|
|
Stranica: 1/2.
|
[ 39 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
baščovan
|
Naslov: zašto me se šikanira Postano: 13 vel 2010, 05:06 |
|
|
normalno iznosim svoje stavove. Ne razumijem,!?!
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: zašto me se šikanira Postano: 14 vel 2010, 14:39 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43752 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
Šikaniranje je u kontekstu foruma mislim više ignoriranje, a ne baniranje. Budi siguran da neće biti šikaniranja.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
|
egerija
|
Naslov: Re: zašto me se šikanira Postano: 15 vel 2010, 20:13 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: Šikaniranje je u kontekstu foruma mislim više ignoriranje, a ne baniranje. Budi siguran da neće biti šikaniranja. Kakva je razlika između ignoriranja i šikaniranja, po meni nikakva, jer si uvijek donji. Općenito forum je jako interesantan i duhovit za jedno 10-tak forumaša, koji mogu sve i svašta da kažu, a ostali se pecaju po prstima. Ko me sili da budem na forumu nitko, tko me sili da se svađam sa nekim tipom iz vaše administracije i da mi briše cijele postove, jer se njemu ne dopadaju, nitko. Zato šuti i samo čitaj....
|
|
Vrh |
|
|
divlja svinja
|
Naslov: Re: zašto me se šikanira Postano: 15 vel 2010, 20:52 |
|
Pridružen/a: 14 vel 2010, 21:40 Postovi: 1556 Lokacija: Zaljev svinja
|
Bilo bi dobro da administracija napise koji je povod trajnom zaprjecivanju vrtlara u pisanju komentara. I zbog nas ostalih, da ne bismo ponovili njegove greske. Hvala!
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: zašto me se šikanira Postano: 16 vel 2010, 14:56 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43752 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
Glede Baščovana - lažno predstavljanje, ulizivački panegirici Mesiću, degutantni napadi na Hercegovce, pokušaji stvaranja podjela i razdora između Hrvata Hercegovine i Bosne itd itd.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
|
katica
|
Naslov: Re: zašto me se šikanira Postano: 16 vel 2010, 17:01 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: Glede Baščovana - lažno predstavljanje, ulizivački panegirici Mesiću, degutantni napadi na Hercegovce, pokušaji stvaranja podjela i razdora između Hrvata Hercegovine i Bosne itd itd. Glede Baščovana,uredu je da si me banirao,poštujem tvoj stav kao moderatora i neću se vraćat pod drugim imeninma. Ali samo da ispravim netočne navode i perfidne laži. Po čemu je lažno predstavljanje,ne znaš mi ni ime. Znači imam svoje stavove,nazovi me eskimom,ja se izjašnjavam kao Hrvat,možeš li mi to oduzeti? Ulizivanje Mesiću? A što veliš na psovanje majke predsjedniku,kakav god da je? Što veliš na to? Ili imaš neke direktive što se smije,a što ne pisati po ovom forumu? Meni se sviđa kao predsjednik. Opet-moj stav,na njega imam pravo. Napad na Hercegovce je bio i ispričavam se svim ljudima koje sam uvrijedio,trebao sam imenom i prezimenom nabrojati kriminalce na koje sam mislio. Ali isto tako,ovdje imamo napade najbezočnije na purgere,imamo novi termin Zegej. Može tako,je li,sve je u Zagrebu zegej,a na neke ne smijemo,uredu. O Posavljacima neću ni govoriti. Jadan je forum koj se zove hrvatskim na kojem se tema o ratu u Posavini zaključava,a poslije toga nema ban-ova,gospon moderator. Predlažem da pročitate cijelu tu temu i podijelite banove određenim ljudima koji Posavljake nazivaju pobjeguljama,kukavicama. Ja sam ban dobio za manju stvar. Ali dobro,poštujem,takva nam je priča ovijeh dana.
