|
|
Stranica: 2/2.
|
[ 33 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
korrisnik
|
Naslov: Re: Članarina u vjerskim zajednicama Postano: 12 kol 2022, 22:20 |
|
Pridružen/a: 18 sij 2014, 17:10 Postovi: 15079 Lokacija: Pod kraljevskim Srebrn'kom
|
novovrijeme je napisao/la: korrisnik je napisao/la: MA jedan Srbin davno na forumu reče ko je bio četnik da njima Srbima vjera nista ne znaci. Nisu religiozni: Mogao bi se kladiti u BIH da su katolici najreligiozniji po procentima, pa onda idu muslimani pa pravoslavci. IAko se kao muslimani na prvu loptu doimaju najreligionijima. Šta misliš koliko Hrvata bio odbilo sex prije braka? A koliko Muslimana bi odbilo svinjetinu? Za hrvate ne znam haj bubnut cu 30% a za Bošnjake 40% ako bi bili u prilici. PRebaci na alkohol odbilo bi alkohol 20%. Ali Srbi rekao bi da više psuju.
_________________ Dušom i krvlju iskupit ćemo te, o Al-Aksa! Bi ruh bi dam nafdika ya Aqsa” By our souls, by our blood, all for you oh Al-Aqsa
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Članarina u vjerskim zajednicama Postano: 12 kol 2022, 22:23 |
|
|
korrisnik je napisao/la: novovrijeme je napisao/la: Šta misliš koliko Hrvata bio odbilo sex prije braka? A koliko Muslimana bi odbilo svinjetinu?
Za hrvate ne znam haj bubnut cu 30% a za Bošnjake 40% ako bi bili u prilici. PRebaci na alkohol odbilo bi alkohol 20%. Ali Srbi rekao bi da više psuju. 30% Hrvata bi odbilo sex prije braka? Da li si ti normalan? Odbilo bi -0.3% A +90% Muslimana bi odbilo svinjetinu. Zato je HR u EU i NATO a vi u kurcu.
_________________ Srbi su mali narod sa karakterom super sile.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
korrisnik
|
Naslov: Re: Članarina u vjerskim zajednicama Postano: 12 kol 2022, 22:30 |
|
Pridružen/a: 18 sij 2014, 17:10 Postovi: 15079 Lokacija: Pod kraljevskim Srebrn'kom
|
novovrijeme je napisao/la: korrisnik je napisao/la: Za hrvate ne znam haj bubnut cu 30% a za Bošnjake 40% ako bi bili u prilici. PRebaci na alkohol odbilo bi alkohol 20%.
Ali Srbi rekao bi da više psuju.
30% Hrvata bi odbilo sex prije braka? Da li si ti normalan? Odbilo bi -0.3% A +90% Muslimana bi odbilo svinjetinu. Zato je HR u EU i NATO a vi u kurcu. Ma ne znam nekako me bije stereotip da su Hrvati štreberi geekovi. Za Bošnjake nisam siguran da bi toliko odbilo svinjetinu. A Zato su Albanci većina na Kosovu a Srbi izumiru.
_________________ Dušom i krvlju iskupit ćemo te, o Al-Aksa! Bi ruh bi dam nafdika ya Aqsa” By our souls, by our blood, all for you oh Al-Aqsa
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Članarina u vjerskim zajednicama Postano: 12 kol 2022, 22:35 |
|
|
korrisnik je napisao/la: novovrijeme je napisao/la: 30% Hrvata bi odbilo sex prije braka? Da li si ti normalan? Odbilo bi -0.3%
A +90% Muslimana bi odbilo svinjetinu.
Zato je HR u EU i NATO a vi u kurcu.
Ma ne znam nekako me bije stereotip da su Hrvati štreberi geekovi. Za Bošnjake nisam siguran da bi toliko odbilo svinjetinu. A Zato su Albanci većina na Kosovu a Srbi izumiru. Kosovo iseljava gore od 24%. Propašće ko i vi. Sa druge strane Albanci u Albaniji sveli islam na 56%. Do kraja vijeka će se riješiti islama.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
korrisnik
|
Naslov: Re: Članarina u vjerskim zajednicama Postano: 12 kol 2022, 22:38 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: korrisnik je napisao/la: Ma ne znam nekako me bije stereotip da su Hrvati štreberi geekovi. Za Bošnjake nisam siguran da bi toliko odbilo svinjetinu.
A Zato su Albanci većina na Kosovu a Srbi izumiru.
Kosovo iseljava gore od 24%. Propašće ko i vi. Sa druge strane Albanci u Albaniji sveli islam na 56%. Do kraja vijeka će se riješiti islama. Haj ne spinuj temu. PA nisu ni Turci nesto religiozni, moglo bi se reći da skoro obozavaju Mustafu Kemala Ataturka.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Skeletor
|
Naslov: Re: Članarina u vjerskim zajednicama Postano: 12 kol 2022, 22:40 |
|
|
SPC je primarno srpska etno-nacionalna organizacija, verski aspekt je tu daleko iza, predstava. Toga su svi svesni, niko i ne poriče. Gde je bila SPC, tu se Srbi nisu rasrbili, ostali su Srbi, a gde je nije bilo, npr. po Mađarskoj, ima puno Mađara Kovacsa, Petrovicsa i slično. 90% Srba su nikakvi vernici ali retko ko je protiv SPC.  Bilo kako bilo, članarina se ne plaća.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
korrisnik
|
Naslov: Re: Članarina u vjerskim zajednicama Postano: 12 kol 2022, 22:43 |
|
|
Katolici mudro šute na temi 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Članarina u vjerskim zajednicama Postano: 12 kol 2022, 22:51 |
|
|
Njegoš je davno postavio standard Citat: badnjake srpske nalagajte i šarajte uskrsova jaja, časne dvoje postah da postite; za ostalo kako vam je drago! Jednostavno. Ko ne može toliko ispuniti taj nije Srbin.
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 5 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|