Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 25523 Lokacija: Heartbreak Hotel
TGrad je napisao/la:
nemoj jebat da te jos nakon 4 godine vuce uz alkohol?
Prijatelju moj, jednom pušač-uvijek pušač. Nemoguće je se u potpunosti odvići od cigareta. I nakon 20 godina čovjeka ponekad povuče želja za duvanskim dimom.
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
evo ga mislim da sam prvu veliku krizu izdrzo. dakle vec je 11 dan bez pusenja. prosli ponediljak katastrofalan. trazilo mi se citav dan. u medjuvremenu vise i ne mislim na to. bravo!!!
evo ga mislim da sam prvu veliku krizu izdrzo. dakle vec je 11 dan bez pusenja. prosli ponediljak katastrofalan. trazilo mi se citav dan. u medjuvremenu vise i ne mislim na to. bravo!!!
Kakvo je stanje sad???
_________________ najžešća je najžešća je Hrvatska postava, od Široka od Široka preko Tomislava...!!!
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.