|
|
Stranica: 2/3.
|
[ 53 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
mateb
|
Naslov: Re: ako more stari nik Postano: 06 sij 2011, 14:03 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: mateb je napisao/la: Ma sve je to meni jasno, ali kako siješ, tako ćeš i žeti (i ovo je kraj narodnih mudrosti od mene danas, nadam se ). Na kraju bitke se mrtvi broje? Što se nas tiče: - No. 2 forum u BiH po aktivnosti (iza SA-X) - Vizuelno najjači na ovim prostorima- Visoka razina kvalitete i tolerancije (ne da mi se sad tražiti upise i pohvale, ali ih ima lijep broj) - Ljudi iz medija, politike (samo se 1 "službeno" otkrio, ali ih ima još lijep broj) - Na forumu gostovala 2 predsjednička kandidata - Specijalizirani forumi HVO, Rat u BiH i HR, kao i forumi raznih općina su dragocjena riznica podataka koji se ne mogu naći na netu (bar ne ovako na jednom mjestu).Članovi upravnog odbora su zadovoljni rezultatima, mada je svakako ostalo neispunjenih želja Stara pijandura Tomislav Židak: Na zadnjoj štengi se lova broji. Ovo boldano, što jest, jest.
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: ako more stari nik Postano: 06 sij 2011, 14:04 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43752 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
zlatni_ljiljan je napisao/la: Ministry of Sound je napisao/la: Na kraju bitke se mrtvi broje? Što se nas tiče: - No. 2 forum u BiH po aktivnosti (iza SA-X) - Vizuelno najjači na ovim prostorima - Visoka razina kvalitete i tolerancije (ne da mi se sad tražiti upise hvala, ali ih ima lijep broj) - Ljudi iz medija, politike (samo se 1 otkrio, ali ih ima još lijep broj) - Na forumu gostovala 2 predsjednička kandidata - Specijalizirani forumi HVO, Rat u BiH i HR, kao i forumi raznih općina su dragocjena riznica podataka koji se ne mogu naći na netu (bar ne ovako na jednom mjestu). Članovi upravnog odbora su zadovoljni rezultatima, mada je svakako ostalo neispunjenih želja Ministre jel pocela kapati hejdijica pomalo od ovog "opcilishta",jel se sta unovcilo? Ja nigdje ne vidim reklame, dakle ne, niti će ih biti
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
|
zlatni_ljiljan
|
Naslov: Re: ako more stari nik Postano: 06 sij 2011, 14:12 |
|
Pridružen/a: 24 svi 2010, 20:48 Postovi: 2935 Lokacija: predvorje dzeneta
|
e jebaji ga sto da ne ,ako mozes sta pobrati usput zasto ne,lahko cemo ih donirati siroticama iz red light district-a ufatiti sevapa kod Svevisnjeg ...
_________________ Bismillahi rrahmani rrahim Kul huvallahu Ehad Allahu Samed Lem Jelid Ve Lem Juled Vel Lem Jekullehu Kufuven Ehad
|
|
Vrh |
|
|
mateb
|
Naslov: Re: ako more stari nik Postano: 06 sij 2011, 14:14 |
|
|
|
Vrh |
|
|
zlatni_ljiljan
|
Naslov: Re: ako more stari nik Postano: 06 sij 2011, 14:24 |
|
|
mateb je napisao/la: Divi Ministre al ti ga tvoj Matan shuknu onako profesorski ovo je na tvoj racun
_________________ Bismillahi rrahmani rrahim Kul huvallahu Ehad Allahu Samed Lem Jelid Ve Lem Juled Vel Lem Jekullehu Kufuven Ehad
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: ako more stari nik Postano: 06 sij 2011, 14:27 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43752 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
Matan bi bio odličan u nekoj britanskoj humorističkoj seriji...inteligentno/ironično/sarkastično ga i "grofovski" shukne kad god stigne, pogotovo ako misli da nekoga treba malo prizemljiti!
