitke se mrtvi broje? :zubati

Što se nas tiče:

- No. 2 forum u BiH po aktivnosti (iza SA-X)
- Vizuelno najjači na ovim prostorima
- Visoka razina kvalitete i tolerancije (ne da mi se sad tražiti upise i pohvale, ali ih ima lijep broj)
- Ljudi iz medija, politike (samo se 1 "službeno" otkrio, ali ih ima još lijep broj)
- Na forumu gostovala 2 predsjednička kandidata
- Specijalizirani forumi HVO, Rat u BiH i HR, kao i forumi raznih općina su dragocjena riznica podataka koji se ne mogu naći na netu (bar ne ovako na jednom mjestu).

Članovi upravnog odbora su zadovoljni rezultatima, mada je svakako ostalo neispunjenih želja :zivili

Vrh

PostPostano: 06 sij 2011, 14:01 

mateb je napisao/la:

Na kraju bitke se mrtvi broje? :zubati

Što se nas tiče:

- No. 2 forum u BiH po aktivnosti (iza SA-X)
- Vizuelno najjači na ovim prostorima
- Visoka razina kvalitete i tolerancije (ne da mi se sad tražiti upise hvala, ali ih ima lijep broj)
- Ljudi iz medija, politike (samo se 1 otkrio, ali ih ima još lijep broj)
- Na forumu gostovala 2 predsjednička kandidata
- Specijalizirani forumi HVO, Rat u BiH i HR, kao i forumi raznih općina su dragocjena riznica podataka koji se ne mogu naći na netu (bar ne ovako na jednom mjestu).

Članovi upravnog odbora su zadovoljni rezultatima, mada je svakako ostalo neispunjenih želja :zivili

Ministre jel pocela kapati hejdijica pomalo od ovog "opcilishta",jel se sta unovcilo?

Lem Jelid Ve Lem Juled

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 53 post(ov)a ]  Stranica 1, 2, 3  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika/ca: / i 4 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.