|
|
Stranica: 4/18.
|
[ 426 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
PCM
|
Naslov: Re: Podizanje Križeva na bosanskim i hercegovačkim brdima Postano: 05 vel 2012, 14:40 |
|
|
pozitivac je napisao/la: - Današnji tobože veliki Hrvati žele podići spomenik Tuđmanu na Rivi, a mi mali Hrvati mislimo da Rivu treba ostaviti građanima Splita, dok bi Tuđmanu, koji na određeni način simbolizira novu Hrvatsku, trebalo spomenik postaviti na Trgu Hrvatske bratske zajednice, istaknuo je Dvornik. Podsjetio je kako su propali i pokušaji da se na splitskoj Rivi podigne spomenik kralju Aleksandru i kralju Petru, kao i Titu i Lenjinu.
Joško Dvornik, HNS Trg Hrvatske bratske zajednice je smijurija od lokacIje tako da bi iskrenje bilo od gdin.Dvornika da je rekao da ce skupit sav pseci izmet u splitu i napisat od njega "Tudjman" negdje na Sirobuji ... Ljevicari u HR nikad ama bas nikad izgleda nece skontat neke stvari no dobro ...
_________________ Muslimane ko je kleo, nije dangubio.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
pozitivac
|
Naslov: Re: Podizanje Križeva na bosanskim i hercegovačkim brdima Postano: 05 vel 2012, 16:53 |
|
Pridružen/a: 29 lis 2011, 03:29 Postovi: 2548 Lokacija: Glavni stan
|
PCM je napisao/la: Trg Hrvatske bratske zajednice je smijurija od lokacIje tako da bi iskrenje bilo od gdin.Dvornika da je rekao da ce skupit sav pseci izmet u splitu i napisat od njega "Tudjman" negdje na Sirobuji ... To je mjesto inače prvotno predložio HDZ dok je bio na vlasti, a sada su nakon konzultacija sa Kerumom došli do kompromisnog rješenja: 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Hrvatskapravda
|
Naslov: Re: Podizanje Križeva na bosanskim i hercegovačkim brdima Postano: 05 vel 2012, 17:36 |
|
|
|
Mostarke i Mostarci,građani HERCEG BOSNE! Zašto šutite i ne stanete u zaštitu mostarskih uznika i hrvatskih heroja MARKA RADIĆA i BRANIMIRA GLAVAŠA zbog šikaniranja u KPZ-Mostar? Poduzmite nešto, da ne bude kasno. Dosta je ponižavanja hrvatskih branitelja od strane islamskog fundamentalizma. Progon, ponižavanje i gaženje Vašega ratnog zapovjednika stožernog brigadira HVO-a Marka Radića-Make i pokušaj ponižavanja hrvatskog generala Branimira Glavaša, odlučan je pokušaj uništenja cijelog hrvatskog naroda u Bosni i Hercegovini! Bosna i Hercegovina je domovina i hrvatskog naroda! Pozzz...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
PCM
|
Naslov: Re: Podizanje Križeva na bosanskim i hercegovačkim brdima Postano: 05 vel 2012, 18:06 |
|
|
pozitivac je napisao/la: PCM je napisao/la: Trg Hrvatske bratske zajednice je smijurija od lokacIje tako da bi iskrenje bilo od gdin.Dvornika da je rekao da ce skupit sav pseci izmet u splitu i napisat od njega "Tudjman" negdje na Sirobuji ... To je mjesto inače prvotno predložio HDZ dok je bio na vlasti, a sada su nakon konzultacija sa Kerumom došli do kompromisnog rješenja:  To mjesto je totalni debakl tako da onda tim gore - po HDZ u ovom slucaju naravno. Ima u Splitu i drugih lokacija koje su No1 a nisu Riva npr ... Al ta predlozena je tragedija tamo je makadam parking i okolo nekakve polusocijalisticke zgradurine ... Sranje
_________________ Muslimane ko je kleo, nije dangubio.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Zadar1993
|
Naslov: Re: Podizanje Križeva na bosanskim i hercegovačkim brdima Postano: 05 vel 2012, 19:38 |
|
Pridružen/a: 21 kol 2011, 15:34 Postovi: 15238 Lokacija: Misao svijeta
|
Ukratko sadašnji dogovor mi se sviđa. Nadam se da će ga što prije provesti u djelo 
_________________ Te kad mi jednom s dušom po svemiru se krene, Zaorit ću ko grom: O, gledajte ju divnu, vi zvijezde udivljene, To moj je, moj je dom!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Podizanje Križeva na bosanskim i hercegovačkim brdima Postano: 06 vel 2012, 11:58 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 10:29 Postovi: 86582 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
|
Gdje je najveći kip Tuđmana?
