|
|
Stranica: 26/26.
|
[ 632 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Bilic07
|
Naslov: Re: Da li Kršćani i Muslimani slave istog Boga? Postano: 27 lis 2022, 10:30 |
|
|
korrisnik je napisao/la: Bilic07 je napisao/la: Lažeš! Arap potvrđuje da se Allah moli u 33:56 https://www.youtube.com/watch?v=ig55_XbqFx8https://en.wikipedia.org/wiki/BarakahRiječ “ barakah” znači blagoslivljati ali se ne koristi u 33:56 nego “yusalluna” što je moliti / mole se. Sallah znaci molitva ali Yusalli znaci nesto drugo. Eto ti odgovor kako Allah blagosivlja i muslimane namjerno si to izostavio iz hadisa. Prenosi se u jednoj predaji da je Poslanik, s.a.v.s., upitan: “ Kakav je to salavat od strane Allaha na vjernike? Poslanik, s.a.v.s., je odgovorio: ‘Slavljen je On i Svet, njegov salavat vjernicima je: Moja milost je pretekla moju srdžbu!’”2Evo još jedan Arap koji potvrđuje yusalli = moliti Porazno za Islam i za tkzv Allaha je njegova molitva “ Moja milost pretekla moju srdžbu”. Kome se taj Allah moli?
_________________ Dobar moto za sve nas: BiH je sredstvo a ne cilj
|
|
Vrh |
|
|
korrisnik
|
Naslov: Re: Da li Kršćani i Muslimani slave istog Boga? Postano: 28 lis 2022, 01:17 |
|
Pridružen/a: 18 sij 2014, 17:10 Postovi: 15067 Lokacija: Pod kraljevskim Srebrn'kom
|
Bilic07 je napisao/la: korrisnik je napisao/la: Sallah znaci molitva ali Yusalli znaci nesto drugo. Eto ti odgovor kako Allah blagosivlja i muslimane namjerno si to izostavio iz hadisa. Prenosi se u jednoj predaji da je Poslanik, s.a.v.s., upitan: “Kakav je to salavat od strane Allaha na vjernike? Poslanik, s.a.v.s., je odgovorio: ‘Slavljen je On i Svet, njegov salavat vjernicima je: Moja milost je pretekla moju srdžbu!’”2 Evo još jedan Arap koji potvrđuje yusalli = moliti Porazno za Islam i za tkzv Allaha je njegova molitva “ Moja milost pretekla moju srdžbu”. Kome se taj Allah moli? Ne moli se nikome. Davno objašnjeno.
_________________ Dušom i krvlju iskupit ćemo te, o Al-Aksa! Bi ruh bi dam nafdika ya Aqsa” By our souls, by our blood, all for you oh Al-Aqsa
|
|
Vrh |
|
|
Bilic07
|
Naslov: Re: Da li Kršćani i Muslimani slave istog Boga? Postano: 01 stu 2022, 11:01 |
|
|
korrisnik je napisao/la: Bilic07 je napisao/la: Evo još jedan Arap koji potvrđuje yusalli = moliti
Porazno za Islam i za tkzv Allaha je njegova molitva “ Moja milost pretekla moju srdžbu”. Kome se taj Allah moli?
Ne moli se nikome. Davno objašnjeno. Kako god okreneš problem ostaje: -Allah i njegovi meleki se mole…. Problem: Kome se Allah moli? -Allah i njegovi meleki blagoslivljaju…. Problem: Allah i meleki su istog ranga
_________________ Dobar moto za sve nas: BiH je sredstvo a ne cilj
|
|
Vrh |
|
|
buenos aires
|
Naslov: Re: Da li Kršćani i Muslimani slave istog Boga? Postano: 01 stu 2022, 15:21 |
|
|
Bilic07 je napisao/la: korrisnik je napisao/la: Ne moli se nikome. Davno objašnjeno.
Kako god okreneš problem ostaje: -Allah i njegovi meleki se mole…. Problem: Kome se Allah moli? -Allah i njegovi meleki blagoslivljaju…. Problem: Allah i meleki su istog ranga Ako je očigledno da neko nije Bog, a traži ipak da mu se moliš... Beži koliko te noge nose.
|
|
Vrh |
|
|
Zoran Štros
|
Naslov: Re: Da li Kršćani i Muslimani slave istog Boga? Postano: 06 svi 2023, 11:10 |
|
|
. TKO JE TVOJ BOG ??? ======= Najteže pitanje za 99% današnjih SAMOZVANIH Kršćana! ======= Tko je tvoj Bog? Da li je tvoj Bog – Biblijski Bog? Kako Mu je Ime? ----------- Dokaži svoju tvrdnju sa 2-3 istoznačna ne dvosmislena Biblijska STIHA tipa - Ime Boga je…………… U ispravno prevedenoj Bibliji postoji zapisano Sveto Ime Boga Jedinoga - YHVH – NA 7.000 mjesta !!! Npr - http://biblija.biblija-govori.hr/?term= ... ra%C5%BEi#---------- ILI TKO SU SVE TVOJI bogovi? ===== . 1. Božja Zapovjest – DA LI JE POŠTUJEŠ? ===== IZLAZAK 20,2 "Ja sam JAHVE, BOG tvoj, koji sam te izveo iz zemlje egipatske, iz kuće ropstva. ,,,,,,,,,,,,, YHVH JE BOG Otac, A NE SIN Gospodin Yehoshua YHVH je izveo iz Egipta, a NE SIN Gospodin Yehoshua ---------- IZLAZAK 20,3 Nemoj imati drugih bogova uz mene. ,,,,,,,,,,,, NEMOJ IMATI SINA Gospodina Yehoshuu KAO BOGA - UZ BOGA Oca YHVH ---------- Svak onaj koji NE poštuje 10BZ, a naročito NE poštuje 1.BZ sigurno neće do Raja doč! ....
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Da li Kršćani i Muslimani slave istog Boga? Postano: 06 svi 2023, 11:20 |
|
|
Ne. Muslimani slave nekakvog alaha koji 100% ne postoji. Ne znaju ni kako taj alah izgleda.
_________________ Srbi su mali narod sa karakterom super sile.
|
|
Vrh |
|
|
Imota
|
Naslov: Re: Da li Kršćani i Muslimani slave istog Boga? Postano: 06 svi 2023, 11:30 |
|
|
Nikako, taj njihov allah je sotona koji zagovara rat, crnilo, nasilje i opresiju. Naš Bog je ljubav, mir i sloboda.
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 4 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|