|
|
Stranica: 99/381.
|
[ 9501 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
puntar2.0
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 22 ruj 2013, 00:22 |
|
|
|
Moze li se uvesti stalking kao kategoriju za kaznjavanje? Ljudi, dosadno je kad ti neka budala iz Beca nonstop trkelja isti shit, znate.
_________________ Oj Hrvati, svi na desno krilo....
|
|
| Vrh |
|
 |
|
volvoks
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 22 ruj 2013, 08:46 |
|
|
puntar2.0 je napisao/la: Moze li se uvesti stalking kao kategoriju za kaznjavanje? Ljudi, dosadno je kad ti neka budala iz Beca nonstop trkelja isti shit, znate. Ma dobio je ban jednom zbog toga, ali sad im BBC očito paše 
_________________ Summum ius, summa iniuria.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
bezimeni12
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 22 ruj 2013, 11:14 |
|
|
puntar2.0 je napisao/la: Moze li se uvesti stalking kao kategoriju za kaznjavanje? Ljudi, dosadno je kad ti neka budala iz Beca nonstop trkelja isti shit, znate. Koja je razlika izmedju njega i njegovih kriticara?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Jagnjeca brigada
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 27 ruj 2013, 00:20 |
|
|
|
Jel' prolaze ustaška obeležja na ovom forumu?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 27 ruj 2013, 00:42 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 08:25 Postovi: 43692 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
|
Hrvoje Hrvatinić je već prije baniran zbog ukupnog nastupa (obilježja i cvjećarenja). Ako ih ne ukloni pri povratku za mjesec dan, ima trajni ban. Isto vrijedi za sve. Meni to na forumu ne treba, i samo pogoduje onima koji su sve, samo ne prijateljski raspoloženi.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Jagnjeca brigada
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 27 ruj 2013, 00:44 |
|
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Metemma
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 27 ruj 2013, 08:59 |
|
|
Jagnjeca brigada je napisao/la: Jel' prolaze ustaška obeležja na ovom forumu? Misliš da je Doc počeo da preteruje? 
_________________ + Gledaj orle od miline, Gračanicu kraj Prištine... +
|
|
| Vrh |
|
 |
|
doc
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 27 ruj 2013, 10:25 |
|
|
Samo primjedbe na ovoj temi, nema chatanja! Evo šta ti je Srbek, dobri smo si, a onda bi mi zabio nož u leđa. Sused. Inače podrška kuk bratu i srodnoj duši. Ne bi trebali biti toliko rigidni u provođenju pravila. To su više smjerice. Ako je netko zaslužio da malo ustašuje po forumu to je svakako Vojvoda. A i sigurno je u edukativne svrhe.
_________________ Do godine u Herceg Bosni.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Metemma
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 27 ruj 2013, 10:35 |
|
|
doc je napisao/la: Samo primjedbe na ovoj temi, nema chatanja! Jasno. Imam primjedbu na Jagnjetovu primjedbu, Doc nije pretjerao! On je mislio fašista u najpozitivnijem smislu! Citat: Evo šta ti je Srbek, dobri smo si, a onda bi mi zabio nož u leđa. Sused. Jagnje, u pravu je čovjek, stvarno nije u redu. Citat: Inače podrška kuk bratu i srodnoj duši. Ne bi trebali biti toliko rigidni u provođenju pravila. To su više smjerice. Ako je netko zaslužio da malo ustašuje po forumu to je svakako Vojvoda. A i sigurno je u edukativne svrhe. Ovo dalje ne razumijem... izgleda mi da je mrtva straža.... ooooooooooo....
|
|
| Vrh |
|
 |
|
doc
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 27 ruj 2013, 10:42 |
|
|
O sused, sused. Neću se spuštati na tu razinu. Povlačim se sa teme da Markanu ne dižemo tlak. Mir i dobro.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Metemma
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 27 ruj 2013, 12:27 |
|
|
|
Ne mere se više opstat na forumu od sajber ašikovanja i tjaskanja...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ksenija
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 27 ruj 2013, 14:36 |
|
|
Metemma je napisao/la: Ne mere se više opstat na forumu od sajber ašikovanja i tjaskanja... Teško je ukrotiti ljudsku prirodu. Navikni se ili se pridruži. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Metemma
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 05 lis 2013, 23:25 |
|
|
|
Opet ste pustili da se gamad razmili po forumu.
Bosanske teme vam uglavnom analiziraju i obdađuju Šeherzada i Bošnjo. Ako hoćete da forum pretvorite u brod ludaka, na odličnom ste putu. S takvima niko normalan neće pričati, pa pogledajte na šta će vam sve teme o Bosni ličiti. Way to go.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Lebowski
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 06 lis 2013, 06:40 |
|
|
|
Dajte, pratite malo ovog Metnemmu, čovjek se nekulturno izražava i obraća drugima. Ko im je kriv što se njih 10 iznervira zbog jedne djevojke, ne moramo mi čitati nečije bezobrazluke po temama.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
storaB
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 06 lis 2013, 08:52 |
|
Pridružen/a: 16 sij 2013, 13:46 Postovi: 8201 Lokacija: Republic of Srpska
|
Metemma je napisao/la: Opet ste pustili da se gamad razmili po forumu.
