|
|
Stranica: 1/2.
|
[ 26 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
Hroboatos
|
Naslov: Starinske društvene igre Postano: 13 lis 2009, 00:33 |
|
|
|
Bilo je nekad-sad manje-sasvim jedonostavnih društbenih igara koje bi, kao, trebale otkriti što "zapravo" mislite. Esencijalno- svodilo se na to što vam prvo padne na pamet kod spomena osobe ili grupe ili.. Naravno da postoji autocenzura, pa nerijetko ljudi nisu govorili što zapravo misle, no i internetskom miljeu to je relaksiranije i može dati komad dobre razbibrige.
Npr. nedavno me moj prijatelj pitao što mi prvo pada na pamet na spomen- Kina. Njemu je pao kung-fu, njegovoj ženi jeftini kineski dućani, a meni nešto ogromno, velike bujice ljudi.
Dakle- može biz+ti osoba, slika, apstrakscija koja ne kao metagora...svejedno, ljudi razmišljaju ili u slikama, ili pojmovima ili ...
Dakle- sto vam, iskreno, padne na pamet, prbva misao kad pomislite na ove Rriječi:
KINEZI ALBANCI HOMOSEKSUALCI ABORTUS KATOLIČKA CRKVA PROTESTANTSKE CRKVE PRAVOSLAVNE CRKVE ISLAM BIJELCI CRNCI AFRIČKI CRNCI AMERIČKI ŽIDOVI TALIJANI ENGLEZI HERCEGOVCI CRNOGORCI ŽENE SEX NACIJA EU HITLER STALJIN TITO ...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
caporegime
|
Naslov: Re: Starinske društvene igre Postano: 13 lis 2009, 08:57 |
|
|
Hroboatos je napisao/la: Bilo je nekad-sad manje-sasvim jedonostavnih društbenih igara koje bi, kao, trebale otkriti što "zapravo" mislite. Esencijalno- svodilo se na to što vam prvo padne na pamet kod spomena osobe ili grupe ili.. Naravno da postoji autocenzura, pa nerijetko ljudi nisu govorili što zapravo misle, no i internetskom miljeu to je relaksiranije i može dati komad dobre razbibrige.
Npr. nedavno me moj prijatelj pitao što mi prvo pada na pamet na spomen- Kina. Njemu je pao kung-fu, njegovoj ženi jeftini kineski dućani, a meni nešto ogromno, velike bujice ljudi.
Dakle- može biz+ti osoba, slika, apstrakscija koja ne kao metagora...svejedno, ljudi razmišljaju ili u slikama, ili pojmovima ili ...
Dakle- sto vam, iskreno, padne na pamet, prbva misao kad pomislite na ove Rriječi:
KINEZI ALBANCI HOMOSEKSUALCI ABORTUS KATOLIČKA CRKVA PROTESTANTSKE CRKVE PRAVOSLAVNE CRKVE ISLAM BIJELCI CRNCI AFRIČKI CRNCI AMERIČKI ŽIDOVI TALIJANI ENGLEZI HERCEGOVCI CRNOGORCI ŽENE SEX NACIJA EU HITLER STALJIN TITO ...