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
|
zlatni_ljiljan
|
Naslov: Re: ako more stari nik Postano: 06 sij 2011, 14:35 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: Matan bi bio odličan u nekoj britanskoj humorističkoj seriji...inteligentno/ironično/sarkastično ga i "grofovski" shukne kad god stigne, pogotovo ako misli da nekoga treba malo prizemljiti! Monty Python's Flying Cirkus,dobar je Matan ,samo za moj ukus previse ushtogljen ,preozbiljan,shvata preozbiljno zivot,a ne zna da je zivot zajebancija i da ce biti sta ce biti kol'ko god se mi koprcali da nesto promijenimo...zato samo opushteno decki...
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: ako more stari nik Postano: 06 sij 2011, 14:46 |
|
|
zlatni_ljiljan je napisao/la: Ministry of Sound je napisao/la: Matan bi bio odličan u nekoj britanskoj humorističkoj seriji...inteligentno/ironično/sarkastično ga i "grofovski" shukne kad god stigne, pogotovo ako misli da nekoga treba malo prizemljiti! Monty Python's Flying Cirkus,dobar je Matan ,samo za moj ukus previse ushtogljen ,preozbiljan,shvata preozbiljno zivot,a ne zna da je zivot zajebancija i da ce biti sta ce biti kol'ko god se mi koprcali da nesto promijenimo...zato samo opushteno decki... Meni ne smeta, ja sam iz podneblja gdje se narod zajebava prvenstveno na svoj račun, i gdje se ništa ne shvata ozbiljno
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: ako more stari nik Postano: 07 sij 2011, 10:59 |
|
|
zlatni_ljiljan je napisao/la: Ministry of Sound je napisao/la: Matan bi bio odličan u nekoj britanskoj humorističkoj seriji...inteligentno/ironično/sarkastično ga i "grofovski" shukne kad god stigne, pogotovo ako misli da nekoga treba malo prizemljiti! Monty Python's Flying Cirkus,dobar je Matan ,samo za moj ukus previse ushtogljen ,preozbiljan,shvata preozbiljno zivot,a ne zna da je zivot zajebancija i da ce biti sta ce biti kol'ko god se mi koprcali da nesto promijenimo...zato samo opushteno decki... Ovako nešto, ko da je matan cinično složio ovaj klip na račun Dnevnika
|
|
Vrh |
|
|
teskera
|
Naslov: Re: ako more stari nik Postano: 13 sij 2011, 19:53 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: Prvi put si odstranjen trajno zbog "karanja na oltaru", što je moram priznati jedna od najogavnijih stvari koje sam ikad pročitao na forumima, jer smo svi oguglali na psovanje obitelji, četnike, ****** i ustaše, no vrijeđanje religije je uvijek bilo zabranjeno. Nekako se to zaboravilo nakon ponovnog dolaska, ali ne lezi vraže, mali prijetvorni papak koga je netko uvjerio da je prepreden si opet nije mogao pomoći, pa eto opet isto. Idemo sa banom na 7 dana, koji će vjerojatno biti trajni (sa eliminacijom svakog možebitnog klona), osim ako se netko ne založi za tebe. teskera je napisao/la:
ovdje ti je ovako, ako ne placas porez nemas pravo ni da ti pop dodje na sahranu, a ne mozes se ni sahraniti na katolickom groblju..dijete ti niko nece krstiti, itd..itd..dakle ti prakticno i teoretski prestajes da budes katolik. ovoga su mnogi svjesni pa ih vecina uprkos porezima ne napusta crkvu ali u zadnjih nekoliko godina to radi sve vise i vise ljudi demonstrativno.kao razlog se navode svakorazne izjave katolickih vrhovnika, pa ovi slucajevi pedofilije i silovanja, itd... mnostvo mojih jarana npr. kazu da "vise nisu katolici jer su napustili katolicku crkvu"..nije to ko kod nas. evo mene na ovom forumu svrstavate u muslimane a ja vam fino kazem da nisam musliman, nikad shehadet izgovorio nisam a i ne namjeravam, ali haj ti objasni to zatucanim balkanskim budalama.
