|
|
Stranica: 9/11.
|
[ 272 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
granica
|
Naslov: Re: Borilački sportovi Postano: 10 stu 2015, 15:51 |
|
|
KO u prvoj rundi zahvaljujuci vjesto placiranom highkick-u
_________________ Recte facti fecisse merces est.
|
|
Vrh |
|
|
granica
|
Naslov: Re: Borilački sportovi Postano: 10 stu 2015, 15:52 |
|
|
|
Vrh |
|
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Borilački sportovi Postano: 10 stu 2015, 18:54 |
|
|
granica je napisao/la: KO u prvoj rundi zahvaljujuci vjesto placiranom highkick-u Budale koje sami sebe sakate.. Iskreni ljubitelj borilačkih vještina nikada ne bi ušao u ring,ili sukob bilo kakve vrste.
|
|
Vrh |
|
|
granica
|
Naslov: Re: Borilački sportovi Postano: 10 stu 2015, 18:57 |
|
|
Cekaj, ne kontam. Kako to nebi usao u ring a voli borilacke vjestine? Pa sta ce ti onda pobogu? Mozes ti biti ljubitelj toga, a ne ulaziti u ring, samo mi nije jasno kako to mozes osporavati nekome ko zeli i da praktikuje ono sto je naucio u teoriji.
|
|
Vrh |
|
|
granica
|
Naslov: Re: Borilački sportovi Postano: 10 stu 2015, 18:58 |
|
|
PS_ U vezi slike gore..nije mi bas skroz jasno jer izgleda kao tipicna povreda od udarca laktom..no, nema razloga da laze.
|
|
Vrh |
|
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Borilački sportovi Postano: 10 stu 2015, 19:05 |
|
|
granica je napisao/la: Cekaj, ne kontam. Kako to nebi usao u ring a voli borilacke vjestine? Pa sta ce ti onda pobogu? Mozes ti biti ljubitelj toga, a ne ulaziti u ring, samo mi nije jasno kako to mozes osporavati nekome ko zeli i da praktikuje ono sto je naucio u teoriji. Smisao vještine nije borba,pogótovo ove današnje komercijalizovane do kraja,gdje se sve vrti oko love.To su moderni gladijatori,a svaki primljeni udarac ostavlja posljedice po zdravlje. Jačanje tijela,uma,duha,relaksacija itd. je poanta vještine.Najteže je sebe kontrolisatí.
|
|
Vrh |
|
|
granica
|
Naslov: Re: Borilački sportovi Postano: 10 stu 2015, 19:12 |
|
|
Sve to stoji, ali vjezbati bez da se boris je ko jebati a da ne udje. Cisto moje misljenje. Jaran od buraza kojeg sam imo priliku u zadnje vrijeme malo bolje upoznati je aktualni prvak Evrope u MMA - necu reci koja kategorija, ali iz Beograda je lik, zivi tu. On zivi za to. Pitam ga, kako ti vikend, ovo, ono, sta je s hedonizmom, uzivancijom, kaze: Priustim si pivu, ili dvije, uz neko dobro jelo (sa sosom, pomfritom, itd.). Lomio je cjevanice u ringu. Prije se tuko po ulici, u zatvoru zavrsio, a otkako je s tim poceo profesionalno, smirio se, ima ciljeve u zivotu..hoce da otvori skolu, itd..
Nista nije crno/bijelo.
|
|
Vrh |
|
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Borilački sportovi Postano: 10 stu 2015, 20:19 |
|
|
granica je napisao/la: Sve to stoji, ali vjezbati bez da se boris je ko jebati a da ne udje. Cisto moje misljenje. Jaran od buraza kojeg sam imo priliku u zadnje vrijeme malo bolje upoznati je aktualni prvak Evrope u MMA - necu reci koja kategorija, ali iz Beograda je lik, zivi tu. On zivi za to. Pitam ga, kako ti vikend, ovo, ono, sta je s hedonizmom, uzivancijom, kaze: Priustim si pivu, ili dvije, uz neko dobro jelo (sa sosom, pomfritom, itd.). Lomio je cjevanice u ringu. Prije se tuko po ulici, u zatvoru zavrsio, a otkako je s tim poceo profesionalno, smirio se, ima ciljeve u zivotu..hoce da otvori skolu, itd..