_________________ Šta je PIČKE? Di vam je ponos kojeg zazivate!?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Cort0 Maltese
|
Naslov: Re: Starinske društvene igre Postano: 13 lis 2009, 13:16 |
|
Pridružen/a: 30 svi 2009, 15:48 Postovi: 3255 Lokacija: Lost Continent of Mu
|
|
KINEZI - ogromna masa ljudi ALBANCI - Kosovo i Metohija HOMOSEKSUALCI - AIDS ABORTUS - Crkva KATOLIČKA CRKVA - Trg Sv. Petra, Vatikan PROTESTANTSKE CRKVE - oni idioti što idu od kuće do kuće PRAVOSLAVNE CRKVE - manastiri ISLAM - Mudžahedini BIJELCI - Europa CRNCI AFRIČKI - bijeda, siromaštvo CRNCI AMERIČKI - geto gangsteri ŽIDOVI - konc. logori TALIJANI - mafija ENGLEZI - ružna engleska faca, Paul Scholes mi se pojavi pred očima HERCEGOVCI - Rojs CRNOGORCI - Njegoš ŽENE - čkapi SEX - krevet NACIJA - Srbi EU - blagostanje HITLER - Židovi STALJIN - gulazi TITO - partizani
|
|
| Vrh |
|
 |
|
snezana mk
|
Naslov: Re: Starinske društvene igre Postano: 13 lis 2009, 15:19 |
|
|
KINEZI-žuti ten ALBANCI-primitivnost HOMOSEKSUALCI-Elton Džon ABORTUS-ubojstvo KATOLIČKA CRKVA-Vatikan PROTESTANTSKE CRKVE-B.Trajkovski,naš preminuli predsjednik PRAVOSLAVNE CRKVE-Ohrid ISLAM-džamije BIJELCI-lijepa rasa CRNCI AFRIČKI-siromaštvo,glad CRNCI AMERIČKI-bande ŽIDOVI-Ana Frank TALIJANI-Leonardo da Vinci ENGLEZI-Lady Diana,hladnoća,sivilo HERCEGOVCI-inkvizitor CRNOGORCI-lenjost ŽENE-majčinstvo SEX-ljubav NACIJA-pripadnost EU-licemerje HITLER-nacizam STALJIN-diktatura TITO-SFRJ
_________________ Животот не се мери со бројот на вдишувања , туку со моментите, од коишто ни запрел здивот!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Urbana
|
Naslov: Re: Starinske društvene igre Postano: 13 lis 2009, 18:32 |
|
Pridružen/a: 31 svi 2009, 17:52 Postovi: 1854 Lokacija: forum HB
|
KINEZI mnostvo,mravinjac ALBANCI Kosovo,gnjide,primitivizam,vandalizam, HOMOSEKSUALCI gay-parade ABORTUS ubica,kasapin KATOLIČKA CRKVA papa,petica,Vatikan,zapad PROTESTANTSKE Engleska,Martin Luther PRAVOSLAVNE CRKVE Vera,Ljubav,SPC Vasilije Ostroski ISLAM rituali,Ado i Sabina BIJELCI Michael Jackson CRNCI AFRIČKI trbusni ples,glad CRNCI AMERIČKI Afro-amerikanci, kvartovi,Obama,dobri pevaci,plesaci... ŽIDOVI Hitler TALIJANI pizza,paste ENGLEZI Manchester United tragedija,najveci fudbalski fanatici HERCEGOVCI opasni i teski ljudi..ka kamen sto je svud oko njih.. CRNOGORCI lenjost, psovke,brat, ŽENE porod,Eva SEX izbacivanje viska energije NACIJA zajednica EU prvi korak svetske globalizacije,zlo HITLER globus STALJIN cistke TITO onaj sto je Srbe najvise ...............zeznuo Hro...pohvala za temu! ...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
lider30
|
Naslov: Re: Starinske društvene igre Postano: 13 lis 2009, 20:08 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:11 Postovi: 25438 Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
|
Urbana je napisao/la:
ALBANCI Kosovo,gnjide,primitivizam,vandalizam,
...
Puno tebi toga pada na pamet, kda se spomenu Albanci 
_________________ Safe European Home
|
|
| Vrh |
|
 |
|
lider30
|
Naslov: Re: Starinske društvene igre Postano: 13 lis 2009, 20:14 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:11 Postovi: 25438 Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
|
Hroboatos je napisao/la: Dakle- sto vam, iskreno, padne na pamet, prbva misao kad pomislite na ove Rriječi:
KINEZI mnoštvo ALBANCI slastičarne HOMOSEKSUALCI stilisti ABORTUS ništa posebno, ali nešto neugodno KATOLIČKA CRKVA Vatikan, baka i dedo PROTESTANTSKE CRKVE Zapad PRAVOSLAVNE CRKVE Srbija ISLAM nazadnost BIJELCI bogatstvo CRNCI AFRIČKI siromaštvo CRNCI AMERIČKI New York, rap ŽIDOVI bogatstvo, novac TALIJANI šminkeri ENGLEZI uznositost HERCEGOVCI seljaci CRNOGORCI usporeni ŽENE svašta nešto SEX .ebačina NACIJA hrvatstvo EU bogatstvo HITLER logori STALJIN hladnoća TITO kubanske cigare Sve je na prvu.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Cort0 Maltese
|
Naslov: Re: Starinske društvene igre Postano: 13 lis 2009, 20:31 |
|
|
lider30 je napisao/la: Urbana je napisao/la:
...
