|
|
Stranica: 14/16.
|
[ 387 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Pritužbe na rad moderatora, vaša iskustva - Me Too tema Postano: 22 svi 2023, 13:56 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: Nitko ti ne čita tako dugačke postove. ... sto tebe cini ispravnim u ovom slucaju, je l' tako?  Ne kažem, naprotiv. Svi mi griješimo, moguće da nisam bio u pravu. To je prošlost, okrenimo se budućnosti. 
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
662 of 2558 - 25.88%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
 |
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Pritužbe na rad moderatora, vaša iskustva - Me Too tema Postano: 22 svi 2023, 14:05 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: aleksije radicevic je napisao/la: ... sto tebe cini ispravnim u ovom slucaju, je l' tako?  Ne kažem, naprotiv. Svi mi griješimo, moguće da nisam bio u pravu. To je prošlost, okrenimo se budućnosti.  Ok. Ali sam jos jedna sitnica. Pozvao sam te da podneses ostavku. Kakva su tvoja razmisljanja na tu temu? 
_________________ Bože spasi, Bože hrani, Srpskog Kralja, srpski rod!
|
|
Vrh |
|
 |
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Pritužbe na rad moderatora, vaša iskustva - Me Too tema Postano: 22 svi 2023, 14:28 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: Ne kažem, naprotiv. Svi mi griješimo, moguće da nisam bio u pravu. To je prošlost, okrenimo se budućnosti.  Ok. Ali sam jos jedna sitnica. Pozvao sam te da podneses ostavku. Kakva su tvoja razmisljanja na tu temu?  Nemam razmišljanja na tu temu. 
662 of 2558 - 25.88%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
 |
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Pritužbe na rad moderatora, vaša iskustva - Me Too tema Postano: 29 svi 2023, 23:07 |
|
|
Moj upis na osnovu kojeg sam dobio Kvakino upozorenje! aleksije radicevic je napisao/la: mrag je napisao/la: Jedan Hrvat napiše i ti to projiciraš na cijeli narod. Idi bre pa se leči. Tako je. Ali to je Novokretenko trebalo da kaze, a ne ti. Ali ne, umesto toga, on je pristupio ovako: nema veze sto Hrvati pisu gadosti o Srbima, oni su i dalje prijatelji, pa krene da spinuje i laze.  Nesto pre mog napisan upis, koji je ostao bez upozorenja. novovrijeme je napisao/la: Aleksa Bosanac je budala. Jebo njega.
Elem, Srbi na Kosovu još jednom pokazali da su sveti ljudi. Uz Srbe iz Sarajeva najbolji dio našeg naroda. Naklon do poda. Ako sam upozorenje dobio zato sto sam NV nazvao "Novokretenkom", valjda bi trebalo da i on da dobije isto upozorenje za slicno osobno vredjanje. Ako sam dobio upozorenje zbog generalizacije Hrvata tvrdnjom da pisu gadosti o Srbima - zar nije bilo gorih generalizacija o Srbima, Bosnjacima... koja su prosla bez ikakvog upozorenja? Ako sam dobio upozorenje zbog pisanja o necemu sto nije tema, pa valjda to upozorenje trebaloda dobije i onaj koji mi se obratio na neadekvatnu temu izazivajuci moj odgovor?! Kad bi dakle Kvaka bio iole profesionalan moderator barem bi naveo razlog zasto me upozorava da ne moram u pasulj da gledam. Ako sam upozoren iz bilo kojeg od tri navedena razloga, onda je rec o ociglednoj pristrasnosti.
|
|
Vrh |
|
 |
novovrijeme
|
Naslov: Re: Pritužbe na rad moderatora, vaša iskustva - Me Too tema Postano: 29 svi 2023, 23:57 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: Moj upis na osnovu kojeg sam dobio Kvakino upozorenje! aleksije radicevic je napisao/la: Tako je. Ali to je Novokretenko trebalo da kaze, a ne ti. Ali ne, umesto toga, on je pristupio ovako: nema veze sto Hrvati pisu gadosti o Srbima, oni su i dalje prijatelji, pa krene da spinuje i laze.  Nesto pre mog napisan upis, koji je ostao bez upozorenja. novovrijeme je napisao/la: Aleksa Bosanac je budala. Jebo njega.
