|
|
Stranica: 12/18.
|
[ 426 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
pagan
|
Naslov: Re: Podizanje Križeva na bosanskim i hercegovačkim brdima Postano: 03 svi 2012, 01:20 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: Podveležje  maknut na drugu lokaciju
_________________ ...naši zadržavaju po koju usamljenu zgradu, kao: "Hrvatski dom", hotel "Kalin", jedna zgrada u Gaju... Sva vojska u potpunom okruženju. Takvo nešto ne bih ni ja baba rasporedila.
|
|
Vrh |
|
 |
Croat 92
|
Naslov: Re: Podizanje Križeva na bosanskim i hercegovačkim brdima Postano: 03 svi 2012, 11:03 |
|
Pridružen/a: 18 ožu 2012, 12:13 Postovi: 390 Lokacija: Kraljeva Sutjeska
|
I ja sam baš nešto o tome razmišljao sa bratom da u Kr. Sutjesci podignemo križ na jednom brdu, inače to brdo je naše privatno vlasništvo tako da mislim da nam netreba ničija suglasnost
_________________ Herceg-Bosna will rise again
|
|
Vrh |
|
 |
MiB
|
Naslov: Re: Podizanje Križeva na bosanskim i hercegovačkim brdima Postano: 03 svi 2012, 11:20 |
|
|
Juraj Jurjević je napisao/la: I ja sam baš nešto o tome razmišljao sa bratom da u Kr. Sutjesci podignemo križ na jednom brdu, inače to brdo je naše privatno vlasništvo tako da mislim da nam netreba ničija suglasnost Svaka čast!
_________________ 🇭🇷🇧🇦
|
|
Vrh |
|
 |
BBC
|
Naslov: Re: Podizanje Križeva na bosanskim i hercegovačkim brdima Postano: 03 svi 2012, 11:22 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108302 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Ma tip registrirao klona da može na onoj anketi povećati "broj ateista" za jednog više. I vi padate na svakakve paljevine i gluposti.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
 |
Bobovac
|
Naslov: Re: Podizanje Križeva na bosanskim i hercegovačkim brdima Postano: 03 svi 2012, 11:36 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 27540 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
Juraj Jurjević je napisao/la: I ja sam baš nešto o tome razmišljao sa bratom da u Kr. Sutjesci podignemo križ na jednom brdu, inače to brdo je naše privatno vlasništvo tako da mislim da nam netreba ničija suglasnost Na kojem brdu? :) 
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
 |
MiB
|
Naslov: Re: Podizanje Križeva na bosanskim i hercegovačkim brdima Postano: 03 svi 2012, 11:37 |
|
|
BBC je napisao/la: Ma tip registrirao klona da može na onoj anketi povećati "broj ateista" za jednog više. I vi padate na svakakve paljevine i gluposti. ??? Mislim da griješiš ;)
_________________ 🇭🇷🇧🇦
|
|
Vrh |
|
 |
BBC
|
Naslov: Re: Podizanje Križeva na bosanskim i hercegovačkim brdima Postano: 03 svi 2012, 11:43 |
|
|
Ma da. Odjednom dobiju nevjerojatnu želju da se registriraju na nekom novom forumu, i prvi komentar na Religiji, neka blesava tema o križevima na brdu.
U nekom paralelnom univerzumu moguće.
Uvijek gledam gdje ostave prvi komentar. Poslije gledam na kojim temama/podforumima pišu, a koje ih ne zanimaju.
|
|
Vrh |
|
 |
MRSHO
|
Naslov: Re: Podizanje Križeva na bosanskim i hercegovačkim brdima Postano: 03 svi 2012, 11:57 |
|
Pridružen/a: 05 svi 2009, 12:02 Postovi: 8018 Lokacija: Banovina Usora
|
Lik je valjda stigo sa fb jer je tamo malo prije objavljen link na temu...
|
|
Vrh |
|
 |
Sayuri
|
Naslov: Re: Podizanje Križeva na bosanskim i hercegovačkim brdima Postano: 03 svi 2012, 12:09 |
|
Pridružen/a: 09 sij 2012, 03:15 Postovi: 5112 Lokacija: Mali noćni razgovori
|
Naša Kvačica je napisao/la: Križ u Stocu, srušen od vlade Federacije.  Ko im je kriv što su uzimali kamen od kula. To je obični primitivizam. Devastirati stari grad da bi se napravio križ. Ako im je već do križa što nisu napravili na drugom mjestu.