Puno tebi toga pada na pamet, kda se spomenu Albanci  A vidiš kako meni iz prve na pamet padne samo Kosmet kad se oni spomenu. Ostalo dolazi tek nakon toga, nemoguće je ispoljiti toliko negativnih osjećanja na brzinu... 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
lider30
|
Naslov: Re: Starinske društvene igre Postano: 13 lis 2009, 20:52 |
|
|
Kad se svi izmijenimo, trebat će novi set riječi. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Hroboatos
|
Naslov: Re: Starinske društvene igre Postano: 13 lis 2009, 23:02 |
|
|
|
Ajde da i ja probam. Iskreni ću napisati što pomislim
KINEZI- mnoštvo, bujica ljudi ALBANCI- kapičari koji čuče na nekom kršu HOMOSEKSUALCI-gay pride, parade s kreveljenjima ABORTUS-embrio ili vrlo embrionalni fetus koji biva smožden toljagom (možda je groteskno, ali to je) KATOLIČKA CRKVA- bazilika Sv. Petra PROTESTANTSKE CRKVE- Martin Luther, njegov portret koji je napravio Lucas Cranach PRAVOSLAVNE CRKVE-ikone i asketski monasi ISLAM- horde Arapa koji urliču na nekakvim masovkama; druga slika brdo muškaraca koji se klanjaju poredani BIJELCI- slika Europe na zemljovidu CRNCI AFRIČKI- slika Afrike na zemljovidu CRNCI AMERIČKI- robovi koji melankolično pjevuše gospel na plantažama pamuka prije Gr. rata, a la "Prohujalo s vihorom" ŽIDOVI- antisemitski plakat s kljukastim nosem i trbušinom; druga slika Einstein TALIJANI- neki teatralni tip koji pjeva arije pod balkonom; orlovski profil dantea ENGLEZI- stiff upper lip; lik Shakespearea HERCEGOVCI- karikatura iz BH Dana bijelog čarapana s mobitelom, druga slika- krš, krš CRNOGORCI- Njegoš ŽENE- vagina; druga slika obline elipsoidnoga tipa SEX- dahtanje i sluz NACIJA- slika falange, npr. Aleksandrove falange, četvorokut vojnika EU- groteskni birokrati sjede oko nekog ogromnog stola i idiotski gestikuliraju HITLER - drži govor i viče, viče i dere se; druga slika tenk koji gazi meso i izgladnjeli likovi logoraša STALJIN- slika s plakata, brkovi; druga slika Gulag TITO- debeo i s kićenim prstenjem maše masi; druga slika Augustinčićev kip
Zanimljivo- očekivao sam apstraktnije asocijacije, a dobio pretežno vizualne.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Urbana
|
Naslov: Re: Starinske društvene igre Postano: 13 lis 2009, 23:41 |
|
Pridružen/a: 31 svi 2009, 17:52 Postovi: 1854 Lokacija: forum HB
|
lider30 je napisao/la: Urbana je napisao/la:
...
