|
|
Stranica: 3/10.
|
[ 249 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Baniranje Postano: 15 kol 2013, 11:29 |
|
Pridružen/a: 29 srp 2012, 00:08 Postovi: 20802 Lokacija: među zvijezdama
|
Ministry of Sound je napisao/la: Nisam ni pročitao, dedera prijavi taj post. Trčim.Prijavljivala sam ti kad psovao Joe- u od majke pa redom, Robi na forumu on psuje meni.Preduzeli ste nešto ?Prijavila ti juče odnosno kopirala post sa protesne Note gdje bukvalno j... mater, pa si samo obrisao sa teme o multietničnosti Bošnjaka. Pa da dodam još : Ako ti kriteriji ovise o količini pozeljnog kenjanja te tako Srbe dijeliš na bezvrijedne poput Joleta jer ne kenja po Bošnjama a Matemmu uvrštavaš u pozeljan iventar na forumu.Izjasni se.I nemoj molim te više primjerima dokazivati svoju doslijednost u provodjenju forumskih propisa.
_________________ Sarajevo ljubavi moja! Слава Україні!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Baniranje Postano: 15 kol 2013, 11:44 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Gospoda Hrvati su jelte previše fini, no zato uzivaju u uvredama koja razmnozena četnička zgadija upućuje na račun Bošnjaka kao naroda u cijelosti A kad razmnožena балијска žgadija upućuje uvrede na račun Srba kao naroda, onda je to kul, jelde?
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Baniranje Postano: 15 kol 2013, 11:48 |
|
|
Prebrojte nas Aga.Biće vam sve jasno.A prebrojite i izbrisane i banirane Bošnjake pa Srbe.Te statistike banova i opomena Lijep dan
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
Vrbosna HR
|
Naslov: Re: Baniranje Postano: 15 kol 2013, 11:53 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Prebrojte nas Aga.Biće vam sve jasno.A prebrojite i izbrisane i banirane Bošnjake pa Srbe.Te statistike banova i opomena Lijep dan pa šta je tu čudno? zna se od koga dolaze postovi orgijanja i svršavanja nad nestankom i majorizacijom Hrvata u tzv.bih pijete pokvareno mliko a čudite se što imate proliv.........
_________________ Ja sam rođen đe Ostalih nema Benjaminu mrzim odmalena
|
|
Vrh |
|
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Baniranje Postano: 15 kol 2013, 11:54 |
|
|
A i kad srpske forumaše nazivate žgadijom, ni to kao nije kršenje forumskih pravila, a gospođice Emt?
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Baniranje Postano: 15 kol 2013, 11:59 |
|
|
Kazem četnička zgadija.Jesu to svi srpski forumaši četnici ? I kao što rekoh, one epizode s vama u početku, biće ništa, što ja sve mogu da ne trepnem napisati.
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Baniranje Postano: 15 kol 2013, 12:01 |
|
|
Vrbosna HR je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la: Prebrojte nas Aga.Biće vam sve jasno.A prebrojite i izbrisane i banirane Bošnjake pa Srbe.Te statistike banova i opomena Lijep dan pa šta je tu čudno? zna se od koga dolaze postovi orgijanja i svršavanja nad nestankom i majorizacijom Hrvata u tzv.bih pijete pokvareno mliko a čudite se što imate proliv......... Tvoja bolest je za prijave.Valjda ulaziš na prxy mogla bi se dobro zabaviti u ZG jesenas.U vezi tvoje Ip.
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Baniranje Postano: 15 kol 2013, 12:01 |
|
|
Aha. Pa dobro eto, pored četničke žgadije, imamo i балијску, i svi srećni i zadovoljni.
|
|
Vrh |
|
|
Vrbosna HR
|
Naslov: Re: Baniranje Postano: 15 kol 2013, 12:06 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Vrbosna HR je napisao/la: pa šta je tu čudno? zna se od koga dolaze postovi orgijanja i svršavanja nad nestankom i majorizacijom Hrvata u tzv.bih
pijete pokvareno mliko a čudite se što imate proliv.........
Tvoja bolest je za prijave.Valjda ulaziš na prxy mogla bi se dobro zabaviti u ZG jesenas.U vezi tvoje Ip. znači bolest je kad se govori istina zna se ko bježi od istine
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Baniranje Postano: 15 kol 2013, 12:12 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43752 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
Vrbosna, briši potpis ili ide banana (uz prisilno brisanje)!
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
|
Vrbosna HR
|
Naslov: Re: Baniranje Postano: 15 kol 2013, 12:14 |
|
|
potpis stoji već 6mj. i nitkome nije smetao do sad u čemu je problem? to je dio teksta iz istrage Muslimani
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Baniranje Postano: 15 kol 2013, 12:16 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43752 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
Ne laži, nisi ovaj potpis imao prije, dakle odabrao si ban.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Baniranje Postano: 15 kol 2013, 12:20 |
|
Pridružen/a: 25 pro 2012, 20:27 Postovi: 17411 Lokacija: יום טוב
|
ministre, stoji taj potpis već neko vrijeme. doduše meni samo veličina fonta bode oči.