|
|
Vrh |
|
|
Ilirka
|
Naslov: Re: zašto me se šikanira Postano: 17 vel 2010, 10:11 |
|
|
katica je napisao/la: Ministry of Sound je napisao/la: Glede Baščovana - lažno predstavljanje, ulizivački panegirici Mesiću, degutantni napadi na Hercegovce, pokušaji stvaranja podjela i razdora između Hrvata Hercegovine i Bosne itd itd. Glede Baščovana,uredu je da si me banirao,poštujem tvoj stav kao moderatora i neću se vraćat pod drugim imeninma. Ali samo da ispravim netočne navode i perfidne laži. Po čemu je lažno predstavljanje,ne znaš mi ni ime. Znači imam svoje stavove,nazovi me eskimom,ja se izjašnjavam kao Hrvat,možeš li mi to oduzeti? Ulizivanje Mesiću? A što veliš na psovanje majke predsjedniku,kakav god da je? Što veliš na to? Ili imaš neke direktive što se smije,a što ne pisati po ovom forumu? Meni se sviđa kao predsjednik. Opet-moj stav,na njega imam pravo. Napad na Hercegovce je bio i ispričavam se svim ljudima koje sam uvrijedio,trebao sam imenom i prezimenom nabrojati kriminalce na koje sam mislio. Ali isto tako,ovdje imamo napade najbezočnije na purgere,imamo novi termin Zegej. Može tako,je li,sve je u Zagrebu zegej,a na neke ne smijemo,uredu. O Posavljacima neću ni govoriti. Jadan je forum koj se zove hrvatskim na kojem se tema o ratu u Posavini zaključava,a poslije toga nema ban-ova,gospon moderator. Predlažem da pročitate cijelu tu temu i podijelite banove određenim ljudima koji Posavljake nazivaju pobjeguljama,kukavicama. Ja sam ban dobio za manju stvar. Ali dobro,poštujem,takva nam je priča ovijeh dana. ima njih što 100 puta gore pišu o hercegovcima nego ti, ali ti nemaš sisa, nisi urban i ne mogu na tebi, gladeći ti jajca, pokazivati kako su oni "drugačiji", kao nekakva novokomponovana hercegovačka, "intelektualna" krema (bez pokrića, naravno). pomiri se s tim. iskreno, ja bih te banirala zbog neodvajanja riječi od zareza. na to sam alergična totalno
|
|
Vrh |
|
|
dane-croatia
|
Naslov: Re: zašto me se šikanira Postano: 21 vel 2010, 00:29 |
|
|
Tjeranje neistomišljenika će samo naštetiti ovoj pričaonici. Na samom mrežopisu se tribaju promicati točno određeni stavovi, ali pričaonice se razvijaju upravo na račun suprotnosti članova, jerbo ako su samo istomišljenici, tada će zamriet razprava ter će se pričaonica pretvoriti tek u prostor za dogovore i obaviesti par članova.
Također, po meni je bolje da neistomišljenici budu pod vašim nadzorom ovdje, nego da još gore stvari govore na indexu ili netu... Na ovaj način imate priliku pružit Hrvatima domoljubima iz BiH mogućnost da kod razprave s neistomošljeniicma mogu reći sve što misle, a ovako ako tjerate druge, tada ćete svoje ljude prisiliti da i dalje idu na indexe i slično. Zar nije bolje da se razprave o Posavini, Bošnjacima, Tuđmanu, Bobanu, HercegBosni... odvijaju ovdje nego na indexu?
Jedino što treba oštro zabranjivati na pričaonicama su psovke i osobne uvrjede, a to je li se netko ulizuje Mesiću, Josipoviću, Bandiću, Čoviću ili Komšiću, je stvar razprave i stavova.
_________________ RH-BiH-Sandžak-Sriem-Boka Kotorska-Trst KREPAT MA NE MOLAT http://hrvatska-bosna.eu5.org/znanost/zamjena_zarulje-prednje_kratko_svietlo-reno_clio_3.pdf
|
|
Vrh |
|
|
egerija
|
Naslov: Re: zašto me se šikanira Postano: 22 vel 2010, 19:43 |
|
|
Ilirka je napisao/la: .....
iskreno, ja bih te banirala zbog neodvajanja riječi od zareza. na to sam alergična totalno Izvini, ali ja Tebe zbog malog slova iza točke. "na to sam..." (Na to...). Ima li neko mogućnost da vrši pravopisnu kontrolu, prije no što se nešto napiše. Općenito Hrvatski jezik je jako težak i još za 15÷20 godina i Hrvatima će biti nerazumljiv, normalno moje malo (sitno) mišljenje.
