|
|
Stranica: 1/2.
|
[ 28 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Nicks
|
Naslov: Isključen s foruma bez objašnjenja,bez razloga Postano: 20 lis 2010, 12:44 |
|
|
...na mjesec dana,Baščovan.
Na dan kada je Dodik(naš partner) ustvrdio da je Hrvatski entitet moguć u 2 i po županije u Hercegovini,a niti jedan srednjobosanski,ni posavski ovisni Hrvat u HDZ-u nije rekao ni riječi protiv te izjave. Na dan kada se Dragan Čović nije očitovao povodom te izjave i napao Dodika. Na dan kada nitko na forumu nije reagirao na tu izjavu. Bravo za Gebelse u moderaciji
|
|
Vrh |
|
|
Inkvizitor
|
Naslov: Re: Isključen s foruma bez objašnjenja,bez razloga Postano: 20 lis 2010, 13:00 |
|
|
nema veze to nikakve s tvojim isključenjem.
obrisao sam ti nekoliko puta postove tipa..
" vi hercegovci ionako ne priznajete Hrvate u Srednjoj Bosni".
" Josipović je vama kriv jer je ograničio utjecaj hercegovačkih lopova"..
" dobit će slijedeće izbore još uvjerljivije jer je stao na kraj hercegovačkim kriminalcima".
i nakon brisanja ti si nastavio u istom tonu..
dakle, stvaranje umjetnog animoziteta između Hrvata u BiH i praviti se lud nakon tolikih upisa Hrvata Srednje Bosne i ostalih Hrvata koji se nimalo ne razlikuju od stavova hercegovačkih Hrvata..je trolanje i muslimanska spika kojom žele unijeti razdor među Hrvate kako bi ih lakše uništili.
dovođenje u kontekst Josipovića i njegovu tobožnju borbu protiv hercegovačkih kriminalaca je bezobrazluk prve vrste i služi uništavanju tema kao i opstrukciju borbe za hrvatska prava.
_________________ VUKOVAR=MARIUOPOLJ SLAVA HRVATSKOJ- UKRAJINI SLAVA
Zbog Eline i bokala vina zapalit ću Krajinu do Krima
Zapalit ću dva-tri ruska štaba da ja nisam dolazio džaba
|
|
Vrh |
|
|
Nicks
|
Naslov: Re: Isključen s foruma bez objašnjenja,bez razloga Postano: 20 lis 2010, 13:14 |
|
|
Nikada!
Nisam unosio razdor! Unose ga oni koji zabadaju nož u leđa. Pročitaj kako je B Glavaš napao Blaškića u vezi sa generalskim činom! Gdje ste se oglasili? Kako Dodik saveznik SVIH Hrvata podupire hercegovački entitet.
Nikada nisam govorio o Josipoviću kao Herc krvniku. To je Stjepan Mesić. Krvnik u smislu razaranja jednog moćnog klana koji ima(prije puno više) utjecaj u svim sferama društvenog života. I tu pritom ne napadam Hercegovce kao narod,već jedan skup ljudi(o,00001 posto Hercegovaca u RH). Znači Ivić Pašalić,Rojs i Gojko Šušak Boys. To je jedini razlog zašto je Mesić toliko omražen kod BH Hrvata,ostalo je dodavanje iz kuhinje. Josipović nastavlja stvarati antikorupcijsku aferu koja nekima ne odgovara,nekim navodnim domoljubima. Tvoj problem ako se ti nađeš uvrijeđen ,a nisam te nazvao kriminalcem.
Što se tiče odnosa Herc i Bos Hrvata. Ne mogu ja unijeti razdor nekome u glavu svojim stavovima. Jesi li ti svevišnji sudac pa da možeš reći da ja stvaram razdor? Ja mislim upravo suprotno. Mislim da govorim o golim činjenicama i stvari opisujem onakvima kakve jesu. Kad kažem da se ne slažem da ministar poljoprivrede bude Ero u trenutku kada u taj sektor stiže 80 milijuna poticaja izvana koje on rasporedi po Hercegovini,a u Posavini, nekad žitnici BiH,stanje nikad gore...
