|
|
Stranica: 7/8.
|
[ 178 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Shaban995
|
Naslov: Re: Release the Kraken Postano: 09 pro 2021, 16:29 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: Shaban skupio 3000 postova u mjesec i pol dana, to je prosjek preko 20 000 godišnje.  Hajd da ispratim još sutra sjednicu, pa odoh na odmor 
|
|
Vrh |
|
 |
dudu
|
Naslov: Re: Release the Kraken Postano: 09 pro 2021, 20:06 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 21:39 Postovi: 57121 Lokacija: DAZP HQ
|
Ministry of Sound je napisao/la: aleksije radicevic je napisao/la: Picka ti materina bezobrazna, idiotkinjo! Ostali, oprostite, zbog recnika!  Davno smo rekli da su na forumu majke off-limits. 7 dana off, tko i BBC. mene stvarno fascinira da se neki ljudi mogu na slova toliko iznervirati da počnu pisati psovke. 
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
 |
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Release the Kraken Postano: 09 pro 2021, 20:40 |
|
|
Gdje je onaj Novovrjeme da ga nešto priupitam!? Slušam Dodika, intervju na ATV, čovjek skroz promijenio akcent!? Vuče na hrvatski!? Šta se dešava!? Da nije ,,primio,, krv Isusovu!?
|
|
Vrh |
|
 |
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Release the Kraken Postano: 09 pro 2021, 20:55 |
|
|
Lapo-lapo je napisao/la: Gdje je onaj Novovrjeme da ga nešto priupitam!? Slušam Dodika, intervju na ATV, čovjek skroz promijenio akcent!? Vuče na hrvatski!? Šta se dešava!? Da nije ,,primio,, krv Isusovu!? Kaže se viru Isusovu.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
662 of 2558 - 25.88%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
 |
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Release the Kraken Postano: 09 pro 2021, 21:07 |
|
|
|
Vrh |
|
 |
K..M
|
Naslov: Re: Release the Kraken Postano: 09 pro 2021, 21:37 |
|
Pridružen/a: 13 stu 2021, 22:58 Postovi: 7320 Lokacija: Nizza, Naissus...
|
Robbie MO je napisao/la: Shaban skupio 3000 postova u mjesec i pol dana, to je prosjek preko 20 000 godišnje.  Zahuktao se....3 tisuce x 8 (po 45 dana)....dojmi mi se da ce 25 tisuca upisa zakucati....muslimanski BBC...juri gremi.
_________________ Propast najdugovecnije imperije (1123 god), Istocno Rimskog carstva https://www.youtube.com/watch?v=yVa6GQVSaj0
|
|
Vrh |
|
 |
dudu
|
Naslov: Re: Release the Kraken Postano: 09 pro 2021, 21:39 |
|
|
Čudo iz Kalesije, Dijamant iz Živnica, Zmaj iz Gradačca.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
 |
K..M
|
Naslov: Re: Release the Kraken Postano: 09 pro 2021, 21:43 |
|
|
Shaban995 je napisao/la: Robbie MO je napisao/la: Shaban skupio 3000 postova u mjesec i pol dana, to je prosjek preko 20 000 godišnje.  Hajd da ispratim još sutra sjednicu, pa odoh na odmor  Oces se sam upucati? Sad ti dosla jaranica i CENTARFOR, momcadi, da vas pojaca, da vas priskrbi, tko mati malodobnu djecu na kisi......ne odustaj i ne izdaj, sine Brute, sabane995.......ipak si ti za tvoju momcad Luka Modric.
_________________ Propast najdugovecnije imperije (1123 god), Istocno Rimskog carstva https://www.youtube.com/watch?v=yVa6GQVSaj0
|
|
Vrh |
|
 |
Grobar
|
Naslov: Re: Release the Kraken Postano: 09 pro 2021, 21:47 |
|
Pridružen/a: 21 ruj 2020, 20:42 Postovi: 15343 Lokacija: Serbian World
|
Šapke je blistavi um. Njegove misli su poput jutarnjeg mraza u sunčanom danu. Kao jesenja kiša koja spaja zaljubljene. Kao varljivo leto koje inspiriše boeme. Kao kasno proleće koje novi život radja.
