|
|
Stranica: 3/4.
|
[ 78 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Bobovac
|
Naslov: Re: Mostarski bokser Damir Beljo: odbranio titulu prvaka u ŠB i pokazao ljubav prema BiH Postano: 17 lis 2015, 21:14 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 25883 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
granica je napisao/la: Napisao sam namjerno na engleskom posto se na to tako gleda u cijelom svijetu.
. Veliš, ideš se badalasati, pa ako prođe- prođe, ako ne onda nikom ništa. Što djeca znaju o razlici između nationality and citizenship.
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
|
granica
|
Naslov: Re: Mostarski bokser Damir Beljo: odbranio titulu prvaka u ŠB i pokazao ljubav prema BiH Postano: 17 lis 2015, 21:17 |
|
|
Oh dezurni branitelj, djes, sta ima..
A u pasosu bi ti stajalo citizenship a ne nationality da si - primjera radi Svajcarac? (spominjem Svajcarce posto vam je njihov model..ono..idealan)
_________________ Recte facti fecisse merces est.
|
|
Vrh |
|
|
korrisnik
|
Naslov: Re: Mostarski bokser Damir Beljo: odbranio titulu prvaka u ŠB i pokazao ljubav prema BiH Postano: 17 lis 2015, 22:25 |
|
Pridružen/a: 18 sij 2014, 17:10 Postovi: 15124 Lokacija: Pod kraljevskim Srebrn'kom
|
od 0:22 nešto mi poznato
_________________ Dušom i krvlju iskupit ćemo te, o Al-Aksa! Bi ruh bi dam nafdika ya Aqsa” By our souls, by our blood, all for you oh Al-Aqsa
|
|
Vrh |
|
|
korrisnik
|
Naslov: Re: Mostarski bokser Damir Beljo: odbranio titulu prvaka u ŠB i pokazao ljubav prema BiH Postano: 17 lis 2015, 22:29 |
|
Pridružen/a: 18 sij 2014, 17:10 Postovi: 15124 Lokacija: Pod kraljevskim Srebrn'kom
|
BBC je napisao/la: Zna se koja je prva pri srcu i za koju se gine. Naopako okrenuta, trebalo bi zamijeniti ovo žuto plavo, narod uvijek naopako okreće.
_________________ Dušom i krvlju iskupit ćemo te, o Al-Aksa! Bi ruh bi dam nafdika ya Aqsa” By our souls, by our blood, all for you oh Al-Aqsa
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: Mostarski bokser Damir Beljo: odbranio titulu prvaka u ŠB i pokazao ljubav prema BiH Postano: 17 lis 2015, 22:37 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 39334 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
granica je napisao/la: Oh dezurni branitelj, djes, sta ima..
A u pasosu bi ti stajalo citizenship a ne nationality da si - primjera radi Svajcarac? (spominjem Svajcarce posto vam je njihov model..ono..idealan) Kad BiH bude ko Švicarska i svi budemo imali love ko Svisci nek piše i Marsovac nitko neće obraćati pažnju, isto kao što nitko ne obraća pažnju je li na novčanici od 200KM Hrvat, Srbin ili Bošnjak svi je prihvaćaju i trpaju u džep. Pravio si se pametan samo si smetnuo pojam citizenship poznat u većini svijeta, zašto bi nekoga Bosanca uznemiravalo da mu piše Bosnian, ta ne piše Bosniak.
_________________ mostarski europski
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Mostarski bokser Damir Beljo: odbranio titulu prvaka u ŠB i pokazao ljubav prema BiH Postano: 18 lis 2015, 00:54 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 109320 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
BBC je napisao/la: Sviđa mi se Damir kao bokser. Moram više pratiti njegovu karijeru. Hrvat i katolik. Nisam do danas ni znao da ova osoba postoji. Na oba zgloba ruke narukvice iz Međugorja. Tako se musliman nokautira u ringu. Njegovi preci su se borili protiv Osmanlija i islama.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Mostarski bokser Damir Beljo: odbranio titulu prvaka u ŠB i pokazao ljubav prema BiH Postano: 18 lis 2015, 08:37 |
|
|
granica je napisao/la: Oh dezurni branitelj, djes, sta ima..
