|
|
Stranica: 9/16.
|
[ 376 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Haram
|
Naslov: Re: Pritužbe na rad moderatora, vaša iskustva - Me Too tema Postano: 26 lis 2022, 15:54 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: Nikad ne bi pretpostavio da je Markan najgori, očekivao bih da sam to ja.  Ti si daleko najgori ali nisam glasao jer je i lider tu kao opcija a s njim imam nesredjenih racuna kamara. A nisam ni za njega glasao jer bih onda tebi nacinio nepravdu.
_________________ GAYPRIDE - SLAVA UKRAINI - SUPPORT IZRAILJ
|
|
Vrh |
|
 |
Haram
|
Naslov: Re: Pritužbe na rad moderatora, vaša iskustva - Me Too tema Postano: 26 lis 2022, 15:55 |
|
|
Citat:
Naša Kvačica
čet ruj 22, 2022 2:46 pm
Nema novih poruka Upozorenje od strane administratora(ice)/moderatora(ice) foruma
Naša Kvačica
pon ruj 19, 2022 6:57 pm
Nema novih poruka Upozorenje od strane administratora(ice)/moderatora(ice) foruma
Naša Kvačica
pet ruj 16, 2022 1:36 pm
Naša Kvačica
pon ruj 12, 2022 11:35 am
Nema novih poruka Re: molba
Naša Kvačica
pon kol 29, 2022 1:31 pm
Nema novih poruka Re: Upozorenje od strane administratora(ice)/moderatora(ice) foruma
Naša Kvačica
uto kol 23, 2022 9:53 am
Naša Kvačica
uto kol 23, 2022 9:37 am
Naša Kvačica
uto kol 23, 2022 9:36 am
mali copy and paste nabrzaka  Covjek samo mene moderise.
|
|
Vrh |
|
 |
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Pritužbe na rad moderatora, vaša iskustva - Me Too tema Postano: 26 lis 2022, 15:56 |
|
|
Haram je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: Nikad ne bi pretpostavio da je Markan najgori, očekivao bih da sam to ja.  Ti si daleko najgori ali nisam glasao jer je i lider tu kao opcija a s njim imam nesredjenih racuna kamara. A nisam ni za njega glasao jer bih onda tebi nacinio nepravdu. Uh kako je to kod tebe komplicirano. Ali ne brini glasao sam ja za sebe tako da si miran. 
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1309 of 2558 - 51.17%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
 |
Haram
|
Naslov: Re: Pritužbe na rad moderatora, vaša iskustva - Me Too tema Postano: 26 lis 2022, 15:57 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: Haram je napisao/la:
Ti si daleko najgori ali nisam glasao jer je i lider tu kao opcija a s njim imam nesredjenih racuna kamara. A nisam ni za njega glasao jer bih onda tebi nacinio nepravdu.
Uh kako je to kod tebe komplicirano. Ali ne brini glasao sam ja za sebe tako da si miran.  Moze i tako, sad si barem djelimicno uravnotezio kosmos.
|
|
Vrh |
|
 |
laganini
|
Naslov: Re: Pritužbe na rad moderatora, vaša iskustva - Me Too tema Postano: 26 lis 2022, 15:58 |
|
|
..najviše mrzim opurtinizam al ne mogubse odlucit za najgoreg..inace lako odredim stranu..neke malo slabije dozivljavam a ove koje znam nemam primjedbe..a dosta sam popio neopravdani banovina al budimo realni i oprošteno su neki..necu glasovat..
|
|
Vrh |
|
 |
bumbar92
|
Naslov: Re: Pritužbe na rad moderatora, vaša iskustva - Me Too tema Postano: 26 lis 2022, 16:03 |
|
|
lagani, ti si iritantan sa tim svojim jednorečeničnim poemama, ne ulazeći u sadržaj sa kojim se većinom i slažem, ali brate ako nisi naučio kroz nekoliko mjeseci foruma da udariš <enter> nakon jedne točke na kraju rečenice ne zaslužuješ da pišeš na ovom forumu.