Nista nije crno/bijelo. Rekao sam što mislim o takvim ljudima,pogrešni motivi.Sretno im.Danas je moderno to instant treniranje,sve na brzaka,uspjeh,pare,ego,ovisi tko što traži u tome,uglavnom sve vrvi od tih instant fajtera,pjevača,plesača,mediji formiraju obrasce koje mlađarija rado usvaja... Put do pakla je popločan dobrim namjerama.
|
|
Vrh |
|
|
korrisnik
|
Naslov: Re: Borilački sportovi Postano: 10 stu 2015, 20:38 |
|
Pridružen/a: 18 sij 2014, 17:10 Postovi: 15124 Lokacija: Pod kraljevskim Srebrn'kom
|
Ovo je pravi škripac. NE bih mu bio u koži. A šta kad bih probao ustati? Da li bi slomio kičmu, ustati i podignuti nju sa sobom pa opet pasti na leđa da bi je se otarasio.
_________________ Dušom i krvlju iskupit ćemo te, o Al-Aksa! Bi ruh bi dam nafdika ya Aqsa” By our souls, by our blood, all for you oh Al-Aqsa
|
|
Vrh |
|
|
granica
|
Naslov: Re: Borilački sportovi Postano: 12 stu 2015, 22:05 |
|
|
kratak isjecak..dokaz da i amaterske borbe znaju biti cremdelacrem..prepoznas po tome sto imas kolko tolko zasticenu glavu i cjevanice..a i borba je kraca, manje rundi BETON pade ko letva https://www.facebook.com/muaythaiauthor ... 194495648/moj licno najjaci udarac..highkick lijevom nogom..najvise i vjezbo..posto imam problema s lijevim koljenom a u tom slucaju je teziste logicno na desnoj jer se na njoj okreces..mora doci brzo i prije svega iznenadno..bez velike pripreme..inace ulijeces u blok laktom a udariti stopalom iz sve snage u neciji lakat je gore nego kad ti neko cupa zub bez anestezije
|
|
Vrh |
|
|
granica
|
Naslov: Re: Borilački sportovi Postano: 12 stu 2015, 22:22 |
|
|
|
Vrh |
|
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Borilački sportovi Postano: 13 stu 2015, 09:55 |
|
|
Mar-kan je napisao/la: granica je napisao/la: Cekaj, ne kontam. Kako to nebi usao u ring a voli borilacke vjestine? Pa sta ce ti onda pobogu? Mozes ti biti ljubitelj toga, a ne ulaziti u ring, samo mi nije jasno kako to mozes osporavati nekome ko zeli i da praktikuje ono sto je naucio u teoriji. Smisao vještine nije borba,pogótovo ove današnje komercijalizovane do kraja,gdje se sve vrti oko love.To su moderni gladijatori, a svaki primljeni udarac ostavlja posljedice po zdravlje.Jačanje tijela,uma,duha,relaksacija itd. je poanta vještine.Najteže je sebe kontrolisatí. Cro Cop... Citat: Da, odluka je konačna, došao je kraj. Ne trebam žaliti ni za čime, u 42. sam godini i ‘trajao’ sam više nego ijedan sportaš. Spremao sam se za novu borbu, no tijelo više ne odgovara, rame mi je potrgano, imam rupture, ozlijeđena mi je tetiva, aduktor, mišići su mi ‘u crvenom’, tekućina mi se skuplja u tijelu. Imam titanijski ‘šeraf’ u lijevoj ruci, nosit ću ga i u grob. Proteklo je previše od zadnje borbe, punih osam mjeseci, i teško mi se dovesti u stanje koje bi mi garantiralo da ću preživjeti borbu. Iza mene su četiri operacije koljena, bezbroj ozljeda. Bio sam u specijaliziranoj klinici u Münchenu kamo dolaze Usain Bolt, Kličko, mnogi veliki nogometaši, i dobivao koktele lijekova. Cijelo sam ljeto zapravo proveo u liječenju. Nakon meča s Gonzagom danima nisam mogao hodati i stati na nogu, dobra mu je bila ona poluga. Na koljeno sam stalno morao stavljati led, non-stop, te sam zaradio ‘opekline’. Koža mi se od toga ljušti. Previše sam stresova, fizičkih i psihičkih, doživio u karijeri i donio odluku. Koljeno sam četiri puta operirao, boli me kad sjedim dulje od 15 - 20 minuta. Dosta je bilo...
