HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH

Sada je: 11 srp 2026, 02:25.

Vremenska zona: UTC + 01:00

Započni novu temu Odgovori  [ 9501 post(ov)a ] 
Stranica Prethodna  1 ... 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114 ... 381  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Protestna nota moderaciji
PostPostano: 28 lis 2014, 16:57 

Vrijeđanje i to na ličnoj osnovi. Primjeri "dete kreten", "piglu junfer" "junfer" i "junferski vrhunac". Hajde što vrijeđa političare to je (možda) OK pošto je tema politička pa niske političke strasti su moguće, ali da dotični konstantno me napada na ličnoj osnovi to je neprihvatljivo i ja bih vas tim povodom zamolio da dotičnom date upozorenje jer ovo je stvarno prevšilo svaku mjeru tolerancije govora mržnje!

Metemma je napisao/la:
Dete kreten...

Ovaj debil od Vaskovića bez ikakvog zazora osnivače SDSa i RSa naziva onemoćali, iznureni i nikom potrebni.

A ne nego si ti potreban nekome govno jedno u pizdu materinu, da ucjenjuješ ljude i tražiš parefukaro.

Krajišnik je takav kakav je, ali je za RS odležao TRINAEST GODINA, Vaskoviću govno jedno koji si i u ratu glumio nekog novinara tjerajući zarobljene muslimane da pričaju budalaštine koje ti smisliš.

I onda govno kakvo je Slobodan Vasković, braneći SDS i dovodeći Vladimira Rusa do junferskog vrhunca, daje sebi za pravo da ovako izvrijeđa tog istog Krajišnika. Pa šta si ti ikad korisno uradio za bilo koga otpade ljudski?

A tek debilne analize... DNS i SPRS bi imali više vlasti u koaliciji sa SDSom nego sa SNSDom... šampion analize "što je babi milo to joj se i snilo", pravi teheranski učenik i izmećar.

A ovaj pglu junfer svršava na ove budalaštine... jebo budalu...

Možda vama moderatorima ovo zvuči sasvim naivno i veoma zabavno, ali meni i svakom onom ko pređe preko njegovih postova se diže kosa na glavi!

Ako dotični ne umije normalno da komunicira i umjesto riječi kreten, debil, dijete kreten, govno, fukara, pizda materina, junfer, piglu junfer, junferski vrhunac, otpad ljudski, izmećar i budala ne umije da koristi neke normalne izraze ja bih vas zamolio da dotičnog sankcionišete na nekoliko dana ili barem ga opomenete da se izražava isdključivo sa argumentima, a ne sa isključivo slengom prikladnim mjestima gdje vlada zakon ulice.

Lično mi ne smeta ovaj dio u kome dotični napada Vaskovića, već to što je u toj njegovoj žučnoj srdžbi i vrijeđanju jedne javne ličnosti prisutno i vrijeđanje na ličnoj osnovi što me plaši. Ta nemogućnost da u buncajućem besu dotični ne može da odvoji javnu ličnost i forumaše već udara u obe strane, na oba fronta istom jačinom me plaši te stoga bih vas zamolio i da obrišete post dotičnog pošto ipak je ovo porodični forum, a ne zona verbalnog sumraka i linča.

Inače ne reagujem mnogo na ovakve stvari i pojave, ali kada vidim da neko ponekad potpuno izgubi mjeru i postane skroz maliciozno nastrojen prema nekom na način da mu iz skoro svake rečenice napisane u postu buja ogromna i nekontrolisana netrpeljivost morao sam da reagujem sa ciljem da forum nebi morao i dalje da trpi ovakve zastrašujuće izraze.

Još jednom hvala vam na razumijevanju.

Vaš Vladimir RUS.

Vrh

PostPostano: 28 lis 2014, 17:15 

Brate Vlado, baš ti toliko smeta? Diže se kosa mnogima na glavi zbog raznih uvreda, pa i meni se dizala kada me je joe enter "počastio" brutalnim uvredama (o privatnim porukama da ne govorim), a onda Sarajka pa te pitam, da li se i tebi tada dizala kosa na glavi? Znam da nekima jeste i da su se oglasili, a između ostalih i Metemma.

Vrh

PostPostano: 28 lis 2014, 17:41 

Metemma je napisao/la:
Samo da uložim još jedan protest koji će biti ignorisan zbog tolerisanja gadosti koje pišu pojedini "Srbi".

