|
|
Stranica: 150/327.
|
[ 8161 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
LakePlacid
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 07 tra 2019, 12:52 |
|
Pridružen/a: 23 tra 2018, 01:25 Postovi: 2842 Lokacija: Apsurdistan - Distrikt Teheran
|
Povedite malo racuna o naslovu teme i sa onim sto forumaši na istoj pišu, temu "Modernizacija policije Republike Srpske" pretvoriše u licno prepucavanje na desetak stranica, imam osjecaj da vas boli polni organ za desavanja na forumu i da na isti uđete tek povremeno i da tada pobrisete i banujete onako usput ...
_________________ Govorio je tad' moj debeli stric nekad' kroz suze, a nekad' kroz smijeh za svu vasu zajebanciju jednom cete platiti ceh ...
Vjerski program nije obrazovni program i tačka !
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 07 tra 2019, 13:08 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108338 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
|
Vrh |
|
|
Diablo
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 07 tra 2019, 15:21 |
|
|
BBC je napisao/la: BBC je napisao/la: Možete podijeliti par banova Srbima ? Svaku temu useru sa besmislenim prepucavanjima. post1177312.html#p1177312I ovog forumaša isto ohladite. Već tjednima je glavni generator spama i trolanja tema sa besmislicama. memberlist.php?mode=viewprofile&u=7453Daj mi 1 spam ili trolanje a da nisam izazvan? I stvarno ti je jadno sakupljat poene na ovakav način .Sigurno ciljas na mjesto moderatora??
_________________ "Sretni robovi su najljuci neprijatelji slobode" !!!
|
|
Vrh |
|
|
Kačamak
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 07 tra 2019, 15:35 |
|
|
Ko moderator?ББЦ?Ahahahahahah..
_________________ Na nama koplja se lome i vatra se gasi jer mi smo jaki,rodjeni sa vukovima.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 07 tra 2019, 17:27 |
|
|
Koga briga jesi "izazvan". Uništavaš diskusije.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 09 tra 2019, 17:56 |
|
|
|
Vrh |
|
|
Amiđa
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 09 tra 2019, 18:00 |
|
Pridružen/a: 11 tra 2016, 17:17 Postovi: 7751 Lokacija: Сарај Чадор
|
Sta si se ti umislio da si vlasnik foruma, a da je ovo tema "zelje i pozdravi"?
_________________ Skidanje okova je imperativ.
Takozvana "rs" je genocidna tvorevina.
The so-called "republic of srpska" is a genocidal ramshackle pseudo-state.
Ko je zrinyia na sigetu posjek'o..
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 09 tra 2019, 18:03 |
|
|
Budi normalan, ne budi musliman.
|
|
Vrh |
|
|
LakePlacid
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 12 tra 2019, 15:49 |
|
Pridružen/a: 23 tra 2018, 01:25 Postovi: 2842 Lokacija: Apsurdistan - Distrikt Teheran
|
Ne razumijem moderaciju koja dopusta orgijanje islamiste stingera, poceo je sada da vrijedja i omalovažava narod Jezide, narod koji je zahvaljujuci njegovim islamistima prosao kroz golgotu, narod koji je u ovoj deceniji najvise stradao i propatio
_________________ Govorio je tad' moj debeli stric nekad' kroz suze, a nekad' kroz smijeh za svu vasu zajebanciju jednom cete platiti ceh ...
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 12 tra 2019, 16:01 |
|
|
"Jezuit", to je nešto iz katoličanstva.
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 12 tra 2019, 17:17 |
|
|
LakePlacid je napisao/la: Ne razumijem moderaciju koja dopusta orgijanje islamiste stingera, poceo je sada da vrijedja i omalovažava narod Jezide, narod koji je zahvaljujuci njegovim islamistima prosao kroz golgotu, narod koji je u ovoj deceniji najvise stradao i propatio Gdje vrijeđa Jezide, nisam vidio? Rasizam je strogo zabranjen.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1088 of 2558 - 42.53%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
Leeroy Jenkins
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 12 tra 2019, 18:35 |
|
Pridružen/a: 21 stu 2015, 18:34 Postovi: 3516 Lokacija: Folklorni srboćetnik, praktični muslimanski Bunjevac
|
Ma nije vređao Jazide, već je pominjao jezuite, na raspravi sa BBCom.
_________________ Robi lopove vrati bodove!
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 04 svi 2019, 14:13 |
|
|
|
Vrh |
|
|
LakePlacid
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 04 svi 2019, 23:46 |
|
|
BANUJTE SVE SRBE, SVE, SVEEEEEEEE
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 05 svi 2019, 16:17 |
|
|
Dajte se kontrolirajte. Kakve su to rečenice i slike? Je li se vi drogirate ili što?
