|
|
Stranica: 241/381.
|
[ 9501 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
turbotakija
|
Naslov: Re: Pritužbe na rad moderatora, vaša iskustva - Me Too tema Postano: 22 lis 2021, 13:32 |
|
|
ZGabriel je napisao/la: jes vala, bumbi je najgori. dođe, zalijepi par banova i ode. Iskali se malo ,ha ja, sta fali. 
_________________ fakofbolan nema krsta bez tri prsta
|
|
| Vrh |
|
 |
|
storarare
|
Naslov: Re: Pritužbe na rad moderatora, vaša iskustva - Me Too tema Postano: 22 lis 2021, 14:34 |
|
Pridružen/a: 01 lip 2021, 09:38 Postovi: 8639 Lokacija: Tu negde
|
|
Pa mi Srbi smo za radiČevce ultra liberalni i ultra multietični
_________________ Popis 2022-ge 99,99%Srbendi . "Novi Pazar ,Sjenica i Tutin 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilne mujage". "Preševo i Bujanovac 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilni Šiptari ".
|
|
| Vrh |
|
 |
|
buenos aires
|
Naslov: Re: Pritužbe na rad moderatora, vaša iskustva - Me Too tema Postano: 22 lis 2021, 17:11 |
|
|
Bio sam na meti raznih kaznenih mjera ranije ali objektivno i sam sam doprineo tome. U biti modovi su dobri ljudi, to sam ukapirao tek kad sam se smirio.  Dakle, ovo nije kritika već gesta potpore u daljem radu. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Pritužbe na rad moderatora, vaša iskustva - Me Too tema Postano: 22 lis 2021, 17:15 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 11:48 Postovi: 108291 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
|
Sva upozorenja sam dobio od Markana zbog jebenog virusa. Ne možeš vjerovati. Pored svih diskusija na forumu zbog nekog mikrometarskog čuda.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Pritužbe na rad moderatora, vaša iskustva - Me Too tema Postano: 22 lis 2021, 17:49 |
|
|
BBC je napisao/la: Sva upozorenja sam dobio od Markana zbog jebenog virusa. Ne možeš vjerovati. Pored svih diskusija na forumu zbog nekog mikrometarskog čuda. Hoćeš li to reći da je Markan picajzla!? Hrabro! Markec je najduhovitiji mod! Kada ćeš ti biti mod? Jedva čekam! Da malo ,,vratim,, pojedinim mikrometarskim čudima 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Pritužbe na rad moderatora, vaša iskustva - Me Too tema Postano: 22 lis 2021, 17:52 |
|
|
|
Svako nosi svoje hrvatsko breme. Moje je drugačije.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Šporet
|
Naslov: Re: Pritužbe na rad moderatora, vaša iskustva - Me Too tema Postano: 22 lis 2021, 19:28 |
|
|
|
Nisam mislio ništa pisati ali nakon zadnjeg posta na temi demografski krah muslimana od 654844649-og po redu u zadnjih godinu dana registriranog srbijanskog trol-bota odlučio sam ipak nešto reći.
Moj post se osim općenitog osvrta odnosi najviše na postove Ministry of Sounda-a i odličnog posta Flamela.
Ovaj forum "otkrio" sam 2019-te, od tada ga čitam redovito, a većinu bitnih tema sam pročitao u retrospektivi tako da sam upoznat sa forumom praktički od početka. Dakle, rekao bih da je ovaj forum imao raznih uspona i padova od 2009-te, ali mislim da će se svatko složiti a i brojevi bi to trebali govoriti da je aktivnost/čitanje ovog foruma eksplodiralo sa 2019-te na 2020-tu, što i nije čudno, stanje u BiH se zahuktava, 2022-ga kada se događa sređivanje svih računa sve je bliže, Hrvatima u BiH je 5 do 12, i tema BiH Hrvata i općenito BiH politike je preplavila hrvatsku javnost, kada bi usporedili spominjanje bih u hrvatskom medijskom pa i općem društvenom prostoru recimo od 2014-2018 i od 2019-2022 porast je valjda 300%.