_________________ Ako išta ne podnosim to je kad me netko tjera da radim. - Naša Kvačica
Takozvana RS je genocidna tvorevina.
|
|
Vrh |
|
|
Zadar1993
|
Naslov: Re: Baniranje Postano: 15 kol 2013, 12:22 |
|
Pridružen/a: 21 kol 2011, 16:34 Postovi: 15238 Lokacija: Misao svijeta
|
Ministre i ja ti moram reci da covjek govori istinu, vec mu je duze vrijeme potpis tu. Ipak neprimjeren je pa ga izbrisi.
_________________ Te kad mi jednom s dušom po svemiru se krene, Zaorit ću ko grom: O, gledajte ju divnu, vi zvijezde udivljene, To moj je, moj je dom!
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Baniranje Postano: 15 kol 2013, 12:23 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108339 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Tražim ban za Gabrijelu jer je previsoka.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
Lebowski
|
Naslov: Re: Baniranje Postano: 15 kol 2013, 12:25 |
|
|
Potpis je par sedmica u vrha glave, za laganje "6 mjeseci" trajni ban.
|
|
Vrh |
|
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Baniranje Postano: 15 kol 2013, 12:28 |
|
|
BBC je napisao/la: Tražim ban za Gabrijelu jer je previsoka. VVS, idi tamo liži se sa svojom iskompleksiranom braćom Srbima. šta biste vi da nema (visokih) Hrvata?
_________________ Ako išta ne podnosim to je kad me netko tjera da radim. - Naša Kvačica
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Baniranje Postano: 15 kol 2013, 12:31 |
|
|
ZGabriel je napisao/la: BBC je napisao/la: Tražim ban za Gabrijelu jer je previsoka. VVS, idi tamo liži se sa svojom iskompleksiranom braćom Srbima. šta biste vi da nema (visokih) Hrvata? Ako Bog da moj narod uskoro neće više živjeti u istoj državi sa Srbima. Fuj.
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Baniranje Postano: 15 kol 2013, 12:32 |
|
|
Gabrijela ko Ilirkina rođena sestra, razdvojene po rođenju, jednu poslali u Bekiju, drugu u Posavinu.
|
|
Vrh |
|
|
Zadar1993
|
Naslov: Re: Baniranje Postano: 15 kol 2013, 12:34 |
|
|
BBC je napisao/la: ZGabriel je napisao/la: VVS, idi tamo liži se sa svojom iskompleksiranom braćom Srbima. šta biste vi da nema (visokih) Hrvata? Ako Bog da moj narod uskoro neće više živjeti u istoj državi sa Srbima. Fuj. Sto ce protjerati sve Srbe iz Austrije ?
_________________ Te kad mi jednom s dušom po svemiru se krene, Zaorit ću ko grom: O, gledajte ju divnu, vi zvijezde udivljene, To moj je, moj je dom!
|
|
Vrh |
|
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Baniranje Postano: 15 kol 2013, 12:35 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: Gabrijela ko Ilirkina rođena sestra, razdvojene po rođenju, jednu poslali u Bekiju, drugu u Posavinu. Zadre,
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Baniranje Postano: 15 kol 2013, 12:35 |
|
|
Zadar1993 je napisao/la: BBC je napisao/la: Ako Bog da moj narod uskoro neće više živjeti u istoj državi sa Srbima. Fuj.
Sto ce protjerati sve Srbe iz Austrije ? Nemojte se praviti mutavi. Gurali bi Hrvate u neke nove Jugoslavije i "bratstvo i jedinstvo".
|
|
Vrh |
|
|
Zadar1993
|
Naslov: Re: Baniranje Postano: 15 kol 2013, 12:36 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: Gabrijela ko Ilirkina rođena sestra, razdvojene po rođenju, jednu poslali u Bekiju, drugu u Posavinu. Definitivno podsjeca na nju.
|
|
Vrh |
|
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Baniranje Postano: 15 kol 2013, 12:38 |
|
|
BBC je napisao/la: Zadar1993 je napisao/la: Sto ce protjerati sve Srbe iz Austrije ? Nemojte se praviti mutavi. Gurali bi Hrvate u neke nove Jugoslavije i "bratstvo i jedinstvo". pa to se ovdje masovno radi koliko vidim. više se ne klanjate Beogradu, nego Banja Luci. a Srbi nam žele dobro danas isto koliko su željeli i prije sto i prije dvadeset godina.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Baniranje Postano: 15 kol 2013, 12:39 |
|
|
ZGabriel je napisao/la: BBC je napisao/la: Nemojte se praviti mutavi. Gurali bi Hrvate u neke nove Jugoslavije i "bratstvo i jedinstvo".
pa to se ovdje masovno radi koliko vidim. više se ne klanjate Beogradu, nego Banja Luci. a Srbi nam žele dobro danas isto koliko su željeli i prije sto i prije dvadeset godina. Ne radi se to ovdje. Ali kao dobri domaćini puštamo ove iz prijateljski nastrojenih susjednih republika da kažu svoje. Ovi iz zle republike Trokutistan su malo pod povećalom, dok se ne opamete.
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|