|
|
Stranica: 155/381.
|
[ 9501 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
Kačamak
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 31 srp 2017, 22:54 |
|
|
novem je napisao/la: I još laže da ga ja navodno cvikam, a je se budale davno kotarisao.  Sta da ti kazem..  Vidis da je..
_________________ Na nama koplja se lome i vatra se gasi jer mi smo jaki,rodjeni sa vukovima.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
KiM
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 31 srp 2017, 23:21 |
|
|
novem je napisao/la: Već duže vremena ovdje se zadojenim četnicima pruža previše prostora, dozvoljavaju uvrede itd. Mislim da bi se moderacija s ovim trebala ozbiljno da pozabavi i krene u sankcioniranje.
Sloboda govora, da, pa i žustra rasprava. Međutim nekolicina njih, prelazi sve granice. Zbir pokazivač cinkara. Nekolegijalan bez empatije i krscanske samilosti i praštanja. Starovjerac pogan. Još zaobilazi istinu i bezočno izvrće činjenice. Koje ga brutalno demistificiraju i demantiraju. Svaki zverka pokaže svoj trag. @ Četnik ti imaš posebno osebujni stil izrazavanja i kućnog odgoja . Koji jja ne mogu upratiti niti ispratiti. Previše je retro i suviše pase. Ako me kuzis što želim ti rec.
_________________ Kako smo svi opljackani.Film "Tezina lanaca" https://youtu.be/waEYQ46gH08
Film o propasti imperije duge 1.123 g. Vizantijska lekcija https://youtu.be/_fLuI92iHR4
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Kačamak
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 31 srp 2017, 23:29 |
|
|
|
Пуши га пицек.
_________________ Na nama koplja se lome i vatra se gasi jer mi smo jaki,rodjeni sa vukovima.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Amiđa
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 01 kol 2017, 13:30 |
|
Pridružen/a: 11 tra 2016, 16:17 Postovi: 7719 Lokacija: Сарај Чадор
|
|
Vujadin i ostali srpski padobranci su dobri i korisni kada treba pljuvati Bošnjake. Ali kada se izmaknu kontroli i kada se pila okrene naopako pa krenu na Hrvate, onda ih se banira.
_________________ Skidanje okova je imperativ.
Takozvana "rs" je genocidna tvorevina.
The so-called "republic of srpska" is a genocidal ramshackle pseudo-state.
Ko je zrinyia na sigetu posjek'o..
|
|
| Vrh |
|
 |
|
KiM
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 04 kol 2017, 15:22 |
|
|
Kačamak je napisao/la: Пуши га пицек. Prosim, da mi se vise ne obracate. Vec xy puta sam vam to napomenuo... MoS kada ces me "otkljucati" za pdf "politika" ??? Sto si zlonameran ???
_________________ Kako smo svi opljackani.Film "Tezina lanaca" https://youtu.be/waEYQ46gH08
Film o propasti imperije duge 1.123 g. Vizantijska lekcija https://youtu.be/_fLuI92iHR4
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Kačamak
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 04 kol 2017, 23:36 |
|
|
|
Никад а ни тад.Цвили.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
kiler
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 06 kol 2017, 09:17 |
|
Pridružen/a: 22 lis 2010, 13:26 Postovi: 8414 Lokacija: Ulica Rajkovačića i Čalušića bb
|
|
Zbog kojeg posta je Tovar permabaniran?
_________________ Pogledaj u nebo majko, evo sinova...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 06 kol 2017, 12:49 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 08:25 Postovi: 43701 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
|
Zato jer je jugošvapsko kopile koji se tokom dana u Minkenu druži sa Jovicom, pa ovdje dođe izigravati virtualnu Rvatinu vrijeđati forum i mene. Progledao sam mu kroz prste milijun puta, više nemam strpljenja.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 06 kol 2017, 12:56 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 11:48 Postovi: 108291 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
|
To je onaj Puntar, ili ? Taj tip nam nikad nijednu vijest iz Njemačke nije prenio. Mogu Amerikanci Njemačku atomskim izbombati on će doći ovdje trkeljati o Beogradu i Srbiji.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 06 kol 2017, 13:06 |
|
Pridružen/a: 25 pro 2012, 19:27 Postovi: 17414 Lokacija: יום טוב
|
kiler je napisao/la: Zbog kojeg posta je Tovar permabaniran? Zbog bilo kojeg. cetnicke ulizice u administraciji ne toleriraju Hrvate. samo jugovice i slicne izrode. Pa vidis tko je ostao na forumu. poskok bojna glumi multi-kulti. dabogda vam Bošnjo bio gradonacelnik sorry kileru. 
_________________ Ako išta ne podnosim to je kad me netko tjera da radim. - Naša Kvačica
Takozvana RS je genocidna tvorevina.
I know who I am 'cause I know who You are.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 06 kol 2017, 13:12 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: Zato jer je jugosrpsko kopile ... A to smiješ biti samo ti i ne trpiš konkurenciju? Svaka ti čast, davno si dotakao dno, a sad si još malo dublje zagrebao. Ti i zriki dva brata blizanca. Pročetnički izrod koji uzurpira medijski prostor Hrvatima. Pljuc.
