. IZAIJA 9,5 – SIN = BOG OTAC ??? ======== IZAIJA 9,5 Jer, DIJETE nam se RODILO, SINA DOBISMO; na plećima mu je vlast. Ime mu je: Savjetnik divni, BOG SILNI, OTAC VJEČNI, Knez mironosni. ------------- Da je SIN G Yehoshua = Otac, propovijedaju TTTejci, i još neki, i dokazuju Izaijom 9,6. ............... ALI – pri tome sami sebi ruše Osnovu TTT nauka, i pri tome stvaraju sami sebi i Bibliji - kontradikciju! ,,,,,,,,,,,,,,,, Osnova nauka TTT – piramidalna trokutina - kaže OTAC NIJE SIN SIN NIJE OTAC! ------------- Sam SIN G Yehoshua kaže - Otac je veći od mene. Bog YHVH Otac je Jehoshui - glava!
Kako onda mogu biti ISTI?! -------------- Najvažnije od svega!
Da li je Izaija 9,6 – proroštvo za SINA G Yehoshuu?
Ako – je! - GDJE je u NZ Ispunjenje toga proročanstva?
Gdje su SINA G Yehoshuu u NZ zvali:
BOŽE Yehoshua SILNI OČE Yehoshua VJEČNI?
U kojem NZ stihu Yehoshui daju TA zvanja?
Kad je sam SIN G Yehoshua reko:
JA SAM BOG SILNI ! JA SAM OTAC VJEČNI ! ,,,,,,,,,,,,,,,,, Da li je Izaija LAŽNI prorok, jer se TO proroštvo NIJE obistinilo ILI je stih KRIVO USMJERAVAJUĆE PREVEDEN? --------------- Pogledajmo ovaj prijevod - ispravni - jer nije kontradiktoran kao "oficielni". Ovako bi Židovi preveli taj stih. --------------- IZAIJA 9,5 Jer nam se rodi Dijete, = SIN G YEHOSHUA sin nam se dade, i na ramenu svome imat će vlast; ---------------- i --------------- divni Savetnik, = BOG JEDINI OTAC YHVH - silni Bog, = BOG JEDINI OTAC YHVH - vječni Otac, = BOG JEDINI OTAC YHVH - dade mu ime: ---------------- "Knez mira". ----------------
|