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1088 of 2558 - 42.53%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 05 svi 2019, 16:18 |
|
|
Analiza, nije da ne cenim tvoju podršku, ali ne treba mi tvoja pomoć što se tiče ovog nepismenog retarda.
|
|
Vrh |
|
|
LakePlacid
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 05 svi 2019, 16:20 |
|
|
Carmello Šešelj je napisao/la: Analiza, nije da ne cenim tvoju podršku, ali ne treba mi tvoja pomoć što se tiče ovog nepismenog retarda.
|
|
Vrh |
|
|
bilbord
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 05 svi 2019, 16:21 |
|
|
Salje rebuse, vidjeo iz kojeg sam grada i prijeti. Napisi slobodno. Da neces da me turis u crnu Dodikovu teku? Izvinjavam se G-dine Kvacica. Zna iz covjeka izvuci ono najgore.
|
|
Vrh |
|
|
LakePlacid
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 05 svi 2019, 16:23 |
|
|
bilbord je napisao/la: Salje rebuse, vidjeo iz kojeg sam grada i prijeti. Napisi slobodno. Da neces da me turis u crnu Dodikovu teku? Izvinjavam se G-dine Kvacica. Zna iz covjeka izvuci ono najgore. Samo u sado mazo stilu nikako drugacije
|
|
Vrh |
|
|
bilbord
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 05 svi 2019, 16:29 |
|
|
LakePlacid je napisao/la: bilbord je napisao/la: Salje rebuse, vidjeo iz kojeg sam grada i prijeti. Napisi slobodno. Da neces da me turis u crnu Dodikovu teku? Izvinjavam se G-dine Kvacica. Zna iz covjeka izvuci ono najgore. Samo u sado mazo stilu nikako drugacije Pa za drugo i nisi...
Privitak/ci: |
images (4).jpg [ 6.14 KiB | Pogledano 3087 put/a. ]
|
|
|
Vrh |
|
|
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 05 svi 2019, 16:29 |
|
|
LakePlacid je napisao/la: Carmello Šešelj je napisao/la: Analiza, nije da ne cenim tvoju podršku, ali ne treba mi tvoja pomoć što se tiče ovog nepismenog retarda. Aj ti prvo završi večernju školu i savladaj pravopis srpskog jezika, pa da onda možemo da razgovaramo na koliko toliko ravnopravnom nivou, "instruktore". A verujem da si instruktor, obučavaš nove radnike u magacinu kako se koristi paletar.
|
|
Vrh |
|
|
LakePlacid
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 05 svi 2019, 16:32 |
|
|
Carmello Šešelj je napisao/la: LakePlacid je napisao/la: Aj ti prvo završi večernju školu i savladaj pravopis srpskog jezika, pa da onda možemo da razgogaramo na koliko toliko ravnopravnom nivou, "instruktore". A verujem da si instruktor, obučavaš nove radnike u magacinu kako se koristi paletar. Pa zar nisam u MUP-u? odakle sad magacin i poslovi sa paletarom? Ti si dokaz da marihuana sjebe mozak, u totalnom si bunilu Znas li kako se zoves da ti kazem? da ti pomognem
|
|
Vrh |
|
|
LakePlacid
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 05 svi 2019, 16:34 |
|
|
bilbord je napisao/la: LakePlacid je napisao/la: Samo u sado mazo stilu nikako drugacije Pa za drugo i nisi... Ja dominiram, rekla si jedne prilike na pp da volis agresivne muskarce, odakle sada ovo? otkrila nesto novo? neka te na starom, žene vole biti u podaničkom polozaju, a ti sva zudis za tim ...
|
|
Vrh |
|
|
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 05 svi 2019, 16:46 |
|
|
LakePlacid je napisao/la: Carmello Šešelj je napisao/la: Aj ti prvo završi večernju školu i savladaj pravopis srpskog jezika, pa da onda možemo da razgogaramo na koliko toliko ravnopravnom nivou, "instruktore". A verujem da si instruktor, obučavaš nove radnike u magacinu kako se koristi paletar. Pa zar nisam u MUP-u? odakle sad magacin i poslovi sa paletarom? Ti si dokaz da marihuana sjebe mozak, u totalnom si bunilu Znas li kako se zoves da ti kazem? da ti pomognem Prvo si rekao da si instruktor u MUP-u KS, potom si rekao da si privatni veštak koji nema veze sa MUP KS. S obzirom da si rekao dve oprečne stvari, ja mislim da nijedna od njih nije tačna. A to mislim zato što ti za obe pozicije treba fakultetska diploma, a ljudima sa fakultetskom diplomom ne može da se desi da napišu "nebi" i "Srpski". Znači nisi nijedno od to dvoje, nego radiš neki posao u rangu magacionera. I nisu samo pravopisne greške koje su te odale, nego i generalni stil pisanja postova koji je primeren osobi sa završenom osnovnom školom. Ako ti je ovaj tekst bio pretežak da shvatiš, biću ljubazan da ti pojednostavim. Glup si.
|
|
Vrh |
|
|
bilbord
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 05 svi 2019, 16:53 |
|
|
LakePlacid je napisao/la: bilbord je napisao/la: Pa za drugo i nisi...
Ja dominiram, rekla si jedne prilike na pp da volis agresivne muskarce, odakle sada ovo? otkrila nesto novo? neka te na starom, žene vole biti u podaničkom polozaju, a ti sva zudis za tim ... E, pa mogao si smisliti nesto originalnije, ovo prava ona sarajevsko kabadahijska spreha. Nismo na pijaci. Zaustavi policajac covjeka, pregleda mu dokumente, pita ga sta ima u prtljazniku, ovaj kaze nista. “Al’ ipak da ja vidim imal’ sta” rece policajac. Kad tamo majmun. Pita njega policajac sta ce ti majmun? Kaze covijek: “Hoces da vidis…?” Skide covjek pantalone, opali cvoku majmunu I ovaj mu pocne…. Opali mu jacu cvoku, majmun poce brze… Opali mu najjacu cvoku, majmun najbrze sto moze…. “Eto jesi vidjeo?” . Pita covjek policajca “hoces i ti da probas?”. Policajac: “Necu. Palis jake cvoke….”
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|