_________________ Bošnjaci su primali 30 godina ogromnu političku pomoć, da ne liče na potpuni kurac.
Pomoć je presahla nažalost.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Zadar1993
|
Naslov: Re: Podizanje Križeva na bosanskim i hercegovačkim brdima Postano: 06 vel 2012, 11:58 |
|
Pridružen/a: 21 kol 2011, 15:34 Postovi: 15238 Lokacija: Misao svijeta
|
Robbie MO je napisao/la: Gdje je najveći kip Tuđmana? Mislim u Ravnim Kotarima , zaboravio sam samo koje mjesto 
_________________ Te kad mi jednom s dušom po svemiru se krene, Zaorit ću ko grom: O, gledajte ju divnu, vi zvijezde udivljene, To moj je, moj je dom!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Croat
|
Naslov: Re: Podizanje Križeva na bosanskim i hercegovačkim brdima Postano: 06 vel 2012, 14:59 |
|
Pridružen/a: 18 srp 2009, 14:14 Postovi: 5152 Lokacija: Na dženazi BiH
|
kada je ovaj u Kaštel Lukšićima izgrađen bio je najveći Tuđmanov kip u Dalmaciji i drugi po veličini u Dalmaciji, odmah iza Grgura ninskog. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
pozitivac
|
Naslov: Re: Podizanje Križeva na bosanskim i hercegovačkim brdima Postano: 10 vel 2012, 19:21 |
|
|
Croat je napisao/la: kada je ovaj u Kaštel Lukšićima izgrađen bio je najveći Tuđmanov kip u Dalmaciji i drugi po veličini u Dalmaciji, odmah iza Grgura ninskog. Kaštela su inače najveća općina u kojoj je HDZ dobio prošle izbore, iza njih Gospić i vukojebine
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Podizanje Križeva na bosanskim i hercegovačkim brdima Postano: 10 vel 2012, 19:24 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 11:48 Postovi: 108302 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
|
Zašto su vukojebine ? Njihova demokratska stvar kako će birati na izborima. Po tvojoj logici je Zagreb seljačka vukojebina jer bira Mesića na izborima.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
pozitivac
|
Naslov: Re: Podizanje Križeva na bosanskim i hercegovačkim brdima Postano: 10 vel 2012, 19:33 |
|
|
BBC je napisao/la: Zašto su vukojebine ? Njihova demokratska stvar kako će birati na izborima. Po tvojoj logici je Zagreb seljačka vukojebina jer bira Mesića na izborima. Zato što realno jesu vukojebine, i sam živim u vukojebini nedaleko grada koji i sam polako postaje vukojebina.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Podizanje Križeva na bosanskim i hercegovačkim brdima Postano: 10 vel 2012, 19:36 |
|
|
|
Jebi ga, sve je relativno. Čitava Europa je vukojebina za New York. Bar po broju stanovnika u gradovima.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
pozitivac
|
Naslov: Re: Podizanje Križeva na bosanskim i hercegovačkim brdima Postano: 10 vel 2012, 19:39 |
|
|
|
Evo ti primjer, jedino koliko-toliko urbano mjesto di je HDZ dobio su ta Kaštela i splitski kvart Brda, u ostalim urbanim sredinama SDP uglavnom i ponegdje neki drugi su pocijepali adeze ko peder erotiku.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Podizanje Križeva na bosanskim i hercegovačkim brdima Postano: 10 vel 2012, 19:40 |
|
|
|
Ako gledaš samo zadnje izbore. To se mijenja, od izbora do izbora.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
pozitivac
|
Naslov: Re: Podizanje Križeva na bosanskim i hercegovačkim brdima Postano: 10 vel 2012, 19:43 |
|
|
BBC je napisao/la: Ako gledaš samo zadnje izbore. To se mijenja, od izbora do izbora. Pa mijenja se, to stoji, samo opet SDP uzima većinu urbanih mjesta, desnica od većih gradova može uzeti možda Split i Osijek, te još nešto u Slavoniji i Dalmaciji, kada je SDP na dnu, za Zagreb i okolicu, Rijeku i Istru, desnica nema ama baš nikakve šanse kako sada stvari stoje.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Podizanje Križeva na bosanskim i hercegovačkim brdima Postano: 10 vel 2012, 19:56 |
|
|
|
Treba malo parlamentarne zrelost za tumačiti izborne rezultate. I koalicije prije izbora. Nije sve onako kako hrvatski mediji prezentiraju.