_________________ Vlasi se dosetili...
|
|
Vrh |
|
 |
K..M
|
Naslov: Re: Release the Kraken Postano: 09 pro 2021, 21:50 |
|
|
dudu je napisao/la: Čudo iz Kalesije, Dijamant iz Živnica, Zmaj iz Gradačca. Mislioc, filosof, bosnjacki DUDU........saban995, jos je ljepo odgojen i pristojan mladic. Vidi se da je Sarajlija, ne ovi selci po Teocaci, Zivinice, Kalesije, Gracanicki psovaci i negatori Djenerala Mladica.
|
|
Vrh |
|
 |
dudu
|
Naslov: Re: Release the Kraken Postano: 09 pro 2021, 21:51 |
|
|
K..M je napisao/la: dudu je napisao/la: Čudo iz Kalesije, Dijamant iz Živnica, Zmaj iz Gradačca. Mislioc, filosof, bosnjacki DUDU........saban995, jos je ljepo odgojen i pristojan mladic. Vidi se da je Sarajlija, ne ovi selci po Teocaci, Zivinice, Kalesije, Gracanicki psovaci i negatori Djenerala Mladica. izvini nisam znao da je Sarajlija. i ja sam iz Sarajlija. 
|
|
Vrh |
|
 |
K..M
|
Naslov: Re: Release the Kraken Postano: 09 pro 2021, 21:57 |
|
|
dudu je napisao/la: K..M je napisao/la: Mislioc, filosof, bosnjacki DUDU........saban995, jos je ljepo odgojen i pristojan mladic. Vidi se da je Sarajlija, ne ovi selci po Teocaci, Zivinice, Kalesije, Gracanicki psovaci i negatori Djenerala Mladica. izvini nisam znao da je Sarajlija. i ja sam iz Sarajlija.  Ti si djeneral sas jezuitsko sveuciliste sv.Jeronim iz Rima....on je jos pripravnik, takoreci segrt, ali ima potencijala. Koliko para da te transferiram, da igras za srbijansku momcad? Sarajlija je usporedba sa ovim drugim DZIBERIMA iz njegove momcadi, kojoj je kapiten Modric. Sada kada je Sarica stigla, bice dokapiten....stovani tvoj jaran PCM je izbjeglica, koju su musli Sarajlice otjerale.
|
|
Vrh |
|
 |
Th1950
|
Naslov: Re: Release the Kraken Postano: 09 pro 2021, 22:12 |
|
Pridružen/a: 08 lip 2021, 17:22 Postovi: 6131 Lokacija: Herceg-Bosna
|
Shaban995 je napisao/la: Robbie MO je napisao/la: Shaban skupio 3000 postova u mjesec i pol dana, to je prosjek preko 20 000 godišnje.  Hajd da ispratim još sutra sjednicu, pa odoh na odmor  Nastaviš li ovakvim tempom za 5 godina eto te na 100 k . muslimanski bbc 
_________________ Forumaš Dudu : na komentar o slomu Herceg Bosne i Hrvata u njoj .
"Bmk da prostiš, mene u BIH još samo zanima ispratit muslimane do nula u rođenima"
|
|
Vrh |
|
 |
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Release the Kraken Postano: 10 pro 2021, 01:47 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 08:25 Postovi: 43940 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
K..M je napisao/la: dudu je napisao/la: izvini nisam znao da je Sarajlija. i ja sam iz Sarajlija.  Ti si djeneral sas jezuitsko sveuciliste sv.Jeronim iz Rima....on je jos pripravnik, takoreci segrt, ali ima potencijala. Koliko para da te transferiram, da igras za srbijansku momcad? Sarajlija je usporedba sa ovim drugim DZIBERIMA iz njegove momcadi, kojoj je kapiten Modric. Sada kada je Sarica stigla, bice dokapiten....stovani tvoj jaran PCM je izbjeglica, koju su musli Sarajlice otjerale. Sarajlije je selo pored TG.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
 |
K..M
|
Naslov: Re: Release the Kraken Postano: 10 pro 2021, 01:56 |
|
|
Dudu je seljak iz Sarajlija blizu Duvna. Dobro je da se okazao....mislio sam da se zahebava sa stolnim....ipak je ljepo to upakirao...na temi IZ od str 270 do 273 str su ga mlade nade općilišta istamburale i prošao je toplog zeca. Preporuka za čitanje, da se iskidaš od smjeha.
|
|
Vrh |
|
 |
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Release the Kraken Postano: 10 pro 2021, 02:00 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 08:25 Postovi: 43940 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
Dudu je u pravu, ovi ostali se pokazali ko skupina kmečavaca. Prizivaju zlo samo da bi na par sekundi mogli reći "aaa šta san van reka ja".