_________________ Ako išta ne podnosim to je kad me netko tjera da radim. - Naša Kvačica
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 06 kol 2017, 13:12 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 08:25 Postovi: 43701 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
|
Evo, ovaj ti "jugović" jebe sve živo i mrtvo, uzduž i popreko, babetino zadrigla. Koji ćeš ti kurac uopće ovdje ako je tako kako si opisala, osim što muvaš oženjene muškarce?!
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 06 kol 2017, 13:13 |
|
|
|
BiH nije Hrvatska. Tu žive Srbi koji čine 35% naroda i drže 50% države. Ako vam se ne sviđa ta činjenica priključite se meni u propagiranju raspada te države i odvajanja od četnika.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 06 kol 2017, 13:17 |
|
|
|
Jebe mi se za Srbe i za Muslimane i za postotke. Stvar je u tome da ova žgadija etnički i ideološki "čiste" svoje forume. Kad na njima ostanu sa 2-3 istomišljenika, dosađuju se onda idu i sline za Srbima i Muslimanima drugdje (npr ovdje), umjesto da uživaju u svojim ideološko čistim forumima.
Žele se riješiti i Srba i Muslimana, a ne mogu bez njih (valjda jer su raja u svakodnevnici - Žgadi je to već priznala).
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novem
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 06 kol 2017, 13:19 |
|
|
KiM je napisao/la: novem je napisao/la: Već duže vremena ovdje se zadojenim četnicima pruža previše prostora, dozvoljavaju uvrede itd. Mislim da bi se moderacija s ovim trebala ozbiljno da pozabavi i krene u sankcioniranje.
Sloboda govora, da, pa i žustra rasprava. Međutim nekolicina njih, prelazi sve granice. Zbir pokazivač cinkara. Nekolegijalan bez empatije i krscanske samilosti i praštanja. Starovjerac pogan. Još zaobilazi istinu i bezočno izvrće činjenice. Koje ga brutalno demistificiraju i demantiraju. Svaki zverka pokaže svoj trag. @ Četnik ti imaš posebno osebujni stil izrazavanja i kućnog odgoja . Koji jja ne mogu upratiti niti ispratiti. Previše je retro i suviše pase. Ako me kuzis što želim ti rec.  treba ti samo još bijelu košulju navući.
_________________ - BiH se Muslimanima desila, 1991. je nisu htjeli. Cilj im je bio opstanak YU. - Luka Mišetić: Haag nigdje i nikad nije tvrdio da je Herceg-Bosna UZP. - Reis: Država nam curi kroz prste poput pijeska.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
kiler
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 06 kol 2017, 13:24 |
|
Pridružen/a: 22 lis 2010, 13:26 Postovi: 8414 Lokacija: Ulica Rajkovačića i Čalušića bb
|
ZGabriel je napisao/la: kiler je napisao/la: Zbog kojeg posta je Tovar permabaniran? Zbog bilo kojeg. cetnicke ulizice u administraciji ne toleriraju Hrvate. samo jugovice i slicne izrode. Pa vidis tko je ostao na forumu. poskok bojna glumi multi-kulti. dabogda vam Bošnjo bio gradonacelniksorry kileru.  to mene nimalo ne pogađa jer će kod nas,kako je počelo Ljubo Bešlić (HDZ BiH) biti doživotni gradonačelnik,inšalah... 
_________________ Pogledaj u nebo majko, evo sinova...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 06 kol 2017, 13:26 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: Evo, ovaj ti "jugović" jebe sve živo i mrtvo, uzduž i popreko, babetino zadrigla. Koji ćeš ti kurac uopće ovdje ako je tako kako si opisala, osim što muvaš oženjene muškarce?! Imaš li čime, šonjo kastrirani? Ja sam ovdje da tebi i sličnima dam ogledalo. seljacino primitivna wannabe kozmopolitu. pitaj oženjene da li ih muvam, mahaluso. znam da znaš odgovor ali je mali musavi seljo konačno isplivao iz te hrpe govana od 2 m. Hoćeš još? 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 06 kol 2017, 13:33 |
|
|
ZGabriel je napisao/la: Ministry of Sound je napisao/la: Evo, ovaj ti "jugović" jebe sve živo i mrtvo, uzduž i popreko, babetino zadrigla. Koji ćeš ti kurac uopće ovdje ako je tako kako si opisala, osim što muvaš oženjene muškarce?! Imaš li čime, šonjo kastrirani? Ja sam ovdje da tebi i sličnima dam ogledalo. seljacino primitivna wannabe kozmopolitu. pitaj oženjene da li ih muvam, mahaluso. znam da znaš odgovor ali je mali musavi seljo konačno isplivao iz te hrpe govana od 2 m. Hoćeš još?  Jedini samokastrirani lik je tvoj bivši, nije bilo oporavka nakon močenja u onu septičku jamu. Toliko spike o ogledalima, a imam dojam da si ih sve uklonila iz svoje jazbine. I da, prozirno je kako se motaš oko bumbara i markana, kršćanstvo na vrhuncu. Eto, sad uživaj na forumu lika koji ti je tako fino počastio obiteljsko stablo, crvu spletkaroški i babetino ofucana.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 06 kol 2017, 13:49 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: ZGabriel je napisao/la: Imaš li čime, šonjo kastrirani? Ja sam ovdje da tebi i sličnima dam ogledalo. seljacino primitivna wannabe kozmopolitu. pitaj oženjene da li ih muvam, mahaluso. znam da znaš odgovor ali je mali musavi seljo konačno isplivao iz te hrpe govana od 2 m. Hoćeš još?  Jedini samokastrirani lik je tvoj bivši, nije bilo oporavka nakon močenja u onu septičku jamu. Toliko spike o ogledalima, a imam dojam da si ih sve uklonila iz svoje jazbine. I da, prozirno je kako se motaš oko bumbara i markana, kršćanstvo na vrhuncu. Eto, sad uživaj na forumu lika koji ti je tako fino počastio obiteljsko stablo, crvu spletkaroški i babetino ofucana. plati si kurvu, šonjo. Vidiš da ti je nejebica udarila na živce. Histeričan si ko tri babe u menopauzi. Šteta što spomenuti više ne zalaze na forum pa da ti oni pokažu kako se tretiraju dame, krkane mahalski.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 06 kol 2017, 13:59 |
|
|
ZGabriel je napisao/la: Ministry of Sound je napisao/la: Jedini samokastrirani lik je tvoj bivši, nije bilo oporavka nakon močenja u onu septičku jamu.