Nije to ni neznanje, već očita provokacija, a onda nećemo tako Memo... Tvoje jednorečenične upadice uglavnom brišem, tako će biti i ubuduće, sorry, nisi boomer kakvim se predstavljaš, dakle glasuj sada.
|
|
Vrh |
|
 |
laganini
|
Naslov: Re: Pritužbe na rad moderatora, vaša iskustva - Me Too tema Postano: 26 lis 2022, 16:07 |
|
|
bumbar92 je napisao/la: lagani, ti si iritantan sa tim svojim jednorečeničnim poemama, ne ulazeći u sadržaj sa kojim se većinom i slažem, ali brate ako nisi naučio kroz nekoliko mjeseci foruma da udariš <enter> nakon jedne točke na kraju rečenice ne zaslužuješ da pišeš na ovom forumu.
Nije to ni neznanje, već očita provokacija, a onda nećemo tako Memo... Tvoje jednorečenične upadice uglavnom brišem, tako će biti i ubuduće, sorry, nisi boomer kakvim se predstavljaš, dakle glasuj sada. ..mislis kontra tebe nema sanse dobar si covik al to o stilu pisanja nebi ako ti je iritantno brisi ako ti smeta vječni ban..ne koze jednostavnije.. 
|
|
Vrh |
|
 |
bumbar92
|
Naslov: Re: Pritužbe na rad moderatora, vaša iskustva - Me Too tema Postano: 26 lis 2022, 16:11 |
|
|
jebga, estetika pisanja je bitna za forum, da smo TV ili radio moglo bio i proći, ali ovako spamaš forum svojim polurečeničnim izražajima, bez točke, zareza, upitnika, razmaka,... ma bjaži više zajebaji drugi forum. Dopizdilo više i lijepom i ružnom pričom.
|
|
Vrh |
|
 |
Bobovac
|
Naslov: Re: Pritužbe na rad moderatora, vaša iskustva - Me Too tema Postano: 26 lis 2022, 16:24 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 27349 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
bumbar92 je napisao/la: jebga, estetika pisanja je bitna za forum, da smo TV ili radio moglo bio i proći, ali ovako spamaš forum svojim polurečeničnim izražajima, bez točke, zareza, upitnika, razmaka,... ma bjaži više zajebaji drugi forum. Dopizdilo više i lijepom i ružnom pričom. Za takve ljude ja glasam.
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
 |
Graničar Jozo
|
Naslov: Re: Pritužbe na rad moderatora, vaša iskustva - Me Too tema Postano: 26 lis 2022, 16:31 |
|
Pridružen/a: 23 pro 2009, 15:42 Postovi: 8822 Lokacija: Na rubu egzistencije
|
Kad su ove ankete u pitanju, uvijek se iznenadim koliko nas ima tu na forumu.
_________________ Too proud to beg, too dumb to steal, It's probably me...
Ej viteže graničaru, na razmeđi dvaju svjetova...
|
|
Vrh |
|
 |
bumbar92
|
Naslov: Re: Pritužbe na rad moderatora, vaša iskustva - Me Too tema Postano: 26 lis 2022, 16:34 |
|
|
Bobovac je napisao/la: bumbar92 je napisao/la: jebga, estetika pisanja je bitna za forum, da smo TV ili radio moglo bio i proći, ali ovako spamaš forum svojim polurečeničnim izražajima, bez točke, zareza, upitnika, razmaka,... ma bjaži više zajebaji drugi forum. Dopizdilo više i lijepom i ružnom pričom. Za takve ljude ja glasam. dobro,... imam 1/4, tražim dalje stići ćete moja ruka 
|
|
Vrh |
|
 |
Mar-kan
|
Naslov: Re: Pritužbe na rad moderatora, vaša iskustva - Me Too tema Postano: 26 lis 2022, 17:05 |
|
|
Vrbosna HR je napisao/la: Glasao sam za Markana... Ljudi kao on nesmiju biti moderatori... 