_________________ Treba mnogo reči, a ne mnogo govoriti!
|
|
Vrh |
|
|
Ilirka
|
Naslov: Re: zašto me se šikanira Postano: 22 vel 2010, 19:51 |
|
|
ja sve pišem malim slovima. tko će stalno stiskati šift?! doli šift!!! doli stiskanje!!!
|
|
Vrh |
|
|
egerija
|
Naslov: Re: zašto me se šikanira Postano: 22 vel 2010, 19:54 |
|
|
Ilirka je napisao/la: ja sve pišem malim slovima. tko će stalno stiskati šift?! doli šift!!! doli stiskanje!!! Malo strpljenja i nema brige. Općenito nisam ni zamjetio da Ti je sve ravno do mora!
_________________ Treba mnogo reči, a ne mnogo govoriti!
|
|
Vrh |
|
|
Hrvatski_Zrinjski
|
Naslov: Re: zašto me se šikanira Postano: 22 vel 2010, 19:55 |
|
|
|
Vrh |
|
|
divlja svinja
|
Naslov: Re: zašto me se šikanira Postano: 22 vel 2010, 19:59 |
|
Pridružen/a: 14 vel 2010, 21:40 Postovi: 1556 Lokacija: Zaljev svinja
|
I ja se slazem s Danetom.
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: zašto me se šikanira Postano: 22 vel 2010, 20:54 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 59821 Lokacija: DAZP HQ
|
čudo je to...svaki put kad forumaši kao zadnje primadone pompozno napuste forum "zauvijek", nakon najviše 3 dana se uredno vrate kao da ništa nije bilo.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
egerija
|
Naslov: Re: zašto me se šikanira Postano: 22 vel 2010, 21:04 |
|
|
dudu je napisao/la: čudo je to...svaki put kad forumaši kao zadnje primadone pompozno napuste forum "zauvijek", nakon najviše 3 dana se uredno vrate kao da ništa nije bilo. ti se ponašaš na ovom forumu kao da je tvoja čačevina, a ne naša. Kada ti budeš, neko ili netko, tko uređuje forum, bujrum ili izviolite pa mi oduzmite pravo glasa, pa ionako (nas mislim Hrvata) dudu ima (previše) da se moramo peckati i pod..j.... Ako želiš samo izvoli, valjda i ja nešto znam (kopati po smeću)
|
|
Vrh |
|
|
unknown
|
Naslov: Re: zašto me se šikanira Postano: 22 vel 2010, 21:15 |
|
|
dane-croatia je napisao/la: Tjeranje neistomišljenika će samo naštetiti ovoj pričaonici. Na samom mrežopisu se tribaju promicati točno određeni stavovi, ali pričaonice se razvijaju upravo na račun suprotnosti članova, jerbo ako su samo istomišljenici, tada će zamriet razprava ter će se pričaonica pretvoriti tek u prostor za dogovore i obaviesti par članova.
Također, po meni je bolje da neistomišljenici budu pod vašim nadzorom ovdje, nego da još gore stvari govore na indexu ili netu... Na ovaj način imate priliku pružit Hrvatima domoljubima iz BiH mogućnost da kod razprave s neistomošljeniicma mogu reći sve što misle, a ovako ako tjerate druge, tada ćete svoje ljude prisiliti da i dalje idu na indexe i slično. Zar nije bolje da se razprave o Posavini, Bošnjacima, Tuđmanu, Bobanu, HercegBosni... odvijaju ovdje nego na indexu?
Jedino što treba oštro zabranjivati na pričaonicama su psovke i osobne uvrjede, a to je li se netko ulizuje Mesiću, Josipoviću, Bandiću, Čoviću ili Komšiću, je stvar razprave i stavova. Bravo Dane, , pojedinci ukoliko žele da ovo postane/opstane dobar forum moraju biti neprimjetni, osim u osobnim vrijeđanjima, i sličnim situacijama gdje moraju reagirati, a reagiranje i čak brisanje postova (što je bilo slučajeva) neistomišljenicima ovaj forum samo može uništiti, te se nadam se da neće doći do toga.