HDZ je ove izbore izgubio jer nije koalirao ni sa kim. Nije imao teoretske šanse, zašto ne znam. Kao da su htjeli vrući krompir prebaciti SDP-u. (jer bez obzira kako "kukuriku" Vlada loše radila sav teret i sve kozekvence će pasti na SDP, IDS i HNS će se izvući, kao i uvijek) To je zbog toga što su mediji koji simpatiziraju sa SDP takav prikaz napravili, više na štetu SDP-u na budućim izborima.
Tako da u biti i ne znaš koliko je glasova SDP dobio.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
pozitivac
|
Naslov: Re: Podizanje Križeva na bosanskim i hercegovačkim brdima Postano: 10 vel 2012, 20:10 |
|
|
BBC je napisao/la: Treba malo parlamentarne zrelost za tumačiti izborne rezultate. I koalicije prije izbora. Nije sve onako kako hrvatski mediji prezentiraju.
HDZ je ove izbore izgubio jer nije koalirao ni sa kim. Nije imao teoretske šanse, zašto ne znam. Kao da su htjeli vrući krompir prebaciti SDP-u. (jer bez obzira kako "kukuriku" Vlada loše radila sav teret i sve kozekvence će pasti na SDP, IDS i HNS će se izvući, kao i uvijek) To je zbog toga što su mediji koji simpatiziraju sa SDP takav prikaz napravili, više na štetu SDP-u na budućim izborima.
Tako da u biti i ne znaš koliko je glasova SDP dobio. Vjeruj mi, ljudima je dopizdio HDZ, i ne radi se nikako o nekim stereotipnim komunjarama, već običnim ljudima kojima je dopizdila demagogija HDZ-a i pozivanje na nacionalni interes samo kada im gori pod petama. Desničari često sve SDP-ovce smatraju komunjarama, mada je to veoma daleko od istine, ljudi vide SDP kao jedinu snagu koja može vladati Hrvatskom osim HDZ-a. Pa zamisli situaciju u etnički čistom Zagorju, pogotovo na lokalnim izborima, nema tamo desno-lijevo, Hrvatine vs. komunjare, njima je isti kurac, Štef je za HDZ, Dragec za SDP i nema tu nikakve podjele u vezi nacionalne politike, to se kao sukob crveni vs. crni promatra samo po debilnim medijima i takvim se doživljava u nekim ratom zahvaćenim područjima, inače to nema blage veze sa tim, ljudi glasaju za SDP jer žele promjene, a bogami HDZ nije sada ništa hrvatskiji od SDP-a osim po demagogiji koja im zatreba kada zagori pod nogama.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Podizanje Križeva na bosanskim i hercegovačkim brdima Postano: 10 vel 2012, 20:24 |
|
|
|
Hrvatski HDZ se i Bogu popeo na glavu.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
pozitivac
|
Naslov: Re: Podizanje Križeva na bosanskim i hercegovačkim brdima Postano: 10 vel 2012, 20:28 |
|
|
BBC je napisao/la: Hrvatski HDZ se i Bogu popeo na glavu. Svakako, ako ovako nastave, Čovićev HDZ će biti mnogo jača stranka od demonske zajednice Jace Vlaisavljević.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Podizanje Križeva na bosanskim i hercegovačkim brdima Postano: 10 vel 2012, 20:34 |
|
|
|
Nisam ja njih baš nikad gledao preko odnosa sa Hrvatima u BiH. To je nebitno. Ta nisu jedini poltroni u Saboru.
