|
|
Stranica: 1/2.
|
[ 49 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
RajvoSa
|
Naslov: Kontroverzni nogometaš Siniša Mihajlović plakao u Međugorju Postano: 21 svi 2009, 11:53 |
|
Pridružen/a: 02 svi 2009, 16:17 Postovi: 3739 Lokacija: Nanya Lakes
|
Kontroverzni srbijanski nogometaš Siniša Mihajlović posjetio je poznato hercegovačko svetište Međugorje. To ne bi bilo ništa čudno da nije riječ o čovjeku koji je za vrijeme agresije na Hrvatsku i rata u BiH davao žestoke pristrane izjave, a hvalio se i prijateljstvom s Arkanom. Mihajlović je u Međugorje došao sa skupinom talijanskih humanitaraca koju predvodi novinar Paolo Brosio, a koji su odlučili pomoći gradnji centra Ivana Pavla II, piše Večernji list. U Centru će biti smještena djeca bez roditeljske skrbi, a bit će smješten pokraj Međugorja. Navodno je Mihajlović sam potražio novinara Brosia kada je čuo da se sprema put za Međugorje te je rekao da želi pomoći djeci. Najveće su iznenađenje u Međugorju bile Mihajlovićeve suze. "Sve ovo mi je lijepo iskustvo, ali najviše me ispunio odlazak vidjelici Mirjani. Inače sam jako tvrda osoba, ali sam ovdje zaplakao nekoliko puta. Došlo mi je samo od sebe. Kad sam izašao iz prostorije gdje je bilo ukazanje, osjećao sam se sav slobodan. Čudan neki osjećaj", izjavio je Mihajlović novinarima. Sada već bivši trener Bologne, Mihajlović je u Međugorju boravio samo jedan dan, ali je rekao da će uskoro ponovno doći u ovo poznato svetište. Najavio je da će sa sobom dovesti i svoju obitelj kojima je sada iz Međugorja donio niz suvenira. http://www.nacional.hr/clanak/58426/vid ... -medugorju
_________________ Bona, pa skini puder MOŽDA se i znamo, a FUJ, nakeckaj ga ponovo majke ti :)
R.I.P. Aziz "Zyzz" Sergeyevich Shavershian - We are all witnesses
|
|
Vrh |
|
 |
Tulkas
|
Naslov: Re: Kontroverzni nogometaš Siniša Mihajlović plakao u Međugorju Postano: 21 svi 2009, 12:21 |
|
|
Ne vjerujem takvom Srbinu (barem u njegovu iskrenost) pa makar ga i Hrvatica rodila
_________________ Serbian are nationalists. It is impossible to argue with Serbians because they are without understanding. Since they respect only force, the same method should be used when dealing with them."
|
|
Vrh |
|
 |
RajvoSa
|
Naslov: Re: Kontroverzni nogometaš Siniša Mihajlović plakao u Međugorju Postano: 21 svi 2009, 14:27 |
|
Pridružen/a: 02 svi 2009, 16:17 Postovi: 3739 Lokacija: Nanya Lakes
|
Tulkas je napisao/la: Ne vjerujem takvom Srbinu (barem u njegovu iskrenost) pa makar ga i Hrvatica rodila Brate, ako si vjernik moraš prihvatiti mogućnost da mu je Gospa pokazala pravi put! Čak i ako nije iskren, svejedno je Međugorju napravio odličnu reklamu u Italiji. On je ipak tamo prilično cijenjen kao igrač i nogometni stručnjak, pa je ova njegova izjava sigurno imala pozitivan odjek. Hvala Siniša Braća Srbi i sestre Srpkinje ga nakon izjave pljuju. Zapravo, u ovom dinamičnom i kaotičnom stoljeću, dobro je vidjeti da postoji jedna konstanta - srpska ludost. Srbi su jedna vrsta sidra. Zipa ovo Citat: Sre, 20/05/2009 - 14:39 — Anoniman (nije verifikovan) Siniša Mihajlović je bio simpatičan čovek i dobar fudbaler, ali izgleda da je naivan i glup. Međugorje je bio "pronalazak" radi prikupljanja novca za predstojeće razbijanje Jugoslavije. Tim velikim sredstvima je kupovano oružje za ubijanje i proterivanje Srba. Citat: Sre, 20/05/2009 - 16:44 — Anoniman (nije verifikovan) Ta Barbika Placipizdic se prvo folirao da je Srbin sad bi da bude malo hrvat a sutra ce verovatno uz zenin blagoslov postati zabar.U stvari jebe mi se za pickicom.