To se naravno odrazilo i na ovaj forum, forum je recimo negdje oko 2019-2020 doslovno gorio, odlične teme se otvaraju, brdo odličnih tema za raspravljat i čitat, tema demografski - krah gori, forum općenito obiluje odličnim temama i za jedan forum poprilično kvalitetnim raspravama, jednostavno vrelo kvalitetnih informacija, trebale su ti sati da mirno sjedneš na sredini dana i pročitaš šta se danas pisalo,(danas za istu aktivnost treba koja minuta, a ima dana kada se od trollerskog šunda ne probije ni jedan post vrijedan čitanja i bezveze izgubiš 7 minuta na češljanje foruma), otvarale su se posebne teme posvećene najvećoj aktivnosti foruma ikad... i tako dalje i tako dalje...i još jedna jako bitna stvar, takvoj atmosferi na forumu pridonosila su sva tri naroda, neki više neki manje ali u većini korisnika svakog naroda većina zaista jest pridonosila, jako bitno za naglasiti.
I onda se događa nešto neshvatljivo, meni neobjašnjivo, a gotovo se može pinpoint-ati u vremenu.
Negdje recimo oko sredine/kraja 2020 pa do kraja godine a zapravo do danas na forum se doslovno događa desant srbijanskih troll-bot forumaša, na desetke i desetke, sad kad bi počeo nabrajat vjerojatno bi samo iz glave došao bi do tridesetak registriranih u tom razdoblju. Neki su odmah banirani nisu dogurali do troznamenkastog broja postova, neki su banirani nešto kasnije ali velika većina je ostala.
Ono što želim reći, u vrijeme kada forum gori najviše u svojoj povijesti kad se na njemu piše i kada ga se čita u fantastičnim brojevima, u vrijeme kada se pereci konačno nakon 30 godina polako prešaltavaju sa Srbi su neprijatelji samo Srbi, srbi srbi srbi..na: Čekaj malo, možda su Muslimani veći neprijatelji od Srba?, događa se nevjerojatan pucanj u koljeno vlasnika foruma, moderatora ili koga već briga me, a to je: na forum se iz neobjašnjivog razloga puštaju na desetci srbijanskih četničkih trollova koji doslovno na očigled jedu forum šhitpostingom i četnikovanjem koje je u 99% slučajeva usmjereno kontra Hrvata 1% kontra Muslimana. Od tada forum (i broj kvalitetnih čitljivih rasprava ili uopće postova koji sadrže iole kvalitetnu infomaciju) je nevjerojatno propao. Podforum EX-YU koji je do prije nešto manje od godinu dana bio sasvim pristojan podforum na kojem bi par puta tjedno ušao i pročitao ono što se trenutno događa u regiji se pretvorio u najgoru septičku jamu interneta, svađe u komentarima ispod YT pjesme Jasenovac i Gradiška Stara su filozofske rasprave u odnosu na ono što je tamo. Mislim da sam ga u zadnjih pola godine otvorio 5 puta od toga 4 puta požalio i izašao nakon 20 sekundi. Bilo bi to i izdržljivo da ih se drži tamo, ali cijeli cijelcati forum je inficiran i kvaliteta mu je uništena.
Milijun posto sam siguran da svaki perec koji je u zadnjih godinu dana otkrio ovaj forum (osim ako baš nije 100% upućen u stvari u BiH) otišao s ovog foruma s mišlju "bolje ISIL od Siska do Dubrovnika" nego Srpska na Uni.
Jednostavno mi ne ide u glavu takav vlastiti pucanj u koljeno, ne mogu ga shvatiti. Sada kada se konačno klima u Hrvatskoj mijenja (pomicanjem tektonsih ploča sporo ali se ipak mijenja) sada kada su BiH teme svugdje i problematika Hrvata BiH konačno na dohvat ruke svakom perecu, sada se ovaj forum odluči inficiriati četničkim trolovima, umijesto obrnutog da se na forum puste muslimanski trolovi a pereci da još više upijaju, ali upravo njih se redovno bana. Jedini scenarij koji mi ima smisla je da netko primio novac od muslimana da radi to što radi, evo stvarno ne znam što drugo može bit, neka se uvrijedi ko hoće, jer ovaj forum je ipak najveći forum Hrvata BiH na internetu, i njegovi vlasnici najbolje znaju koliko ljudi ga čita i koliki reach ima, i koliko je bitno ili nije bitno kakva je klima na njemu.