A u pasosu bi ti stajalo citizenship a ne nationality da si - primjera radi Svajcarac? (spominjem Svajcarce posto vam je njihov model..ono..idealan) Po tvom onda ni ti ni Amidža ni Sarajka niste Bošnjaci, Bosanci, Bosanci i Hercegovci... kako već zovete tu svoju naciju. Jer većinom imate strane putne isprave. A da i ne spominjem da svaka država ima drugačiju regulativu pa uz većinu rubrika redovito stoji ono CITIZEN. Mada je u načelu glupost tako nešto i stavljati u putovnicu, jer se zna da si državljanin neke države čim joj imaš passport? Pa jel tako?
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Mostarski bokser Damir Beljo: odbranio titulu prvaka u ŠB i pokazao ljubav prema BiH Postano: 18 lis 2015, 08:57 |
|
|
Btw, bilo bi zgodno znati kakovu je to on titulu zapravo osvojio? Ta tzv WBF iz Luxemburga je jedna od 936 boksačkih federacija u zapadnoj Europi. Na svojoj službenoj stranici čak ni ona ne spominje Belju http://www.worldboxingfoundation.com/Ovo podsjeća malo na one silne izbore za miss 1990-oh, kada je svako selo imalo neku takvu manifestaciju Ali fakat, ako tko nađe 2 linka na engleskom jeziku o ovome meču, ja mu kapu skidam. U svakom slučaju Beljo više teško da će moći puniti dvorane u Hercegovini, ali zato su mu sarajevske dvorane širom otvorene. Nije ni on lud.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Mostarski bokser Damir Beljo: odbranio titulu prvaka u ŠB i pokazao ljubav prema BiH Postano: 18 lis 2015, 09:54 |
|
|
Nek je Muhamamdu dao po pički.
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Mostarski bokser Damir Beljo: odbranio titulu prvaka u ŠB i pokazao ljubav prema BiH Postano: 18 lis 2015, 10:56 |
|
Pridružen/a: 29 srp 2012, 00:08 Postovi: 21277 Lokacija: među zvijezdama Upozorenja: 3
|
_________________ Sarajevo ljubavi moja! Слава Україні!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Mostarski bokser Damir Beljo: odbranio titulu prvaka u ŠB i pokazao ljubav prema BiH Postano: 18 lis 2015, 11:34 |
|
Pridružen/a: 29 srp 2012, 00:08 Postovi: 21277 Lokacija: među zvijezdama Upozorenja: 3
|
D a n i j e oženjen!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Mostarski bokser Damir Beljo: odbranio titulu prvaka u ŠB i pokazao ljubav prema BiH Postano: 18 lis 2015, 11:41 |
|
|
Suti fra Frajo. Nisam dobre volje. Mogla bi ti što reći. Izvukosmo Irce na zdrijebu. Budi mudar.
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
granica
|
Naslov: Re: Mostarski bokser Damir Beljo: odbranio titulu prvaka u ŠB i pokazao ljubav prema BiH Postano: 18 lis 2015, 14:40 |
|
|
gledam lika kod hadzifejzovica
pravo mudro..fakat nenapacen..nema mu se sta predbaciti
a volim sto je odjebo hadzifejzovica (ono kad gledas nekoga i onda te nekako bude stid dok ga gledas..koja ********) na slican nacin na koji je odjebo i one napaljene kamenolomce u sirokom..doduse malo suptilnije i mudrije, indirektno takoreci
pametan..rijetko toga ima u boks sportu..
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Mostarski bokser Damir Beljo: odbranio titulu prvaka u ŠB i pokazao ljubav prema BiH Postano: 18 lis 2015, 14:42 |
|
|
To je katolički odgoj u obitelji i društvu. Voditelj je imao islamski odgoj i vidi se razlika.
|
|
Vrh |
|
|
granica
|
Naslov: Re: Mostarski bokser Damir Beljo: odbranio titulu prvaka u ŠB i pokazao ljubav prema BiH Postano: 18 lis 2015, 14:55 |
|
|
*zijev*
|
|
Vrh |
|
|
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: Mostarski bokser Damir Beljo: odbranio titulu prvaka u ŠB i pokazao ljubav prema BiH Postano: 18 lis 2015, 16:24 |
|
|
I tako se naša voljena, mila i draga Sarajka opet i po kozna koji put razočarala u svoju domovinu BiH kada je saznala da njen dragi Damir ne šljivi njenu domovinu ni za kuvarski opus dotične i da je "pokazao ljubav" prema BiH samo iz razloga što mu je bilo neprijatno što publika burno reaguje u momentu kada je dotični pobjedio. Mi bh. patriote zaista nemamo sreće, zar ne gospođice Sarajka?
