|
|
Stranica: 187/327.
|
[ 8158 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
elit star
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 24 lis 2020, 21:36 |
|
|
Ne žalim se ništa.Samo bih da pitam. Gde je @s one strane dinare?
_________________ Ja radim šta ja hoću.
|
|
Vrh |
|
|
K:M
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 24 lis 2020, 21:40 |
|
Pridružen/a: 28 ruj 2020, 22:28 Postovi: 3749 Lokacija: Nizza, Naissus,Nis
|
elit star je napisao/la: Ne žalim se ništa.Samo bih da pitam. Gde je @s one strane dinare? "darth"... "kačamak".... tvoj jaran je Planina.... I dalje taj sirov vokabular, skučen rječnik i govor mržnje... Posle 4 upisa sam te skrozirao.
_________________ Borac protiv ropstva i pampers pelena, koje poklanja AV, uz najjeftinije roblje
Na "sudaru" sa americkim ambasadorom Skotom https://www.youtube.com/watch?v=-FKa8RE6f-o&feature=emb_title
|
|
Vrh |
|
|
ikmandvaradtist
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 24 lis 2020, 21:45 |
|
Pridružen/a: 01 tra 2020, 15:23 Postovi: 3605 Lokacija: Clown World
|
Protestiram jer mi je izbrisana divna Tema "Himna Srpske AP Herceg Bosne" a zaključana Tema "Herceg Bosna kao AP unutar Republike Srpske"! Nisam lagao, izmišljao, pičkarao se sa nikim, vređao nikog- kao što nikad ni ne činim, naprotiv, hvalio sam Hercegbosance kao što se može pročitati! Nekorektno od strane Moda...
|
|
Vrh |
|
|
Graničar18
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 24 lis 2020, 21:58 |
|
|
elit star je napisao/la: Ne žalim se ništa.Samo bih da pitam. Gde je @s one strane dinare? Sad je "planina".
_________________ Što nam prijete silom,pa neka izvole nisu Srbi turci,da alaha mole
|
|
Vrh |
|
|
elit star
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 24 lis 2020, 21:58 |
|
|
Graničar18 je napisao/la: elit star je napisao/la: Ne žalim se ništa.Samo bih da pitam. Gde je @s one strane dinare? Sad je "planina". Hvala.
|
|
Vrh |
|
|
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 24 lis 2020, 22:01 |
|
|
Ovaj je tvoj pravi jaran, mentalni i etnički. Pronašli ste drugu izgubljenu polovicu sijamci.
_________________ Borac protiv ropstva i pampers pelena, koje poklanja AV, uz najjeftinije roblje
Na "sudaru" sa americkim ambasadorom Skotom https://www.youtube.com/watch?v=-FKa8RE6f-o&feature=emb_title
|
|
Vrh |
|
|
Dutch01
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 25 lis 2020, 12:15 |
|
|
Zašto se ne zabrani korištenje pogrdnog izraza za Hrvate iz Hrvatske i to izraza "perec"? Ni ja ne koristim pogrdne izraze za Bosance i Hercegovce, a nije da ih nema.
_________________ Slava Ukrajini!
Nema predaje!
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 25 lis 2020, 15:11 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108339 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Kakve "Bosance i Hercegovce" ? Takvih je malo više od 1% na popisu stanovništva. Vi baš ne znate glumiti druge.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 25 lis 2020, 15:15 |
|
|
Ja još nisam sreo Hercegovca. A i Bosanca samo online, ne znam ni jednoga uživo.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1062 of 2558 - 41.52%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
Planina
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 25 lis 2020, 15:18 |
|
|
elit star je napisao/la: Graničar18 je napisao/la: Sad je "planina". Hvala. Dobar dan znamo li se. Iz čijih si kuća.
|
|
Vrh |
|
|
elit star
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 25 lis 2020, 16:13 |
|
|
Planina je napisao/la: elit star je napisao/la: Hvala. Dobar dan znamo li se. Iz čijih si kuća. Volim kad si tu.
|
|
Vrh |
|
|
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 25 lis 2020, 16:24 |
|
|
elit star je napisao/la: Planina je napisao/la: Dobar dan znamo li se. Iz čijih si kuća.
Volim kad si tu. Zanimljivo....imamo prvog deklariranog LGBTQ+ clana foruma....napredujemo kao drustvo i forum.
|
|
Vrh |
|
|
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 26 lis 2020, 11:07 |
|
|
Šta sam Kvaki pogriješio pa si me ti bratski ukorom "utješio"?
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 26 lis 2020, 11:13 |
|
|
Uznemiravaš ženu na temi o kardinalu Puljiću. Tu su bar 3 pravila prekršena.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1062 of 2558 - 41.52%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 26 lis 2020, 11:24 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: Uznemiravaš ženu na temi o kardinalu Puljiću. Tu su bar 3 pravila prekršena. Lepo smo se razgovarali, u par postova, bio sam šaljiv i sarkastičan jer je politički "odlepljena od realnosti". Čuj, traži da dobije za Dž 2 općine, na ime njenih "vizija". Ništa vulgarno, provokativno, sa mizoginijom. Ljp.
|
|
Vrh |
|
|
Nbgd88
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 26 lis 2020, 11:39 |
|
|
Nije lepo što si Vjekoslavu Bevandu izuo iz klompi druže KaEnEm.
_________________ Pogled Joca Vujičića
|
|
Vrh |
|
|
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 26 lis 2020, 17:11 |
|
|
Ubuduće ću biti oprezan sa Hrvaticama, jer "veliki brat nadgleda".