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: zašto me se šikanira Postano: 22 vel 2010, 22:10 |
|
|
egerija je napisao/la: dudu je napisao/la: čudo je to...svaki put kad forumaši kao zadnje primadone pompozno napuste forum "zauvijek", nakon najviše 3 dana se uredno vrate kao da ništa nije bilo. ti se ponašaš na ovom forumu kao da je tvoja čačevina, a ne naša. Kada ti budeš, neko ili netko, tko uređuje forum, bujrum ili izviolite pa mi oduzmite pravo glasa, pa ionako (nas mislim Hrvata) dudu ima (previše) da se moramo peckati i pod..j.... Ako želiš samo izvoli, valjda i ja nešto znam (kopati po smeću) nemam ništa protiv tebe osobno, niti protiv ikog ovdje, ali uvrijeđenih primadona nam ne fali. pravo glasa se ne može nikome oduzeti, niti sam vidio da se to ikome radi, a da nisu notorni provokatori. kvalitetnih forumaša svih misli i opcija nikad dosta.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
Inkvizitor
|
Naslov: Re: zašto me se šikanira Postano: 22 vel 2010, 22:43 |
|
|
unkown još nije otvorio temu a da nije copy/paste iako je mali milion puta rečeno da se tako tema ne otvara.
mali milion puta.
i šta onda reći o takvom forumašu.
Zatvaranje takve teme je onda naravno šikaniranje.
_________________ VUKOVAR=MARIUOPOLJ SLAVA HRVATSKOJ- UKRAJINI SLAVA
Zbog Eline i bokala vina zapalit ću Krajinu do Krima
Zapalit ću dva-tri ruska štaba da ja nisam dolazio džaba
|
|
Vrh |
|
|
unknown
|
Naslov: Re: zašto me se šikanira Postano: 22 vel 2010, 23:19 |
|
|
Inkvizitor je napisao/la: unkown još nije otvorio temu a da nije copy/paste iako je mali milion puta rečeno da se tako tema ne otvara.
mali milion puta.
Zatvaranje takve teme je onda naravno šikaniranje. Inkvi ga nije volio, šmrc , nisam na nijednu zatvorenu mi temu reagirao (ako se ne varam samo je jedna zaključana) a i slabo ih otvaram, nešto mi se ne da u zadnje vrijeme kao prije, znaš ti na šta sam mislio, kad sam ti poslao i privatnu poruku za to, tj. pritužbu, na 2-3 posta se odnosilo-koja si mi izbrisao, te poslije izokrenuo moju tvrdnju, i zaista nikako skužit zašto ti ne leže neki forumaši, smiješno, nadalje, na forumima se uglavnom (na kojim sam bivao, dok sam bivao) se otvarala tema s copy /paste , nisam znao da se ovdje drugačije radi, eto ukoliko budem ubuduće otvarao, neću copy/paste Milion se piše milijun, već kad stalno tražiš nekakve greške, eto i jedna tebi živ ti meni bio zločesti admine
|
|
Vrh |
|
|
unknown
|
Naslov: Re: zašto me se šikanira Postano: 22 vel 2010, 23:31 |
|
|
P.S. Na zatvorenu temu sam reagirao Robbiu te sam mu se ispričao, čini mi se.
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: zašto me se šikanira Postano: 22 vel 2010, 23:34 |
|
|
unknown je napisao/la: [na forumima se uglavnom (na kojim sam bivao, dok sam bivao) se otvarala tema s copy /paste na kojem? uz copy/paste, obvezno ide neki ozbiljan komentar na temu, inače se odmah brišu.
|
|
Vrh |
|
|
unknown
|
Naslov: Re: zašto me se šikanira Postano: 22 vel 2010, 23:37 |
|
|
O.K. sada znam da se ovdje tako radi, inače nije bit uopće tema otvaranje/zatvaranje, ali eto usput se nauči svašta, pa tako sam i to naučio.
|
|
Vrh |
|
|
Inkvizitor
|
Naslov: Re: zašto me se šikanira Postano: 23 vel 2010, 10:28 |
|
|
unknown je napisao/la: Inkvizitor je napisao/la: unkown još nije otvorio temu a da nije copy/paste iako je mali milion puta rečeno da se tako tema ne otvara.
mali milion puta.