moja bivsa treba je bila totalno antivjerski raspolozena..ono nidje nikakve veze, jos je trazila jednom, doslovno, ali tad smo bili mladji, da se kao karamo na oltaru ali ja nisam na to pristao, ali je i dan danas katolkinja nominalno, i dan danas placa taj jebeni porez. jos sam je ja dok smo zivjeli skupa nagovarao da napusti to jer ionako ne vjeruje u boga, nikad ne ide u crkvu, ni za bozic, itd..bez veze placamo.., ali nije htjela "da ne povrijedi baku"..dijete naravno nismo krstili, nisam dao ja, a i glupo bi bilo dijete ima bosansko ime, muslimansko ako cemo tako, a da ga sad tamo nekakav pop krsti.. eto pa ti vidi i sam razluci, ovo sto sam napisao je od A do Z ziva istina.
Od kad se to, ministry, ljudi baniraju samo zbog toga sto ispricaju neku zivotnu anekdotu? Moze lako biti da sam ovu pricu vec jednom ispricao, jebiga, iako sam zivio - a djelimicno jos i zivim - zivotom koji se ne moze bas porediti sa svakodnevnicom katolickih ministranata ili clanova vehabijskog pokreta, nije mi se bas cesto desavalo da neka treba od mene trazi ovo sto je od mene trazila moja bivsa (moz` zamislit, ostadoh s tom trebom sedam godina, ali dobro, tad je jos bila mlada, 17 godina a meni 21, tek se upoznali maltene) a prakticirah do danasnejg dana svakoraznih "perverzija". Zbog toga mi ovo cesce puta padne na pamet a takav sam: sto mi na dusi, to mi i na jeziku. Jos sam naglasio da nisam na to pristao, ne zbog toga sto ja imam neko preveliko postovanje prema KC kao instituciji, niposto, ali cisto iz postovanja prema ljudima koje poznajem i kojima to nesto znaci - a poznajem cak i jednog popa, valjo mi je, odemo ponekad na kafu. Osim toga..ta vrsta public sex-a, ili inace public sex-a, me nikad nije palila, liftovi, javni parkovi, itd..nije moje. Kao sto Mate vec rece, ako me se vec moralo banirati, to se moglo uraditi zbog nekih drugih stvari..opet, i te stvari se tolerisu kod drugih tako da ni to nebi imalo veze s objektivnoscu i jednakoscu medju korisnicima foruma. Znas ministry, ti da si objektivan i neutralan, a ne samo ti - ti si po meni cak i jedan od korektnijih moderatora ovdje, ti bi banirao i Hrvate radi otvorenog sovinizma i rasizma koji se u zadnje vrijeme na osnovu politicke svakodnevnice prakticira ovdje prema Bosnjacima..i to zajedno sa pravim i laznim forumskim Srbima (a najbolji mi je onaj toboznji anarhista, bilesi iz RS-a i USA, onaj Pete_US ciji jezik samo tako strsi od "hrvatstine", nikad do sad nisam vidio deklariranog Srbina iz RS-a koji iskljucivo koristi rijeci kao sto su: "tko, tocka, vlak", itd..i koji koristi iskljucivo infinitiv a od "da-dakanja" ni traga...ne znam koga vi ovdje zelite ba zajebavati..fakat). Sta hocete? Da pokazete Hrvatima da su RS-ovci kul ljudi, jel? De.. Ja barem, za razliku od mnogih ovdje (priznajem da sam i sam sklon "chatovanju", tj. spamovanju) ponekad otvorim i temu na nivou, vecinom na PDF-u povijest ali i drugdje, npr. na njemackom pdf-u iako tamo slabo ko svraca..jebote, napisah vam jebeni manifest za koji mi jaran, Srbin, rece da je prohrvatski i da ga treba malo korigirati prije nego ga objavimo definitivno..ali vidim da vas i ne interesuje previse zbog toga cu to i izbrisati. A opet ne valja, opet me se banira radi gluposti i zbog toga sto ne ponavljam ko papiga vasu usranu propagandu koja se u biti ne razlikuje mnogo od shita kojeg inace covjek moze citati po balkanskim forumima - svi vala ugrozeni. Kako god, baniraj, radi sta hoces ali ne mozes traziti od mene da izidjem iz vlastite koze.