Zbog nekih drugih stvari sam im želio raspad totalni:
- Igre oko Gotovine, i glupe izjave i akcije kad je već bilo kasno - Ništavnost srpskih optužnica, tek kad je Šeks došao na udar, opet prekasno - Ulizivanje sa Mesićem. Oni su mu dali doživotne privilegije i doživotni ured. Zašto, ne znam enigma mi ostaje.
- I masa još drugih stvari kojih se sad ne mogu sjetiti.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
doc
|
Naslov: Re: Podizanje Križeva na bosanskim i hercegovačkim brdima Postano: 11 vel 2012, 16:35 |
|
|
pozitivac je napisao/la: BBC je napisao/la: Ako gledaš samo zadnje izbore. To se mijenja, od izbora do izbora. Pa mijenja se, to stoji, samo opet SDP uzima većinu urbanih mjesta, desnica od većih gradova može uzeti možda Split i Osijek, te još nešto u Slavoniji i Dalmaciji, kada je SDP na dnu, za Zagreb i okolicu, Rijeku i Istru, desnica nema ama baš nikakve šanse kako sada stvari stoje. Ti si poprilično zagrižen tip. Doduše pišeš o desnici kao ja o ljevici. Pa smo slični. Samo mi nije jasno to uzdizanje ljevice i demoniziranje desnice. I nekakva urbanost i šta ti ja znam. Činjenica je da mi nemamo desnice. Imali smo klikaško interesni hdz koji je više organiziran kao korporacija sa beskrupuloznim dijelom vrha i naivnim članstvom. I koji je prodavao floskule i izigravao neke vrijednosti pozivajući se prigodno na njih samo kad je trebalo dobit izbore. I meni se kao samoproglašenim desničarom hdz gadi najviše od svih. Ali mi se gadi o ovo tvoje reklamiranje političke stranke koju simpatiziraš. Općenito jer je politika pala tako nisko pa mi ovo dođe jako čudno.
_________________ Do godine u Herceg Bosni.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
pozitivac
|
Naslov: Re: Podizanje Križeva na bosanskim i hercegovačkim brdima Postano: 11 vel 2012, 16:48 |
|
|
doc je napisao/la: Ti si poprilično zagrižen tip. Doduše pišeš o desnici kao ja o ljevici. Pa smo slični. Samo mi nije jasno to uzdizanje ljevice i demoniziranje desnice. I nekakva urbanost i šta ti ja znam. Činjenica je da mi nemamo desnice. Imali smo klikaško interesni hdz koji je više organiziran kao korporacija sa beskrupuloznim dijelom vrha i naivnim članstvom. I koji je prodavao floskule i izigravao neke vrijednosti pozivajući se prigodno na njih samo kad je trebalo dobit izbore. I meni se kao samoproglašenim desničarom hdz gadi najviše od svih. Ali mi se gadi o ovo tvoje reklamiranje političke stranke koju simpatiziraš. Općenito jer je politika pala tako nisko pa mi ovo dođe jako čudno. Pa eto, vama desničarima koji mrzite Srbe se gadi najveća stranka desnog centra koju vodi Srpkinja Jaca Vlaisavljević, a iduća desna stranka po veličini je izdajnički HSP pod vodstvom Daniela Srbočetnika, sve ostalo nije vrijedno spomena. Dakle, šta vi kao desničari podržavate i koja je to politička snaga? Mislim da će rvacka desnica propasti, a ljevica postati jača i sve više svjesna nacionalnih interesa. Sa Vlaisavljevićkom i Danielom Srbinom neće desnica vidjeti vlasti dugo godina, a vi njih kao niti nikog drugog ne volite, svaki rvacki desničar ima svoju privatnu politiku ili je toliko glup da slijedi izdajnike poput onih iz Srbinove stranke. Rvacka desnica je brod koji tone i slijedi joj dugogodišnja analna penetracija od strane Milanovića i ekipe, jebiga tako vam je grah pao. Ljevica se drži zajedno, a vama ne paše nitko, malo koji rvacki desničar može uskladiti stavove i sa vlastitim ćaćom i materom. Hrvatskoj ne treba takva šaka jada koja nije sposobna da vodi državu, zato ljevica dominira, šta ćeš, više sreće drugi put.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