Puno tebi toga pada na pamet, kda se spomenu Albanci  Inspirisu me...ali samo oni sa KiM... 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
RajvoSa
|
Naslov: Re: Starinske društvene igre Postano: 14 lis 2009, 10:26 |
|
Pridružen/a: 02 svi 2009, 16:17 Postovi: 3720 Lokacija: Nanya Lakes
|
KINEZI - Zmaj ALBANCI - Ona bijela "kapica" HOMOSEKSUALCI - Nastranost ABORTUS - Fetus KATOLIČKA CRKVA - Papa PROTESTANTSKE CRKVE - Sekte, elitisti PRAVOSLAVNE CRKVE - Bradonje ISLAM - Odbojnost, primitivizam, ekstremizam BIJELCI - Mi CRNCI AFRIČKI - Djeca iz reklama za humanitarne akcije CRNCI AMERIČKI - Sport ŽIDOVI - Izrael TALIJANI - Gestikuliranje rukama ENGLEZI - Elita HERCEGOVCI - Mi, naši CRNOGORCI - Vicevi ŽENE - SEX- Cure NACIJA - Skup ljudi na jednom mjestu EU - Bogatstvo HITLER - Brkovi i luđački govori STALJIN - "Uncle Joe" TITO - Neki Dobrohotni dedo za kojeg se kasnije ispostavi da je bio pedofil
_________________ Bona, pa skini puder MOŽDA se i znamo, a FUJ, nakeckaj ga ponovo majke ti :)
R.I.P. Aziz "Zyzz" Sergeyevich Shavershian - We are all witnesses
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Cort0 Maltese
|
Naslov: Re: Starinske društvene igre Postano: 14 lis 2009, 13:57 |
|
|
Zanimljivo, ima dosta asocijacija sličnih mojima. Pogotovo kod Hroboatosa(vagina  , Europa, Njegoš, itd.), ali i kod ostalih... 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
snezana mk
|
Naslov: Re: Starinske društvene igre Postano: 14 lis 2009, 16:07 |
|
|
Hroboatos,a asocijacija za muškarce?! 
_________________ Животот не се мери со бројот на вдишувања , туку со моментите, од коишто ни запрел здивот!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
lider30
|
Naslov: Re: Starinske društvene igre Postano: 15 lis 2009, 00:48 |
|
|
lider30 je napisao/la:
HERCEGOVCI seljaci
Sve je na prvu.
Zanimljivo da mi ovo prvo padne na pamet kad se spomenu Hercegovci. A dok riječ Hercegovina mi izaziva totalno druge asocijacije (toplina, dom, ljeto, obitelj). Vjerojatno sam i ja pod utjecajem medija. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Hroboatos
|
Naslov: Re: Starinske društvene igre Postano: 15 lis 2009, 01:40 |
|
|
snezana mk je napisao/la: Hroboatos,a asocijacija za muškarce?!  MUŠKARAC- osvajač, Prometej Evo još nekoliko nasumičnih tričarija- no iskreno: LJUBAV- pokreće nebo i zvijezde NIJEMCI- veliki agonični hibris; Faust INDIJCI-konteplacija koja utupljuje; mnoštvo koje gazi polumrtve kosture INDIJANCI- Little Big Horn; depresija povijesnih gubitnika BOSNA I HERCEGOVINA- boasnaki lonac; zemlja koja uništila sve one u čijem je sastavu bila BH MUSLIMANI-zbunjeni; ekvidistanca SLOVENCI- dobra organizacija, kiseo život BOG-nema imena, izvan i iznad uma, neshvatljivo NACIZAM- rasa je glavno, nabildani militarizam KOMUNIZAM- nabildani mašinostroitelj, cinici i utopisti o raju na zemlji
|
|
| Vrh |
|
 |
|
DaniKU
|
Naslov: Re: Starinske društvene igre Postano: 15 lis 2009, 18:14 |
|
Pridružen/a: 05 svi 2009, 19:27 Postovi: 1830 Lokacija: Sarajevo
|
|