Zatvaranje takve teme je onda naravno šikaniranje. Inkvi ga nije volio, šmrc , nisam na nijednu zatvorenu mi temu reagirao (ako se ne varam samo je jedna zaključana) a i slabo ih otvaram, nešto mi se ne da u zadnje vrijeme kao prije, znaš ti na šta sam mislio, kad sam ti poslao i privatnu poruku za to, tj. pritužbu, na 2-3 posta se odnosilo-koja si mi izbrisao, te poslije izokrenuo moju tvrdnju, i zaista nikako skužit zašto ti ne leže neki forumaši, smiješno, nadalje, na forumima se uglavnom (na kojim sam bivao, dok sam bivao) se otvarala tema s copy /paste , nisam znao da se ovdje drugačije radi, eto ukoliko budem ubuduće otvarao, neću copy/paste Milion se piše milijun, već kad stalno tražiš nekakve greške, eto i jedna tebi živ ti meni bio zločesti admine ja sam tebi obrisao samo psovku u jednom postu na što si ti dreknuo da ti mijenjam komplet poantu i da ti iskrivljujem misli.. rekoh... dobro..s ovim je mudro vodit polemiku,.
_________________ VUKOVAR=MARIUOPOLJ SLAVA HRVATSKOJ- UKRAJINI SLAVA
Zbog Eline i bokala vina zapalit ću Krajinu do Krima
Zapalit ću dva-tri ruska štaba da ja nisam dolazio džaba
|
|
Vrh |
|
|
unknown
|
Naslov: Re: zašto me se šikanira Postano: 23 vel 2010, 11:53 |
|
|
Inkvizitor je napisao/la: unknown je napisao/la: Inkvi ga nije volio, šmrc , nisam na nijednu zatvorenu mi temu reagirao (ako se ne varam samo je jedna zaključana) a i slabo ih otvaram, nešto mi se ne da u zadnje vrijeme kao prije, znaš ti na šta sam mislio, kad sam ti poslao i privatnu poruku za to, tj. pritužbu, na 2-3 posta se odnosilo-koja si mi izbrisao, te poslije izokrenuo moju tvrdnju, i zaista nikako skužit zašto ti ne leže neki forumaši, smiješno, nadalje, na forumima se uglavnom (na kojim sam bivao, dok sam bivao) se otvarala tema s copy /paste , nisam znao da se ovdje drugačije radi, eto ukoliko budem ubuduće otvarao, neću copy/paste Milion se piše milijun, već kad stalno tražiš nekakve greške, eto i jedna tebi živ ti meni bio zločesti admine ja sam tebi obrisao samo psovku u jednom postu na što si ti dreknuo da ti mijenjam komplet poantu i da ti iskrivljujem misli.. rekoh... dobro..s ovim je mudro vodit polemiku,. Lažo mali , neg` et` ajd` nek` ti bude.
|
|
Vrh |
|
|
braćabegići
|
Naslov: Re: zašto me se šikanira Postano: 24 vel 2010, 18:36 |
|
|
Vidim,ne odgovara moderator na moj post. Opet ponavljam,kako sam se ja to lažno predstavio? Kako se može ban trajni spucat kad se kaže da su neki Hercegovci vrlo aktivno sudjelovali u pretvorbi i privatizaciji,a u isto vrijeme se na kvalifikacije Posavaca kao pobjegulja,izdajnika,kukavica odgovara kompromisnim zaključavanjem tema. Sjajni moderatori,nema šta. Onaj bumbar mi na svaki post prijetio banom.
A Mesić je ovdje komična priča. Da ja psujem mater Jadranki Kosor i ostatku HDZ-a ko ovdje što mnogi rade Mesiću,a znamo da je HDZ na vlasti svo vrijeme dok traje ova naša kalvarija u BiH i da se dvojna prebivališta ukidaju upravo za vrije HDZ-a,da je za istih aktualna rasprava u ukidanju državljanstva,dobio bih ban. Znači to je komično,kako 2 seoska đilkoša u svakom selu utječu na javno mnijenje. Zbog njega sam i dobio ban,jer mu nisam psovao mater,haha
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 4 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|