Ne bih se žalio direktno na gospodina Doca jer nemam dokaze.

Ne mogu vjerovati da sam se tako zavukao pod kožu mom dobrom prijatelju i susjedu Metemmi.

Još jedino CIA ima takve kapacitete infiltracije i na takvom je pijedestalu kao ja. :D

slika

Do you wanna flip? :D

Sredit ćemo ti Anu za cover up ženu. Vidiš malo svijeta, dobra je lova, zabavljaš se, radiš pizdarije koje inače ne možeš...pozitivno iskustvo u svakom slučaju.

Preporučam.

Konačno bi bio jedan od good guys...

A i ti i ja bi se mogli više družiti.

Vrh

PostPostano: 28 lis 2014, 17:42 

A jeste se pretvorili u tužibabe od kad je Whiteone tužako Sokolia.
Da ovo nije koji srpski ustanak. :zubati

Vrh

PostPostano: 28 lis 2014, 17:43 

Vladimir RUS je napisao/la:
Vrijeđanje i to na ličnoj osnovi. Primjeri "dete kreten", "piglu junfer" "junfer" i "junferski vrhunac". Hajde što vrijeđa političare to je (možda) OK pošto je tema politička pa niske političke strasti su moguće, ali da dotični konstantno me napada na ličnoj osnovi to je neprihvatljivo i ja bih vas tim povodom zamolio da dotičnom date upozorenje jer ovo je stvarno prevšilo svaku mjeru tolerancije govora mržnje!

Metemma je napisao/la:
Dete kreten...

Ovaj debil od Vaskovića bez ikakvog zazora osnivače SDSa i RSa naziva onemoćali, iznureni i nikom potrebni.

A ne nego si ti potreban nekome govno jedno u pizdu materinu, da ucjenjuješ ljude i tražiš parefukaro.

Krajišnik je takav kakav je, ali je za RS odležao TRINAEST GODINA, Vaskoviću govno jedno koji si i u ratu glumio nekog novinara tjerajući zarobljene muslimane da pričaju budalaštine koje ti smisliš.

I onda govno kakvo je Slobodan Vasković, braneći SDS i dovodeći Vladimira Rusa do junferskog vrhunca, daje sebi za pravo da ovako izvrijeđa tog istog Krajišnika. Pa šta si ti ikad korisno uradio za bilo koga otpade ljudski?

A tek debilne analize... DNS i SPRS bi imali više vlasti u koaliciji sa SDSom nego sa SNSDom... šampion analize "što je babi milo to joj se i snilo", pravi teheranski učenik i izmećar.

A ovaj pglu junfer svršava na ove budalaštine... jebo budalu...

Možda vama moderatorima ovo zvuči sasvim naivno i veoma zabavno, ali meni i svakom onom ko pređe preko njegovih postova se diže kosa na glavi!

Ako dotični ne umije normalno da komunicira i umjesto riječi kreten, debil, dijete kreten, govno, fukara, pizda materina, junfer, piglu junfer, junferski vrhunac, otpad ljudski, izmećar i budala ne umije da koristi neke normalne izraze ja bih vas zamolio da dotičnog sankcionišete na nekoliko dana ili barem ga opomenete da se izražava isdključivo sa argumentima, a ne sa isključivo slengom prikladnim mjestima gdje vlada zakon ulice.

Lično mi ne smeta ovaj dio u kome dotični napada Vaskovića, već to što je u toj njegovoj žučnoj srdžbi i vrijeđanju jedne javne ličnosti prisutno i vrijeđanje na ličnoj osnovi što me plaši. Ta nemogućnost da u buncajućem besu dotični ne može da odvoji javnu ličnost i forumaše već udara u obe strane, na oba fronta istom jačinom me plaši te stoga bih vas zamolio i da obrišete post dotičnog pošto ipak je ovo porodični forum, a ne zona verbalnog sumraka i linča.

Inače ne reagujem mnogo na ovakve stvari i pojave, ali kada vidim da neko ponekad potpuno izgubi mjeru i postane skroz maliciozno nastrojen prema nekom na način da mu iz skoro svake rečenice napisane u postu buja ogromna i nekontrolisana netrpeljivost morao sam da reagujem sa ciljem da forum nebi morao i dalje da trpi ovakve zastrašujuće izraze.

Još jednom hvala vam na razumijevanju.

Vaš Vladimir RUS.