|
|
Vrh |
|
 |
K..M
|
Naslov: Re: Pritužbe na rad moderatora, vaša iskustva - Me Too tema Postano: 26 lis 2022, 17:17 |
|
Pridružen/a: 13 stu 2021, 23:58 Postovi: 6503 Lokacija: Nizza, Naissus...
|
Dopunio bih da je ravnatelj jedino o meni na općilištu otvarao netke teme, obznanio moju identitetu, otkrio kor biznis i njene mehanizme,i stavio me pod ugrozbom.
Kako fizičkom,, reketarskom, medijskom, financijskom (imao sam par kontrola i...), žene su mi se upucavale u inbox sa nepristojnim ponudama i obnaženim slikama. Što je meni gnjusno, jer sam vjeran tko lav, kada sam sa 1 ženom, onda joj se u potpunosti predam.
_________________ Propast najdugovecnije imperije (1123 god), Istocno Rimskog carstva https://www.youtube.com/watch?v=yVa6GQVSaj0
|
|
Vrh |
|
 |
Vrbosna HR
|
Naslov: Re: Pritužbe na rad moderatora, vaša iskustva - Me Too tema Postano: 26 lis 2022, 17:49 |
|
|
Mar-kan je napisao/la: Vrbosna HR je napisao/la: Glasao sam za Markana... Ljudi kao on nesmiju biti moderatori...  Ne ljuti se brate....sve najbolje o tebi.... Predobar si za moderatora...
_________________ Ja sam rođen đe Ostalih nema Benjaminu mrzim odmalena
|
|
Vrh |
|
 |
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Pritužbe na rad moderatora, vaša iskustva - Me Too tema Postano: 26 lis 2022, 19:02 |
|
|
K..M je napisao/la: Dopunio bih da je ravnatelj jedino o meni na općilištu otvarao netke teme, obznanio moju identitetu, otkrio kor biznis i njene mehanizme,i stavio me pod ugrozbom.
Kako fizičkom,, reketarskom, medijskom, financijskom (imao sam par kontrola i...), žene su mi se upucavale u inbox sa nepristojnim ponudama i obnaženim slikama. Što je meni gnjusno, jer sam vjeran tko lav, kada sam sa 1 ženom, onda joj se u potpunosti predam. Ima li ko da pomogne Pinokiu?
|
|
Vrh |
|
 |
Mar-kan
|
Naslov: Re: Pritužbe na rad moderatora, vaša iskustva - Me Too tema Postano: 26 lis 2022, 19:16 |
|
|
Vrbosna HR je napisao/la: Mar-kan je napisao/la: Ne ljuti se brate....sve najbolje o tebi.... Predobar si za moderatora... Ma kakva ljutnja, pogotovo prema starim forumašima, u tom slučaju sam k'o Baja iz Magarećih godina prema onima koji su platili članarinu za izrugivanje 
|
|
Vrh |
|
 |
Haram
|
Naslov: Re: Pritužbe na rad moderatora, vaša iskustva - Me Too tema Postano: 17 stu 2022, 13:02 |
|
|
Moram priznati da jedan od moderatora posjeduje izrazit smisao za humor - mislim ozbiljno. Dobijao sam svakorazne banove sirom medjumrezja, izletio sa 3-4 foruma forever, bio banovan na mjesec, dva, sedmicu, pa i dozivotno, ali nikad do sad nisam dobio ban koji traje 30 minuta.  Kvacice sumLjam da si ti!
|
|
Vrh |
|
 |
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Pritužbe na rad moderatora, vaša iskustva - Me Too tema Postano: 17 stu 2022, 13:05 |
|
|
Pa ima li išta da ja nisam sumnjiv. Kriv po defaultu.