Došao sam na ovaj forum jer sam prikupio i istražio dosta podataka o BiH, primarno demografskih i želim ih izbaciti, i zato jer želim vidjeti kako će se odigrati situacija 2022 i to prokomentirati, sudjelovati u kojoj raspravi i onda vrlo vjerojatno idem.
Meni se gadi što sam došao na forum s ciljem da isključivo razgovaram o hrvatsko - muslimanskim problemima, zapravo slobodno mogu reći hrvatsko-muslimanskom hladnom ratu, a 50% postova mi odlazi da nadjebavanje sa srpskim trolovima, jer kad vidiš da ti netko četnikuje pred nosom, a imaš account jednostavno ne možeš istrpiti.
Znam da ovo neće ništa promijeniti, znam i koji će biti odgovori, ako će ih biti, ali eto barem se nadam da će ostati zapisano.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Rika sv Vida
|
Naslov: Re: Pritužbe na rad moderatora, vaša iskustva - Me Too tema Postano: 22 lis 2021, 19:58 |
|
|
Šporet je napisao/la: Milijun posto sam siguran da svaki perec koji je u zadnjih godinu dana otkrio ovaj forum (osim ako baš nije 100% upućen u stvari u BiH) otišao s ovog foruma s mišlju "bolje ISIL od Siska do Dubrovnika" nego Srpska na Uni.
Jednostavno mi ne ide u glavu takav vlastiti pucanj u koljeno, ne mogu ga shvatiti. Sada kada se konačno klima u Hrvatskoj mijenja (pomicanjem tektonsih ploča sporo ali se ipak mijenja) sada kada su BiH teme svugdje i problematika Hrvata BiH konačno na dohvat ruke svakom perecu, sada se ovaj forum odluči inficiriati četničkim trolovima, umijesto obrnutog da se na forum puste muslimanski trolovi a pereci da još više upijaju, ali upravo njih se redovno bana. Jedini scenarij koji mi ima smisla je da netko primio novac od muslimana da radi to što radi, evo stvarno ne znam što drugo može bit, neka se uvrijedi ko hoće, jer ovaj forum je ipak najveći forum Hrvata BiH na internetu, i njegovi vlasnici najbolje znaju koliko ljudi ga čita i koliki reach ima, i koliko je bitno ili nije bitno kakva je klima na njemu.
Ovo je poanta sva i molim admine da razmisle o ovome. Doslovno se zadnjih par godina mijenja percepcija u Hrvatskoj i to je vidljivo na svakom koraku po Hrvatskoj. Sve više Hrvati vide Muslimane kao glavni faktor nestabilnosti i opasnost i sve se više interesiraju za njihov velikomuslimanski fašizam i unitarizam i njihovo maltretiranje Hrvata, a sve manje vide Srbe kao glavnog neprijatelja i onda se dođu tu interesirat o tome sa stavovima koji nisu još posloženi do kraja. Dođu čitat teme o stanju u BiH , demografiji itd i onda posvuda gledaju srpske trolove kako siju mržnju prema Hrvatima. Kako će reagirat? Pa mislit će neka i Islamska država u BiH samo da se četnicima napakosti i protjera ih se što dalje od Hrvatske.
_________________ Broj učenika u osnovnim školama u USK 2013/2014 - 25,758 2023/2024 - 15,503 2025/2026 - 14,366
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Rika sv Vida
|
Naslov: Re: Pritužbe na rad moderatora, vaša iskustva - Me Too tema Postano: 22 lis 2021, 20:08 |
|
|
|
Još jedna stvar. Muslimanski islamistički i fašistički komentari se odmah brišu (što je vjerovatno opravdano i sam sam ih prijavljivao) al zbog toga ne ostaju zabilježeni da cijeli svijet čita s kakvim primitivcima i s kojom količinom mržnje imamo posla, dok je sve puno velikosrpskih botovskih komentara posvuda.
