|
|
Stranica: 1/1.
|
[ 2 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
egerija
|
Naslov: Bog ne govori. Postano: 15 sij 2010, 11:32 |
|
|
|
Jedan starac je svakog dana satima nepomično sjedio u crkvi. Svećenik ga je jednom prilikom upitao šta mu Bog kazuje. "Bog ne govori, On samo sluša", odgovorio je starac. "A ti, šta mu govoriš?" "Ja ne govorim, samo slušam"
_________________ Treba mnogo reči, a ne mnogo govoriti!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
egerija
|
Naslov: Re: Bog ne govori. Postano: 17 sij 2010, 10:18 |
|
|
|
Jedan seljak vraćao se kasno naveče sa tržnice. U jednom trenutku zaustavio se da se pomoli, ali vidjeo je da nije ponijeo svoju knjigu molitvi. Nalazio se usred šume, kotač na kolima mu se odvalio i tištila ga je pomisao da će mu dan proći vez večernje molitve. Tada, počeo je ovako da se moli: "Napravio sam veliku glupost, Gospode. Pošao sam jutros od kuće bez moje knjige molitvi, a pamćenje mi je tako slabo da bez nje ništa ne mogu da kažem. Ali evo šta ću učiniti - polako ću, jedno po jedno, pet puta izgovoriti svako slovo abecede, a ti koji znaš svaku molitvu, moći ćeš da rasporediš ova slova tako da od njih nastane molitva koje ne mogu da se sjetim".
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Stranica: 1/1.
|
[ 2 post(ov)a ] |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: OAI-SearchBot i 3 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|