|
|
Stranica: 29/29.
|
[ 716 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Neosobni prijedlozi i mišljenja u vezi foruma Postano: 13 lis 2023, 09:07 |
|
Pridružen/a: 13 ožu 2019, 21:34 Postovi: 12584 Lokacija: Sjeverna Bosna
|
Previše tema o jevrejsko-muslimanskom sukobu i reakcijama. Postaje teško pratiti spamanje.
_________________ Prigovara nekome da nije izašao iz 90tih, a on sam i dalje neuspješno ratuje protiv Osmanlija.
|
|
Vrh |
|
 |
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Neosobni prijedlozi i mišljenja u vezi foruma Postano: 13 lis 2023, 09:17 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 08:25 Postovi: 43757 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
Već smo diskutirali na tu temu. Ideja da za određeno područje mora postojati samo jedna "All about" tema sa 1.000 stranica je razmišljanje osobe koja možda voli "red" i "kategorizaciju". Ali je pogubna i za dinamičnost.
Ekvivalent bi bile novine koje svaki dan mogu imati isti naslov "Milanović" ili "Plenković", a u kojem bi se nadovezali na vijest od jučer i samo priheftali današnji update.
Ne, dinamičnost foruma ovisi o različitim naslovima, a ne "OCD" pokušajima da se svakog novog čitatelja natjera da otvori stranicu broj 543, gdje će uletjeti u neku diskusiju koja se razvlači zadnjih desetak stranica, i neće ništa skontati.
Osim donekle autističnih forumaša, većina ljudi imaju vremena samo prelistati osnovno. I zato što više spin-off i friških naslova.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
 |
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Neosobni prijedlozi i mišljenja u vezi foruma Postano: 13 lis 2023, 09:28 |
|
|
Da, jesmo. Idem odmoriti dok rat prođe.
_________________ Prigovara nekome da nije izašao iz 90tih, a on sam i dalje neuspješno ratuje protiv Osmanlija.
|
|
Vrh |
|
 |
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Neosobni prijedlozi i mišljenja u vezi foruma Postano: 15 stu 2023, 17:54 |
|
|
Sramotno je nikakvo boostanje i zanimanje forumskih Hrvata za teme poput premlaćivanje staraca, trganja zastava i ostalih nama bitnih aktualnosti, spram zanimanja za broj leševa u Ukrajini i Izraelu. Osim dva-tri forumaša koji povremeno dižu zavičajne teme, ostalima bitnija neka demolirana i minirana selendra u Ukrajini i razrušena ulica u Gazi. Herceg-Bosno Quo Vadis?
|
|
Vrh |
|
 |
VBA2024
|
Naslov: Re: Neosobni prijedlozi i mišljenja u vezi foruma Postano: 16 stu 2023, 00:38 |
|
|
Niko Komadina je napisao/la: Sramotno je nikakvo boostanje i zanimanje forumskih Hrvata za teme poput premlaćivanje staraca, trganja zastava i ostalih nama bitnih aktualnosti, spram zanimanja za broj leševa u Ukrajini i Izraelu. Osim dva-tri forumaša koji povremeno dižu zavičajne teme, ostalima bitnija neka demolirana i minirana selendra u Ukrajini i razrušena ulica u Gazi. Herceg-Bosno Quo Vadis? Misliš ono kad čitav život otplaćuješ nekretninu, pa si je vratio banci zarad pristojne mirovine. Recycling. Get over it.
_________________ Iuste ambulans coram Deo pretium non habet Tko pronađe sarkazam nek si ga zadrži.
|
|
Vrh |
|
 |
Bobovac
|
Naslov: Re: Neosobni prijedlozi i mišljenja u vezi foruma Postano: 16 stu 2023, 09:03 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 10:09 Postovi: 26195 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
Niko Komadina je napisao/la: Sramotno je nikakvo boostanje i zanimanje forumskih Hrvata za teme poput premlaćivanje staraca, trganja zastava i ostalih nama bitnih aktualnosti, spram zanimanja za broj leševa u Ukrajini i Izraelu. Osim dva-tri forumaša koji povremeno dižu zavičajne teme, ostalima bitnija neka demolirana i minirana selendra u Ukrajini i razrušena ulica u Gazi. Herceg-Bosno Quo Vadis? Dakako da je logično da HB teme budu u fokusu. Ipak s obzirom da je većina forumaša izvan BiH i na svojoj koži ne osjeća tu vrstu problema to ni ne čudi. A i oni koji žive u jednom dijelu BiH ne osjećaju neku povezanost sa zbivanjima u drugim dijelovima te nakazne tvorevine.