_________________ Broj učenika u osnovnim školama u USK 2013/2014 - 25,758 2023/2024 - 15,503 2025/2026 - 14,366
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Rika sv Vida
|
Naslov: Re: Pritužbe na rad moderatora, vaša iskustva - Me Too tema Postano: 22 lis 2021, 20:11 |
|
|
|
Evo Sindjlicev zadnji post na temi o demografiji ako nije za trajni ban ja ne znam što jest. Jest da taj komentar spada u 10% njegovih komentara koji nisu direktno protiv Hrvata ali ovo je čisti fašizam da ne može bit čišći a ja rijetko koristim tu riječ. Postavio je popis manjina u Srbiji 1910 i popisuje koji su ''rešeni'' tj koje su pobili ili protjerali i stavlja kvačice kraj tih koji su istrebljeni. I dalje nabraja koje još moraju ''rešit'' tj istrijebit. Ako se to ostavi mnogi Hrvati koji prvi put dođu gledat će mislit ovo je fašistički forum, četnički itd i odmah se pokupit i nikad ne vratit.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Rika sv Vida
|
Naslov: Re: Pritužbe na rad moderatora, vaša iskustva - Me Too tema Postano: 22 lis 2021, 20:15 |
|
|
Dakle ovo je jako kontraproduktivno iako nije direktno protiv Hrvata  Ni jedan normalan Hrvat neće u njemu vidit nekog saveznika protiv Muslimana već naprotiv, tražit će saveznike među Muslimanima protiv ovakvih. Pogotovo ovi koji nisu sasvim upućeni u situaciju u BiH.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Karabaja
|
Naslov: Re: Pritužbe na rad moderatora, vaša iskustva - Me Too tema Postano: 22 lis 2021, 20:22 |
|
|
Rika sv Vida je napisao/la: Dakle ovo je jako kontraproduktivno iako nije direktno protiv Hrvata  Ni jedan normalan Hrvat neće u njemu vidit nekog saveznika protiv Muslimana već naprotiv, tražit će saveznike među Muslimanima protiv ovakvih Pa ništa se ti ne razlikuješ od njega po ovom pitanju.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Rika sv Vida
|
Naslov: Re: Pritužbe na rad moderatora, vaša iskustva - Me Too tema Postano: 22 lis 2021, 20:25 |
|
|
Mene nisi mogao vidit da napadam ni jednu manjinu u Hrvatskoj. Nit srpsku, nit muslimansku nit talijansku nit i jednu drugu jer su svi više manje lojalni državi danas, a kamoli da stavljam popise manjina i stavljam kvačice kraj onih koji su ''rješeni''. Ja jedino brojim vas u BiH i navijam da vas je što manje jer desetljećima malobrojnošću Hrvata opravadavate vaš fašizam. Kad se razgraničimo s vama neću imat ništa ni protiv vas. Dapače. Bit ću za suradnju i što bolje odnose naših država i naroda 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
HHerceg
|
Naslov: Re: Pritužbe na rad moderatora, vaša iskustva - Me Too tema Postano: 22 lis 2021, 20:31 |
|
Pridružen/a: 30 tra 2020, 17:35 Postovi: 9998 Lokacija: No Country for White Men
|
Pa Republika Perecija i BiH su već razgraničene. Kako to misliš da ćete se i u budućnosti razgraničiti? 
_________________ Ta hercegovacka tragedija je bila prva vijest svih dnevnika u BIH (kod Senada prvih 15 minuta cak) a na HRTu 34 minuta. Ko tada nije razumio nikada nece.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Rika sv Vida
|
Naslov: Re: Pritužbe na rad moderatora, vaša iskustva - Me Too tema Postano: 22 lis 2021, 20:34 |
|
|
|
Mislim na razgraničenje Hrvata i Muslimana u BiH. A i za taj naziv Perecija i Perec bi trebalo počet banirat. To je počelo ko zajebancija a sad se koristi kao govor mržnje. Bar Ikman, Grobar i ti ju koristite tako. Također kontraproduktivno za Hrvate koji iz Hrvatske čitaju.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Pritužbe na rad moderatora, vaša iskustva - Me Too tema Postano: 22 lis 2021, 20:36 |
|
|
|
"Pucanj u koljeno", sviđa mi se uzrečica. Sad odjebite na forum.hr.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Pritužbe na rad moderatora, vaša iskustva - Me Too tema Postano: 22 lis 2021, 21:12 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 18:58 Postovi: 39464 Lokacija: Gl. grad regije
|
|
Mislim da Srbijanci općenito idu na jetru svima preko Drine. Nekako su oni potpuno drugi svijet. Njihove teme su Kosovo i CG. Većina ih nikad nije ni bila zapadnije. Ovdje dođu jer tu mogu i s drugima malo pričat.