Ti se ili bojiš mojih postova,ili ne umiješ moderirati na demokratskom forumu u demokratskom društvu
|
|
Vrh |
|
|
Nicks
|
Naslov: Re: Isključen s foruma bez objašnjenja,bez razloga Postano: 20 lis 2010, 13:20 |
|
|
i sada se naravno izbriše tema o Dodiku koji podržava herc entitet. Čovjek fino naglasio kako Hrvati mogu napraviti entitet u 2 ili 3 županije,nitko se nije ogradio,nitko ga nije napao,a ni na ovom forumu nema mjesta da analiziramo tu izjavu SAVEZNIKA. Čijeg saveznika? Očito da je saveznik jednog dijela Hrvata. I onda ja pravim razdor
|
|
Vrh |
|
|
Inkvizitor
|
Naslov: Re: Isključen s foruma bez objašnjenja,bez razloga Postano: 20 lis 2010, 13:22 |
|
|
Šta bi ti kao klon baniranog otvarao teme. Čemu onda služi ban.
I šta ako je Dodik rekao. Može on govoriti šta hoće. On nije predstavnik hrvatskog naroda. To je samo u vašim glavama koje služi podmetanju. Šta je o hrvatskom entitetu rekao Silajdžić, šta Izetbegović mlađi, šta Lagumdžija, šta Sejdo..
koga briga.
|
|
Vrh |
|
|
Nicks
|
Naslov: Re: Isključen s foruma bez objašnjenja,bez razloga Postano: 20 lis 2010, 13:24 |
|
|
Inkvizitor je napisao/la: Šta bi ti kao klon baniranog otvarao teme. Čemu onda služi ban. slažem se. Pa daj je ti napravi. Mislim da je izjava veoma važna
|
|
Vrh |
|
|
Inkvizitor
|
Naslov: Re: Isključen s foruma bez objašnjenja,bez razloga Postano: 20 lis 2010, 13:29 |
|
|
Nicks je napisao/la: Nikada!
Nisam unosio razdor! Unose ga oni koji zabadaju nož u leđa. Pročitaj kako je B Glavaš napao Blaškića u vezi sa generalskim činom! Gdje ste se oglasili? Kako Dodik saveznik SVIH Hrvata podupire hercegovački entitet.
Nikada nisam govorio o Josipoviću kao Herc krvniku. To je Stjepan Mesić. Krvnik u smislu razaranja jednog moćnog klana koji ima(prije puno više) utjecaj u svim sferama društvenog života. I tu pritom ne napadam Hercegovce kao narod,već jedan skup ljudi(o,00001 posto Hercegovaca u RH). Znači Ivić Pašalić,Rojs i Gojko Šušak Boys. To je jedini razlog zašto je Mesić toliko omražen kod BH Hrvata,ostalo je dodavanje iz kuhinje. Josipović nastavlja stvarati antikorupcijsku aferu koja nekima ne odgovara,nekim navodnim domoljubima. Tvoj problem ako se ti nađeš uvrijeđen ,a nisam te nazvao kriminalcem.
Što se tiče odnosa Herc i Bos Hrvata. Ne mogu ja unijeti razdor nekome u glavu svojim stavovima. Jesi li ti svevišnji sudac pa da možeš reći da ja stvaram razdor? Ja mislim upravo suprotno. Mislim da govorim o golim činjenicama i stvari opisujem onakvima kakve jesu. Kad kažem da se ne slažem da ministar poljoprivrede bude Ero u trenutku kada u taj sektor stiže 80 milijuna poticaja izvana koje on rasporedi po Hercegovini,a u Posavini, nekad žitnici BiH,stanje nikad gore...
Ti se ili bojiš mojih postova,ili ne umiješ moderirati na demokratskom forumu u demokratskom društvu sve si one postove napisao kako sam ja prenio. Možeš ti koliko želiš opravdavati to što govoriš ali to je trolanje. Podmetanje. Ne bi ovdje htio potanko demantirati svaku glupost koju si napisao a pogotovo ono o Mesiću kao borcu protiv korupcije. To ne može izjaviti netko normalan a najmanje dobronamjeran. To je laž koja vapije do neba. u svakom slučaju cijelo tvoje pisanje se svodi na stvaranje razdore između Hrvata a pogotovo između BiH Hrvata a to je ono što nam najmanje treba. Svaka budala se može pozivati na demokraciju. To ne vrijedi pet para.
|
|
Vrh |
|
|
Nicks
|
Naslov: Re: Isključen s foruma bez objašnjenja,bez razloga Postano: 20 lis 2010, 13:59 |
|
|
Inkvizitor je napisao/la: Nicks je napisao/la: Nikada!