Elem, Srbi na Kosovu još jednom pokazali da su sveti ljudi. Uz Srbe iz Sarajeva najbolji dio našeg naroda. Naklon do poda. Ako sam upozorenje dobio zato sto sam NV nazvao "Novokretenkom", valjda bi trebalo da i on da dobije isto upozorenje za slicno osobno vredjanje. Ako sam dobio upozorenje zbog generalizacije Hrvata tvrdnjom da pisu gadosti o Srbima - zar nije bilo gorih generalizacija o Srbima, Bosnjacima... koja su prosla bez ikakvog upozorenja? Ako sam dobio upozorenje zbog pisanja o necemu sto nije tema, pa valjda to upozorenje trebaloda dobije i onaj koji mi se obratio na neadekvatnu temu izazivajuci moj odgovor?! Kad bi dakle Kvaka bio iole profesionalan moderator barem bi naveo razlog zasto me upozorava da ne moram u pasulj da gledam. Ako sam upozoren iz bilo kojeg od tri navedena razloga, onda je rec o ociglednoj pristrasnosti. Pa nije to vrijeđanje nego činjenica. Mora neko budali reći da je budala, u protivnom ispašta istina.
_________________ Srbi su mali narod sa karakterom super sile.
|
|
Vrh |
|
 |
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Pritužbe na rad moderatora, vaša iskustva - Me Too tema Postano: 30 svi 2023, 04:12 |
|
|
Razlog je, ponašanje kao neka tetka.
Tračaš bezveze o nekakvim glupostima na temi o Kosovu, dok Srbi tamo imaju velike probleme.
662 of 2558 - 25.88%
|
|
Vrh |
|
 |
Haram
|
Naslov: Re: Pritužbe na rad moderatora, vaša iskustva - Me Too tema Postano: 06 lip 2023, 10:22 |
|
|
E nek si vala njemu...  ...dohako pa sta god. Halalio bi ti i jos jednu heftu radi ovog. Ali opet, zasto ne smijem citirati Dejana Savicevica u signaturi?
_________________ Nacionalizam je kad se shupci jedne nacije raduju sto u toj naciji ima i pozamasnih kurchina.
|
|
Vrh |
|
 |
laganini
|
Naslov: Re: Pritužbe na rad moderatora, vaša iskustva - Me Too tema Postano: 06 lip 2023, 11:44 |
|
|
…zato sto nema skrbavi purgera to se odnosi na nas kamenjare… 
|
|
Vrh |
|
 |
BBC
|
Naslov: Re: Pritužbe na rad moderatora, vaša iskustva - Me Too tema Postano: 07 lip 2023, 16:36 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 11:48 Postovi: 109215 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Jel to Mar-kan izritiran zbog Ukrajine ? Na bezazlene pošalice se oštro reagira. To se mora pokloniti KIjevu inače ste škrti pedwri.post2072822.html#p2072822Nisam ni znao da imate filter za to, niti se sjećam da sam krivo tipkao. No eto, "W" i "E" su jedno do drugog na tipkovnici pa moguće. Kako dokazati da neka maliciozna osoba nije promjenila slovo ? Ovo je upozorenje vezano uz ........... (zaobilazenje filtera))
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
 |
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Pritužbe na rad moderatora, vaša iskustva - Me Too tema Postano: 07 lip 2023, 16:39 |
|
Pridružen/a: 13 ožu 2019, 21:34 Postovi: 13882 Lokacija: Sjeverna Bosna
|
Kao iskusani zgubidan trebao bi znati čemu služi filter na forumu.