Smanjiću intelektualnu razinu, i prilagoditi je sugovornik.
Nema smisla, za neke naše drugarčiće "koristiti prijekomerno intelekt". Nekima pašu Srbi sa sniženim kvocijentom IQ, da bi ispali superiorniji.
|
|
Vrh |
|
|
Burbon
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 26 lis 2020, 17:28 |
|
|
Dutch01 je napisao/la: Zašto se ne zabrani korištenje pogrdnog izraza za Hrvate iz Hrvatske i to izraza "perec"? Ni ja ne koristim pogrdne izraze za Bosance i Hercegovce, a nije da ih nema. Potpis i tolerira se razna antihrvatska retorika, neki lik čak ima krvnika ratka mladića koji je haračio po sjevernoj dalmaciji i nikom ništa. I onaj neki bosnjak007 takve gadarije piše da je to strasno.
|
|
Vrh |
|
|
weasel
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 26 lis 2020, 17:32 |
|
|
Burbon je napisao/la: Dutch01 je napisao/la: Zašto se ne zabrani korištenje pogrdnog izraza za Hrvate iz Hrvatske i to izraza "perec"? Ni ja ne koristim pogrdne izraze za Bosance i Hercegovce, a nije da ih nema. Potpis i tolerira se razna antihrvatska retorika, neki lik čak ima krvnika ratka mladića koji je haračio po sjevernoj dalmaciji i nikom ništa. I onaj neki bosnjak007 takve gadarije piše da je to strasno. Ovaj forum je kombinacija visoke tolerancije na gluposti i bratstva i jedinstva, pa sad tko voli...
_________________ #Zoki 2024
Apartmanđije, uhljebi i kradeze = grobari Hrvata
|
|
Vrh |
|
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 26 lis 2020, 17:34 |
|
|
Dutch01 je napisao/la: Zašto se ne zabrani korištenje pogrdnog izraza za Hrvate iz Hrvatske i to izraza "perec"? Ni ja ne koristim pogrdne izraze za Bosance i Hercegovce, a nije da ih nema. Trebalo bi zabraniti, osim na pdf humor. Javićemo.
|
|
Vrh |
|
|
Burbon
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 26 lis 2020, 17:37 |
|
|
weasel je napisao/la: Burbon je napisao/la: Potpis i tolerira se razna antihrvatska retorika, neki lik čak ima krvnika ratka mladića koji je haračio po sjevernoj dalmaciji i nikom ništa. I onaj neki bosnjak007 takve gadarije piše da je to strasno. Ovaj forum je kombinacija visoke tolerancije na gluposti i bratstva i jedinstva, pa sad tko voli... Bogami je visoka kad neko moze imat ratnog zločinca mladića. Nista idem stavit Šljivančanina očito je to ok.
|
|
Vrh |
|
|
zec
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 26 lis 2020, 17:45 |
|
Pridružen/a: 15 ruj 2012, 00:31 Postovi: 1373 Lokacija: Hercegovina
|
Nemojte zabraniti. Perec je vrh. To su sitna podbadanja među Hrvatima, čuvajmo slobodu govora.
|
|
Vrh |
|
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 26 lis 2020, 17:46 |
|
|
zec je napisao/la: Nemojte zabraniti. Perec je vrh. To su sitna podbadanja među Hrvatima, čuvajmo slobodu govora. Ovisi tko piše i u kojem kontekstu.
|
|
Vrh |
|
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 27 lis 2020, 09:33 |
|
Pridružen/a: 25 pro 2012, 20:27 Postovi: 17411 Lokacija: יום טוב
|
udri, Markane
_________________ Ako išta ne podnosim to je kad me netko tjera da radim. - Naša Kvačica
Takozvana RS je genocidna tvorevina.
|
|
Vrh |
|
|
ikmandvaradtist
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 27 lis 2020, 19:08 |
|
Pridružen/a: 01 tra 2020, 15:23 Postovi: 3605 Lokacija: Clown World
|
Ne kapiram zašto se neko vređa na "Perecija" i "Kiflatska"... To je kao da se Žabar uvredi kad ja kažem "na Čizmi se početkom veka igrao najbolji fudbal/čizmaška liga je bila broj 1 kad sam bio srednja"... Ili da se ja uvredim na Freyevo "Vučićland", "Vučićistan"... svašta. Dakle, ni o kakvoj uvredi nema ni govora, ovi nadimci su striktno zbog oblika teritorije ili režima vladavine. Nikakvog fašizma, nacizma, mržnje, napadanje ni zlobe ni u promilima. Ili hoćete da kažete da ja lažem, tj. da Kiflatska nije savršen opis: Sam taj naziv ne govori ništa o samoj državi sem što opisuje oblik. Nikakvog negativnog okarakterisavanja Hrvata u njihovoj Matici niti negativnih insinuacija.Čak je praktično - te tako umesto 3 reči ("Hrvati iz Hrvatske") skraćujemo na jednu ("Kiflati"), štedimo vreme i energiju. Isto za "Hercegbosance" (Hrvate iz BiH). Nismo mi Francuzi da rasipamo slova... Dakle, glasam da se strogo kažnjava otvoreno i neotvoreno vređanje bilo koje nacije religije. No, Istina nije i ne može biti okarakterisana kao vređanje. Recimo, ja Turke ovde nazivam Azijati - ali zar to nije Istina? Istina vređa samo ljude staklenog Ega.
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|