doc
|
Naslov: Re: Podizanje Križeva na bosanskim i hercegovačkim brdima Postano: 11 vel 2012, 17:03 |
|
|
pozitivac je napisao/la: doc je napisao/la: Ti si poprilično zagrižen tip. Doduše pišeš o desnici kao ja o ljevici. Pa smo slični. Samo mi nije jasno to uzdizanje ljevice i demoniziranje desnice. I nekakva urbanost i šta ti ja znam. Činjenica je da mi nemamo desnice. Imali smo klikaško interesni hdz koji je više organiziran kao korporacija sa beskrupuloznim dijelom vrha i naivnim članstvom. I koji je prodavao floskule i izigravao neke vrijednosti pozivajući se prigodno na njih samo kad je trebalo dobit izbore. I meni se kao samoproglašenim desničarom hdz gadi najviše od svih. Ali mi se gadi o ovo tvoje reklamiranje političke stranke koju simpatiziraš. Općenito jer je politika pala tako nisko pa mi ovo dođe jako čudno. Pa eto, vama desničarima koji mrzite Srbe se gadi najveća stranka desnog centra koju vodi Srpkinja Jaca Vlaisavljević, a iduća desna stranka po veličini je izdajnički HSP pod vodstvom Daniela Srbočetnika, sve ostalo nije vrijedno spomena. Dakle, šta vi kao desničari podržavate i koja je to politička snaga? Mislim da će rvacka desnica propasti, a ljevica postati jača i sve više svjesna nacionalnih interesa. Sa Vlaisavljevićkom i Danielom Srbinom neće desnica vidjeti vlasti dugo godina, a vi njih kao niti nikog drugog ne volite, svaki rvacki desničar ima svoju privatnu politiku ili je toliko glup da slijedi izdajnike poput onih iz Srbinove stranke. Rvacka desnica je brod koji tone i slijedi joj dugogodišnja analna penetracija od strane Milanovića i ekipe, jebiga tako vam je grah pao. Ljevica se drži zajedno, a vama ne paše nitko, malo koji rvacki desničar može uskladiti stavove i sa vlastitim ćaćom i materom. Hrvatskoj ne treba takva šaka jada koja nije sposobna da vodi državu, zato ljevica dominira, šta ćeš, više sreće drugi put. Ah, znači ti si samo zaluđen. Nema potrebe za raspravom. Moja pogreška.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
pozitivac
|
Naslov: Re: Podizanje Križeva na bosanskim i hercegovačkim brdima Postano: 11 vel 2012, 17:06 |
|
|
doc je napisao/la: Ah, znači ti si samo zaluđen. Nema potrebe za raspravom. Moja pogreška. Ajde samo odgovori, koju stranku kao desničar podržavaš i zašto, te kada i kako misliš da bi mogla doći na vlast?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
doc
|
Naslov: Re: Podizanje Križeva na bosanskim i hercegovačkim brdima Postano: 11 vel 2012, 17:08 |
|
|
|
Inače jesam za križeve. Odnosno nisam protiv njih. Ali bi bilo jako lijepo kada bi iza njih stajala i vjera. Doduše ima i toga ali najčešće oni kojih ih predlažu su prava sprdnja istinskoj vjeri. nažalost. ali isto tako su oni koji su protiv njih samo zadrti protivnici vjere, a ne iskreni multientićari. tako da.
uglavnom lijepo ih je vidjet. za mnogo ljudi oni nešto znače. ali razumijem i zašto nereligiozni smatraju da su samo isfuravanje.
"Ime se Božje zbog vas huli među narodima" Rimljanima 2,24.
Trebali bi se i kršćani zamislit.
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 6 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|