Ti se ili bojiš mojih postova,ili ne umiješ moderirati na demokratskom forumu u demokratskom društvu sve si one postove napisao kako sam ja prenio. Možeš ti koliko želiš opravdavati to što govoriš ali to je trolanje. Podmetanje. Ne bi ovdje htio potanko demantirati svaku glupost koju si napisao a pogotovo ono o Mesiću kao borcu protiv korupcije. To ne može izjaviti netko normalan a najmanje dobronamjeran. To je laž koja vapije do neba. u svakom slučaju cijelo tvoje pisanje se svodi na stvaranje razdore između Hrvata a pogotovo između BiH Hrvata a to je ono što nam najmanje treba.
Svaka budala se može pozivati na demokraciju. To ne vrijedi pet para. Tko si ti da o tome odlučiš što kome treba? Kome "nama"? Mesić je zaslužan za napredak RH,moj stav i onih koji su mu dali novi mandat i onih koji su se time posrali na tvoje junake. Pašaliće i ostale. Tvoj stav da nije. I što sad? Ako ćemo po većinskoj volji,većina je na mojoj strani. Ako ćemo ocijenjivati same postove i ono što se njima željelo reći,pa ti si pozivao na ujedinjenje pod vodstvom Čovića (čovjek je jugoslaven i potpisivao se ćirlicom,teška lopina). I što sad? Je li ti možeš biti za jugoslavena i kriminalca i govoriti da se on bori za hrvatski interes? Tvoje pravo,moje pravo. Ja kad kažem da su svi Hercegovci loši ljudi i smeće,onda možeš reći da stvaram razdor među običnim ljudima. Kada napadam kriminalce iz 90-tih,što radi i dobar dio Hrvatske,molim te da ne spominješ riječ "razdor".
|
|
Vrh |
|
|
Inkvizitor
|
Naslov: Re: Isključen s foruma bez objašnjenja,bez razloga Postano: 20 lis 2010, 14:07 |
|
|
Mesić se posrao na svako naše pravo u BiH. Nama je to najbitnije, nitko nije komentirao njegovo "spašavanje" Hrvatske.
Nije se udostojio posjetiti ne hercegovce, nego nijedno hrvatsko mjesto u Bih. To demantira sve tvoje gluposti.
Doći će na forum administrator te će se očitovati o ovom slučaju.
|
|
Vrh |
|
|
Nicks
|
Naslov: Re: Isključen s foruma bez objašnjenja,bez razloga Postano: 20 lis 2010, 14:12 |
|
|
Inkvizitor je napisao/la: Mesić se posrao na svako naše pravo u BiH. Nama je to najbitnije, nitko nije komentirao njegovo "spašavanje" Hrvatske.
Nije se udostojio posjetiti ne hercegovce, nego nijedno hrvatsko mjesto u Bih. To demantira sve tvoje gluposti.
Doći će na forum administrator te će se očitovati o ovom slučaju. Ja opet imam drugi stav. Da,Mesić nam je kriv za sve,možeš mislit... Više je kriv HDZ RH,nego Mesić. Govorim o konkretnim akcijama. Ali ne smijete napadati njih jer ne da crkva a i stožernjacima ipak stiže neka lova...
|
|
Vrh |
|
|
Pessimus dux
|
Naslov: Re: Isključen s foruma bez objašnjenja,bez razloga Postano: 20 lis 2010, 17:26 |
|
Pridružen/a: 01 lip 2009, 18:27 Postovi: 5938 Lokacija: Generalni konzulat HR HB za Slavoniju i Baranju
|
Svaka čast onome (tko god on bio) tko je dao odjeb liku koji konstantno pokušava sijati razdor među BH Hrvatima, bez argumenata optuživati i pljuvati Hrvate iz Herecegovine u cjelini, te glorificirati neojugoslavensku politiku i političare za koje BH Hrvati ne postoje. Baščovan Daleko ti kuća.
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Isključen s foruma bez objašnjenja,bez razloga Postano: 20 lis 2010, 21:29 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43752 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
Bašča, ti si poput malog djeteta koje se umiri kad dobije šibom, pa vremenom sve više i više ispipava granice. Vrlo dobro znaš da sam odstranio/izbrisao osobu iz Hercegovine za koju sam mislio da unosi razdor na relaciji Hercegovci/Bosanci. Ti si skroz isti, samo širiš razdor iz šeher Sarajeva, pa iako se slažemo po velikom broju pitanja koja su specifična za Sarajevo, SDP i sl, mislim da će ti odmor dobro doći. Kolektivne uvrede na račun forumaša koje ne odgovaraju istini ("bandićevci" i sl) su podmetanje i laž. Poprilično si ljigav kad god se javi neki Musliman iz Sandžaka prerušen u "Posavca" i vrlo brzo se pridružiš u mimikriji i lažnom razdoru.