|
|
Vrh |
|
|
zlatni_ljiljan
|
Naslov: Re: ako more stari nik Postano: 13 sij 2011, 20:01 |
|
|
Ko mi je diro sikiru ,nemoj da ja djelim vaspitne hebem vam sunashce kalajisano :)ja mislio sikira teshe Tajlandjanke na Urlaubu,a ono on suspendiran...e jebaji ga
|
|
Vrh |
|
|
teskera
|
Naslov: Re: ako more stari nik Postano: 13 sij 2011, 20:06 |
|
|
zlatni_ljiljan je napisao/la: Ko mi je diro sikiru ,nemoj da ja djelim vaspitne hebem vam sunashce kalajisano :)ja mislio sikira teshe Tajlandjanke na Urlaubu,a ono on suspendiran...e jebaji ga he he znas ga i ti shuknuti. ;) Nego, jeble te Tajlandjanke, meni se kod jedne, i do sad jedine, takve ni digo nije u Amsterdamu. Ni sise bijele, ni noge debele..jebo to.
|
|
Vrh |
|
|
zlatni_ljiljan
|
Naslov: Re: ako more stari nik Postano: 13 sij 2011, 20:12 |
|
|
teskera je napisao/la: zlatni_ljiljan je napisao/la: Ko mi je diro sikiru ,nemoj da ja djelim vaspitne hebem vam sunashce kalajisano :)ja mislio sikira teshe Tajlandjanke na Urlaubu,a ono on suspendiran...e jebaji ga he he znas ga i ti shuknuti. ;) Nego, jeble te Tajlandjanke, meni se kod jedne, i do sad jedine, takve ni digo nije u Amsterdamu. Ni sise bijele, ni noge debele..jebo to. Meni su bas schlitzauge simpa ,mindja od njih ima neki egzotican geschmack nek si se ti nama vratio,pa jebes sve ostalo...
|
|
Vrh |
|
|
teskera
|
Naslov: Re: ako more stari nik Postano: 13 sij 2011, 20:36 |
|
|
zlatni_ljiljan je napisao/la: teskera je napisao/la: he he znas ga i ti shuknuti. ;)
Nego, jeble te Tajlandjanke, meni se kod jedne, i do sad jedine, takve ni digo nije u Amsterdamu. Ni sise bijele, ni noge debele..jebo to.
Meni su bas schlitzauge simpa ,mindja od njih ima neki egzotican geschmack nek si se ti nama vratio,pa jebes sve ostalo...
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: ako more stari nik Postano: 14 sij 2011, 09:33 |
|
|
teskera je napisao/la: Ministry of Sound je napisao/la: Prvi put si odstranjen trajno zbog "karanja na oltaru", što je moram priznati jedna od najogavnijih stvari koje sam ikad pročitao na forumima, jer smo svi oguglali na psovanje obitelji, četnike, ****** i ustaše, no vrijeđanje religije je uvijek bilo zabranjeno. Nekako se to zaboravilo nakon ponovnog dolaska, ali ne lezi vraže, mali prijetvorni papak koga je netko uvjerio da je prepreden si opet nije mogao pomoći, pa eto opet isto. Idemo sa banom na 7 dana, koji će vjerojatno biti trajni (sa eliminacijom svakog možebitnog klona), osim ako se netko ne založi za tebe.