Toliko spike o ogledalima, a imam dojam da si ih sve uklonila iz svoje jazbine.
I da, prozirno je kako se motaš oko bumbara i markana, kršćanstvo na vrhuncu.
Eto, sad uživaj na forumu lika koji ti je tako fino počastio obiteljsko stablo, crvu spletkaroški i babetino ofucana.
plati si kurvu, šonjo. Vidiš da ti je nejebica udarila na živce. Histeričan si ko tri babe u menopauzi. Šteta što spomenuti više ne zalaze na forum pa da ti oni pokažu kako se tretiraju dame, krkane mahalski. Što bi si plaćao kad se u sitne ure uvijek može kod tebe i kod matere ti gratis, profuknjačo podla. Idi i plati istraumatiziranom popu koji te ispovijeda jednu turu, sevap je, za horore koje sluša. Sram te bilo, sad se hvališ i kako si otjerala oženjene ljude s ovog općilišta. Tu barem budi bez brige, nisi kriva (još), nisu nigdje pobjegli, čujemo se redovno.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
KiM
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 06 kol 2017, 14:00 |
|
|
|
Za babicu, da se poubijaju 2 viteza, u dvoboju za "ljepoticu", to bi zeljela, bratska hrvatska krvca da padne, da bi se zadovoljila sujeta.
Jes, zatrakujes ovu dvojicu i nudis im se na pladnju, bezbozno, jos obiteljski ljudi...ne je po kanonima...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 06 kol 2017, 14:04 |
|
|
|
Samo čekam da Sarajka Emt kao Atila bič božji uleti na temu.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 06 kol 2017, 14:19 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: ZGabriel je napisao/la: plati si kurvu, šonjo. Vidiš da ti je nejebica udarila na živce. Histeričan si ko tri babe u menopauzi.
Šteta što spomenuti više ne zalaze na forum pa da ti oni pokažu kako se tretiraju dame, krkane mahalski.
Što bi si plaćao kad se u sitne ure uvijek može kod tebe i kod matere ti gratis, profuknjačo podla. Idi i plati istraumatiziranom popu koji te ispovijeda jednu turu, sevap je, za horore koje sluša. Sram te bilo, sad se hvališ i kako si otjerala oženjene ljude s ovog općilišta. Tu barem budi bez brige, nisi kriva (još), nisu nigdje pobjegli, čujemo se redovno. Mahalski čoek pa to ti je. ako nastaviš dalje grebati, završit ćeš u Kanadi, jado nedojebani. i što si postigao? dokazao si da si nula, kako sam davno rekla. A od mene ne bi dobio ni da suhim zlatom platiš, ja imam neke kriterije. ne brinem se ja za svoje pajdaše, prijateljima ne treba forum da bi bili u kontaktu. aludirala sam na cetnicki dernek koji ti predvodis. Tu mogu samo s tenkom "navratiti". Izrode mali frustrirani.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 06 kol 2017, 14:21 |
|
|
KiM je napisao/la: Za babicu, da se poubijaju 2 viteza, u dvoboju za "ljepoticu", to bi zeljela, bratska hrvatska krvca da padne, da bi se zadovoljila sujeta.
Jes, zatrakujes ovu dvojicu i nudis im se na pladnju, bezbozno, jos obiteljski ljudi...ne je po kanonima... nisu svi ljudi nedojebani i frustrirani ko vaš pajdo i vi. normalan svijet normalno komunicira bez obzira na bračni ili neki drugi status.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 06 kol 2017, 14:25 |
|
|
ZGabriel je napisao/la: Tu mogu samo s tenkom "navratiti". Možeš navratiti samo s vibratorom nabijenim u prdaru pa tako zujat okolo ko bumbar.
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|