Jebote, pa ti si žensko :zubati Ovi fazoni, to je tipična ženska podmuklost (uz izvinjenje damama koje nisu takve) :smijeh

Brani gospojica porodičnost foruma :smijeh

Vlado sine, kad ti po dvaesipeti put citiraš govno od BNa ili dokazanu prostitutku tipa Vaskovića, ispadaš glup. Da je pet puta, pa i nekako, ali ti pretjeruješ, i što više to radiš, to si gluplji.

A još citiraš tu prostitutku kako nipodaštava čovjeka koji je odležao TRINAEST godina robije i na sudu se ponio krajnje časno.

Pa ne da ću da nataknem i tebe idiota i njega monstruma.

Glup si ko qrac, ali drži to za sebe i neće biti problema.

A sad, pošto je ipak u pitanju dama, možda bi Bumbar mogao da me banuje bar na neko vrijeme, čisto da mala djevojčica ne bude nezadovoljna? :smijeh

Vrh

PostPostano: 28 lis 2014, 17:44 

BGabriel je napisao/la:
Brate Vlado, baš ti toliko smeta? Diže se kosa mnogima na glavi zbog raznih uvreda, pa i meni se dizala kada me je joe enter "počastio" brutalnim uvredama (o privatnim porukama da ne govorim), a onda Sarajka pa te pitam, da li se i tebi tada dizala kosa na glavi? Znam da nekima jeste i da su se oglasili, a između ostalih i Metemma.

Ehe šta se meni sarajka nabrojala, ali eto pusti kraju nekoga kad ne možeš na kraj sa njim.
A imamo i slabe regionalne odnose na relaciji Tuzla-Sarajevo, skroz smo slabih odnosa.

Vrh

PostPostano: 28 lis 2014, 17:46 

doc je napisao/la:
Metemma je napisao/la:
Samo da uložim još jedan protest koji će biti ignorisan zbog tolerisanja gadosti koje pišu pojedini "Srbi".

Ne bih se žalio direktno na gospodina Doca jer nemam dokaze.

Ne mogu vjerovati da sam se tako zavukao pod kožu mom dobrom prijatelju i susjedu Metemmi.

Još jedino CIA ima takve kapacitete infiltracije i na takvom je pijedestalu kao ja. :D

slika

Do you wanna flip? :D

Sredit ćemo ti Anu za cover up ženu. Vidiš malo svijeta, dobra je lova, zabavljaš se, radiš pizdarije koje inače ne možeš...pozitivno iskustvo u svakom slučaju.

Preporučam.

Konačno bi bio jedan od good guys...

A i ti i ja bi se mogli više družiti.

Ma ovo je iz nekih drugih vremena i neki drugi ja... iskren da budem, morao sam nekog da imenujem kao osobu iza svega toga, a ti si najsposobniji i najprepredeniji ovde...

Flip always, nikad mi niko nije nudio :(

Vrh

PostPostano: 28 lis 2014, 17:52 

Nije da mi ne laska.

Moji ti vole one koji prijeđu na pravu stranu. Idealisti do bola. Pa vole kad uvidiš pogreške svoje mladosti i konačno shvatiš tko je dobar i u pravu.

To što si prije srao o kompaniji ti nije minus. Naprotiv. :zubati

Ako si iskren. A ionako sve znamo. :D

Vrh

PostPostano: 28 lis 2014, 17:54 

Ministry of Sound i ostali, daj ućutkajte onu šiptarsku debilčinu sokolija, ja mu se uopšte ne obraćam.

Vrh

PostPostano: 28 lis 2014, 17:56 

doc je napisao/la:
Nije da mi ne laska.

Moji ti vole one koji prijeđu na pravu stranu. Idealisti do bola. Pa vole kad uvidiš pogreške svoje mladosti i konačno shvatiš tko je dobar i u pravu.

To što si prije srao o kompaniji ti nije minus. Naprotiv. :zubati

Ako si iskren. A ionako sve znamo. :D

Ma ne griješim ja, ali slabo zarađujem ne griješeći. A inače sam surovi profesionalac, za novce garantujem popriličnu lojalnost.

Vrh

PostPostano: 28 lis 2014, 18:01 

Metemma je napisao/la:
Ma ne griješim ja, ali slabo zarađujem ne griješeći. A inače sam surovi profesionalac, za novce garantujem popriličnu lojalnost.

To ipak garantiramo mi. :D

Keep in touch.

