|
|
Stranica: 129/330.
|
[ 8247 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 26 ruj 2016, 16:45 |
|
Pridružen/a: 29 srp 2012, 00:08 Postovi: 22080 Lokacija: među zvijezdama
|
Lik je diler. .. Samo što tebe Ksenči snabdijeva neki trećerazredni... Ako braniš četnika jer misliš promijeniti tog koji te opskrbljuje.. opravdano je 
_________________ Sarajevo ljubavi moja! Слава Україні!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BahamutNS
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 29 ruj 2016, 16:23 |
|
Pridružen/a: 27 kol 2015, 17:38 Postovi: 1754 Lokacija: Novi Sad
|
Što obrisaste sarajkine mudrosti ? Po njenom rečniku se vidi da je završila barem 10 fakulteta 
_________________ [quote="joe enter"]Jeo sam sendvič dok sam forumao , a "bacanje pegle" je ako nisi znao sleng za povraćanje.[/quote]
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Heero
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 06 stu 2016, 22:44 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Forum se pretvorio u okupljalište umobolnih četničina koje više uopće niko i ne sankcionira.
Danas gledam online sve degenerik do degenerikaaaaaaaa!
Kim, chubura, četnik, bolesnik in novog sada i ostala bratija. Hrvati iz RH uopće ne pišu ali zato degenericiiiii ne silaze s politike...
Dokle mislis ovo Minister tolerejšen?
Dok samo psihički bolesnici ostanu? Jbg, idi volontiraj u neku ustanovu za umno poremećene, ako imaš fetiš na druženje s degenima.
Ili obriši normalne koji su preostali a forum prepusti u potpunosti bolesnicima. pišemo iz RH samo nisi navikla da RH hrvati traze kostime koe ces nosit ukoliko dojde do podjele bosne
_________________ Muslimani su nastali, kada je Bosna nestala.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
KiM
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 08 stu 2016, 23:38 |
|
|
|
Gde ste spakirali moju tmu "sto musli mogu ocekivati u slucaju raspada BiH" ???
Imala je 450 pregleda na 3 posta....
_________________ Kako smo svi opljackani.Film "Tezina lanaca" https://youtu.be/waEYQ46gH08
Film o propasti imperije duge 1.123 g. Vizantijska lekcija https://youtu.be/_fLuI92iHR4
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Tuta
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 10 stu 2016, 08:44 |
|
|
|
Zlo je da nacističko smeće Baron ne dobije ni upozorenje nakon onih nacističkih zaključaka kako bi trebao izgledat pravi Hrvat.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
KiM
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 13 stu 2016, 00:45 |
|
|
|
Mar kan opet si mi spakiral temu u E čistilište. Lepo smo komunicirali
4 pune strane i 1.700 otvaranja za 2 dana te nisu motivirala.
Vrati temu zanimljiva je i poučna za buduće naraštaje.
_________________ Kako smo svi opljackani.Film "Tezina lanaca" https://youtu.be/waEYQ46gH08
Film o propasti imperije duge 1.123 g. Vizantijska lekcija https://youtu.be/_fLuI92iHR4
|
|
| Vrh |
|
 |
|
vezista
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 14 stu 2016, 16:26 |
|
|
Ksenija je napisao/la: @vezista
Moram se na kratko umeštati. Nije poenta u vređanju na osnovu nečega što član napiše iako to ne bi trebalo dopustiti, već u izmišljanju kojekakvih budalaština o nekom članu. Gospodična je u tome vrlo vična. Nikakav problem, neka se ljudi ubjeđuju, diskutiraju, ali pri tome ljudski red nalaže da se izbaci vulgarni i prostački riječnik. I k tomu Ksenija, molim te, jedan gospodin, nipošto si ne smije dozvoliti da tako teško i skaradno vrijeđa jednu damu, to je nedopustivo, a tijek diskusije treba promotriti i objektivno upozoriti sve one koji krše pravila Foruma. Mnogi imaju sreće ovdje, da nisam moderator.
_________________ I svjetlost sviječe je jača od potpune tame...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ksenija
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 15 stu 2016, 14:47 |
|
|
vezista je napisao/la: Mnogi imaju sreće ovdje, da nisam moderator. Ako tako mislite budite uvereni da bi vređana userka prva poplavila. I gde se sada setiste da komentarišete moja dva-tri redka od pre pola godine? 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
vezista
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 15 stu 2016, 16:41 |
|
|
Ksenija je napisao/la: vezista je napisao/la: Mnogi imaju sreće ovdje, da nisam moderator. Ako tako mislite budite uvereni da bi vređana userka prva poplavila. I gde se sada setiste da komentarišete moja dva-tri redka od pre pola godine?  Gotovo sam siguran u vašu prvu konstataciju, a moj odgocvor je uslijedio na vaš post od 26.rujna, dakle prije točno mjesec i 20 dana. Nije to tako davno, kako vam se učinilo, mada je i to velik period, u kojem sam nažalost, tek prije par dana, zapazio vaš post, na kojeg sam se, kako se dalo primijetiti, našao pozvanim odgovoriti, što sam i učinio. Pozdravljam vas s osobitim štovanjem. V.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
škerac
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 05 pro 2016, 19:19 |
|
|
BBC je napisao/la: Pardon, 3 komentara. Sad bi se i tukla preko privatnih poruka. Previše cura visi na bošnjačkim portalima, nije to toliko dobro za zdravlje. Ponekad se samo prelista o čemu tamburaju. Lažo, laživi ne vrijeđaj mi inteligenciju, Ovo ti je napisano na pp i to samo iz poštovanja prema temi. Hajvanu! Naslov: Re: Uzgoj smilja u Hercegovini: Na jesen će se posaditi milijuni sadnica Od: škerac Poslano: pon pro 05, 2016 7:09 pm Za: BBC Poruka Naslov: Uzgoj smilja u Hercegovini: Na jesen će se posaditi milijuni sadnica BBC je napisao/la: Mukadesa, godina dana pauze, za 6 mjeseci 2 komentara, oba besmisleno trolanje. Stisni prdu pa baniraj!Što čekaš?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 05 pro 2016, 19:23 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108302 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
|
Bona upali to iznad ramena. "Godinu dana pauze" znači da toliko dugo izbivaš sa foruma, pa onda prvim komentarom u teški offtopic. Ne "godinu dana bana". Ti se i svoje sjene plašiš ?