|
|
Vrh |
|
|
granica
|
Naslov: Re: Borilački sportovi Postano: 27 pro 2015, 16:53 |
|
|
optimalno istrenirano tijelo prof. muay thai borca jebo majku ovaj topic ima misice i na bubregu al haj ti svaki dan dva puta dnevno i nikad nista..drugo. ono..premijera ti popiti malo pivo i pojesti sniclu s pomfritom...
|
|
Vrh |
|
|
granica
|
Naslov: Re: Borilački sportovi Postano: 27 pro 2015, 19:09 |
|
|
|
Vrh |
|
|
granica
|
Naslov: Re: Borilački sportovi Postano: 28 pro 2015, 21:23 |
|
|
|
Vrh |
|
|
puntar2.0
|
Naslov: Re: Borilački sportovi Postano: 03 sij 2016, 18:37 |
|
|
_________________ Oj Hrvati, svi na desno krilo....
|
|
Vrh |
|
|
Tulkas
|
Naslov: Re: Borilački sportovi Postano: 03 sij 2016, 18:47 |
|
|
Jest ga stipe ugazio u sekundi
_________________ Serbian are nationalists. It is impossible to argue with Serbians because they are without understanding. Since they respect only force, the same method should be used when dealing with them."
|
|
Vrh |
|
|
granica
|
Naslov: Re: Borilački sportovi Postano: 12 sij 2016, 15:01 |
|
|
Putopis - Treniranje tajlandskog boksa u Tajlandu. Za sve one koji misle da je to samo tamo neko lupanje i bezze..
Veoma interesantno. Ovaj lik je izbjeglica iz Jajca koji se obreo u Americi a ovaj reporter je iz Srbije...mogo je dodushe, ako nista, barem nauciti da to nije "Mai Thai" kako izgovara (sto bi bio koktel) vec Muaj Tai (muaj znaci jednostavno boks na tajlandskom)
|
|
Vrh |
|
|
granica
|
Naslov: Re: Borilački sportovi Postano: 12 sij 2016, 15:04 |
|
|
Ne cuditi se zbog loseg maternjeg jezika (ustvari i nije toliko los al uvijek se nadje neko ko ce traziti dlaku u jajetu) jer je momak napustio domovinu kad je bio klinjo. Inace nevjerovatan borac.
|
|
Vrh |
|
|
granica
|
Naslov: Re: Borilački sportovi Postano: 12 sij 2016, 15:07 |
|
|
Fakat je reportet debil zesci. PA nije porijeklom iz Srbije vec iz Jajca, ako vec nije morao reshershirati kako valja, mogao je skontati na osnovu naglaska.
|
|
Vrh |
|
|
puntar2.0
|
Naslov: Re: Borilački sportovi Postano: 05 ožu 2016, 00:41 |
|
|
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Borilački sportovi Postano: 05 ožu 2016, 21:51 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 76000 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Americana lock sam prvi naucio
_________________ Fun fact: I HDZ i SDA su osnovani u Zagrebu.
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Borilački sportovi Postano: 03 tra 2016, 00:51 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 76000 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
_________________ Fun fact: I HDZ i SDA su osnovani u Zagrebu.
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
|
puntar2.0
|
Naslov: Re: Borilački sportovi Postano: 13 tra 2016, 14:37 |
|
|
|
|
Vrh |
|
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Borilački sportovi Postano: 13 tra 2016, 19:20 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: Americana lock sam prvi naucio Gatame u judo,imaš ih brdo.
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|