_________________ Bona, pa skini puder MOŽDA se i znamo, a FUJ, nakeckaj ga ponovo majke ti :)
R.I.P. Aziz "Zyzz" Sergeyevich Shavershian - We are all witnesses
|
|
Vrh |
|
 |
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Kontroverzni nogometaš Siniša Mihajlović plakao u Međugorju Postano: 21 svi 2009, 15:04 |
|
|
Zašto ne, i sv. Pavao je bio žestoki progonitelj kršćana prije nego se obratio. 
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1320 of 2558 - 51.6%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
 |
Starfucker226
|
Naslov: Re: Kontroverzni nogometaš Siniša Mihajlović plakao u Međugorju Postano: 21 svi 2009, 16:32 |
|
|
ne mogu vjerovat ovo za Mihajlovića, baš za njega sam mislio da je najveći četnik od srpskih nogometaša, ne shvaćam zašto je sad ovo napravio, mogao je unaprijed znati da će ga zbog ovoga mrzit srpski nacionalisti
možda i ovakva čudesna obraćenja ulaze u domenu srpske ludosti, tako je isto nekadašnji četnik Drašković nedavno rekao oprostite mi braćo Hrvati, a najbolji srpski trener svih vremena, veliki srpski patriota vodio klub pod nazivom Croatia, kakav teatar apsurda...
|
|
Vrh |
|
 |
Mar-kan
|
Naslov: Re: Kontroverzni nogometaš Siniša Mihajlović plakao u Međugorju Postano: 21 svi 2009, 18:09 |
|
|
Hm , ovo me podsjeća na Taras Buljbu...
|
|
Vrh |
|
 |
Tulkas
|
Naslov: Re: Kontroverzni nogometaš Siniša Mihajlović plakao u Međugorju Postano: 21 svi 2009, 18:31 |
|
|
Neznam sta da kazem dragi moj Rajvosa ali onaj koji je pravio transparent ljigavom zlocincu Arkanu i dao navijacima Lazia da ga stave na tribinu nece kod mene tako lako steci simpatiju
_________________ Serbian are nationalists. It is impossible to argue with Serbians because they are without understanding. Since they respect only force, the same method should be used when dealing with them."
|
|
Vrh |
|
 |
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Kontroverzni nogometaš Siniša Mihajlović plakao u Međugorju Postano: 03 lip 2009, 09:34 |
|
|
Srbi su samokritični. Nije to nikakvo čudo. 
_________________ Bože spasi, Bože hrani, Srpskog Kralja, srpski rod!
|
|
Vrh |
|
 |
bumbar92
|
Naslov: Re: Kontroverzni nogometaš Siniša Mihajlović plakao u Međugorju Postano: 03 lip 2009, 10:36 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: Srbi su samokritični. Nije to nikakvo čudo.  Pa ima tu valjda nešto i Boga, Gospe,...kajanja, praštanja, a valjda Međugorje i služi za te stvari... Kada netko spominje "potporu" Arkanu, ovom ili onom četniku, jedina potpora koju ja pamtim i ne praštam je 'topnička', a koliko znam čoek nije pucao niti ubijao, pa stoga praštam i čestitam da mu je Bog 'osvjetlao puteve'. 
|
|
Vrh |
|
 |
DEFENSE
|
Naslov: Re: Kontroverzni nogometaš Siniša Mihajlović plakao u Međugorju Postano: 03 lip 2009, 12:17 |
|
|
Starfucker226 je napisao/la: ne mogu vjerovat ovo za Mihajlovića, baš za njega sam mislio da je najveći četnik od srpskih nogometaša, ne shvaćam zašto je sad ovo napravio, mogao je unaprijed znati da će ga zbog ovoga mrzit srpski nacionalisti
možda i ovakva čudesna obraćenja ulaze u domenu srpske ludosti, tako je isto nekadašnji četnik Drašković nedavno rekao oprostite mi braćo Hrvati, a najbolji srpski trener svih vremena, veliki srpski patriota vodio klub pod nazivom Croatia, kakav teatar apsurda... Slažem se, dobro rečeno, nevezano uz ovo mada nisam znao da ima Mihajlovića i to pravih Hrvata iz Hercegovine
|
|
Vrh |
|
 |
mara
|
Naslov: Re: Kontroverzni nogometaš Siniša Mihajlović plakao u Međugorju Postano: 03 lip 2009, 13:53 |
|
|
RajvoSa je napisao/la: Tulkas je napisao/la: Ne vjerujem takvom Srbinu (barem u njegovu iskrenost) pa makar ga i Hrvatica rodila Brate, ako si vjernik moraš prihvatiti mogućnost da mu je Gospa pokazala pravi put! Ja njemu ne vjerujem, jer mi je potpuno odvratan lik, pa sve da mu se i Gospa u Medjugorju ukazala! 
_________________ Kada vrijeme smrti dođe Neka nitko ne zaplače za mnom I sve što od vas u tom času tražim U mojoj me sahranite zemlji
Samo u njoj počivat ću u miru. Samo u njoj počivat ću mirno...