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
 |
estoyAqui
|
Naslov: Re: Neosobni prijedlozi i mišljenja u vezi foruma Postano: 16 stu 2023, 09:26 |
|
|
Niko Komadina je napisao/la: Sramotno je nikakvo boostanje i zanimanje forumskih Hrvata za teme poput premlaćivanje staraca, trganja zastava i ostalih nama bitnih aktualnosti, spram zanimanja za broj leševa u Ukrajini i Izraelu. Osim dva-tri forumaša koji povremeno dižu zavičajne teme, ostalima bitnija neka demolirana i minirana selendra u Ukrajini i razrušena ulica u Gazi. Herceg-Bosno Quo Vadis? Grozno je uvidjeti kako ljudi samo žele validirati svoje osjećaje naspram drugih ili kako samo žele neku vrstu razonode Malo je onih ljudi koji žele radit na sebe i svojoj zajednici da bi je oplemenili na neki svoj način Uvijek će većina ljudi htjet razonodu, samo je malo onih koji će nešto napravit Nažalost manjina je uvijek ta koja se mora istaknut da bi nešto došlo do izražaja
|
|
Vrh |
|
 |
MiB
|
Naslov: Re: Neosobni prijedlozi i mišljenja u vezi foruma Postano: 28 tra 2024, 18:33 |
|
Pridružen/a: 14 ruj 2009, 16:26 Postovi: 17695 Lokacija: Drina je na granici!
|
3-4 Rafalne teme treba spojiti u jednu.
_________________ Onu istu našu košulju pripremi, Na tavan je stavi, za mene je spremi, Bit će ona opet i sinu po mjeri Kao što je bila mom djedu i meni.
|
|
Vrh |
|
 |
MiB
|
Naslov: Re: Neosobni prijedlozi i mišljenja u vezi foruma Postano: 25 svi 2024, 13:38 |
|
|
4-5 tema koje se bave bošnjačko-srpskom klaonicom u Srebrenici spojiti u jednu temu.
_________________ Onu istu našu košulju pripremi, Na tavan je stavi, za mene je spremi, Bit će ona opet i sinu po mjeri Kao što je bila mom djedu i meni.
|
|
Vrh |
|
 |
MiB
|
Naslov: Re: Neosobni prijedlozi i mišljenja u vezi foruma Postano: 09 lip 2024, 23:31 |
|
|
Čitam danas forum i uočim različita zanimanja Hrvata forumaša u odnosu na pripadnike nacionalnih manjina Bošnjaka i Srba.
- Hrvati razmišljaju dominantno o hrvatskim pitanjima, poput športa, izbora, vlastita politička previranja, izgradnja, gospodarstvo. Nakon sve češćeg spominjanja prelijevanja rata u Europu utihnuli su i putlerovi megafoni, skontali kako je vrag odnio šalu. - Nacionalne manjine još bauljaju po šumama, ratuju protiv ustaša, nato-a, turaka, ....
|
|
Vrh |
|
 |
Divlja svinja5
|
Naslov: Re: Neosobni prijedlozi i mišljenja u vezi foruma Postano: 10 lip 2024, 10:39 |
|
|
Samo nek i dalje bude tako. 
_________________ (*_*)
|
|
Vrh |
|
 |
MiB
|
Naslov: Re: Neosobni prijedlozi i mišljenja u vezi foruma Postano: 10 lip 2024, 14:21 |
|
|
U privatnim razgovorima sam upozoravao na backlinkanje. 
|
|
Vrh |
|
 |
Haram
|
Naslov: Re: Neosobni prijedlozi i mišljenja u vezi foruma Postano: 11 lip 2024, 14:29 |
|
|
Evo jutros sam haman pa citavo prijepodne visio na forumu. I moram reci, dosadilo vise.
A zasto?
PA ZATO STO STE BANOVALI POLA FORUMASA KOJE SAM CITAO I S KOJIMA JE DISKUSIJA ZNALA BITI ILI ZABAVNA ILI INTERESANTNA, INFORMATIVNA !
Znam da ovde nemam nikakva prava, i sav taj apartheid mi je jasan, ali de vratite makar dvojicu, trojicu..et onog Diviziju, mozda Agu - ako se izvine sa jebavanje majki ustaski i cega vec sve ne, i onog kulturnog finog sto ste nekidan poplavili.
_________________ GAYPRIDE - SLAVA UKRAINI - SUPPORT IZRAILJ
|
|
Vrh |
|
 |
MiB
|
Naslov: Re: Neosobni prijedlozi i mišljenja u vezi foruma Postano: 11 lip 2024, 15:11 |
|
|
Odmoriš ba. Ionako većina forumaša pakira kufere za EURO2024.
|
|
Vrh |
|
 |
MiB
|
Naslov: Re: Neosobni prijedlozi i mišljenja u vezi foruma Postano: 11 lip 2024, 17:04 |
|
|
Temu Twiterluk Emira Suljagića preimenovati u x-tremluk Vlade Gazdamira
(Emir Suljagič, prevedeno i formatirano na "bosanski")
|
|
Vrh |
|
 |
MiB
|
Naslov: Re: Neosobni prijedlozi i mišljenja u vezi foruma Postano: 07 ožu 2025, 19:05 |
|
|
Hiperprodukcija tema o RS i Dodiku. Radio bi bio neutralan, a za one koje zaima napravio podforum RS.
|
|
Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 4 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|