Alo, ovdje smo u većini mi Hrvati iz Bosne, i mislimo identično Hercegovcima, stoga tišu mišu :)
Ovo o Mesiću "dobročinitelju" hrvatske i Hrvata BiH, ne treba komentirati...za to bi glava letila svakom multietniĆaru i jugiću pa ne vidim zašto bi ti bio pošteđen.
U biti, i dalje mislim da si ili sam fra. Jeleč ili netko blizak njemu, samo si za zeru ovdje bar načelno ublažio stavove, ali zato ih svako malo diskretno pokušaš plasirati kada se udomaćiš.
Zato dobro promisli o postupcima sljedećih mjesec dana, dobro se odmori, pomoli, duhovno okrijepi i poškropi svetom vodom, i krećemo u nove radne pobjede kad se vratiš u popravljenom izdanju.
Pozz
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
|
PCM
|
Naslov: Re: Isključen s foruma bez objašnjenja,bez razloga Postano: 22 lis 2010, 21:00 |
|
|
Nadam se da će se ovog trolla banirati za stalno.
I to je želja jednog Bosanca da mu bude malo "slađe" ...
_________________ Muslimane ko je kleo, nije dangubio.
|
|
Vrh |
|
|
Aztec
|
Naslov: Re: Isključen s foruma bez objašnjenja,bez razloga Postano: 25 lis 2010, 02:34 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 15:32 Postovi: 11637 Lokacija: Varta drzava
|
Isto... ja sam za trajni...
_________________ Prvo i najbitnije!!! Kupuj Janu, i kupi je u Konzumu!!! Život je tvoje igralište Pretpostavka je majka svih zajeba Svi mi prdimo
|
|
Vrh |
|
|
zlatni_ljiljan
|
Naslov: Re: Isključen s foruma bez objašnjenja,bez razloga Postano: 02 stu 2010, 17:45 |
|
Pridružen/a: 24 svi 2010, 20:48 Postovi: 2935 Lokacija: predvorje dzeneta
|
Zasto je drug Dzigi iskljucen???Stvarno nije uredu,to je najzanimljiviji SRB na forumu i nije uredu da ga se suspendira,
Vratite nam Dzigu uzmite Totema!!!!!
_________________ Bismillahi rrahmani rrahim Kul huvallahu Ehad Allahu Samed Lem Jelid Ve Lem Juled Vel Lem Jekullehu Kufuven Ehad
|
|
Vrh |
|
|
totem
|
Naslov: Re: Isključen s foruma bez objašnjenja,bez razloga Postano: 02 stu 2010, 19:28 |
|
Pridružen/a: 14 sij 2010, 19:33 Postovi: 4134 Lokacija: Capica curica kaze Tetovo
|
zlatni_ljiljan je napisao/la: Zasto je drug Dzigi iskljucen???Stvarno nije uredu,to je najzanimljiviji SRB na forumu i nije uredu da ga se suspendira,
Vratite nam Dzigu uzmite Totema!!!!! I ja se slazem. Imas pivo i kremenadle od mene za ovo.
_________________ Gospodja ministarka, gdje li sam je vidio...Obozavam tu komediju, osobito kada je Seka Sabljic glumi.
|
|
Vrh |
|
|
bonfif
|
Naslov: Re: Isključen s foruma bez objašnjenja,bez razloga Postano: 05 stu 2010, 21:27 |
|
|
Možda je bolje dotičnome fratru dopusiti da piše ovdje, manja je šteta nego kada piše i daje izjave negdje drugdje
|
|
Vrh |
|
|
limenka
|
Naslov: Re: Isključen s foruma bez objašnjenja,bez razloga Postano: 07 stu 2010, 19:02 |
|
|
Dokle će maloumni Inkvizitor tjerati Srbeke s foruma? Hvala
|
|
Vrh |
|
|
MIR
|
Naslov: Re: Isključen s foruma bez objašnjenja,bez razloga Postano: 15 stu 2010, 22:36 |
|
|
limenka je napisao/la: Dokle će maloumni Inkvizitor tjerati Srbeke s foruma? Hvala Ne diraj Inkvija, on je za sve vas - nedokučiva vertikala!
