Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 61191 Lokacija: DAZP HQ
Ministry of Sound je napisao/la:
dudu je napisao/la:
s obzirom da nismo baš poveliko društvo i uglavnom provodimo vrijeme na politici, a dosta nas se znamo i u RL, nekako nam je neugodno pisati na tu temu. govorim u ime tihe većine, mene se to ne tiče, ja odavno zagovaram LJES podforum.
A ne znam, bilo je prijedloga, ali i bez potpore...nekako pomalo ruši "dostojanstvo" Herceg-Bosne, a na forum dolaze i maloljetne osobe.
ma naravno, ali zato je pravi LJES na pp-u.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
Pridružen/a: 03 svi 2009, 15:32 Postovi: 11637 Lokacija: Varta drzava
dudu je napisao/la:
s obzirom da nismo baš poveliko društvo i uglavnom provodimo vrijeme na politici, a dosta nas se znamo i u RL, nekako nam je neugodno pisati na tu temu. govorim u ime tihe većine, mene se to ne tiče, ja odavno zagovaram LJES podforum.
A ne znam, bilo je prijedloga, ali i bez potpore...nekako pomalo ruši "dostojanstvo" Herceg-Bosne, a na forum dolaze i maloljetne osobe.
Nes ti dostojanstva.
_________________ Prvo i najbitnije!!! Kupuj Janu, i kupi je u Konzumu!!! Život je tvoje igralište Pretpostavka je majka svih zajeba Svi mi prdimo
Aztec je napisao/la:
Curica je napisao/la:
Naivko
Aaaa, lakse mi je.
najbolje je kad dobiješ taj opis, onda možeš letit ispod radara, imaš prostora za manevar koliko hoćeš. poslije će se hvatat za glavu i pitat tko je tu bio naivan zapravo. jedna od mojih dražiš kamuflaža.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 26528 Lokacija: Heartbreak Hotel
dudu je napisao/la:
A evo Curica upravo pita može li se podići broj dozvoljenih poruka u PP-u sa "samo" 100. Kaže već zatrpano, sram vas bilo napaljenici jedni.
ko je poslao još tu jednu poruku?
Zašto li se svi pale na kamiondžije ne znam (doduše i Elvis je bio vozač kamiona).
A što se tiče broja poruka to je moguće riješiti tako da se naprave mape i u njih prebace poruke iz pretinca. Znači kada broj poruka dođe do 100 napravite mapu date joj ime Curica i prebacite u nju sve pp koje ste imali sa njom, kako dolazne tako i odlazne. Kasnije kada se usavršite imeti ćete veči broj mapa poredanih po abecedi - Dragica88,Emt, Irma,Red Sonja, Šeherzada, Wind ( samo primjera radi) ;) Kasnije kada još budete napredovali imati ćete i Dragica88-1, Dragica88-2, Dragica88-3 itd (izvini Dragice ja te samo uzimam kao primjer).
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
Bobovac je napisao/la:
dudu je napisao/la:
ko je poslao još tu jednu poruku?
Zašto li se svi pale na kamiondžije ne znam (doduše i Elvis je bio vozač kamiona).
A što se tiče broja poruka to je moguće riješiti tako da se naprave mape i u njih prebace poruke iz pretinca. Znači kada broj poruka dođe do 100 napravite mapu date joj ime Curica i prebacite u nju sve pp koje ste imali sa njom, kako dolazne tako i odlazne. Kasnije kada se usavršite imeti ćete veči broj mapa poredanih po abecedi - Dragica88,Emt, Irma,Red Sonja, Šeherzada, Wind ( samo primjera radi) ;) Kasnije kada još budete napredovali imati ćete i Dragica88-1, Dragica88-2, Dragica88-3 itd (izvini Dragice ja te samo uzimam kao primjer).
kolko imaš foldera s emt, a kolko sa šeherzadom? priznaj!
Pridružen/a: 30 stu 2010, 11:05 Postovi: 1654 Lokacija: Herceg-Bosna
Curica je napisao/la:
Ja se nikom nisam nabacivala, nego sam lijepo pitala. Ne znači da bih samo trubila o sexu, nego mi neobično da nema tog podforuma, jer se valjda i domoljubi ponekad seksaju.
Samo u svrhu pravljenja malih domoljuba po mrklom mraku i ispod jorgana. Nema se tu šta pričat
_________________ Sveti Ante platit ću ti misu, samo reci koji naši nisu !
iako, čisto sumnjam da je brojka točna, zapravo nas želi podijelit. čim se ja nisam javio, tko bi se drugi usudio preko reda?
Ali si potrčao da se ovdje prvi javiš kako bi dao do znanja da tvoja poruka nije među ovih 18. Samo....nisi računao da ću skužiti da imaš još jedan profil (s kojeg si mi pisao).
Curica je napisao/la:
dudu je napisao/la:
ah meraka da ih sad nabroji.
iako, čisto sumnjam da je brojka točna, zapravo nas želi podijelit. čim se ja nisam javio, tko bi se drugi usudio preko reda?
Ali si potrčao da se ovdje prvi javiš kako bi dao do znanja da tvoja poruka nije među ovih 18. Samo....nisi računao da ću skužiti da imaš još jedan profil (s kojeg si mi pisao).
Hajde nećemo više offirati. Ovo je ozbiljna tema.
lažno me optužiš, pa sad ko fol nećemo više o tome. najprije nemam drugi nick osim ovog, druga stvar, da sam ti se ja javio...pitaj emt.
Ša je ovo? Koje mape, pp, Dragica88, pretinci, poruke, odlazne dolazne
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.