_________________ Pomozite mi da vas ne ubijem!
|
|
Vrh |
|
 |
MiB
|
Naslov: Re: Podizanje Križeva na bosanskim i hercegovačkim brdima Postano: 03 svi 2012, 13:51 |
|
|
MRSHO je napisao/la: Lik je valjda stigo sa fb jer je tamo malo prije objavljen link na temu... Da, i tamo često ostavlja komentare. BBC trčiš pred rudu 
_________________ 🇭🇷🇧🇦
|
|
Vrh |
|
 |
MiB
|
Naslov: Re: Podizanje Križeva na bosanskim i hercegovačkim brdima Postano: 03 svi 2012, 13:52 |
|
|
Sayuri je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: Križ u Stocu, srušen od vlade Federacije.  Ko im je kriv što su uzimali kamen od kula. To je obični primitivizam. Devastirati stari grad da bi se napravio križ. Ako im je već do križa što nisu napravili na drugom mjestu. Hoćemo li onda na isti način srušiti džamije koje su napravljene na temeljima i od kamena uzetih od crkvi ? 
_________________ 🇭🇷🇧🇦
|
|
Vrh |
|
 |
Ibar
|
Naslov: Re: Podizanje Križeva na bosanskim i hercegovačkim brdima Postano: 03 svi 2012, 13:59 |
|
|
ManInBlack je napisao/la: Sayuri je napisao/la: Ko im je kriv što su uzimali kamen od kula. To je obični primitivizam. Devastirati stari grad da bi se napravio križ. Ako im je već do križa što nisu napravili na drugom mjestu.
Hoćemo li onda na isti način srušiti džamije koje su napravljene na temeljima i od kamena uzetih od crkvi ?  Nećemo ih srušiti. Prenamijenit ćemo ih u crkve.
|
|
Vrh |
|
 |
pozitivac
|
Naslov: Re: Podizanje Križeva na bosanskim i hercegovačkim brdima Postano: 03 svi 2012, 13:59 |
|
Pridružen/a: 29 lis 2011, 04:29 Postovi: 2548 Lokacija: Glavni stan
|
|
Vrh |
|
 |
Mar-kan
|
Naslov: Re: Podizanje Križeva na bosanskim i hercegovačkim brdima Postano: 03 svi 2012, 14:01 |
|
|
Ibar je napisao/la: Nećemo ih srušiti. Prenamijenit ćemo ih u crkve.
A crkve pune "pravih vjernika"  Neće narod da mijenja loše navike,nema tu pomoći pa da na svakih 100 m bude križ ili crkva...
|
|
Vrh |
|
 |
Ibar
|
Naslov: Re: Podizanje Križeva na bosanskim i hercegovačkim brdima Postano: 03 svi 2012, 14:05 |
|
|
Mar-kan je napisao/la: Ibar je napisao/la: Nećemo ih srušiti. Prenamijenit ćemo ih u crkve.
A crkve pune "pravih vjernika"  Neće narod da mijenja loše navike,nema tu pomoći pa da na svakih 100 m bude križ ili crkva... Tko je rekao da sve moraju biti zupne ili stalno pune? Evo ovdje u Starom Gradu ima 48 crkava pa se nitko ne buni.. 49 ustvari jedna je pravoslavna
|
|
Vrh |
|
 |
Ibar
|
Naslov: Re: Podizanje Križeva na bosanskim i hercegovačkim brdima Postano: 03 svi 2012, 14:07 |
|
|
Mar-kan je napisao/la: Ibar je napisao/la: Nećemo ih srušiti. Prenamijenit ćemo ih u crkve.