Od kad se to, ministry, ljudi baniraju samo zbog toga sto ispricaju neku zivotnu anekdotu? Moze lako biti da sam ovu pricu vec jednom ispricao, jebiga, iako sam zivio - a djelimicno jos i zivim - zivotom koji se ne moze bas porediti sa svakodnevnicom katolickih ministranata ili clanova vehabijskog pokreta, nije mi se bas cesto desavalo da neka treba od mene trazi ovo sto je od mene trazila moja bivsa (moz` zamislit, ostadoh s tom trebom sedam godina, ali dobro, tad je jos bila mlada, 17 godina a meni 21, tek se upoznali maltene) a prakticirah do danasnejg dana svakoraznih "perverzija". Zbog toga mi ovo cesce puta padne na pamet a takav sam: sto mi na dusi, to mi i na jeziku. Jos sam naglasio da nisam na to pristao, ne zbog toga sto ja imam neko preveliko postovanje prema KC kao instituciji, niposto, ali cisto iz postovanja prema ljudima koje poznajem i kojima to nesto znaci - a poznajem cak i jednog popa, valjo mi je, odemo ponekad na kafu. Osim toga..ta vrsta public sex-a, ili inace public sex-a, me nikad nije palila, liftovi, javni parkovi, itd..nije moje. Kao sto Mate vec rece, ako me se vec moralo banirati, to se moglo uraditi zbog nekih drugih stvari..opet, i te stvari se tolerisu kod drugih tako da ni to nebi imalo veze s objektivnoscu i jednakoscu medju korisnicima foruma. Znas ministry, ti da si objektivan i neutralan, a ne samo ti - ti si po meni cak i jedan od korektnijih moderatora ovdje, ti bi banirao i Hrvate radi otvorenog sovinizma i rasizma koji se u zadnje vrijeme na osnovu politicke svakodnevnice prakticira ovdje prema Bosnjacima..i to zajedno sa pravim i laznim forumskim Srbima (a najbolji mi je onaj toboznji anarhista, bilesi iz RS-a i USA, onaj Pete_US ciji jezik samo tako strsi od "hrvatstine", nikad do sad nisam vidio deklariranog Srbina iz RS-a koji iskljucivo koristi rijeci kao sto su: "tko, tocka, vlak", itd..i koji koristi iskljucivo infinitiv a od "da-dakanja" ni traga...ne znam koga vi ovdje zelite ba zajebavati..fakat). Sta hocete? Da pokazete Hrvatima da su RS-ovci kul ljudi, jel? De.. Ja barem, za razliku od mnogih ovdje (priznajem da sam i sam sklon "chatovanju", tj. spamovanju) ponekad otvorim i temu na nivou, vecinom na PDF-u povijest ali i drugdje, npr. na njemackom pdf-u iako tamo slabo ko svraca..jebote, napisah vam jebeni manifest za koji mi jaran, Srbin, rece da je prohrvatski i da ga treba malo korigirati prije nego ga objavimo definitivno..ali vidim da vas i ne interesuje previse zbog toga cu to i izbrisati. A opet ne valja, opet me se banira radi gluposti i zbog toga sto ne ponavljam ko papiga vasu usranu propagandu koja se u biti ne razlikuje mnogo od shita kojeg inace covjek moze citati po balkanskim forumima - svi vala ugrozeni. Kako god, baniraj, radi sta hoces ali ne mozes traziti od mene da izidjem iz vlastite koze. Ovo za "karanje na oltaru" vjerojatno ne bih doživio i na SA-X niti IslamBosni, pa neće proći ni ovdje. Ako meni kao nevjerniku smeta, mogu misliti kako to doživljavaju pobožni ljudi. I to si sočno, sa naslađivanjem, i vjerujem samodopadnom cerekanju ispred monitora jedva dočekao da ponoviš po drugi put. A nakon povratka, u samo jednoj noći sam pronašao ove bisere Citat: Na izjave napaljenih fasitoidno-luzerskih nejebaca
reminescencija na Bobanovu i Tudjmanovu paradrzavu zvana Herceg-Bosna
mislim da se brojcani odnos Bosnjaka i Hrvata krece negdje izmedju 4 ili 5 : 1
kako to da vam onda Bosnjaci predsjednika izabrase, i to onakvom vecinom?