KINEZI-specifičan miris njihovih proizvoda(mirišu po benzinu) ALBANCI-odmah mi padne napamet onaj Albanac iz "Kursadžija" HOMOSEKSUALCI-dvoje mršavih muškaraca na onom festivalu u Berlinu ABORTUS-Bože moj(uvijek to kažem kad čujem riječ "abortus") KATOLIČKA CRKVA-velika ljubav. odmah mi srce "naraste" kad čujem njeno ime PROTESTANTSKE CRKVE-vrata od srednjovjekovne crkve na kojima je Luther zakucao svoju "ceduljicu" PRAVOSLAVNE CRKVE-pravoslavni križ, pa pop sa bradom ISLAM-nisam na ništa pomislio BIJELCI-grupacija u američkim zatvorima CRNCI AFRIČKI-crna glava sa blještavo bijelim zubima CRNCI AMERIČKI-crnac as zlatnim zubom ŽIDOVI-rabin, pa obrezivanje TALIJANI-država Italija na zemljopisnoj karti, pa Talijani koji su odmah poslije rata dobrotvorno djelovali na Kupresu ENGLEZI-crveno-bijela boja i nogometaš Gerrard HERCEGOVCI-pršut,sir i vino, pa Vjekoslav Bevanda CRNOGORCI-jaka rakija koju je otac donosio sa putovanja iz Crne Gore ŽENE-neprocjenjiva ženska ljepota SEX-prezervativ NACIJA-odmah mi na um slete Bošnjaci kad god čujem tu riječ, valjda što se najčešće spomen te riječi veže uz njih EU-žute zvijezdice HITLER-njegovi brkovi i zalizana frizura STALJIN-njegov lik na balkonu iznad Trga TITO- baka iz Zagorja koja mi liči na Tita, kao da mu je sestra
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Cort0 Maltese
|
Naslov: Re: Starinske društvene igre Postano: 15 lis 2009, 20:16 |
|
|
DaniKU je napisao/la: ISLAM-nisam na ništa pomislio

|
|
| Vrh |
|
 |
|
snezana mk
|
Naslov: Re: Starinske društvene igre Postano: 15 lis 2009, 20:36 |
|
|
Hroboatos je napisao/la: snezana mk je napisao/la: Hroboatos,a asocijacija za muškarce?!  MUŠKARAC- osvajač, Prometej Evo još nekoliko nasumičnih tričarija- no iskreno: LJUBAV- pokreće nebo i zvijezdeLijepo rečeno Što se tiče asocijacije za muškarce ništa mi trenutno ne pada na pamet.. napisaću čim se dosetim.. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
lider30
|
Naslov: Re: Starinske društvene igre Postano: 15 lis 2009, 22:58 |
|
|
Hroboatos je napisao/la: snezana mk je napisao/la: Hroboatos,a asocijacija za muškarce?!  MUŠKARAC- osvajač, Prometej Evo još nekoliko nasumičnih tričarija- no iskreno: LJUBAV- pokreće nebo i zvijezde NIJEMCI- veliki agonični hibris; Faust INDIJCI-konteplacija koja utupljuje; mnoštvo koje gazi polumrtve kosture INDIJANCI- Little Big Horn; depresija povijesnih gubitnika BOSNA I HERCEGOVINA- boasnaki lonac; zemlja koja uništila sve one u čijem je sastavu bila BH MUSLIMANI-zbunjeni; ekvidistanca SLOVENCI- dobra organizacija, kiseo život BOG-nema imena, izvan i iznad uma, neshvatljivo NACIZAM- rasa je glavno, nabildani militarizam KOMUNIZAM- nabildani mašinostroitelj, cinici i utopisti o raju na zemlji MUŠKARAC- ništa LJUBAV- smušenost, žene NIJEMCI- Muenchen INDIJCI-mistika INDIJANCI- kauboji, šator, prerija, Winetou BOSNA I HERCEGOVINA- Muslimani BH MUSLIMANI- nacionalizam, turcizmi, islam SLOVENCI- isprve ništa posebno, pa Savudrijska vala BOG-religija, kršćanstvo, crkva NACIZAM- marširanje vojnika u stroju KOMUNIZAM- djetinjstvo, pioniri, crvena marama i plava kapica
|
|
| Vrh |
|
 |
|
ChuckNorris
|
Naslov: Re: Starinske društvene igre Postano: 19 lis 2009, 00:35 |