_________________ MIR da, ali ne kao u Macelju, Ovčari i Hudim jamama! Komunisti nude bolju budućnost, neuspješni u sadašnjosti, a razlog je uvijek u prošlosti! Želiš stvoriti neprijatelja – spasi ga od genocida!
|
|
Vrh |
|
|
divlja svinja
|
Naslov: Re: Isključen s foruma bez objašnjenja,bez razloga Postano: 16 stu 2010, 23:47 |
|
Pridružen/a: 14 vel 2010, 21:40 Postovi: 1556 Lokacija: Zaljev svinja
|
Dajte poskidajte banove ljudima, forum je polumrtav. I koji je razlog da se neki dan obrisla tema na povijesti koju je otvorio Gasol? A ona druga, na kojoj su komentari bili ispod svake kritike se samo zaključala.
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Isključen s foruma bez objašnjenja,bez razloga Postano: 17 stu 2010, 11:04 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43752 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
Ne znam o čemu pričaš, meni je nikad bolje. Svi postovi imaju smisla, i draže mi je 200-300 takvih na dan nego 600-700 postova koji su u biti trolanje, svađe, psovke i sl, i situacija koja je normalne ljude nervirala jer bi se svaki dobar post banalizirao ili bio izgubljen u bezbroj stranica gluposti.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
|
divlja svinja
|
Naslov: Re: Isključen s foruma bez objašnjenja,bez razloga Postano: 17 stu 2010, 16:35 |
|
Pridružen/a: 14 vel 2010, 21:40 Postovi: 1556 Lokacija: Zaljev svinja
|
Pričam o onoj temi koju si obrisao o djeci u Banja Luci i kisiku, a bit foruma je komunikacija. Kada se ništa ne piše, odlaze i "normalni ljudi" s njega.
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Isključen s foruma bez objašnjenja,bez razloga Postano: 17 stu 2010, 16:40 |
|
|
Teme koje otvore klonovi se brišu bez pardona, inače koja je onda poenta bana? A sama tema je gadljivo propagandna, mit koji je iskorišten za galvanizaciju i motivaciju trupa za probijanje koridora kroz Posavinu.
|
|
Vrh |
|
|
dane-croatia
|
Naslov: Re: Isključen s foruma bez objašnjenja,bez razloga Postano: 19 stu 2010, 19:35 |
|
|
Politika ove pričaonice jest da sve što ide u korist hrvatsko-bošnjačkih odnosa to se ili miče i žestoko napada. Također, sve što ide previše za razdvajanje Hrvata i Srba (u BiH), to se najčešće miče, jerbo ipak nitko nije glup da preveć javno ide govorit o hrvatsko-srbskom bratstvu. Eto, moj predmet razprave je neobjašnjivo maknut, gdje se iz Galupove propitbe vidi kako je 56% Hrvata protiv razdvajanja Federacije. Naravno, moguće da propitba nije dobro rađena na pravom uzorku ljudi, ali do sad su bile mnoge propitbe dozvoljene, pak ne vidim zašto ne bi bila i ova.
_________________ RH-BiH-Sandžak-Sriem-Boka Kotorska-Trst KREPAT MA NE MOLAT http://hrvatska-bosna.eu5.org/znanost/zamjena_zarulje-prednje_kratko_svietlo-reno_clio_3.pdf
|
|
Vrh |
|
|
pjosip
|
Naslov: Re: Isključen s foruma bez objašnjenja,bez razloga Postano: 19 stu 2010, 21:16 |
|
|
dane-croatia je napisao/la: Politika ove pričaonice jest da sve što ide u korist hrvatsko-bošnjačkih odnosa to se ili miče i žestoko napada. Također, sve što ide previše za razdvajanje Hrvata i Srba (u BiH), to se najčešće miče, jerbo ipak nitko nije glup da preveć javno ide govorit o hrvatsko-srbskom bratstvu. Eto, moj predmet razprave je neobjašnjivo maknut, gdje se iz Galupove propitbe vidi kako je 56% Hrvata protiv razdvajanja Federacije. Naravno, moguće da propitba nije dobro rađena na pravom uzorku ljudi, ali do sad su bile mnoge propitbe dozvoljene, pak ne vidim zašto ne bi bila i ova. Postao si trol.
_________________ Srpska deca, srpski voz, srpski vratovi, srpski mostovi
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|