Isus će mi postelju prostrijeti Isus će mi prostrijet odar smrti.
U susret mi Spasitelju dođi Dođe mi u susret na pol puta Ogrne me brižno svojim plaštom
Želim Bože da u času smrti Ni jedno oko ne zasuzi za mnom A jedino što ja tebe molim Kada umrem da mi dadeš kutak... neba
|
|
Vrh |
|
 |
Mar-kan
|
Naslov: Re: Kontroverzni nogometaš Siniša Mihajlović plakao u Međugorju Postano: 03 lip 2009, 20:44 |
|
|
Prvo balvan iz svog oka , onda trunje iz tuđeg... 
|
|
Vrh |
|
 |
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Kontroverzni nogometaš Siniša Mihajlović plakao u Međugorju Postano: 03 lip 2009, 21:32 |
|
|
Mar-kan je napisao/la: Prvo balvan iz svog oka , onda trunje iz tuđeg...  :amen: eh, sad vidim da nam nedostaje i ovaj smajlić 
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1320 of 2558 - 51.6%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
 |
Urbana
|
Naslov: Re: Kontroverzni nogometaš Siniša Mihajlović plakao u Međugorju Postano: 05 lip 2009, 12:25 |
|
Pridružen/a: 31 svi 2009, 17:52 Postovi: 1855 Lokacija: forum HB
|
bumbar92 je napisao/la: aleksije radicevic je napisao/la: Srbi su samokritični. Nije to nikakvo čudo.  Pa ima tu valjda nešto i Boga, Gospe,...kajanja, praštanja, a valjda Međugorje i služi za te stvari... Kada netko spominje "potporu" Arkanu, ovom ili onom četniku, jedina potpora koju ja pamtim i ne praštam je 'topnička', a koliko znam čoek nije pucao niti ubijao, pa stoga praštam i čestitam da mu je Bog 'osvjetlao puteve'.  Ja stvarno ne razumem..cemu takva `ampa oko Mihajlovica.. Pa valjda je vernik i bez Medjugorja..i valjda mu Boga i majke Bogorodice ima svugde.. 
|
|
Vrh |
|
 |
mara
|
Naslov: Re: Kontroverzni nogometaš Siniša Mihajlović plakao u Međugorju Postano: 05 lip 2009, 12:31 |
|
|
Urbana je napisao/la: bumbar92 je napisao/la: Pa ima tu valjda nešto i Boga, Gospe,...kajanja, praštanja, a valjda Međugorje i služi za te stvari... Kada netko spominje "potporu" Arkanu, ovom ili onom četniku, jedina potpora koju ja pamtim i ne praštam je 'topnička', a koliko znam čoek nije pucao niti ubijao, pa stoga praštam i čestitam da mu je Bog 'osvjetlao puteve'.  Ja stvarno ne razumem..cemu takva `ampa oko Mihajlovica.. :-neznam Pa valjda je vernik i bez Medjugorja..i valjda mu Boga i majke Bogorodice ima svugde..  To je propaganda koju on sam stvara oko sebe i svog lika. Tip je polutan iz Borova mozda bi mu bilo drago da dobije oprost u tom kraju! U zadnje vrijeme mu dosta izjava ide u tom smjeru, pa mu Gospa u Medjugorju dobro dosla u te svrhe!
_________________ Kada vrijeme smrti dođe Neka nitko ne zaplače za mnom I sve što od vas u tom času tražim U mojoj me sahranite zemlji
U susret mi Spasitelju dođi Dođe mi u susret na pol puta Ogrne me brižno svojim plaštom
Želim Bože da u času smrti Ni jedno oko ne zasuzi za mnom A jedino što ja tebe molim Kada umrem da mi dadeš kutak... neba
|
|
Vrh |
|
 |
Urbana
|
Naslov: Re: Kontroverzni nogometaš Siniša Mihajlović plakao u Međugorju Postano: 05 lip 2009, 12:36 |
|
|
Zasta oprost? Sta je on radio u Borovu..?Nemam pojma..  ili  .. 
|
|
Vrh |
|
 |
Urbana
|
Naslov: Re: Kontroverzni nogometaš Siniša Mihajlović plakao u Međugorju Postano: 05 lip 2009, 12:38 |
|
|
On je toliko poznat da mu nikakav propagandni program nije potreban... I oprost Mare moze traziti i samom molitvom u svom sobicku.. Mislim da ste vi preterali.. Bio u Medjugorju..bio..plako..pa plako... 
|
|
Vrh |
|
 |
mara
|
Naslov: Re: Kontroverzni nogometaš Siniša Mihajlović plakao u Međugorju Postano: 05 lip 2009, 12:40 |
|
|
Urbana je napisao/la: Zasta oprost? Sta je on radio u Borovu..?Nemam pojma..  ili  ..  Navodno nije bio u ratu na tom podruciju! Dal je koristio  ili  neznam, mozda bi se do sada pohvalio i javno da je! 