|
Pridružen/a: 15 svi 2009, 11:46 Postovi: 181 Lokacija: Texas-Mostar-Široki-Vietnam
|
KINEZI-jeftina roba ALBANCI-sljastičarna pekara HOMOSEKSUALCI- ABORTUS-ubojstvo KATOLIČKA CRKVA-ljubav istina i život PROTESTANTSKE CRKVE-profit prije vjere(danas) PRAVOSLAVNE CRKVE-brada ISLAM-teroristi BIJELCI-europa CRNCI AFRIČKI-jad i bijeda CRNCI AMERIČKI-rap gangstas geto ŽIDOVI-novac TALIJANI-pizza lazanje ENGLEZI-šupci HERCEGOVCI-domoljubi CRNOGORCI-lijenost ŽENE-ljubav SEX-žene NACIJA-ponos EU-korak ka globalizaciji HITLER-brkovi STALJIN-brkovi i uniforma TITO-zločinac i šupak MUŠKARAC-glava kuće LJUBAV-smisao života NIJEMCI-red rad i disciplina(švabo) INDIJCI-fakir ramath(iz zagora  ) INDIJANCI-zagor BOSNA I HERCEGOVINA-nered BH MUSLIMANI-VELIKI ANTIFAŠISTI SLOVENCI-Željko Pervan BOG-Vjera NACIZAM-zlo KOMUNIZAM-zlo
_________________ Mr. T pities the fool. Chuck Norris rips the fool's head of.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Zepce Jugend
|
Naslov: Re: Starinske društvene igre Postano: 26 lis 2009, 17:38 |
|
|
Zanimljivo :) KINEZI - pokvareni ljudi ALBANCI - šugav i prljav narod HOMOSEKSUALCI - Marko Grubnić  ABORTUS - fetus KATOLIČKA CRKVA - Božić PROTESTANTSKE CRKVE - novac PRAVOSLAVNE CRKVE - starine ISLAM - teroristi BIJELCI - ratnici CRNCI AFRIČKI - glad CRNCI AMERIČKI - "ne budi zao dok ispijaš juice u opasnoj cetvrti" ŽIDOVI - šeširi i novac TALIJANI - malo i crno ENGLEZI - ružno i pokvareno HERCEGOVCI - brđani koji pjevaju gange CRNOGORCI - ljenčine ŽENE - dobra sisa SEX - užitak i cigareta poslije čina  NACIJA - Hrvati EU - ne iskreno društvo HITLER - glavni baja STALJIN - ubojica TITO - auti i kubanke
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dudu
|
Naslov: Re: Starinske društvene igre Postano: 30 lis 2009, 14:49 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 64450 Lokacija: DAZP HQ
|
KINEZI- žuto ALBANCI- sladoled, bunker HOMOSEKSUALCI- pederi ABORTUS- krv KATOLIČKA CRKVA- rim, fratri PROTESTANTSKE CRKVE- hulje, radišni PRAVOSLAVNE CRKVE- ateisti ISLAM- urlanje BIJELCI- fini ljudi CRNCI AFRIČKI- glad CRNCI AMERIČKI- čubasti ŽIDOVI- papci TALIJANI- e ovo su papci ENGLEZI- riđi HERCEGOVCI- kršoviti CRNOGORCI- četnici ŽENE- SEX- NACIJA- europa EU- kurvica HITLER- tamanitelj STALJIN- josif TITO- srećković zločinački
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
lider30
|
Naslov: Re: Starinske društvene igre Postano: 30 lis 2009, 17:36 |
|
|
|
Nama nitko baš da ima nešto ekstra različit tok razmišljanja.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
DaniKU
|
Naslov: Re: Starinske društvene igre Postano: 01 stu 2009, 20:56 |
|
Pridružen/a: 05 svi 2009, 19:27 Postovi: 1830 Lokacija: Sarajevo
|
|
Nastavimo sa igrama. Postavit ću dijelove rečenica, a vi ih dopunite.
Nema mi do... Na put ne idem bez... Obavezno nosim... Najviše volim... Možda i bih... Sve bih samo ne... Da bar... Zbog nje... Za nju... Kad bih... Kada sam... Kad se sjetim... Još nisam... Volio bih... Zašto se... Sve i da... Nekada je... Ne volim... Jesen stiže... Ljeto je...
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|