Jebote, ne ocekujem od, do srzi napaljenih i nepismenih, kretencina, zagrizlih u nacional-sovinizam, da kontaju ove nijanse, ali ti si jarane ipak zavrsio filozofski fakultet Dakle, ban trajni, bez mogućnosti oprosta. Ionako moramo uspuniti kvotu, u zadnja 2 tjedna su trajni ban fasovala 2 Hrvata, 1 Srbin, pa da se dokrajči ciklus u jugo-stilu. Ako će ti biti lakše, žrtvovan si na oltaru (a gdje drugdje), kao zalog dobrim hrvatsko-bošnjačkim odnosima, jer će ovdje svakako bez tebe splasnuti tenzije i razgovarati se konstruktivno, a tu svakako ima odličnih forumaša Bošnjaka. Ako ti fale Hrvati, imaš dosta hrvatskih foruma, pa ćaskaj do mile volje. Zbogom.
|
|
Vrh |
|
|
Ili
|
Naslov: Re: ako more stari nik Postano: 05 vel 2011, 22:08 |
|
|
Nevezano uz nick ali ne radi vam promjena lozinke, ne meni ne na gmail.com zašto ne znam.
|
|
Vrh |
|
|
Old Fridolin
|
Naslov: Re: ako more stari nik Postano: 06 vel 2011, 01:11 |
|
Pridružen/a: 30 pro 2010, 16:32 Postovi: 6349 Lokacija: Izvan sebe
|
He jeste li primjetili za par minuta ce biti poslan 200.000-ti post i za par dana but ce prijavljen 2000-ti forumas! Sretno!
_________________ Da je pravda i demokracija, bila bi Herceg-Bosna a ne Federacija.
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: ako more stari nik Postano: 06 vel 2011, 12:54 |
|
|
Ili je napisao/la: Nevezano uz nick ali ne radi vam promjena lozinke, ne meni ne na gmail.com zašto ne znam. Radi bolan, evo opet isprobao...ne znam u čemu griješite.
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: ako more stari nik Postano: 06 vel 2011, 12:55 |
|
|
Old Fridolin je napisao/la: He jeste li primjetili za par minuta ce biti poslan 200.000-ti post i za par dana but ce prijavljen 2000-ti forumas! Sretno! Od tih skoro 2.000 ih je 332 na listi baniranih (uglavnom klonovi)
|
|
Vrh |
|
|
Old Fridolin
|
Naslov: Re: ako more stari nik Postano: 08 vel 2011, 16:44 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: Old Fridolin je napisao/la: He jeste li primjetili za par minuta ce biti poslan 200.000-ti post i za par dana but ce prijavljen 2000-ti forumas! Sretno! Od tih skoro 2.000 ih je 332 na listi baniranih (uglavnom klonovi) nije to tako strasno ako jos uzmemo da je oko 1000 neaktivnih i malo aktivnih u smislu da ne pisu puno, onada opet ostane jedan lijep broj od oko 700 forumasa. Moje misljenje je da je to izvsno.