A sad iako Gazda ima krinku vlasnika foruma, ipak je malo svojeglav (što mu se tolerira dok je u granicama) pa da nam nebi izbrisao komunikaciju.

Neka ostane za potomstvo.

Dobrodošao.

Vrh

Naslov: Re: Baniranje
PostPostano: 28 lis 2014, 18:09 

chat nick je napisao/la:
.i to , sto mi Srbi ucestujemo na ovom forumu , pa dolazimo u situacije poput te ..da nam Hrvati arbitriraju..
++++++++
Jbg.brate bolje mi je ovde nego na Krsti gde sve vrvi od demokrata ldp-ovaca makedonaca šiptara cigana profesionalnih Hrvata-pereca i mlitavih Srba iz SR.
Ovaj šiptar..pa što ne kažeš.

Žalosno je što jedan tako veliki forum je leglo komunjara i ''politički korektnih'' zamlata.
Što se tiče Makedonaca mi možemo da biramo ili da budemo na njihovoj ili na šiptarskoj strani, nemoguće je obe mrzeti kao ni obe prihvatiti.
Da ih naši ignorišu, ni oni se ne bi palili i provocirali. Realno gledano, zamisli da si u njihovoj koži i ti bi branio svoj narod i državu, kakva god da je.

Hrvati sa Krstarice mi se gade, jer su to ista govna levičarska, gde ja i ti ispadamo veći Hrvati od njih, jer oni se zalažu za unitarnu BiH. Idioti ...

Šiptari se krste, nisu primitivci kao sokoli, bar ja nisam primetio.

Vrh

PostPostano: 28 lis 2014, 18:49 

Metemma je napisao/la:
Vlado sine, kad ti po dvaesipeti put citiraš govno od BNa ili dokazanu prostitutku tipa Vaskovića, ispadaš glup. Da je pet puta, pa i nekako, ali ti pretjeruješ, i što više to radiš, to si gluplji.

Vidim ja ko je glup, a da pritom nije ni svjestan koliko je glup kada si me već povukao za jezik.

Tako brate reci, govno BN, prostitutka Vasković, ali ostavi mene na miru ako te nisam lično napao. Šta sam ti ja skrivio da me napadaš na ličnoj osnovi? Ne moraš mene da vrijeđaš ako ti se neka javna ličnost ne dopada. Zar moram ja da budem napadnut zbog stavova neke javne ličnosti? Ako imaš nešto protiv dotičnih već spomenutih subjekata onda ti brate mili lijepo "opleti" po njima, a ne (i) po meni.

Vidiš li o čemu govorim, ponovo ću uvećati ako ne vidiš najbolje.

Ko si ti da ocjenjuješ jeli neko glup ili nije? Ko si ti da ocjenjuješ dali su nečiji stavovi glupi ili nisu? Da nisi možda Tesla, Edison ili Ajnštajn?! Dali ima nešto što mi neznamo o tebi, a trebali bismo znati? Prosvjetli nas pametni čovječe pametniji od nas svih. :001_rolleyes

Mogu i ja da kažem za tebe da si ti jedan veliki glupi arogatni seronja, ali neću jer kuda to sve vodi kada te nisam dirao.

Nisam ti ja Joe Enter. Osim toga, ni on ne napada ako nije napadnut. Kada si vidio Joe Entera da mene naziva imenima kojima naziva između ostalog i tebe. Ne možeš to vidjeti pošto ja ga za razliku od vas drugih ne "častim" sa onim izrazima sa kojima ga častite vi, već sa njim lijepo, argumentovano razmjenjujem mišljenje. Ponekad i trolujemo jedan protiv drugog, ali nikad ne koristim pogrbne izraze protiv njega što se vidi i po njegovoj uzvratnoj komunikaciji upućenoj prema meni. Ja se mogu ne slagati sa njegovim mišljenjem što i jeste slučaj, ali da ga nazivam pogrbnim imenima to više govori o osobi koja upućuje takve komentare negoli o osobi kojoj su takvi komentari upućeni.

Vrh

PostPostano: 28 lis 2014, 19:13 

Za momenat odlažem Ex.

Nisi Vlado u pravu kada govoriš o joe enteru. Ne učestvujem na političkim temama, na društvu jako retko. Ni jednom rečju nisam uvredila entera ali on jeste sve Srbe i mene lično i to najbrutalnije, gore ne može. Kako to komentarišeš? Ako vidim da je neko nekorektan u diskusiji, i ako je uslov da me ne opsuje ili uvredi to da budem snishodljiva prema njemu, odustajem.