Bosanske teme vam uglavnom analiziraju i obdađuju Šeherzada i Bošnjo. Ako hoćete da forum pretvorite u brod ludaka, na odličnom ste putu. S takvima niko normalan neće pričati, pa pogledajte na šta će vam sve teme o Bosni ličiti. Way to go. Iako ne volim prepucavanja i tužakanja na ovoj temi, na dobromsu putu da im dvoje pomenutih otjera dobar dio forumaša... Ne zbog svoje jake argumentacije ili neke pameti, već zbog budalaštine, trolanja i kompleksa... Priznajem dobrano razmišljam prestati pisat, jer sa te dvije osobe ljudski ne možeš, a nije red lično vrijeđati.... Osjetili su to i neki Hrvati forumaši na ovom forumu zadnjih dana. Ne smeta meni da neko nešto negira, ali stalni trol,spam i post da bi se postalo, stvarno nema smisla.
_________________ [img]https://oi39.tinypic.com/f21vf4.jpg[/img]
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Metemma
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 06 lis 2013, 09:36 |
|
|
Lebowski je napisao/la: Dajte, pratite malo ovog Metnemmu, čovjek se nekulturno izražava i obraća drugima. Ko im je kriv što se njih 10 iznervira zbog jedne djevojke, ne moramo mi čitati nečije bezobrazluke po temama. Vidi jebača što se usqrčio. Kako ide hebačina, boli li guza? 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Lebowski
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 06 lis 2013, 10:15 |
|
|
|
Metemma, stvarno pretjeruješ sa vrijeđanjima drugih, zapitaj se malo.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Metemma
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 06 lis 2013, 10:22 |
|
|
|
To je vid protesta prema uređivačkoj politici foruma koja dozvoljava spodobe tipa Bošnje, Šeherzade i sličnih divljaka.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
doc
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 06 lis 2013, 10:33 |
|
|
Metemma je napisao/la: Opet ste pustili da se gamad razmili po forumu.
Bosanske teme vam uglavnom analiziraju i obdađuju Šeherzada i Bošnjo. Ako hoćete da forum pretvorite u brod ludaka, na odličnom ste putu. S takvima niko normalan neće pričati, pa pogledajte na šta će vam sve teme o Bosni ličiti. Way to go. x2
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 06 lis 2013, 11:38 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 18:58 Postovi: 39461 Lokacija: Gl. grad regije
|
Lebowski je napisao/la: Dajte, pratite malo ovog Metnemmu, čovjek se nekulturno izražava i obraća drugima. Ko im je kriv što se njih 10 iznervira zbog jedne djevojke, ne moramo mi čitati nečije bezobrazluke po temama. Met nam je valjda "najdraži" bh. Srbin tu, a ti "najdraži" Bošnjak, i obojica ste zapravo ono što bi trebalo spajat ove prostore, povezivat. Po meni bi vi jedan drugome trebali držat stranu. Boro i Ramiz.  
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
volvoks
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 07 lis 2013, 09:44 |
|
|
|
Iz kojeg je razloga obrosana cijela tema o naoružavanju VS osim samo par retardiranih Bošnjinih postova??
_________________ Summum ius, summa iniuria.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Sayuri
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 07 lis 2013, 23:41 |
|
Pridružen/a: 09 sij 2012, 02:15 Postovi: 5112 Lokacija: Mali noćni razgovori
|
Pozdrav. Jedno lagano pitanje. Namjeravate li ikad išta poduzeti u vezi Vrbosna jer ovo njegovo provociranje nema kraja, a sad mi je počeo slati i privatne poruke, što nisam htjela odmah prijavljivati, sve u nadi da će se okaniti. 
_________________ Pomozite mi da vas ne ubijem!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Vrbosna HR
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 07 lis 2013, 23:44 |
|
|
|
pa jesam li ti šta ružno napisao
_________________ Ja sam rođen đe Ostalih nema Benjaminu mrzim odmalena
|
|
| Vrh |
|
 |
|
doc
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 08 lis 2013, 18:46 |
|
|
|
Možda bi bilo humano od strane moderacije da uskrati Joletu Enteru, kad je već pobjegao nadzoru, pristup forumu, za njegovo dobro?
Nije mi do mene, niti ga čitam, niti ga ozbiljno shvaćam ali koliko preletim vidim taj kočijaški riječnik i uvrede.
Čovjeku treba pomoć, ali zar mi moramo trpit to ponašanje?
Kome to treba.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ksenija
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 09 lis 2013, 14:02 |
|
|
|
Molim uvaženu administraciju da me uputi na temu gde mogu uskliknuti Junuzu zbog nadasve nadahnutog posta.
Joe psuje ali nije jedini, doc.
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|