Ali dobro, Hrvati su to, umjesto da slave Samoupravu 2023., krivo im što nema spektakularnog i binarnog raspada već sad.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
 |
K..M
|
Naslov: Re: Release the Kraken Postano: 10 pro 2021, 02:08 |
|
|
Mladi su momci, još im pamet leti. Ali su domoljubno orjentirani. I nisu naivni. Da jurišaju za guvernersku fotelju Bugojna, štovanom dudu....čekaju Rafale i bredlije, dragovoljce iz EU site muslimana. Nitko se više ne želi žrtvovat za ideale slobode. Skapirali pjesmu Čorbe.
|
|
Vrh |
|
 |
jeremy10
|
Naslov: Re: Release the Kraken Postano: 10 pro 2021, 02:15 |
|
|
K..M je napisao/la: Robbie MO je napisao/la: Shaban skupio 3000 postova u mjesec i pol dana, to je prosjek preko 20 000 godišnje.  Zahuktao se....3 tisuce x 8 (po 45 dana)....dojmi mi se da ce 25 tisuca upisa zakucati....muslimanski BBC...juri gremi. dojmi mi se ubijaš s ovim iskrivljenim hrvatskim. budući konzule hrhb u niš, moramo smisliti ime za svoju sopstvenu verziju pidgin englisha čiji si vaspostavitelj
|
|
Vrh |
|
 |
K..M
|
Naslov: Re: Release the Kraken Postano: 10 pro 2021, 02:31 |
|
|
Jezik hrhb treba biti autohton, i malo različit od purgeraja. Pa nećete tko Ćeha da kajkate, ili Varaždinci...
I jezična autonomija i samouprava....
|
|
Vrh |
|
 |
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Release the Kraken Postano: 10 pro 2021, 02:34 |
|
|
Nema potrebe za tim, 90% Hercegovaca i Bosanaca su Dalmatinci, a Dalmatinci su obratno. Samo vratiti ikavicu.
|
|
Vrh |
|
 |
K..M
|
Naslov: Re: Release the Kraken Postano: 10 pro 2021, 02:40 |
|
|
Pitanje za ikavicu, da li bi se brzo i većinski primila. Ovo iz zajebancije, može nešto u slengu da prođe.
Lakše je meni experimentirati, nego sugovornik hrv podrjetla i knjiž.
|
|
Vrh |
|
 |
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: Release the Kraken Postano: 10 pro 2021, 03:03 |
|
|
dudu je napisao/la: Ministry of Sound je napisao/la: Davno smo rekli da su na forumu majke off-limits. 7 dana off, tko i BBC.
mene stvarno fascinira da se neki ljudi mogu na slova toliko iznervirati da počnu pisati psovke.  Mene još više fasciniraju ljudi koji se uvrede na te upućene psovke. Neki anonimni lik kojeg niti znaš niti ćeš ikada upoznati te opsuje. I tebe to smrtno uvredi. Ljudi koji tako reaguju realno nisu normalni. Mene može da uvredi samo prijatelj kojeg znam uživo i koga smatram za prijatelja. Neko koga znam samo u virtuali jednostavno ne može da me uvredi šta god mi napisao. I smatram ljude koji se vređaju na ružne reči anonimne osobe preko interneta potpuno nenormalnim. Stvarno treba biti budaletina da te tako nešto iskreno iznervira. Tako da, po ko zna već koji put, molim moderaciju da ne kažnjavaju ljude koji me uvrede ili opsuju na bilo koji način. Ako meni ne smeta, ne vidim zašto bi vama smetalo.
|
|
Vrh |
|
 |
bezimeni12
|
Naslov: Re: Release the Kraken Postano: 10 pro 2021, 03:41 |
|
|
Je li to ovaj Kraken sto mu dozvoljavate na forum: 
|
|
Vrh |
|
 |
HHerceg
|
Naslov: Re: Release the Kraken Postano: 10 pro 2021, 08:35 |
|
Pridružen/a: 30 tra 2020, 17:35 Postovi: 10192 Lokacija: na političkim pozicijama doktora Franje Tuđmana
|
Ministry of Sound je napisao/la: Dudu je u pravu, ovi ostali se pokazali ko skupina kmečavaca. Prizivaju zlo samo da bi na par sekundi mogli reći "aaa šta san van reka ja".
Ali dobro, Hrvati su to, umjesto da slave Samoupravu 2023., krivo im što nema spektakularnog i binarnog raspada već sad. Euforija je tko droga, dozu uvijek treba povećavat. Zato ja pripomognem duli pa jedan dio forumaša bacim u laganu depru da ih dule kasnije lakše digne.
_________________ To learn who rules over you, simply find out who you is not allowed to be your avatar.
daramo: ja bi bez problema mahao zastavom Izraela
|
|
Vrh |
|
 |
Shaban995
|
Naslov: Re: Release the Kraken Postano: 10 pro 2021, 08:47 |
|
|
Lapo-lapo je napisao/la: Gdje je onaj Novovrjeme da ga nešto priupitam!? Slušam Dodika, intervju na ATV, čovjek skroz promijenio akcent!? Vuče na hrvatski!? Šta se dešava!? Da nije ,,primio,, krv Isusovu!? Pravi Bosanac, prilagođava se gdje god dođe. Kad ode Erdoganu, nama' krene s merhaba, jel otišao Milanoviću, samo što nije počeo kajkati...ne bi me čudilo da je počeo govoriti mljevenici.
|
|
Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|