Riječ “ barakah” znači blagoslivljati ali se ne koristi u 33:56 nego “yusalluna” što je moliti / mole se.
Sallah znaci molitva ali Yusalli znaci nesto drugo. Eto ti odgovor kako Allah blagosivlja i muslimane namjerno si to izostavio iz hadisa. Prenosi se u jednoj predaji da je Poslanik, s.a.v.s., upitan: “Kakav je to salavat od strane Allaha na vjernike? Poslanik, s.a.v.s., je odgovorio: ‘Slavljen je On i Svet, njegov salavat vjernicima je: Moja milost je pretekla moju srdžbu!’”2
Evo još jedan Arap koji potvrđuje yusalli = moliti
Porazno za Islam i za tkzv Allaha je njegova molitva “ Moja milost pretekla moju srdžbu”. Kome se taj Allah moli?
_________________ Dobar moto za sve nas: BiH je sredstvo a ne cilj
Sallah znaci molitva ali Yusalli znaci nesto drugo. Eto ti odgovor kako Allah blagosivlja i muslimane namjerno si to izostavio iz hadisa. Prenosi se u jednoj predaji da je Poslanik, s.a.v.s., upitan: “Kakav je to salavat od strane Allaha na vjernike? Poslanik, s.a.v.s., je odgovorio: ‘Slavljen je On i Svet, njegov salavat vjernicima je: Moja milost je pretekla moju srdžbu!’”2
Porazno za Islam i za tkzv Allaha je njegova molitva “ Moja milost pretekla moju srdžbu”. Kome se taj Allah moli?
Ne moli se nikome. Davno objašnjeno.
_________________ Dušom i krvlju iskupit ćemo te, o Al-Aksa! Bi ruh bi dam nafdika ya Aqsa” By our souls, by our blood, all for you oh Al-Aqsa
Naslov: Re: Da li Kršćani i Muslimani slave istog Boga?
Postano: 01 stu 2022, 11:01
korrisnik je napisao/la:
Bilic07 je napisao/la:
Kako god okreneš problem ostaje: -Allah i njegovi meleki se mole…. Problem: Kome se Allah moli? -Allah i njegovi meleki blagoslivljaju…. Problem: Allah i meleki su istog ranga
_________________ Dobar moto za sve nas: BiH je sredstvo a ne cilj
Postano: 01 stu 2022, 15:21
Bilic07 je napisao/la:
korrisnik je napisao/la:
Kako god okreneš problem ostaje: -Allah i njegovi meleki se mole…. Problem: Kome se Allah moli? -Allah i njegovi meleki blagoslivljaju…. Problem: Allah i meleki su istog ranga
Ako je očigledno da neko nije Bog, a traži ipak da mu se moliš... Beži koliko te noge nose.
Postano: 06 svi 2023, 11:10
. TKO JE TVOJ BOG ??? ======= Najteže pitanje za 99% današnjih SAMOZVANIH Kršćana! ======= Tko je tvoj Bog? Da li je tvoj Bog – Biblijski Bog? Kako Mu je Ime? ----------- Dokaži svoju tvrdnju sa 2-3 istoznačna ne dvosmislena Biblijska STIHA tipa - Ime Boga je……………
U ispravno prevedenoj Bibliji postoji zapisano Sveto Ime Boga Jedinoga - YHVH – NA 7.000 mjesta !!!
Npr - http://biblija.biblija-govori.hr/?term= ... ra%C5%BEi# ---------- ILI TKO SU SVE TVOJI bogovi? ===== . 1. Božja Zapovjest – DA LI JE POŠTUJEŠ? ===== IZLAZAK 20,2 "Ja sam JAHVE, BOG tvoj, koji sam te izveo iz zemlje egipatske, iz kuće ropstva. ,,,,,,,,,,,,, YHVH JE BOG Otac, A NE SIN Gospodin Yehoshua YHVH je izveo iz Egipta, a NE SIN Gospodin Yehoshua ---------- IZLAZAK 20,3 Nemoj imati drugih bogova uz mene. ,,,,,,,,,,,, NEMOJ IMATI SINA Gospodina Yehoshuu KAO BOGA - UZ BOGA Oca YHVH ---------- Svak onaj koji NE poštuje 10BZ, a naročito NE poštuje 1.BZ sigurno neće do Raja doč! ....
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.