_________________ Prigovara nekome da nije izašao iz 90tih, a on sam i dalje neuspješno ratuje protiv Osmanlija.
|
|
Vrh |
|
 |
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Pritužbe na rad moderatora, vaša iskustva - Me Too tema Postano: 08 lip 2023, 11:59 |
|
|
Doktore Maze, je li istina da si ti doveo do opasnog deficita Srba na forumu? Manjak tih strastvenih, druzeljubivih, energicnih i komunikativnih ljudi pocinje da se oseca kroz smanjenje kvantiteta i kvaliteta forumskih aktivnosti. Mislim da bi to trebalo da popravis.
I sta Kvaksonu znaci sto istica "ponasanja kao tetskica" kao nesto kaznjivo? Gde pise da je to kaznjivo? Na stranu sto je bez ikakvog utemeljenja takvo ponasanje pripisao meni.
|
|
Vrh |
|
 |
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Pritužbe na rad moderatora, vaša iskustva - Me Too tema Postano: 08 lip 2023, 12:00 |
|
|
Srbe niko ne dira, četnike gazim.
Botovi iz "Патриотска лига 100% ћирилица" ispod mog radare ne mogu proći.
_________________ Prigovara nekome da nije izašao iz 90tih, a on sam i dalje neuspješno ratuje protiv Osmanlija.
|
|
Vrh |
|
 |
HHerceg
|
Naslov: Re: Pritužbe na rad moderatora, vaša iskustva - Me Too tema Postano: 08 lip 2023, 12:32 |
|
Pridružen/a: 30 tra 2020, 17:35 Postovi: 10192 Lokacija: na političkim pozicijama doktora Franje Tuđmana
|
Mag se opet igra moderatora. Mislim da je došlo vrijeme da moderacija nešto napravi po pitanju tema rata u Ukrajini. Ili nas podijelite u dva tabora ili zatvorite sve teme. post2073198.html#p2073198
_________________ To learn who rules over you, simply find out who you is not allowed to be your avatar.
daramo: ja bi bez problema mahao zastavom Izraela
|
|
Vrh |
|
 |
Rutinerr
|
Naslov: Re: Pritužbe na rad moderatora, vaša iskustva - Me Too tema Postano: 08 lip 2023, 12:34 |
|
|
DrMag je napisao/la: Srbe niko ne dira, četnike gazim.
Botovi iz "Патриотска лига 100% ћирилица" ispod mog radare ne mogu proći. Ostaćemo onda bez forumaša iz reda srpskog naroda 
|
|
Vrh |
|
 |
Jefferson Davis
|
Naslov: Re: Pritužbe na rad moderatora, vaša iskustva - Me Too tema Postano: 08 lip 2023, 12:35 |
|
|
HHerceg je napisao/la: Mag se opet igra moderatora. Mislim da je došlo vrijeme da moderacija nešto napravi po pitanju tema rata u Ukrajini. Ili nas podijelite u dva tabora ili zatvorite sve teme. post2073198.html#p2073198Sve što nije radikalno NATO-ovski lik ukloni. Gotovo da je uklonio sve moje postove od danas, a svi su bili informativnog karaktera. Paćenik. 
|
|
Vrh |
|
 |
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Pritužbe na rad moderatora, vaša iskustva - Me Too tema Postano: 08 lip 2023, 12:37 |
|
|
|
Vrh |
|
 |
Rutinerr
|
Naslov: Re: Pritužbe na rad moderatora, vaša iskustva - Me Too tema Postano: 08 lip 2023, 12:38 |
|
|
DrMag je pravi dr za rusočetnike, propisuje prave doze pencilina i pelcuje ih protiv bjesnila. Pozdravljam!