|
|
Vrh |
|
 |
mara
|
Naslov: Re: Kontroverzni nogometaš Siniša Mihajlović plakao u Međugorju Postano: 05 lip 2009, 12:45 |
|
|
Urbana je napisao/la: On je toliko poznat da mu nikakav propagandni program nije potreban... I oprost Mare moze traziti i samom molitvom u svom sobicku.. Mislim da ste vi preterali.. Bio u Medjugorju..bio..plako..pa plako...  To sto je poznat ne iskljucuje da mu ne treba dodatna reklama u smjeru koji mu je trenutno pogodan i pozeljan! Ocito je da zeli biti prihvacen na podruciju iz kojeg potjece, gdje je krenio! Znas kak se kaze, duboka voda je bistra, a plitka mutna! On moze traziti oprost od Gospodina u svoja cetiri zida, naravno, al zato ne mora ici u Medjugorje i plakati i to javno eksponirati! Zasto nije plakao u nekom samostanu ili svetistu u Srbiji? Stimac mu je fino rekao sta mu ide! 
|
|
Vrh |
|
 |
bumbar92
|
Naslov: Re: Kontroverzni nogometaš Siniša Mihajlović plakao u Međugorju Postano: 05 lip 2009, 12:57 |
|
|
Urbana je napisao/la: Ja stvarno ne razumem..cemu takva `ampa oko Mihajlovica.. Pa valjda je vernik i bez Medjugorja..i valjda mu Boga i majke Bogorodice ima svugde..  Pompa bi bila i da nije svratio u Međugorje,...ja razumijem o čemu on priča jer sam bio u Međugorju i bilo mi je posebno iskustvo, pa bi i tebi preporučio onako usput pa na more, čuo sam da ima grčeva u moru pa da te ne uhvati koji  .
|
|
Vrh |
|
 |
bumbar92
|
Naslov: Re: Kontroverzni nogometaš Siniša Mihajlović plakao u Međugorju Postano: 05 lip 2009, 13:02 |
|
|
mara99 je napisao/la: Stimac mu je fino rekao sta mu ide!  Ma psovao sam mu i ja sve po spisku za onih "2:2" u Zagrebu....evo još ću jednom, ali Mare utakmica je prošla....
|
|
Vrh |
|
 |
mara
|
Naslov: Re: Kontroverzni nogometaš Siniša Mihajlović plakao u Međugorju Postano: 05 lip 2009, 13:05 |
|
|
bumbar92 je napisao/la: mara99 je napisao/la: Stimac mu je fino rekao sta mu ide!  Ma psovao sam mu i ja sve po spisku za onih "2:2" u Zagrebu....evo još ću jednom, ali Mare utakmica je prošla.... Nisam mislila na to, nego na razgovor njega i Stimca od prije par mjeseci! 
|
|
Vrh |
|
 |
Urbana
|
Naslov: Re: Kontroverzni nogometaš Siniša Mihajlović plakao u Međugorju Postano: 05 lip 2009, 13:08 |
|
|
Pa dobro Mare ajde otvoreno reci sta ti kao jedna Hrvatica zameras Sinisi Mihajlovicu? Ovo sto je dosad navedeno je bzvz.. Ja ne znam da se on uopste borio negde...Jel mu zameras za kog je igrao,zato sto je polutan a nije se borio na strani Hrvata...zato sto je vise Srbin...? Tut mir leid aber ich versteh` es nicht..
|
|
Vrh |
|
 |
bumbar92
|
Naslov: Re: Kontroverzni nogometaš Siniša Mihajlović plakao u Međugorju Postano: 05 lip 2009, 13:13 |
|
|
|
Vrh |
|
 |
Urbana
|
Naslov: Re: Kontroverzni nogometaš Siniša Mihajlović plakao u Međugorju Postano: 05 lip 2009, 13:17 |
|
|
bumbar92 je napisao/la: Urbana je napisao/la: Ja stvarno ne razumem..cemu takva `ampa oko Mihajlovica.. Pa valjda je vernik i bez Medjugorja..i valjda mu Boga i majke Bogorodice ima svugde..  Pompa bi bila i da nije svratio u Međugorje,...ja razumijem o čemu on priča jer sam bio u Međugorju i bilo mi je posebno iskustvo, pa bi i tebi preporučio onako usput pa na more, čuo sam da ima grčeva u moru pa da te ne uhvati koji  . Ja svakako planiram posetu Medjugorju.. A svim hriscanima bi preporucila i posetu pravoslavnog manastira St.Vasilija Ostroskog... Ne svidja mi se sto su neki upravo na takvim svetinjama razvili biznis..al to je vec duga prica..
|
|
Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|