|
|
Stranica: 297/381.
|
[ 9501 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 26 kol 2022, 15:32 |
|
|
Šahbaz je napisao/la: Izvinjavam se što sam dosadan, ali meni opet stižu Mailovi od HB Foruma:  Dakle, evo 3. put se želim i 3. put molim da mi se ne šalju Mailovi u kojima me se podstiče da učestvujem na šta nemam pravo kao Banovani bivši član (da je neko željan mojih Postova vaskrsao bi mi originalni Profil). Ponavljam: probao sam samostalno da isključim da mi stižu Mailovi od foruma ali nisam uspeo, molim da Moderacija to uradi. Pozdrav iz "Crvene Hrvatske" (  ) , pratim šta pišete i preporučujem vas. Živeli!  I mi smo probali, ali također nismo uspjeli. Problem izgleda nerješiv. 
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1618 of 2558 - 63.25%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Karabaja
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 26 kol 2022, 17:29 |
|
|
Šahbaz je napisao/la: Izvinjavam se što sam dosadan, ali meni opet stižu Mailovi od HB Foruma:  Dakle, evo 3. put se želim i 3. put molim da mi se ne šalju Mailovi u kojima me se podstiče da učestvujem na šta nemam pravo kao Banovani bivši član (da je neko željan mojih Postova vaskrsao bi mi originalni Profil). Ponavljam: probao sam samostalno da isključim da mi stižu Mailovi od foruma ali nisam uspeo, molim da Moderacija to uradi. Pozdrav iz "Crvene Hrvatske" (  ) , pratim šta pišete i preporučujem vas. Živeli!  Zar ne mozes jednostavno blokirati taj nalog sto ti salje?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Šahbaz
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 26 kol 2022, 21:28 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: I mi smo probali, ali također nismo uspjeli. Problem izgleda nerješiv.  Auuu, brate...  neverovatno... Karabaja je napisao/la: Zar ne mozes jednostavno blokirati taj nalog sto ti salje? Kako, Zemljak? Daj pomozi, 'leba ti... ne mogu da nađem to... 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
laganini
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 30 kol 2022, 19:39 |
|
|
|
..hvala robni mo sto mi je spicio dvi opomene ofttopic sto je inace praksa na ovom forumu koja se primjenjuje samo na mene i zahvala na uvjerenju zbog kojeg me je ininbanira da su mostarci uglavnom alijasi ma koje vjere bili…alijasi nebi prevodio nek to ostane moje..al kompliment nije sigurno…od sada na svakoj teminvubtrazit ofttopic pa i na ovoj..
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Karabaja
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 30 kol 2022, 20:20 |
|
|
Šahbaz je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: I mi smo probali, ali također nismo uspjeli. Problem izgleda nerješiv.  Auuu, brate...  neverovatno... Karabaja je napisao/la: Zar ne mozes jednostavno blokirati taj nalog sto ti salje? Kako, Zemljak? Daj pomozi, 'leba ti... ne mogu da nađem to...  Uđi u jednu poruku, sa desne strane pri vrhu ces imati 3 vertikalne tacke, kad do kliknes trebalo bi na dnu pisati "blokiraj info"
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 30 kol 2022, 21:10 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 10:29 Postovi: 90362 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
laganini je napisao/la: ..hvala robni mo sto mi je spicio dvi opomene ofttopic sto je inace praksa na ovom forumu koja se primjenjuje samo na mene i zahvala na uvjerenju zbog kojeg me je ininbanira da su mostarci uglavnom alijasi ma koje vjere bili…alijasi nebi prevodio nek to ostane moje..al kompliment nije sigurno…od sada na svakoj teminvubtrazit ofttopic pa i na ovoj.. poglupljuješ teme, budelasaš, ottfopičariš i pokušavaš provokacijama izazvat pozornost na sebe što rezultira redovito offtopicom i uništenjem teme. Upravo sam ti dao upozorenje za novi takav pokušaj na temi 2. grad Hrvata u Bih. Je li tako teško odoliti infantilizmu na temama. Konstantno izvaljuješ gluposti znajući da ljudi neće odoliti na to odgovoriti. Iza tvojih postova svaka tema kreće nizbrdo a završava u ad hominem kaosu. Promijeni način sudjelovanja, jer ovo trenutno je infantilni vandalizam.
_________________ Bošnjaci su primali 30 godina ogromnu političku pomoć, da ne liče na potpuni kurac.
Pomoć je presahla nažalost.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Jiv
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 31 kol 2022, 01:17 |
|
Pridružen/a: 20 svi 2021, 00:54 Postovi: 2101 Lokacija: Južna Bosna
|
|
Opet sam nepravedno isključen na dugodnevne kazne. Od strane RobbieMo, zbog Ivanjice sela koje vrijedi više nego Srednja Bosna sva.
_________________ Volim sve Hrvatice, bez obzira na zavičaj, podrijetlo i rasu. _________________ Romska i dalmatinska glazba liječe dušu.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
perometličić
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 31 kol 2022, 01:27 |
|
|
Jiv je napisao/la: Opet sam nepravedno isključen na dugodnevne kazne. Od strane RobbieMo, zbog Ivanjice sela koje vrijedi više nego Srednja Bosna sva. Pravedno si isključen . Srednja Bosna je za Hrvate Jeruzalem .
_________________ Drugi profil Th1950 .
Bugojno ne vidimo Tuzla u daljini ali Rafal pogađa Hrvatski sine ne brini !
Hrvatsku granatu božja ruka vodi , tamo gdje je pošaljemo ona i pogodi !
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 31 kol 2022, 07:03 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 10:09 Postovi: 29405 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
Jiv je napisao/la: Opet sam nepravedno isključen na dugodnevne kazne. Od strane RobbieMo, zbog Ivanjice sela koje vrijedi više nego Srednja Bosna sva. Dobro si ti prošao, ja bih te npr. zbog jedne takve izjave objesio.
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Jiv
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 31 kol 2022, 20:16 |
|
Pridružen/a: 20 svi 2021, 00:54 Postovi: 2101 Lokacija: Južna Bosna
|
Bobovac je napisao/la: Jiv je napisao/la: Opet sam nepravedno isključen na dugodnevne kazne. Od strane RobbieMo, zbog Ivanjice sela koje vrijedi više nego Srednja Bosna sva. Dobro si ti prošao, ja bih te npr. zbog jedne takve izjave objesio. Krivo si me razumio. Nisam ja taj koji smatra da je Ivanjica najvrjedniji komad HB.
_________________ Volim sve Hrvatice, bez obzira na zavičaj, podrijetlo i rasu. _________________ Romska i dalmatinska glazba liječe dušu.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Šahbaz
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 31 kol 2022, 21:36 |
|
|
Karabaja je napisao/la: Uđi u jednu poruku, sa desne strane pri vrhu ces imati 3 vertikalne tacke, kad do kliknes trebalo bi na dnu pisati "blokiraj info" Zemo, nemam opciju "blokirati", evo šta mi izađe:  Nisam valjda jedini koji je ikad imao ovaj problem?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 31 kol 2022, 23:07 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 10:29 Postovi: 90362 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
|
Prvih par postova se moraju sada odobriti. Mala promjena.
_________________ Bošnjaci su primali 30 godina ogromnu političku pomoć, da ne liče na potpuni kurac.
Pomoć je presahla nažalost.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Lebowski
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 31 kol 2022, 23:57 |
|
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novem
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 01 ruj 2022, 12:14 |
|
|
Molim moderaciju da izbriše ove mujine bolesne komentare. Prvi je bezrazložno započeo s vrijeđanjem, te mu treba lupnuti ban. Odgovor je dobio, ali to je bila neminovnost. post1883362.html
_________________ - BiH se Muslimanima desila, 1991. je nisu htjeli. Cilj im je bio opstanak YU. - Luka Mišetić: Haag nigdje i nikad nije tvrdio da je Herceg-Bosna UZP. - Reis: Država nam curi kroz prste poput pijeska.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Haram
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 01 ruj 2022, 12:24 |
|
|
Evo prvi post tvoj: Citat: Jugomuje su najveći paćenici. Em nema Jugoslavije, em nema islamske Bosne. Sve im se sjebalo.  A do tad smo normalno razgovarali. Onda ja: Citat: Novem, kad vec ne znas normalno diskutirati onda mi se napusi muda dlakavih. I onda ti: Citat: Neki ti se napuši mater koja te je okotila. Ko je ovde prvi prisegnuo prizivanjem majke?
_________________ GAYPRIDE - SLAVA UKRAINI - SUPPORT IZRAILJ
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Mamator
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 01 ruj 2022, 22:22 |
|
|
|
KVAČICI STAROM GOVNARU KOJI ME NEDAVNO BANOVAO JEBEM ŽENU, DJECU, MAJKU I KOMPLET ŽENSKO POKOLJENJE.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Karabaja
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 01 ruj 2022, 22:29 |
|
|
Mamator je napisao/la: KVAČICI STAROM GOVNARU KOJI ME NEDAVNO BANOVAO JEBEM ŽENU, DJECU, MAJKU I KOMPLET ŽENSKO POKOLJENJE. Psovanje majke. Molim moderaciju da reaguje.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 01 ruj 2022, 22:32 |
|
|
|
Sram vas bilo, gospodine Mamator. Stidite se svojih nedoličnih reči.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 01 ruj 2022, 22:39 |
|
|
Karabaja je napisao/la: Mamator je napisao/la: KVAČICI STAROM GOVNARU KOJI ME NEDAVNO BANOVAO JEBEM ŽENU, DJECU, MAJKU I KOMPLET ŽENSKO POKOLJENJE. Psovanje majke. Molim moderaciju da reaguje. Što je najgore nisam nikog banirao. Jesam Sarajki dao treće upozorenje, nije valjda ovo ona, ja se nadam nije. 
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1618 of 2558 - 63.25%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Haram
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 01 ruj 2022, 22:40 |
|
|
|
Meni je ovo samo interesantno kad znam ko je puko.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 04 ruj 2022, 19:44 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 10:09 Postovi: 29405 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
|
Upozorim jednog forumaša da se ne drži teme (Ukrajina-vojni aspekt) jer na tom topicu objavljuje vijesti o unutarnjim odnosima u Moldaviji... i admin obriše taj moj post..., a ove navedene ne obriše.
Iznenadjen sam i uvredjen.
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Haram
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 05 ruj 2022, 11:41 |
|
|
|
Moderatori su, mislim, tvoju protestnu primili k znanju.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
laganini
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 06 ruj 2022, 22:11 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: laganini je napisao/la: ..hvala robni mo sto mi je spicio dvi opomene ofttopic sto je inace praksa na ovom forumu koja se primjenjuje samo na mene i zahvala na uvjerenju zbog kojeg me je ininbanira da su mostarci uglavnom alijasi ma koje vjere bili…alijasi nebi prevodio nek to ostane moje..al kompliment nije sigurno…od sada na svakoj teminvubtrazit ofttopic pa i na ovoj.. poglupljuješ teme, budelasaš, ottfopičariš i pokušavaš provokacijama izazvat pozornost na sebe što rezultira redovito offtopicom i uništenjem teme. Upravo sam ti dao upozorenje za novi takav pokušaj na temi 2. grad Hrvata u Bih. Je li tako teško odoliti infantilizmu na temama. Konstantno izvaljuješ gluposti znajući da ljudi neće odoliti na to odgovoriti. Iza tvojih postova svaka tema kreće nizbrdo a završava u ad hominem kaosu. Promijeni način sudjelovanja, jer ovo trenutno je infantilni vandalizam. ..infatilno je tvoje baniranje jer si se uvidio što sam mostarce nazva "alijašima"...ostajem na tome..oftopic na temu je normala na svakoj temi ak ćemo pošteno...al nećemo i boli me ona stvar za tvoje mišljenje... 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 06 ruj 2022, 22:34 |
|
Pridružen/a: 28 srp 2012, 23:08 Postovi: 22091 Lokacija: među zvijezdama
|
Naša Kvačica je napisao/la: Karabaja je napisao/la: Psovanje majke. Molim moderaciju da reaguje. Što je najgore nisam nikog banirao. Jesam Sarajki dao treće upozorenje, nije valjda ovo ona, ja se nadam nije.  Nisi mi dao treće upozorenje, nego si mi dao dva odjednom. I ne, nisam ja taj koji ti psuje. To je Bošnjo poštar. Ja ću samo javno obznaniti sto sam upozorenja dobila i dobijam ih od tebe u zadnje vrijeme. Većinom po dva. Istovremeno. Prestavljaš se bogobojaznim vjernikom, ozenjenim i porodičnim čovjekom a ustvari si obični forumski drkadzija koji spopada žene. I ego ti je veći od Huma kad ti se lansira odjeb. Skuliraj se. Ogavno djeluješ. U dva minuta, dva upozorenja. Nizašto. Toliko.
| Privitak/ci: |

4635D535-318C-4652-BB90-6255A2DB28E2.jpeg [ 97.07 KiB | Pogledano 1901 put/a. ]
|
_________________ Sarajevo ljubavi moja! Слава Україні!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
laganini
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 06 ruj 2022, 22:37 |
|
|
...zanimljivo da sam i ja dobio dva upozorenja za oftopic...  mislim na jednoj temi u pet postova u pola sata...jebla vas logika..znači nikog opsova nikog uvridio izgleda da je najgore zamjerit moderatoru čak ni direktno nego nekom svojom misli...ja se robbi m mislim nikad direktno nisam obrati barem kolko s esićam...
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|