A crkve pune "pravih vjernika"  Neće narod da mijenja loše navike,nema tu pomoći pa da na svakih 100 m bude križ ili crkva... Kad smo vec dotakli ovu temu misljenja sam da itekako osobito u vecim mjestima treba praviti nove crkve. Crkva bi trebala biti toliko velika da u nedjeljni dan na Misi/Misama moze primiti sve svoje vjernike. Posto ne idu svi na Misu ok bit ce umjesto dupkom puna malo manje puna a ako treba jos razbit tu guzvu uvede se dodatna Misa
|
|
Vrh |
|
 |
Ibar
|
Naslov: Re: Podizanje Križeva na bosanskim i hercegovačkim brdima Postano: 03 svi 2012, 14:08 |
|
|
A crkve pune "pravih vjernika"  Neće narod da mijenja loše navike,nema tu pomoći pa da na svakih 100 m bude križ ili crkva... naklonimo se baki markan [youtube] http://www.youtube.com/watch?v=sUQyzuhS6oo[/youtube]
|
|
Vrh |
|
 |
doc
|
Naslov: Re: Podizanje Križeva na bosanskim i hercegovačkim brdima Postano: 03 svi 2012, 14:20 |
|
|
(ostao sam bez argumenata pred superiornim rezoniranjem ateista pa mi ostaje samo smajlić) Nego zbilja ne kužim te agresivne ljude. Baš su zatucani ti agresivni ateisti. Ne vjeruješ, ok, imaš slobodu da ne vjeruješ, nitko te ne sili. Pusti ljude koji vjeruju na miru. To je naprednost. Uostalom ako će vjera izumrijeti za 20 godina, razlog manje da se nerviraš, pusti vjernike na miru. Vladimir Devide je jednom ispričao dobru priču kako je jedna baka u Japanu bila na samrti. I došao je Kurosawa i ona ga je pitala jel istina ono u šta ona vjeruje. A vjerovala je u neku naivnu, seljačku religiju. A Kurosawa ju je pogledao i rekao: Ako ti vjeruješ, onda je istina. E to su ljudi koji pridonose da ovaj svijet bude bolji. A ne ovi padobranci. 
_________________ Do godine u Herceg Bosni.
|
|
Vrh |
|
 |
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Podizanje Križeva na bosanskim i hercegovačkim brdima Postano: 03 svi 2012, 14:23 |
|
|
Ibar je napisao/la:
naklonimo se baki markan
Kraljica. 
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1339 of 2558 - 52.35%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
 |
Ibar
|
Naslov: Re: Podizanje Križeva na bosanskim i hercegovačkim brdima Postano: 03 svi 2012, 14:28 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: Ibar je napisao/la:
naklonimo se baki markan
Kraljica.  Sto je vise slusam to je jaca moram se zahvalit svom priaatelju agatu ahaha Vi ste novinar jeli ? Pa naaaravno hahahahhahah
|
|
Vrh |
|
 |
pozitivac
|
Naslov: Re: Podizanje Križeva na bosanskim i hercegovačkim brdima Postano: 03 svi 2012, 14:38 |
|
|
Najveći križ u RH, visok 30 metara, na Gradini između Biokova i Mosora, župa Katuni-Kreševo u općini Šestanovac: 
|
|
Vrh |
|
 |
Ibar
|
Naslov: Re: Podizanje Križeva na bosanskim i hercegovačkim brdima Postano: 03 svi 2012, 14:44 |
|
|
|
Vrh |
|
 |
pozitivac
|
Naslov: Re: Podizanje Križeva na bosanskim i hercegovačkim brdima Postano: 03 svi 2012, 14:56 |
|
|
Ibar je napisao/la: pozi kolko je star Podignut na ljeto 2005.
|
|
Vrh |
|
 |
Zaviša
|
Naslov: Re: Podizanje Križeva na bosanskim i hercegovačkim brdima Postano: 03 svi 2012, 22:02 |
|
Pridružen/a: 04 sij 2012, 22:41 Postovi: 366 Lokacija: Smederevo
|
Soko grad, Srbija. Tu se mi fokolari tradicionalno okupljamo svake godine. 
_________________ Ja sam kršćanin i time se dičim, tko me zbog tog mrzi kadionicom ga spičim
|
|
Vrh |
|
 |
BBC
|
Naslov: Re: Podizanje Križeva na bosanskim i hercegovačkim brdima Postano: 04 svi 2012, 11:01 |
|
|
pozitivac je napisao/la: Najveći križ u RH, visok 30 metara, na Gradini između Biokova i Mosora, župa Katuni-Kreševo u općini Šestanovac:  Kako je lijep. To je pravi kršćanski kraj.
|
|
Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|