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Mostarski bokser Damir Beljo: odbranio titulu prvaka u ŠB i pokazao ljubav prema BiH Postano: 19 lis 2015, 16:00 |
|
|
http://www.facetv.ba/Vlado nisam ja ni u što razocarana. Ovaj forum ne predstavlja ni 0, 000001 % hrvata. A za Srbe ono, da ne kažem. Bilo bi ruzno. Nije me briga kratko :) Nego evo Damira kod Senada. Dostojanstveno uz svoje ne procjenjujući tuđe. Ko ga ne bi volio? Pa i taj prozor ramušćaka :)
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
korrisnik
|
Naslov: Re: Mostarski bokser Damir Beljo: odbranio titulu prvaka u ŠB i pokazao ljubav prema BiH Postano: 19 lis 2015, 16:07 |
|
|
Hrvati i Srbi vole BIH kao Palestinci Izrael.
|
|
Vrh |
|
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Mostarski bokser Damir Beljo: odbranio titulu prvaka u ŠB i pokazao ljubav prema BiH Postano: 19 lis 2015, 16:50 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: http://www.facetv.ba/
Ovaj forum ne predstavlja ni 0, 000001 % hrvata. Je li ti stvarno, ali stvarno, ali ono baš stvarno vjeruješ u to? Kakvi su za tebe ono baš prosječni Hrvati, jesu oni kao ovaj Beljo ili...? Jer nema smisla da ti sada pokušavam objašnjavati da su ovakva razmišljanja na ovome forumu mainstream BiH Hrvata, pa to u to ne bi vjerovala jelle? Ti ipak u mašti imaš nekakve drugačije...
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Mostarski bokser Damir Beljo: odbranio titulu prvaka u ŠB i pokazao ljubav prema BiH Postano: 19 lis 2015, 17:01 |
|
|
Naravno da vjerujem. Ja sam odrasla u hr kući. Sušta suprotnost pojedinim srbofilnim izdancima koji cvatu ovdje. Ne moraš mi ništa pojašnjavati. Ja sam razočarenje u vas ovdje davno preboljela Ali kao što rekoh ne činite ni 0, 0000000001 hr korpusa te mi svujedno Bobica dušo :)
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: Mostarski bokser Damir Beljo: odbranio titulu prvaka u ŠB i pokazao ljubav prema BiH Postano: 19 lis 2015, 17:15 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 39334 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
Hajde daj nam opiši kakvi su to BiH Hrvati u tvojoj glavi? U šta si se najviše razočarala?
|
|
Vrh |
|
|
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: Mostarski bokser Damir Beljo: odbranio titulu prvaka u ŠB i pokazao ljubav prema BiH Postano: 19 lis 2015, 17:45 |
|
|
Za dotičnu je pravi BiH Hrvat onaj ko voli Komšića i ne voli ideju o trećem entitetu.
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: Mostarski bokser Damir Beljo: odbranio titulu prvaka u ŠB i pokazao ljubav prema BiH Postano: 19 lis 2015, 20:34 |
|
|
Beljo: "Jedino mi je krivo što se moja pobjeda gura u drugi plan" http://bljesak.info/rubrika/sport/clana ... lan/136228Eto čovjek vam jasno kaže kako razmišlja 90% Hrvata u Mostaru. Ukratko Hrvat sam i ovo je moja zemlja koliko i nekog Muje iz Sarajva koji se loži da je to njegov ekspluzitet, ponosno nosim zastavu Hrvata BiH a za publiku kaže da da je bila odlična.
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: Mostarski bokser Damir Beljo: odbranio titulu prvaka u ŠB i pokazao ljubav prema BiH Postano: 10 vel 2018, 11:59 |
|
|
Beljo nokautirao GruzijcaEvropski prvak po WBO kategoriji Mostarac Damir Beljo u Dusseldorfu je stigao do nove pobjede. Islamisti opet kmeče zbog zastave, to Beljo samo bombardiraj i dalje
|
|
Vrh |
|
|
PCM
|
Naslov: Re: Mostarski bokser Damir Beljo: odbranio titulu prvaka u ŠB i pokazao ljubav prema BiH Postano: 10 vel 2018, 21:22 |
|
|
Desno s nasom zastavom Roberto Soldic, jedan od najjacih mladih mma boraca u Europi.
_________________ Muslimane ko je kleo, nije dangubio.
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 10 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|