|
|
Vrh |
|
 |
BBC
|
Naslov: Re: Pritužbe na rad moderatora, vaša iskustva - Me Too tema Postano: 08 lip 2023, 12:42 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 11:48 Postovi: 109215 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Jefferson Davis je napisao/la: HHerceg je napisao/la: Mag se opet igra moderatora. Mislim da je došlo vrijeme da moderacija nešto napravi po pitanju tema rata u Ukrajini. Ili nas podijelite u dva tabora ili zatvorite sve teme. post2073198.html#p2073198Sve što nije radikalno NATO-ovski lik ukloni. Gotovo da je uklonio sve moje postove od danas, a svi su bili informativnog karaktera. Paćenik.  Tim je svaki uspjeh ruske armije melem za moje srce. Dapače, i torta lijepog ukusa.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
 |
DzonBG
|
Naslov: Re: Pritužbe na rad moderatora, vaša iskustva - Me Too tema Postano: 08 lip 2023, 12:43 |
|
|
Pitanje za Ministra, odgovor ovog nadri Dr me ne zanima uopste...
Zasto drzite ovog ukro staljinistu kao moderatora... na sta to lici, lik brise postove kako mu je volja, i vredja i podsmeva se neistomisljenicima... a masa komentara su mu klasicna trolcina.
Kapiram da nemate dovoljno ljudi za to, ali ovaj... ako je ideja da se negde ujednaci prisustvo prorusa i proukra... ovo je najgori izbor, oterace pola ljudi sa foruma jbt.
_________________ Pokaj se Grobi!!!
|
|
Vrh |
|
 |
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Pritužbe na rad moderatora, vaša iskustva - Me Too tema Postano: 08 lip 2023, 12:48 |
|
|
Da brišem postove kako me volja na forumu ti uopće ne bi pisao. Dakle pročitati prvi post teme koju je pokrenuo bobovac i sjetite se šta ste pisali u zadnja dva sata, kombajni, trolanje ... Izbrisano je trolanje i tzv "prokurajinaca". Ako ti se ne sviđa u svakom trenutku se možeš prebaciti na twitter i moderirati kako ti volja.
|
|
Vrh |
|
 |
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Pritužbe na rad moderatora, vaša iskustva - Me Too tema Postano: 08 lip 2023, 13:10 |
|
|
Rutinerr je napisao/la: DrMag je napisao/la: Srbe niko ne dira, četnike gazim.
Botovi iz "Патриотска лига 100% ћирилица" ispod mog radare ne mogu proći. Ostaćemo onda bez forumaša iz reda srpskog naroda  Vidiš odmah se javljaju, čak i hrvatočetnici 
|
|
Vrh |
|
 |
HHerceg
|
Naslov: Re: Pritužbe na rad moderatora, vaša iskustva - Me Too tema Postano: 08 lip 2023, 13:12 |
|
Pridružen/a: 30 tra 2020, 17:35 Postovi: 10192 Lokacija: na političkim pozicijama doktora Franje Tuđmana
|
Mi smo partizani.
_________________ To learn who rules over you, simply find out who you is not allowed to be your avatar.
|
|
Vrh |
|
 |
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Pritužbe na rad moderatora, vaša iskustva - Me Too tema Postano: 08 lip 2023, 13:15 |
|
|
Haha, nemaš inspiracije za vlastiti avatar ?
|
|
Vrh |
|
 |
HHerceg
|
Naslov: Re: Pritužbe na rad moderatora, vaša iskustva - Me Too tema Postano: 08 lip 2023, 13:43 |
|
|
DrMag je napisao/la: Da brišem postove kako me volja na forumu ti uopće ne bi pisao. Dakle pročitati prvi post teme koju je pokrenuo bobovac i sjetite se šta ste pisali u zadnja dva sata, kombajni, trolanje ... Izbrisano je trolanje i tzv "prokurajinaca". Ako ti se ne sviđa u svakom trenutku se možeš prebaciti na twitter i moderirati kako ti volja. Zato je jugoslavenski VBRu projektiran 1960ih prijelmona vijest. 
|
|
Vrh |
|
 |
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Pritužbe na rad moderatora, vaša iskustva - Me Too tema Postano: 08 lip 2023, 14:00 |
|
|
Hajde baci još jedno trolanje pa da donesem konačnu odluku 
|
|
Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|