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
škerac
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 05 pro 2016, 19:29 |
|
|
BBC je napisao/la: Bona upali to iznad ramena. "Godinu dana pauze" znači da toliko dugo izbivaš sa foruma, pa onda prvim komentarom u teški offtopic. Ne "godinu dana bana". Ti se i svoje sjene plašiš ? Eto ti si hrabar. Odjebi bolan od mene, za sva vremena. Ne obraćaj mi se više. I skloni mi se s puta.Ako slučajno izađeš iz svog mraka. Kužiš?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
škerac
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 05 pro 2016, 19:31 |
|
|
|
Ukratko: Mrš!
p.s.
Molim da Erogag izmjeni definiciju ove krasne riječi. Hvala!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 05 pro 2016, 19:33 |
|
|
|
Pa ti si se meni obratila i to na temi o smilju. Malo se druži sa ljudima na forumu. Ne samo tako cinične upadice ubacivati.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
vezista
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 06 pro 2016, 15:55 |
|
|
škerac je napisao/la: Ukratko: Mrš!
p.s.
Molim da Erogag izmjeni definiciju ove krasne riječi. Hvala! Predefiniranje je majka kompromisa.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 19 pro 2016, 12:34 |
|
Pridružen/a: 25 pro 2012, 20:27 Postovi: 17415 Lokacija: יום טוב
|
|
Ministre, izvoli održati riječ i makni pacijenta s pdf Hrvatska. hvala.
_________________ Ako išta ne podnosim to je kad me netko tjera da radim. - Naša Kvačica
Takozvana RS je genocidna tvorevina.
I know who I am 'cause I know who You are.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 19 pro 2016, 12:36 |
|
|
|
Ja bih mu rado glavu razbio. Toliko mi ide na živce.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 19 pro 2016, 12:53 |
|
|
BBC je napisao/la: Ja bih mu rado glavu razbio. Toliko mi ide na živce. Isto. Čak sam mu jednom rekao da neću više da ga napadam, i da se ne ljuti što sam ga terao u pičku materinu. I onda... posle svakog mog posta, nakon minimum tri minuta, njegov debilan post koji se referiše na moj. Svaki put, bez greške. To mi je toliko išlo na kurac da sam vrlo uskoro samo čekao izgovor da ga ponovo oteram u kurac, samo da me ostavi na miru i ne komentariše odmah baš svaki moj post sa svojim baljezgarijama. Sad se opet ignorišemo i ne ostavlja više svoje retardirane postove ispod svakog mog posta. Srećan sam zbog toga.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
KiM
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 19 pro 2016, 13:51 |
|
|
|
|
| Vrh |
|
 |
|
korrisnik
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 19 pro 2016, 23:00 |
|
Pridružen/a: 18 sij 2014, 17:10 Postovi: 15079 Lokacija: Pod kraljevskim Srebrn'kom
|
|
Jebo lud zbunjenog.
_________________ Dušom i krvlju iskupit ćemo te, o Al-Aksa! Bi ruh bi dam nafdika ya Aqsa” By our souls, by our blood, all for you oh Al-Aqsa
|
|
| Vrh |
|
 |
|
zaba1111
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 15 sij 2017, 19:17 |
|
|
Jesi ti markane ovdje moderator ili marioneta, da ne kazem katolicki ukras ? moj post na temi o kosovu zaba1111 je napisao/la: Stanje na terenu je najbitnije, ali i to se moze prokockati. Hrvat zbog srbovanja do 98. nije mogao nogom krociti u istocnu Slavoniju, dok se vec 99. i to bez ikakvog rata, srbovanje svelo na ono sto ono ustvari i je, na mahanje cetnickim zastavama kad se kakav ponosit mladic opije, bez doslovno ikakvih posebnih prava za zastitu srpske manjine, gdje su srbi prestali biti ikakav faktor. A sjever kosova upravo podsjeca na istocnu slavoniju. degenerikov odgovor na moj post koji urednistvo otvoreno podrzava, ali za njih znamo , medjutim za tebe markane smo stekli drugaciji dojam: BBC je napisao/la: De ba Zaba idi u krasnu pičku materinu. Nakačiš se na jednu Nininu kolumnu i kao opsjednut demonom o tome danima guslaš.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 15 sij 2017, 20:14 |
|
|
|
Još nisi otišao.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
zaba1111
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 15 sij 2017, 20:31 |
|
|
|
Di cu otici, ja sam ovdje jos od vremena kada degenerici nisu mogli od sramote pisati, kad je ovaj forum imao ugled i znacaj, to je bilo onda dok si ti samo citao.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 15 sij 2017, 20:34 |
|
|
|
Ne smiješ zvati druge forumaše "degenericima". To je protiv pravila foruma.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
zaba1111
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 15 sij 2017, 20:42 |
|
|
|
Nisam ja ovdje da ganjam pravila koja se ionako ne postuju odkad je forum izgubio ugled, nego da vidim s kim imam posla.
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|