Mislim idu na živce i naši koji samo bleje što ima u Beogradu. J. se, nemaju oni Rafale.
Mi sa Srbima smo razgraničili, i na Dunavu i u BiH. Nema potrebe za bilo kakvim tenzijama pa ni diskusijama žešćim.
Što je bilo bilo je. Sad samo trebamo zajedno nekako natjerat musliće da rasture BiH inače neće nitko u njoj ostat. Kome se živi u ovoj stalnoj krizi i psihozi?!
Objašjnjavat da svi propadamo dok je tako ali u biti najgore za Bošnje. A to što će bit s RS nakon toga me živo zaboli. Mene zanimaju Hrvati i Hrvatska a ne Srbi, Bošnje i Srbija.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Karabaja
|
Naslov: Re: Pritužbe na rad moderatora, vaša iskustva - Me Too tema Postano: 22 lis 2021, 22:06 |
|
|
Rika sv Vida je napisao/la: Mene nisi mogao vidit da napadam ni jednu manjinu u Hrvatskoj. Nit srpsku, nit muslimansku nit talijansku nit i jednu drugu jer su svi više manje lojalni državi danas, a kamoli da stavljam popise manjina i stavljam kvačice kraj onih koji su ''rješeni''. Ja jedino brojim vas u BiH i navijam da vas je što manje jer desetljećima malobrojnošću Hrvata opravadavate vaš fašizam. Kad se razgraničimo s vama neću imat ništa ni protiv vas. Dapače. Bit ću za suradnju i što bolje odnose naših država i naroda  Pa ni on nije govorio samo za Srbiju nego bivšu SHS gdje bi ostali samo vi, oni i Slovenci. Budući da i ti zagovaraš naše protjerivanje u Tursku, rekao bih da ste isti fašisti.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Rika sv Vida
|
Naslov: Re: Pritužbe na rad moderatora, vaša iskustva - Me Too tema Postano: 22 lis 2021, 22:29 |
|
|
|
Nisam ja zagovarao nikakvo protjerivanje za razliku od tebe koji se zalažaš da se Hrvati protjeraju u Hrvatsku. Ja sam da za to da vam se pomogne selit u Njemačku, Švedsku, Austriju onima koji žele. To bi bila humanitarna akcija.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 23 lis 2021, 00:38 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 10:29 Postovi: 90379 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
|
U slijedećim danima, slijedi obrezivanje živice odnosno rebalansiranje foruma.
_________________ Bošnjaci su primali 30 godina ogromnu političku pomoć, da ne liče na potpuni kurac.
Pomoć je presahla nažalost.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
turbotakija
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 23 lis 2021, 11:34 |
|
|
BBC je napisao/la: Misli na Jazavce pred sudom. Zar nisi citao Petra Kocica?
_________________ fakofbolan nema krsta bez tri prsta
|
|
| Vrh |
|
 |
|
bezimeni12
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 23 lis 2021, 15:09 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: U slijedećim danima, slijedi obrezivanje živice odnosno rebalansiranje foruma. Ne diraj cvijece 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 23 lis 2021, 15:37 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 10:29 Postovi: 90379 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
bezimeni12 je napisao/la: Robbie MO je napisao/la: U slijedećim danima, slijedi obrezivanje živice odnosno rebalansiranje foruma. Ne diraj cvijece  Nasuprot, manjak je muslimana. U ovom krugu regulacija, population control neće njih zahvatiti.
_________________ Bošnjaci su primali 30 godina ogromnu političku pomoć, da ne liče na potpuni kurac.
Pomoć je presahla nažalost.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
bezimeni12
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 23 lis 2021, 16:05 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: bezimeni12 je napisao/la: Ne diraj cvijece  Nasuprot, manjak je muslimana. U ovom krugu regulacija, population control neće njih zahvatiti. Previše Hrvata? 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
buenos aires
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 23 lis 2021, 17:04 |
|
|
bezimeni12 je napisao/la: Robbie MO je napisao/la: Nasuprot, manjak je muslimana.
U ovom krugu regulacija, population control neće njih zahvatiti.
Previše Hrvata?  You wish, fuckface.
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|