_________________ Da je pravda i demokracija, bila bi Herceg-Bosna a ne Federacija.
|
|
Vrh |
|
|
Old Fridolin
|
Naslov: Re: ako more stari nik Postano: 08 vel 2011, 17:07 |
|
|
Mislim da je forum jako dobar ali ako smijem ja bih nesto predlozio. U posljednja cetiri mjeseca ja se po mom misljenju previse interesiram za dogadaje kod nas u BIH, puno sam vremena "izgubio" po raznim nasim portalima, forumima itd. I sta sam primjetio? Po mome misljenju oko 30 Procenata svih postova na hrvatskim forumima se prije ili kasnije zavrsi na temi Treci entitet, i to je moja veoma oprezna ocjena. Znaci od oko 200 hiljada postova na ovom forumu je oko 60 hiljada na bilo koji nacin posvecen trecem. Pri tome od tih 60 hiljada je recimo 95 % informaciono i spoznajno smece. I nemojte se ljutiti pod tim ne mislim nista lose, ja licno bih bio zadovoljan da neko od oko 300 ( u ovom momentu ) mojih postova kaze za 5 % da nesto vrijede i donose nesto konstruktivno. Dakle oko 3000 postova je veoma kvalitetno i daje nove ideje, rjesenja itd. Sta hocu kazati ministre ? Ja predlazem da se otvori jedan podforum kojem bi iskljucivo bila tema Hrvatska Federalna jedinca. Taj podforum bi imao neke kao podtme, Politicko uredenje te nase Federalne jedinice, geografija i demografija ( pod ovim mislim crtanje karata opstina i analiza kretanja stanovnistva na tom nasem podrucju). Osim toga bezuslovno bi trebala da bude jedna tema Federacija, kritika te Federacije , mozda prijedlozi kako i u ovim okolnostima mozemo maksimalno da iskoristimo federaciju. Jedna tema bi trebala da bude ekonomski aspekti i perspektive toga naseg treceg entiteta. Dakle podforum Treci sa oko 4 posteme. Pri tome bi mozda trebali da damo mogucnost i daidzama da kazu i brane svoje misljenje. I sto je posebno vazno trebali bi da na ovoj temi budemo kulturni i da po mogucnosti ne vredamo one druge koji imaju suprotno misljenje. Izvredati ih mozemo na mjestima gdje tapirimo dnevnu politiku. U vezi sa tim bi trebalo da otvorimo i jedan katalog iliti index uvreda mislim da bi to bilo odlicno od npr jednostavnih jebem ti mater do kompliciranih napr dabogda ti mater ljubila sliku na banderi itd. Imam jos par prijedloga ali ovo bi bilo za pocetak da ne bude previse.
|
|
Vrh |
|
|
Old Fridolin
|
Naslov: Re: ako more stari nik Postano: 08 vel 2011, 17:18 |
|
|
Jos sam nesto zaboravio, cini mise Ministre da se broj forumasa povecava po exponencijalnoj krivoj, dajem prognozu da ce na dan 31. 12 .2011. biti oko 3400 registriranih forumasa, radoznao sam hoce li se moja prognoza ostvariti. Pazi sta radis to je velika odgovornost. Ako ne budes izdao narod mozda ces zavrsiti u bajboku. Niko se nemoze nekaznjeno siriti, to je bar jasno.
|
|
Vrh |
|
|
Old Fridolin
|
Naslov: Re: ako more stari nik Postano: 08 vel 2011, 17:23 |
|
|
Ah jos sam nesto zaboravio i necu vise tupiti na ovom mjestu. kada pogledamo statistiku, na jednog registriranog forumasa ima oko 10 onih koji prate forum, ali nisu registrirani. Znaci samo da uzmemo onih 700 aktivnih puta 10 to je 7000. ja nebih bio u tvojoj kozi Ministre.
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: ako more stari nik Postano: 10 vel 2011, 16:55 |
|
|
Old Fridolin je napisao/la: Jos sam nesto zaboravio, cini mise Ministre da se broj forumasa povecava po exponencijalnoj krivoj, dajem prognozu da ce na dan 31. 12 .2011. biti oko 3400 registriranih forumasa, radoznao sam hoce li se moja prognoza ostvariti. Pazi sta radis to je velika odgovornost. Ako ne budes izdao narod mozda ces zavrsiti u bajboku. Niko se nemoze nekaznjeno siriti, to je bar jasno. Nije eksponencijalno nego linearno. Nema velikih odstupanja od prosjeka od oko 90-ak novih forumaša svakog mjeseca.
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: ako more stari nik Postano: 10 vel 2011, 16:57 |
|
|
Old Fridolin je napisao/la: Ah jos sam nesto zaboravio i necu vise tupiti na ovom mjestu. kada pogledamo statistiku, na jednog registriranog forumasa ima oko 10 onih koji prate forum, ali nisu registrirani. Znaci samo da uzmemo onih 700 aktivnih puta 10 to je 7000. ja nebih bio u tvojoj kozi Ministre. Da, ovisno o vremenu dana, broj neregistriranih gostiju je između 10 i 12x broja registriranih korisnika.
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|