1309 of 2558 - 51.17%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
 |
Haram
|
Naslov: Re: Pritužbe na rad moderatora, vaša iskustva - Me Too tema Postano: 17 stu 2022, 13:19 |
|
|
Ko da si musliman jebote.
|
|
Vrh |
|
 |
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Pritužbe na rad moderatora, vaša iskustva - Me Too tema Postano: 17 stu 2022, 13:46 |
|
|
Strašno, pu pu pu, otresi.
1309 of 2558 - 51.17%
|
|
Vrh |
|
 |
Haram
|
Naslov: Re: Pritužbe na rad moderatora, vaša iskustva - Me Too tema Postano: 17 stu 2022, 13:59 |
|
|
Kvacice, je li smijem predloziti nesto inovativno za ovaj forum, nesto sto ce unaprijediti transparentnost i demokratiju uopsteno?
|
|
Vrh |
|
 |
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Pritužbe na rad moderatora, vaša iskustva - Me Too tema Postano: 17 stu 2022, 14:01 |
|
|
Smiješ naravno predložiti.
1309 of 2558 - 51.17%
|
|
Vrh |
|
 |
Haram
|
Naslov: Re: Pritužbe na rad moderatora, vaša iskustva - Me Too tema Postano: 17 stu 2022, 14:04 |
|
|
 ekstra sam ti nabacio
|
|
Vrh |
|
 |
Haram
|
Naslov: Re: Pritužbe na rad moderatora, vaša iskustva - Me Too tema Postano: 17 stu 2022, 14:07 |
|
|
Ozbiljno sad. To sam vidio na prvom forumu na kojem sam pisao EVER. Najveci politforum u BRD-u, Politikforum.de. Ne postoji vise. Hiljade clanova. Samo podforum "Balkanforum" je imao vise clanova od klix.foruma, o nama ovde da i ne govorim.
E sad, imali su temu na kojoj su moderatori objavljivali svoje sankcije, duzinu istih, kako i razlog. Cisto da se zna ko pije a ko placa.
Naravno, jest maaaalkice vise posla za vas, ali brate kad vec banujes nekog, to je sitnica otici na temu i to objaviti. Ovako sve djeluje kao iz sjene nekakve, kao da ovde djeluje istocnonjemacki STASI.
Profitirajte od iskustava nas, forumasa koji smo okusili evropske standarde i vrijednosti, budimo zajedno progresivniji i jaci! Uvedimo demokratiju.
Sta mislis?
|
|
Vrh |
|
 |
weasel
|
Naslov: Re: Pritužbe na rad moderatora, vaša iskustva - Me Too tema Postano: 17 stu 2022, 14:48 |
|
|
Haram je napisao/la: Ozbiljno sad. To sam vidio na prvom forumu na kojem sam pisao EVER. Najveci politforum u BRD-u, Politikforum.de. Ne postoji vise. Hiljade clanova. Samo podforum "Balkanforum" je imao vise clanova od klix.foruma, o nama ovde da i ne govorim.
E sad, imali su temu na kojoj su moderatori objavljivali svoje sankcije, duzinu istih, kako i razlog. Cisto da se zna ko pije a ko placa.
Naravno, jest maaaalkice vise posla za vas, ali brate kad vec banujes nekog, to je sitnica otici na temu i to objaviti. Ovako sve djeluje kao iz sjene nekakve, kao da ovde djeluje istocnonjemacki STASI.
Profitirajte od iskustava nas, forumasa koji smo okusili evropske standarde i vrijednosti, budimo zajedno progresivniji i jaci! Uvedimo demokratiju.
Sta mislis? Hercegbosanska UDBA te tuži, pa ti sudi 
_________________ 🟥⬜🟥⬜🟥 ⬜🟥⬜🟥⬜ 🟥⬜🟥⬜🟥 ⬜🟥⬜🟥⬜ ⠀⠀⬜🟥⬜
|
|
Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|