Vrh

PostPostano: 28 lis 2014, 19:38 

Slijede upozorenja za nepotrebno chatanje na ovom pdf.

Vrh

PostPostano: 29 lis 2014, 21:18 

Obuzdajte malo Haurvatata i ostale divljace na temama o Islamu, gdje se vrijedaju muslimani i sve sto im je sveto.

Vrh

PostPostano: 29 lis 2014, 21:22 

Amidza je napisao/la:
Obuzdajte malo Haurvatata i ostale divljace na temama o Islamu, gdje se vrijedaju muslimani i sve sto im je sveto.

Prijavi post.

Vrh

PostPostano: 29 lis 2014, 21:43 

Vi iz moderacije ste svjesni svega ovoga, stoga nema potreba da vas ja upucujem na postove. I vec godinama gledate kroz prste.

Vrh

PostPostano: 29 lis 2014, 21:44 

Amidza je napisao/la:
Vi iz moderacije ste svjesni svega ovoga, stoga nema potreba da vas ja upucujem na postove. I vec godinama gledate kroz prste.

Prijavi post i ne pametuj puno.

Vrh

PostPostano: 29 lis 2014, 23:01 

Mar-kan je napisao/la:
Amidza je napisao/la:

Prijavi post i ne pametuj puno.

Prijavio sam vise postova od strane bolesnika Haurvatata, proteina i BBC-a. Ima mnogo toga neprikladnog na temi "Islam i pitanja o islamu" na pdf "Religija".

Vrh

PostPostano: 30 lis 2014, 18:12 

Ne dirajte Vladeka, on je nas. :zubati

Vrh

PostPostano: 31 lis 2014, 18:47 

SMIRITE ŠIPTARA !!!

Vrh

PostPostano: 01 stu 2014, 07:51 

Metemma je napisao/la:

Vidim ja ko je glup, a da pritom nije ni svjestan koliko je glup kada si me već povukao za jezik.

Tako brate reci, govno BN, prostitutka Vasković, ali ostavi mene na miru ako te nisam lično napao. Šta sam ti ja skrivio da me napadaš na ličnoj osnovi? Ne moraš mene da vrijeđaš ako ti se neka javna ličnost ne dopada. Zar moram ja da budem napadnut zbog stavova neke javne ličnosti? Ako imaš nešto protiv dotičnih već spomenutih subjekata onda ti brate mili lijepo "opleti" po njima, a ne (i) po meni.

Ko si ti da ocjenjuješ jeli neko glup ili nije? Ko si ti da ocjenjuješ dali su nečiji stavovi glupi ili nisu? Da nisi možda Tesla, Edison ili Ajnštajn?! Dali ima nešto što mi neznamo o tebi, a trebali bismo znati? Prosvjetli nas pametni čovječe pametniji od nas svih. :001_rolleyes

Mogu i ja da kažem za tebe da si ti jedan veliki glupi arogatni seronja, ali neću jer kuda to sve vodi kada te nisam dirao.

Nisam ti ja Joe Enter. Osim toga, ni on ne napada ako nije napadnut. Kada si vidio Joe Entera da mene naziva imenima kojima naziva između ostalog i tebe. Ne možeš to vidjeti pošto ja ga za razliku od vas drugih ne "častim" sa onim izrazima sa kojima ga častite vi, već sa njim lijepo, argumentovano razmjenjujem mišljenje. Ponekad i trolujemo jedan protiv drugog, ali nikad ne koristim pogrbne izraze protiv njega što se vidi i po njegovoj uzvratnoj komunikaciji upućenoj prema meni. Ja se mogu ne slagati sa njegovim mišljenjem što i jeste slučaj, ali da ga nazivam pogrbnim imenima to više govori o osobi koja upućuje takve komentare negoli o osobi kojoj su takvi komentari upućeni.

Ne vredi s njim diskutovati.

Vrh

PostPostano: 01 stu 2014, 13:53 

Zbog čega i od koga sam dobio upozorenje?

Vrh

PostPostano: 01 stu 2014, 13:55 

Hunter je napisao/la:

Ne vredi s njim diskutovati.

Pomirio sam se s njim prije nekoliko dana. :zubati

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 9501 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114 ... 381  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00

Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: