|
|
Stranica: 346/380.
|
[ 9497 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
krstjanin
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 10 srp 2023, 08:26 |
|
|
|
Je ti problem onako replicirati lijepi necitke gluposti koje vjerujem nitko nije nikad do kraja procitao. Ako ne bude baniran ne isplati se na religiji vise pisati. Macht kein Spaß rekle bi Svabe
_________________ “Doći će vrijeme kad će ljudi poludjeti, i kad budu vidjeli jednoga koji nije luda kao oni, vikat će na njega “lud si” samo zato što nije lud kao što su oni.”
|
|
| Vrh |
|
 |
|
krstjanin
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 10 srp 2023, 08:37 |
|
|
DrMag je napisao/la: Prijavite te postove Procitaj sta je duno napisao. Lik je u 40 minuta replicira na pola religijskih tema. Treba mi sat vremena da svaku otvorim i prijavim svaki post
_________________ “Doći će vrijeme kad će ljudi poludjeti, i kad budu vidjeli jednoga koji nije luda kao oni, vikat će na njega “lud si” samo zato što nije lud kao što su oni.”
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Pritužbe na rad moderatora, vaša iskustva - Me Too tema Postano: 12 srp 2023, 11:17 |
|
Pridružen/a: 13 ožu 2019, 21:34 Postovi: 12303 Lokacija: Sjeverna Bosna
|
Ministry of Sound je napisao/la: Isprika od mene za obrisane postove forumašu goran2hr, ne slažem se sa brisanjem (i ovo je prvi put da se javno oglašavam po pitanju postupaka drugih moderatora), u pravu si za sve napisano. Od mene nema ispriku za trolanje rusko-ukrajinskim ratom i teorijama zavjera, imaju temu o tom nesretnom ratu koju sam zbog postanih "boleština" skoro pa stavio na ignore. OSRH ne donose odluke o isporuci oružja, to je posao MVEPRH i MORH zavisno je li se uzima od proizvođača ili iz vojnih skladišta. U oba ministarstva sjede ljudi izabrani većinskom izbornom voljom državljana RH. Forum je nekada odisao kvalitetom, imalo se što pročitati i "naučiti". Ako se na potencijalno ozbiljnijim temama neće suzbijati "naukovanje" u rangu Osmanagića, Mišeka ili Pernara, onda ću biti jedan u nizu onih koji su digli ruke od ovog web mjesta.
_________________ Prigovara nekome da nije izašao iz 90tih, a on sam i dalje neuspješno ratuje protiv Osmanlija.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Pritužbe na rad moderatora, vaša iskustva - Me Too tema Postano: 12 srp 2023, 11:26 |
|
|
|
I ja sam branitelj.
_________________ Prigovara nekome da nije izašao iz 90tih, a on sam i dalje neuspješno ratuje protiv Osmanlija.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Pritužbe na rad moderatora, vaša iskustva - Me Too tema Postano: 12 srp 2023, 11:28 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 08:25 Postovi: 43692 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
|
I iz nekog neshvatljivog razloga voljan retuširati hrvatsku povijest odnosa sa zapadom, zarad trenutnih simpatija u nekom dalekom ratu.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Pritužbe na rad moderatora, vaša iskustva - Me Too tema Postano: 12 srp 2023, 11:32 |
|
|
|
Ne retushiram povijest, moji stavovi prema svakoj zapadnoj / EU zemlji su jasni i nepokolebljivi. Ruse više volim nego Mađare, Austrijance, Engleze, Njemce i Talijane zajedno.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
HHerceg
|
Naslov: Re: Pritužbe na rad moderatora, vaša iskustva - Me Too tema Postano: 12 srp 2023, 11:43 |
|
Pridružen/a: 30 tra 2020, 17:35 Postovi: 9998 Lokacija: No Country for White Men
|
DrMag je napisao/la: Ministry of Sound je napisao/la: Isprika od mene za obrisane postove forumašu goran2hr, ne slažem se sa brisanjem (i ovo je prvi put da se javno oglašavam po pitanju postupaka drugih moderatora), u pravu si za sve napisano. Od mene nema ispriku za trolanje rusko-ukrajinskim ratom i teorijama zavjera, imaju temu o tom nesretnom ratu koju sam zbog postanih "boleština" skoro pa stavio na ignore. OSRH ne donose odluke o isporuci oružja, to je posao MVEPRH i MORH zavisno je li se uzima od proizvođača ili iz vojnih skladišta. U oba ministarstva sjede ljudi izabrani većinskom izbornom voljom državljana RH. Forum je nekada odisao kvalitetom, imalo se što pročitati i "naučiti". Ako se na potencijalno ozbiljnijim temama neće suzbijati "naukovanje" u rangu Osmanagića, Mišeka ili Pernara, onda ću biti jedan u nizu onih koji su digli ruke od ovog web mjesta. Izvršna vlast se ne bira na izborima, na izborima se bira zakonodavna vlast. O tome tko sjedi u ministarstvima ne odlučuju državljani RH svojom izbornom voljom.
_________________ Ta hercegovacka tragedija je bila prva vijest svih dnevnika u BIH (kod Senada prvih 15 minuta cak) a na HRTu 34 minuta. Ko tada nije razumio nikada nece.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Pritužbe na rad moderatora, vaša iskustva - Me Too tema Postano: 12 srp 2023, 11:45 |
|
|
HHerceg je napisao/la: DrMag je napisao/la:
Od mene nema ispriku za trolanje rusko-ukrajinskim ratom i teorijama zavjera, imaju temu o tom nesretnom ratu koju sam zbog postanih "boleština" skoro pa stavio na ignore. OSRH ne donose odluke o isporuci oružja, to je posao MVEPRH i MORH zavisno je li se uzima od proizvođača ili iz vojnih skladišta. U oba ministarstva sjede ljudi izabrani većinskom izbornom voljom državljana RH.
Forum je nekada odisao kvalitetom, imalo se što pročitati i "naučiti". Ako se na potencijalno ozbiljnijim temama neće suzbijati "naukovanje" u rangu Osmanagića, Mišeka ili Pernara, onda ću biti jedan u nizu onih koji su digli ruke od ovog web mjesta.
Izvršna vlast se ne bira na izborima, na izborima se bira zakonodavna vlast. O tome tko sjedi u ministarstvima ne odlučuju državljani RH svojom izbornom voljom. "Nije g nego se pas posro"
|
|
| Vrh |
|
 |
|
weasel
|
Naslov: Re: Pritužbe na rad moderatora, vaša iskustva - Me Too tema Postano: 12 srp 2023, 12:32 |
|
|
|
BTW iz kojeg je razloga zaključana i na chat prebačena anketa o stvaranju Alijine Avlije?
Ne poziva se na vrijeđanje, ne koristi se loš riječnik. Nije prekršeno niti jedno forumsko pravilo.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Pritužbe na rad moderatora, vaša iskustva - Me Too tema Postano: 12 srp 2023, 13:08 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 08:25 Postovi: 43692 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
|
Kazna za sramotan naslov teme. A i općenito je cijela stvar trolerska.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Graničar18
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 12 srp 2023, 17:56 |
|
|
Forumaš Karabaja na temi "SDA botovi napali Suljagića". Proglašenje čitavog naroda genocidaškim.Jel ovo za ban ? "Ne trebas biti genije, samo usporediš gubitke na 2 strane. Ako je poginulo 8327 ljudi iz kolone koliko je poginulo na sroskoj strani? Je li poginuo i jedan srpski vojnik za to vrijeme? Omjer 8327:0, jesu li Srbi neki mitološki superratnici? Znamo da nisu jet su sve rstove izgubili. Logički, ostaje samo opcija da ovih 8327 nisu bili naoružani. I da, da ne zaboravim, Srbi su počinili genocid, 99.9% srba danas taj genovid opravdava, tako da proglašavam Srbe genocidaškim narodom!" politika/sda-botovi-napali-suljagica-legitimizirao-si-genocid-t24099.html?start=25
_________________ Što nam prijete silom,pa neka izvole nisu Srbi turci,da alaha mole
|
|
| Vrh |
|
 |
|
bezimeni12
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 12 srp 2023, 18:17 |
|
|
Graničar18 je napisao/la: Forumaš Karabaja na temi "SDA botovi napali Suljagića". Proglašenje čitavog naroda genocidaškim.Jel ovo za ban ? "Ne trebas biti genije, samo usporediš gubitke na 2 strane. Ako je poginulo 8327 ljudi iz kolone koliko je poginulo na sroskoj strani? Je li poginuo i jedan srpski vojnik za to vrijeme? Omjer 8327:0, jesu li Srbi neki mitološki superratnici? Znamo da nisu jet su sve rstove izgubili. Logički, ostaje samo opcija da ovih 8327 nisu bili naoružani. I da, da ne zaboravim, Srbi su počinili genocid, 99.9% srba danas taj genovid opravdava, tako da proglašavam Srbe genocidaškim narodom!" politika/sda-botovi-napali-suljagica-legitimizirao-si-genocid-t24099.html?start=25Ma ne brini. Sad ce milicija. Mene su banovali zbog nepostojece generalizacije, mozes misliti sa ovako jasnom... Nema ovdje duplih arsina, bar tako kazu.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 12 srp 2023, 18:17 |
|
|
|
Karabaja 7 dana.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1573 of 2558 - 61.49%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
3AJE6
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 13 srp 2023, 18:19 |
|
|
Moj omiljeni musliman 
_________________ Sponzor lige hokejaških prvaka, brzog klizanja i ostalih zimskih sportova - vaš Gazprom.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
weasel
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 13 srp 2023, 19:28 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Pa dobro šta je jebene srpske picke? Šta vas onda sprečava da pregazite narod od 1 milion sirotinje? Znaci nema USA ni Turske. Sto ne pregazite picke Bošnje i Kosovare? Vi ste narod picaka. I to nije u vašem slučaju Picka polni organ, nego vam je to karakterna osobina! P I C K Eeeeeeee  Doklen više tovariši modovi ? Neki su za daleko manje vrijeđanja poplavili
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 13 srp 2023, 19:35 |
|
Pridružen/a: 28 srp 2012, 23:08 Postovi: 22087 Lokacija: među zvijezdama
|
|
Tu je riječ picka karakterna osobina. Nije uvredljiva. Jer je stilska figura. Ne ženski polni organ. Tako da ne vidim problem.
I ti si takodjer picka. Kao placipicka i druker.
_________________ Sarajevo ljubavi moja! Слава Україні!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 13 srp 2023, 19:46 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 10:09 Postovi: 29269 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
weasel
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 13 srp 2023, 19:47 |
|
|
|
Uništavaš svaku raspravu na kojoj se pojaviš, samo vrijeđaš i svodiš na razinu kafanske svađe.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
bezimeni12
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 13 srp 2023, 19:48 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: ...Narod pičaka... Ovako mentalci obično prosviraju pred kišu. Je'l ovo ozbiljni forum ili mentalna bolnica
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Megatron
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 13 srp 2023, 19:48 |
|
|
|
BrčankuBabaDevojku udara menopauza, imajte malo razumevanja.
_________________ ex Skeletor
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 13 srp 2023, 19:49 |
|
|
|
Odgovorno tvrdim da je Picka u tvom slučaju i slučaju ovih srpskih cobana karakterna osobina. Kao dokaz pozivam se na Bobin video. Citat sam pozajmila iz filma. Znaci nije uvreda. Karakterno ste picke.
Ponesi zastavu!!!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 13 srp 2023, 19:51 |
|
|
bezimeni12 je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la: ...Narod pičaka... Ovako mentalci obično prosviraju pred kišu. Je'l ovo ozbiljni forum ili mentalna bolnica Pa zar niste? Likujete kako su napušteni Bošnjaci od USA i Turske. Šta vas onda sprječava da opet napravite par genocida i pobijete miliončić Bošnja? Dodatno i Kosovare? Šta vas sprječava? To sto ste narod picaka. Zar nije?
Ponesi zastavu!!!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
weasel
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 13 srp 2023, 19:53 |
|
|
|
Znači kad vas Srbi genocidišu to je čojstvo, kad se suzdržavaju i koriste pravne lijekove onda su karakterna osobina iz filma.
Pod hitno u vrapče.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Graničar18
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 13 srp 2023, 21:28 |
|
|
weasel je napisao/la: Uništavaš svaku raspravu na kojoj se pojaviš, samo vrijeđaš i svodiš na razinu kafanske svađe. Ne postoji više post i tema od nje,a da nije vrijeđanje i svađa.
_________________ Što nam prijete silom,pa neka izvole nisu Srbi turci,da alaha mole
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Pritužbe na rad moderatora, vaša iskustva - Me Too tema Postano: 14 srp 2023, 21:11 |
|
|
|
A kome da se tužim? Neshvaćena sam. Degradirana. A ima i ljubomore. Tuzena da uništavam teme na chatu. Smiješno. Glupo. Osvetoljubivo. Očekujem izvinjenje.
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|